آیا من لزوما نیاز به سرور خارجی دارم یا خیر؟
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و تشکر ویژه از مدیران سایت
واقعا نیاز به همچین ویسایتی برای وبمسترهای ایرانی احساس می شد.
من قبلا فقط از سرورهای اشتراکی (رادکام) استفاده می کردم، دلیلش هم این بود که به خاطر مختوای وبسایت هام نگرانی بابت سرقت شدنشون نداشتم، اما الان حدود 8 ماهه مه دارم رو یه وبسایت کار می کنم و الان که تموم شده بدجوری نگران سرقت شدنش هستم، حالا سوال من اینه اگه من یه سرور اختصاصی از شرکت ایرانی بگیرم آیا اون شرکت می تونه برنامه من رو سرقت کنه؟ منظورم اینه که آیا اون شرکت دسترسیش از من بالاتر هست یا نه؟
ممنون میشم از دوستان باتجربه اگه راهنماییم کنن
پاسخ : آیا من لزوما نیاز به سرور خارجی دارم یا خیر؟
شما از هرجا که بخری وقتی مشخصات خریدار به نام خودت باشه کسی هم سرقت کنه میتونی شکایت کنی.درضمن منظور از سرقت چی باشه؟ سرقت سایت و دومین یا سرقت اطلاعات؟ اگر سرقت اطلاعات هست که خوب بالاخره هیچوقت امنیت 100 درصد نیست و ممکنه با هک و.. اطلاعاتتون سرقت بشه. اما اگر دومین و سایت و.. هست ازا ول مشخصات به نام خودتون باشه کسی نمیتونه سرقت کنه
ممنون از پاسختون دوست عزیزم
منظورم رو بد بیان کردم
منظورم از سرقت، سرقت اسکریپتیه که 8 ماهه روش کار کردم و با خون جگر خوردن تمومش کردم
هر جا برید دسترسی دارند. پس اگر از ایرانی می خرید از جایی بخرید که امانتدار باشند و اگر به هیچ احد و ناسی اطمینان ندارید ، از خارجی ها بگیرید. البته خارجی زمانی خوبه که محتوای فارسی به کارش نیاد چون یه موقع اسکریپت شما ممکنه به درد یک خارجی بخوره. با این حال کلا شرکت های بزرگ چه ایرانی و چه خارجی بعید می دونم اهل این کار ها باشند. کسی بیکار نیست بره تو فایل کاربراش بگرده.
بسیارها ممنونم از راهنماییت
متاسفانه من نمی تونم تعتماد بکنم، آحه زحمت زیادی براش کشیدم
با این اوصاف تجربه شما شرکت های خارجی رو پیشنهاد میده
ممنونم از راهنماییت
سلام
سعی کنید از شرکت معتبر تهیه کنید که :
1- معمولا کمتر پیش میاد سرقت اطلاعات انجام بشه
2- در صورت پیشامد این اتفاق بشه شکایت کرد و حق رو گرفت
ولی اگر فامیل یا اقوام یا دوستی در خارج کشور دارین که قابل اعتماده بصورت مستقیم سرور اختصاصی رو تهیه کنید.
این اسکریپی که ساختی چی هست ( چکاری انجام میده ) ؟
البته اگه سرقت ایده محسوب نمیشه :71:
یه وبسایت مدیریت تبلیغه، رایط میان تبلیغ دهنده و نمایش دهنده تبلیغ
حفظ اسکریپت در حال حاظر خیلی سخته ، ولی اگه یک وی پی اس و یا سرور اختصاصی مدیریت و امن شده از یک شرکت معتبر و خوش سابقه بگیرید ، احتمال سرقت خیلی کم میشه ، ولی باز امنیت 100 درصد نیست و احتمال هک و نفوذ به سایت در هر سروری هست !
دوست عزیز!
اگر سایتتون در این زمینه اولین یا جزو اولین هاست نیازی نیست نگران ***یده شدن اسکریپت باشین !
البته نه اینکه روی امنیت از این لحاظ کار نکنید هاا.. اما نیاز هم نیست که اینقدر نگران باشین
وقتی که سایت شما جا افتاد و در این زمینه به عنوان مرجع شناخته شد حتی اگر کسی اسکریپت شمارو ب***ه نمیتونه کار زیادی باهاش بکنه
چندین و چند نفر سعی کردن سایت هایی مانند ایستگاه یا بالاترین یا یوتیوب یا ... بزنن که هیچ کدوم نتونستن مثل اونا پیشرفت کنن
چراکه سایت هایی که اسم بردم تو زمینه فعالیتشون مرجع شدن و 99% کسانی که به خدمات اونا نیاز دارن به همین سایت ها مراجعه میکنن نه سایت های مشابه
بازم یادآوری میکنم منظور من این نیست که برای اسکریپتتون امنیت ایجاد نکنید اما اینهمه حساسیت به خرج دادن بجا نیست...
موفق باشید