درخواست آموزش طراحی قالب html
با سلام .
دوستان کسی هست که طراحی قالب به زبان html را به طور کامل بلد باشه و بتونه به صورت گام به گام آموزش بده تا سایر دوستان علاقه مند هم بتونند فرا بگیرند؟
ممنون میشم اگر کسی توانایی این کار را داشته باشه و کمک کنند.
منظور از طراحی سایت : طراحی قالب سایت به صورت PSD و سپس تبدیل آن به HTML میباشد.
و یا در صورت ممکن یک منبع و مرجع معرفی شود.
با تشکر.
موفق باشید
پاسخ : درخواست آموزش طراحی قالب html
دوست عزیز توی گوگل سرچ کنی کلی مطلب حتی به صورت فیلم هم برات میاره ! من خودم شخصا HTML5 , Css3 رو به صورت تصویری از یه سایت دانلود کرده بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SoltanHost.Net
دوست عزیز توی گوگل سرچ کنی کلی مطلب حتی به صورت فیلم هم برات میاره ! من خودم شخصا HTML5 , Css3 رو به صورت تصویری از یه سایت دانلود کرده بودم
با سلام و خسته نباشید.
بنده منظورم بیشتر طراحی قالب هست به کمک نرم افزار هایی مثل photoshop و سپس تبدیل قالب به HTML نه کد نویسی برای بالا آمدن یک سایت.
اگر لطف کنید و اگر فکر میکنید مرتبط با این موضوع هست لینک سایت را قرار دهید.
ممنون.
موفق باشید
بله فهمیدم منظور شما چیست ! تبدیل PSD به Code ! بفرمایید اینم لینک 1 آموزش Html5 و Css3 - Part 3
لطفا برای یاد گیری کامل تمامی لینک ها رو دانلود کنید فکر کنم 17 یا 18 جلسه باید باشه ! موفق باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soltanhost.net
بله فهمیدم منظور شما چیست ! تبدیل psd به code ! بفرمایید اینم لینک 1
آموزش html5 و css3 - part 3
لطفا برای یاد گیری کامل تمامی لینک ها رو دانلود کنید فکر کنم 17 یا 18 جلسه باید باشه ! موفق باشید ...
ممنونم از شما دوست عزیز!
از راهنماییتون ممنون
برای ایجاد خود psd هم سایتی را میشناسید که معرفی کنید؟
آموزش زیاده ولی اگه خودت بشینی با قالب های مختلف ور بری و به قول معروف از head بری تو و از body بیای بیرون خیلی بیشتر یاد میگری
البته خوندن چنتا مقاله برای این که کلا موضوع دستت بیاد و با کلیات آشنا بشی خیلی خوبه
به نظر من اینو بخون برای شروع خیلی کمکت میکنه
آموزش HTML - ليست کامل تگ های HTML
برای دیدن توضیحات تگ ها هم میتونی روشون کلیک کنی
با تشکر از شما دوست عزیز.
پست اول ویرایش شد و موضوع از ایجاد تاپیک از مبهمی خارج شد
باسلام خدمت شما دوست عزیز
به سایت رابین وب یک سری بزنید حتما کمکتون می کنه بخصوص آموزش طراحی قالب وردپرسش
رابین وب
عزیز به نظر بنده بهترین شیوه ای که میتونید کدنویسی رو یادبگیرید شیوه مالتی مدیا + تمرین زیاد است.
بنده پیشنهاد میکنم از اموزش های دانشمند که محصول دریاسافت است استفاده کنید به بنده که خیلی کمک کرد.