سلام
میخواستم ببینم چطوری میشه از طریق سرور ویندوز فایل های تورنت رو با سرعت بالا دانلود کرد :-s
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم ببینم چطوری میشه از طریق سرور ویندوز فایل های تورنت رو با سرعت بالا دانلود کرد :-s
با تشکر
باید سروری گه میگیرید با تورنت و لیچ مشکل نداشتخ باشه. در صورتی که مشکل داشته باشند ظرف یک یا دو ساعت سرویس شما قطع میشه به طور کامل
نرم افزاری مثل نرم افزار uTorrent روی سرور مجازی نصب کنین و اقدام به دانلود فایل های تورنتتون کنین . البته گفته های دوستمون facenama هم فراموش نشه . موفق باشین .
فرض رو بر این میزاریم که سرور با لیچ و تورنت مشکل نداشته باشه اون موقع چطوری میتونم دانلود کنم ؟
دوست عزیز من خودم با سرور مجازی از تورنت دانلود میکنم و بعضی مواقع تا 15 مگابایت هم دانلود میکنم ! شما حتما تنظیمات نرم افزار رو به هم ریختین بررسی کنین ببینین سرعت دانلود رو روی 10kb تنظیم نکردین ؟
در صورتی که مشکلتون حل نشد اطلاعات رو بفرستید براتون بررسی میکنیم
نه بابا دست کاری کجانقل قول:
دوست عزیز من خودم با سرور مجازی از تورنت دانلود میکنم و بعضی مواقع تا 15 مگابایت هم دانلود میکنم ! شما حتما تنظیمات نرم افزار رو به هم ریختین بررسی کنین ببینین سرعت دانلود رو روی 10kb تنظیم نکردین ؟
من لینک های معمولی رو با سرعت دانلود می کنم اما تورنت رو مشکل دارم
سلام.
دوست عزیز بستگی به فایل شما هم داره که سید و لیچ چه قدر داشته باشه. یه تورنت هست 2000 تا سید داره و 100 تا لیچ، خب این تورنت خیلی سریع تر از تورنتیه که 1 سید و 200 لیچ داره دانلود میشه. مساله دیگه ای که هست اینه که سیدر ها چه اینترنتی داشته باشند. تورنت هایی مثل لینوکس ها سیدرشون توسط سرور انجام میشه و تورنت هایی هستند توسط اینترنت خونگی سید میشه...!
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نکته ای که هست در نرم افزار تورنت محدودیت اپ لود قرار بدهید که تمامی پهنای باند شما مختص دانلود قرار گیرد و برای آپلود به سایر کلاینت ها محدود نباشید.در یو تورنت با کیک راست بر روی گذینه up سمت راست پایین نرم افزار امکان پزیر است.