پاسخ : دنبال یه کار خوب هستم
تصمیم گرفتین دوباره شروع کنید و ادامه بدین؟ اگر فقط میخواین در رابطه با هاستینگ و... کار کنید که بنده پیشنهادی ندارم اما در زمینه های وب سایت بله
برا من فرقی نمی کنه
فقط
می خوام شروع کنم دوباره خوش حال می شم پیشنهاد بدید
در کدام شهر سکونت دارید ؟
تهران و اصفهان
برای من کار حضوری خیلی سخته
یک رزومه بنویسید و به ایدی من ارسال کنید در انجمن
با سلام و وقت بخیر
دوست عزیز بنده سامانه پیامکی فعلاً راه اندازی کردم که برای تست هستش همه چی بستگی به شما داره که چقدر فروش داشته باشید اگر منتظر باشید تا چند روز دیگه خبرشو بهتون میدم که میتونیم نمایندگی بدیم یا نه
عزیزم
من این را ه هارو رفتم شما
تو اینکارا نون درست نمیخورید فقط
وقتتون رو از بین می برید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
عزیزم
من این را ه هارو رفتم شما
تو اینکارا نون درست نمیخورید فقط
وقتتون رو از بین می برید
منظورتون از درست نون خوردن چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iran-data.net
با سلام خدمت تمام همکاران و دوستان عزیز
بنده خودم مدیر ایران دیتا هستم و همه ی عزیزان در رابطه با شهرتی که داشتیم و الانم همکارم آقای نصری در سایت iran-data.ir دارد
بودید و هستید
تو 2 ماه بیشتر از 100 تا مشتری داشتیم که بعد از مسایل پیش اومده که تیم سایت از بین رفت سایت رو هم دان کردیم
حالا بنده به دنبال یک کار پر در آمدم ماهی 2 الی 3 میلیون
تمام عزیزان هم تقریبا در جریان علم تخصص بنده هستن
از وی پی اس تا هاستینگ تا سرور گیم تا ............ تقریبا همه ی موارد نیاز برای کسب وکار تو نت رو بلدم
حالا منتظر پیشنهاد همکاران عزیز در رابطه به فعالیت من تو شرکت خودشون هستم
با تشکر
خوب یه سایت را اندازی کنید شما که بقولتون همه چیز بلد هستید فوقش چند ماه اول بدون درامد هستش ول یبعدش دیگه روی غلطتک میافتید و التبه یکسر یهم تبلیغات میکنید
اگرهم مشکل سرمایه دراید اول شبا ریسلری شورع مکنید فرقی نمکنه توی هسایتو سرور و و .... بعدش یواش یواش استارت مکنید خودتون
شما نشستید همینطور ی مگید میخواهید یه جای بهتون کار بدن ماهی 2 تا 3 میلیون هم بدن خوبه واالله