با سلام
بنده یه vps ویندوز برای vpn می خوام . با مشخصات 1 گیگ رم و پهنای باند نامحدود . 100 تا یوزر آنلاین دارم . یه چیزی 100 تا یوزر آنلاین بکشه . لطفا قیمت بدید ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
بنده یه vps ویندوز برای vpn می خوام . با مشخصات 1 گیگ رم و پهنای باند نامحدود . 100 تا یوزر آنلاین دارم . یه چیزی 100 تا یوزر آنلاین بکشه . لطفا قیمت بدید ؟
تاپیک همسایه آفر زده :)
سرویس هایی که تو اون تاپیک زده تعریفی نیست . بهتر بود به درخواست من بیشتر توجه می کردی
از چه لحاظ تعریفی نیست ؟
قیمت / کیفیت / ... ؟
اگه قیمت ـه، که سعی کردم مناسبترین قیمتو بدم.
اگه کیفیته، میتونی یه نگاهی به سی پی یو و رم بکنی ;) کمتر کسی با این سی پی یو مجازی سازی میکنه :)
اگه منظورت پهنای باند ـه، اونایی که نمیتونن مانیتور کنن میگن نامحدود، بنده توانایی مانیتور کردن دارم ;)
پ.ن: 24 ساعت صبر کن، بچه ها آفرای خوب با سی پی یو خوب میدن ;) در حد q6600 - q8200 - ... :دی
دوست عزیز این قدر از سرویست تعریف نکن . من پهنای نامحدود می خوام پهنات به درد من نمی خوره و اینکه شما برنامه های vpn رو هر کدوم 5 تومان زدی برای نصب . در صورتی کسانی هستند مجانی نصب می کنن .
:d عجب !نقل قول:
دوست عزیز این قدر از سرویست تعریف نکن . من پهنای نامحدود می خوام پهنات به درد من نمی خوره و اینکه شما برنامه های vpn رو هر کدوم 5 تومان زدی برای نصب . در صورتی کسانی هستند مجانی نصب می کنن .
سلام !
همراه با پورت 2 گیگابیت ، و پهنای باند نا محدود بر روی پردازنده های Xeon .
در صورت نیاز اعلام بفرمائید یک سرویس تست رایگان به شما بدم !
پس از گسب نتیجه مبلغ به شما اعلام خواهد شد...
ضمنا. هزینه نصب و کانفیگ وی - پی - ان به صورت رایگان انجام داده خواهد شد !
لطفا از طریق مسنجر با ما باشید .. :
My Yahoo id : Savax98