سلام
برای بهینه کردن seo ورپرس چه پیشنهاد هایی دارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای بهینه کردن seo ورپرس چه پیشنهاد هایی دارید؟
سئوی خود وردپرس که خوب هست ولی اگر کاملتر هم خواستید میتونید از پلاگین های سئو استفاده کنید ~~> WordPress › All in One SEO Pack
نحوه لینک دهی مطالب رو باید به postname تغییر بدید و از حالت دیفالت خود وردپرس در بیارید + اینکه پلاگین سئویی که tukanet عزیز گفتند هم از خیلی میتونه موثر باشه!
نام category رو هم فارسی بدید تو آدرس نباید کلمه فارسی باشه
1-دسته هاتون رو که میخواید بسازید فارسی نباشه مثلا "game" به جای "بازی" مثال : http://domain.com/game/pes2010
2- حتما all in one seo رو نصب کنید
1-2 - title دقیقا مشابه تایتل اصلی
2-2 Description : یه توضیح چند کلمه ای در موردش
3-2 Keywords : کلمات کلیدی که به وصیله کاما انگلیسی از هم جدا شوند مثال : خرید بازی,خرید پستی بازی ( کاما حتما انگلیسی )
3- تمام کلمات کلیدی را در قسمت برچسب های نوشته کپی کنید
4- در قسمت پیوند یکتا ساختار دلخواه من رو تیک بزن و اینو وارد کن /%category%/%postname%/
آقای بهروز اول گفتین تو آدرس نباید کلمه فارسی باشه و بعد گفتین در پیوند یکتا postname باشه. این دو تا با هم منافات داره. یا من درست متوجه نشدم؟
موقع ارسال مطلب میشه متنی که برای لینک اون مطلب استفاده میشه (پیوند پایدار) رو تغییر داد
----------
البته از نظر من بودن کلمات کلیدی فارسی در آدرس صفحه مفیده
البته گاها دیدم که موقع سرچ فارسی، گوگل معادل انگلیسی اون کلمه که در عنوان یا آدرس یه صفحه ی فارسی بوده رو تو لیست نتایج بولد کرده.. یعنی تشخیص داده که این کلمه انگلیسی به سرچ من مربوطه و احتمالا وجود اون کلمه هم برای رتبه بندی لحاظ شده
پس احتمالا نوشتن معادل انگلیسی کلمات کلیدی در پیوند پایدار مطالب هم از نظر سئو (یا حداقل گوگل) مفیده
----------
ویرایش: وقتی من پست رو تایپ کردم behrooz_iri جواب داده..
این مساله رو میشه در آوردن تگ فارسی جبران کرد ولی برای من لاتین بهتر جواب داده