سلام دوستان یه سرور برای دانلود از تورنت میخوام هارد 3 ترا باشه قیمتشم از 150 تا 190 باشه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان یه سرور برای دانلود از تورنت میخوام هارد 3 ترا باشه قیمتشم از 150 تا 190 باشه؟
با سلام
درخدمتیم
از هتزنر المان
تیکت ارسال کنید تا افرهای مناسب بدهیم
دوست عزیز المان هیچ مشکلی نداره؟ اخه فقط دانلودم از تورنت واین سایت هست؟GamesTorrents - Bittorrent Juegos PC PS2 PSP XBOX360
http://www.speedtest.net/result/2901239333.png
Ram : 8192 MB - HDD : 2000 GB
CPU : Intel(R) Core(TM) i7-4770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%
ماهانه : 250 هزار تومان
سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.
قبل از سفارش حتما با واحد فروش مکاتبه نمایید.
- در صورت نارضایتی مشتری از کیفیت خدمات سرور مجازی لینوکس و ویندوز، عودت وجه تا 7 روز امکان اعتبار دارد.
سلام
دوست عزیز شما باید از هلند تهیه کنید
با این قیمتی هم که شما گفتی می توانم VDS با هارد 1500 گیگ بهتون بدهم
با پورت 1 گیگ واقعی ( دانلود از 30 تا 80 مگ)
هارد پر سرعت
سی پی یو E5-2620 با 15 مگ کش
تماس با ما » دناسرور ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از ایران و اروپا و آمریکا
سلام
فقط دانلود دارین؟ یا سید هم دارین؟
برای مصرف خصوصی هست ؟ یا عمومی؟
GamesTorrents - Bittorrent Juegos PC PS2 PSP XBOX360 فقط میخوام از این سایت دانلود کنم همین
سلام
اگر دنبال این هستید با خیالی راحت کار کنید و بهتون گیر ندن
بهترین دیتا سنتر که به شما معرفی میکنم دیتا سنتر رد استشن هست
و بهترین سرور
X3450 - 16GB Ram - 4TB Hard
با قیمت 346 تومان تقدیم شما میکنم
اگر دنبال المان هستید بهترین سرور EX40
I7-4770 - 32GB Ram - 4TB Hard
اجاره ماهانه 196 تومان ( بدون ای پی )
I7-920 - 3TB Hard - 12GB Ram
اجاره ماهانه 150 تومان
اگر دنبال سرور ارزان هستید از آمریکا با مشخصات