کمک فوری من یک قالب html5 طراحی کردم حالا میخواهم برای ان داشبورد بگذارم چطور؟
من به یک راهنمایی جهت ساخت داشبورد برای قالب html5 خودم نیاز دارم چطور برای قالب داشبورد بسازم تا پست ها رو ویرایش کنم یا ادامه مطلب بگذارم و ... مثل وردپرس
خیلی گشتم اما نسخه های اماده پولی هستن و من نمیدانم چطور باید نصبشان کنم؟
نحوه نصب نسخه های اماده چطوره؟
کمک کنید لطفا
پاسخ : کمک فوری من یک قالب html5 طراحی کردم حالا میخواهم برای ان داشبورد بگذارم چطور؟
شما باید برای این کار برنامه نویسی کنید و داشبوردی را بنویسید که بتونید از طریق اون به بانک اطلاعاتی متصل بشید و اطلاعات خودتون رو که از قبل ذخیره کردید یا در آینده ذخیره خواهید کردو تغییر یا حذف کنید ...
پاسخ : کمک فوری من یک قالب html5 طراحی کردم حالا میخواهم برای ان داشبورد بگذارم چطور؟
نسخه مجانی برای این کار وجود ندارد؟
دانش من در برنامه نویسی کم و بعید میدانم بتوانم انجام بدهم
بیشتر میخواستم نسخه رایگان که دارم رو نحوه نصب اش رو بدانم
هزینه اینکار حدودا چه قدر میشود در داخل؟
تم فارست نمومه های 10-20 دلاری زیاد دارد که بعضا خودشان قالب اماده هم دارند
دوست عزیز تم فارست یک قالب در اختیار شما قرار میدهد که اونو میتونید رو سیستم هایی مثل جوملا و یا وردپرس نصب کنید به شرطی که اون سیستم ها اون قالب رو پشتیبانی کننن ...!! :دی
Joomla! The CMS Trusted By Millions for their Websites
WordPress.com - Get a Free Blog Here
این دو تا سیستم خوبن برای شروع ...
موفق باشید ..
تجربه کار در هر دو رو دارم تقریبا دو سال اما الان نیاز به این کار دارم قالب خام اچ تی ام ال با قابلیت مدیریت محتوا که قالب دارم فقط مدیریت محتوا رو کم دارم امروز یوتیوب واستاک اور فالو رو شخم زدم اما یافت می نشد
خوب این حرفتون کلا اشتباههه !! html مثل یک کت و شلوار هست که شما باید بر تن (php) یک نفر بکنید ....
شما حتما باید کنار html از php یا asp استفاده کنید تا بتونید معنی مدیریت محتوا رو محقق کنید ...
این چیزی رو که شما میخواید یا باید خودتون بنویسید یا بدید یکی واستون بنویسه..
موفق باشید .