2تا 4 گیگ یا 1 دونه 8 گیگ ؟؟؟
سلام میخوام رم بگیرم برای پی سی کدوم بهتره ؟ فرقی داره از نظر کارایی ؟؟
ddr3
پاسخ : 2تا 4 گیگ یا 1 دونه 8 گیگ ؟؟؟
یه دونه هشت گیگ از نظر من :)
سلام.
مدل پردازنده؟
نظر من این هست که یک رم 8 گیگ بگیرید
چون ترافیک داده فقط بین پردازنده و حافظه رم (گذرگاه سیستم) ایجاد میشه ، انتقال اطلاعات بین 2 رم یا شکست اطلاعات در تقسیم بندی انجام نمیشه.
البته مدل پردازنده و تکنولوژی واکشی اطلاعات از حافظه اصلی ، پردازنده اهمیت بیشتری داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
یه دونه هشت گیگ از نظر من :)
دلیل خاصی داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
| KVM - SERVER |
سلام.
مدل پردازنده؟
نظر من این هست که یک رم 8 گیگ بگیرید
چون ترافیک داده فقط بین پردازنده و حافظه رم (گذرگاه سیستم) ایجاد میشه ، انتقال اطلاعات بین 2 رم یا شکست اطلاعات در تقسیم بندی انجام نمیشه.
البته مدل پردازنده و تکنولوژی واکشی اطلاعات از حافظه اصلی ، پردازنده اهمیت بیشتری داره.
سلام هنوز انتخاب نکردم اما اینتل هستش اما رو رو 8 گیگ میخوام ببندم Corsair
نوع cpu مشخص باشه بهتر میشه نظر داد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
سلام هنوز انتخاب نکردم اما اینتل هستش اما رو رو 8 گیگ میخوام ببندم Corsair
چرا اینتل؟
تهران تشریف دارید؟
AMD FX-8100 ببنید. (روی تعصب و نظر بیهوده عرض نمیکنم ، Cache بالاتری داخل لایه سوم (L3) نسبت به هم رنج های اینتلی خودش داره)
سعی کنید mainboard خوبی انتخاب کنید که هم expansion board های مناسب نیازتون داشته باشه و از همه مهم تر ظرفیت گذرگاه سیستم (FSB) جوابگوی میزان کلاک و پهنای باند پردازنده و همینطور پهنای باند حافظه اصلیتون باشه.
درود
اگر مادربورد ۲ اسلات رم دارد حتما یک رم ۸ گیگ بگیرید زیرا در آینده جهت ارتقاء رم به مشکل خواهید خورد
در صورتی که ۴ اسلات رم دارد و از دوال چنل پشتیبانی میکند ۴ رم ۲ گیگ پرفرمنس بیشتری دارد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GOD
نوع cpu مشخص باشه بهتر میشه نظر داد
هنوز انتخاب نکردم چون من کارام سبکه فقط وبو گیم های سبک مثل کانتر دوتا انجام میدیم نمیخوام زیاد خرج کنم اما به احتمال زیاد Intel Core I3-3220 می بندم که حدودا 380 400 تو بازار هستش! بعد من با اینتل کار نکردم و توی این اندی سال aMD بوده این سی پی یو چطوره ؟
شخصا یه 8 گیگ ترجیه میدم.
سرعت بوت بسیار متفاوته وقتی یه رم بذشه تا زمانی که 2 یا چند رم هست.