سلام دوستان بنده به دنبال سرور مجازی هستم که در کنار اون امنیت سرور نیز باشه
امنیت سرور بسیار بسیار مهم هستش من میخوام امنیت سرور مجازی همانند هاستیننگ برقرار باشه اگر موردی هست ممنون میشم اعلام نمایید .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان بنده به دنبال سرور مجازی هستم که در کنار اون امنیت سرور نیز باشه
امنیت سرور بسیار بسیار مهم هستش من میخوام امنیت سرور مجازی همانند هاستیننگ برقرار باشه اگر موردی هست ممنون میشم اعلام نمایید .
در صورتی که برای امر هاستینگ نیاز دارید با لایسنس رایگان ماهانه از 150.000 تومان شروع می شود.
سلام
شما می توانید یکی از پلن های سرور مجازی ما رو انتخاب نمایید.
سپس سفارش مدیریت نرم افزاری سرور را بدهید تا با امنیت تضمینی در اختیار شما قرار بگیرد.
لطفاً لینک های زیر زا مشاهده فرمایید :
بسته مدیریت سرور لینوکس | سارینا
سرورهای اختصاصی مجازی - Sarina inc
با آرزوی موفقیت برای شما
سلام
مبحث تامین امنیت یعنی سرور فول منیج/ سرویس فول منیج یعنی 2 الی 3 برابر هزینه ماهیانه بیشتر به صورت متعارف ( دلیل این اختلاف فول منیج بودن واقعی هست و نه کاری انجام نشود و گفته شود منیج شده!!)
سرور های مجازی OVH با امنیت سرور و با رید 10 و کنترل سرویس و کیفیت تضمین شده خود دیتاسنتر با مجازی ساز Openvz نهایت کیفیت دارید.
اگر نیاز به منیج سرویس دارید بسته به سیستم عامل می توانیم 1 بار منیج کامل کنید و ماهیانه هزینه سرور به تنهایی پرداخت کنید/ و یا هزینه اضافی ماهیانه برای خرید سرور مجازی فول منیج و ساپورت نرم افزاری خرید کنید.
VPS OVH : Votre serveur virtuel privé dans le Cloud - OVH
با سلام
از OVH canada در خدمتم با امنیت تضمین شده
ناحیه کاربری - گروه فناوری اطلاعات نوین وب
باتشکر
از نظر امنیت میخواستم فول منیج باشه
و میتونیم پرداختی امنیت رو هم ماهانه پرداخت کنیم
با سلام
برای خرید واطلاعات بیشتر میتوانید از طریق زیر اقدام نمایید
1-ارسال تیکت سوالات پیش از خرید - آیوانیک
2-از طریق یاهو و اسکایپ : Y ID & skype : ayvanic
3-تلفن تماس : 09118871907-09369152949
4-پشتیبانی انلاین در سایت سرور مجازی ارزان | آیوانیک
سلام
سرور مجازی به همراه کارهای امنتی انجام میشه
با بهترین فایروال های موجود
تماس با ما » دناسرور ارائه دهنده سرور های اختصاصی و مجازی از ایران و اروپا و آمریکا