سرور مجازی در یکی از متعبر ترین دیتا سنتر دنیا و پورت 1 گیگابیت - پهنای باند نامحدود!
سلام.
پیشنهاد :
Ram : 512
40 GB Hard Disk
Unlimited BW
IP : 2
ماهانه : 50 هزار تومان
دیتا سنتر : SoftLayer
مشخصات پردازنده سرور اصلی - پیشنهاد 1:Dual 'Nehalem' Quad Core Xeon 5520
پورت 2 گیگابیت کاملا اختصاصی بر روی سرور اصلی
حد اقل سرعت دانلود برای هر سرور مجازی : 40 مگابایت بر ثانیه
مجازی ساز : XEn به همراه کنترل پنل HyperVm
حساسیت بسیار کم در قبال فایل های دارای قانون کپی رایت
پلن فوق بر روی پردازنده Intel Quad Core Xeon 3220 - 4 x 2.40GHz همراه با پورت 1 گیگابیت 40 هزار تومان ارائه خواهد شد !
در صورت نیاز پیغام خصوصی بگذارید و یا : Sedayeno@gmail.com ایمیل بزنید !
ضمنا فقط پک فوق ارائه خواهد شد .
کیفیت را از ما بخواهید !
پاسخ : سرور مجازی در یکی از متعبر ترین دیتا سنتر دنیا و پورت 1 گیگابیت - پهنای باند نامحدود!
عذر می خوام ، می تونید اسم شریف خودتون رو بگید ؟
پاسخ : سرور مجازی در یکی از متعبر ترین دیتا سنتر دنیا و پورت 1 گیگابیت - پهنای باند نامحدود!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LoveLife
عذر می خوام ، می تونید اسم شریف خودتون رو بگید ؟
علیرضا بوستان افروز هستم. یکی از مدیران فروش Parsianvps
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
VpsLand
دیتا سنتر : SoftLayer
پورت 2 گیگابیت کاملا اختصاصی بر روی سرور اصلی
حساسیت بسیار کم در قبال فایل های دارای قانون کپی رایت
مطمون هستید که پورت 2Gbps و کاملا اختصاصی هست ؟؟
در ضمن دیتاسنتر سافت لایر یکی از دیتاسنتر های معتبر آمریکایی به حساب می آید و مطمئن
باشید به محض این که شکایتی در مورد فایل های بدون کپی رایت انجام بشود ، اخطار خواهند داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
مطمون هستید که پورت 2Gbps و کاملا اختصاصی هست ؟؟
در ضمن دیتاسنتر سافت لایر یکی از دیتاسنتر های معتبر آمریکایی به حساب می آید و مطمئن
باشید به محض این که شکایتی در مورد فایل های بدون کپی رایت انجام بشود ، اخطار خواهند داد
سلام. بله ! پورت 1 و 2 گیگابیت رو تضمین میدیم !
ضمنا. 100 ترابایت یک شرکت انگلیسی هستش که فقط پهنای باند رو از سافت لایر تامین میکنه ! باید این نکته رو اضافه کنم که اصلا به فایل های وارز حساس نیستند ! تا حالا ما خوشبختانه مشکلی نداشتیم ! میتونید از پشتیبانی انلاینشون سوال بپرسید که حساسیتشون در چه حد هست
پشتیبانیشون خدایی خیلی ضعیفه یک ایمیل میزنی باس بری فردا بیای جواب بگیری
سلام
شما مشتری هستین؟
تا جایی که میدونم ساپورتش زیر یک ساعت جواب میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
شما مشتری هستین؟
تا جایی که میدونم ساپورتش زیر یک ساعت جواب میده
دارم میشم ولی فعلا این بخش فروشش کشته منو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostina
دارم میشم ولی فعلا این بخش فروشش کشته منو
من دقیقا تیکت هارو زیر 2 دقیقه دریافت میکنم ! تا 15 دقیقه دیگه هم تایم دقیق تیکت هارو برای شما میگذارم !
یک پنل قدرتمند هم واسه Reload os و کارهای اجرائی دیگر مثل ریبوت و غیره میدند !
همیشه هم یک راه حلی برای حل مشکل پیدا میکنند !
خوب ایشالا پشتیبانیش خوب باشه فروشش که اصلا تعریفی نداره