سلام
خریداری شد!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خریداری شد!
سلام
مادربرد supermicro dtli + پردازنده 5520 + فن + شاسی 1 یونیت میشه دقیقا 3 میلیون تومن
سلام
مادربرد supermicro dtli + پردازنده 5520 xeon+ فن + شاسی 1 یونیت میشه دقیقا 3 میلیون تومن
بله میتونید جدا هم تهیه کنید
میتونید به تاپیک ما هم سری بزنید
http://www.webhostingtalk.ir/f222/103012/
دوست عزیز کیس باید مطابق با تجهیزاتتون باشه و الی با با یک کارتون هم جواب میدهد ( عکس یکی از دیتاسنتر های fdc بود قبلا تجهیزات سرور داخل کارتون بود ای پی با ماژیک روی جعبه نوشته بودند ) 8-|عکسش در انجمن هست
ببینید تجهیزات رو تقریبا گفتم.
هارد بالای 10 ترابایت ساپورت بشه sata 3 باشه بهتره
ssd هم ساپورت بشه.
مقدار رم هم معمولا رو سرور های معمولی حداکثر 32 گیگابایت هست که این الآن زیاد برام اهمیتی نداره.
میمونه یه سی پی یو و خودخ مادربرد که بهترین چیزی که تا 3 تومن بشه رو میخوام.
ممنون
سلام
مشاهده کردم.
امکان ارائه مادر بورد و سی پی یو و کیس تنها رو ندارید؟
چون مثلا هارد 500 که رو سرور هست برام کارایی نداره.
با مشخصاتی که گفتم کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟
اگر میشه به این سوال هم پاسخ بدید که الآن هاردی که رو سرور نصب میشه با هارد داخلی کامپیوتر رو سیستم های خانگی یکی هست؟ یا هارد نوع خاصی حتما باید باشه؟
ممنون
قطعات سرور با pc فرق میکنه البته از هارد های sata معمولی که روی pc نصب میشند هم برای سرور میتونید استفاده کنید ولی معمولا ram که برای سرور استفاده میشه از نوع ecc registered هست و با ram عادی pc خونگی یه کم فرق میکنه هر چند
البته به مادربرد های تک پردازنده supermicro رم معمولی هم میخوره.چیزی رو که بهتون گفتم رو هم داریم 2700000 تومن در میاد
بله همه قطعات رو جدا میتونید تهیه کنید. و هارد سرور هم که تهیه میکنید در صورت امکان 7200rpm تهیه کنید طول عمرشون بیشتر سرعت بالاتری رو دارند