با سلام حضور دوستاي گلم :
دوستان طراحي اين فروشگاه آيا با ورد پرس ؟؟؟
از طريق چه سايتي مي شود فهميد سايتي با cms هاي موجود نوشته شده و يا طرف خودش برنامه نويسي و كدنويسيش انجام داده
با تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام حضور دوستاي گلم :
دوستان طراحي اين فروشگاه آيا با ورد پرس ؟؟؟
از طريق چه سايتي مي شود فهميد سايتي با cms هاي موجود نوشته شده و يا طرف خودش برنامه نويسي و كدنويسيش انجام داده
با تشكر
سلام
وردپرس علاوه بر رایگان بودن انعطاف بالاش برای تغییرات دلیل محبوبیتش هست
این سایت از وردپرس استفاده نکرده اما میشه چنین چیزی و حتی بهتر با وردپرس راه انداخت با سبد خرید و ...
ایدی یاهو: u3fdesign
وردپرس ساز
با سلام برای طراحی فروشگاه با بهترین کیفیت و امکانات با ما باشید
شماره تماس : 09147247554
در صورت تمایل ای دی خودتونو بفرستین تا راجب قیمت ها و امکانات بحث کنیم.
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوست عزیز .
برخی از سایت ها با استفاده از یک افزونه به نام Lockdown WP Admin آدرس پوشه ی wp-admin را تغییر میدن . اگر شما میخواهید بفهمید که سایت با وردپرس هست یا نه ، باید در مرورگر chrome بر روی صفحه کلیک کرده و view page source را بزنید . سپس اگر در کد ها آدرس فایل ها به همراه wp-content/themes بود ، مطمئن باشید که سایت وردپرس هست.
ولی سایتی که گفتید با وردپرس نیست . این فروشگاه نمیدونم که با چه سیستمی طراحی شده ولی اگر به آدرس :
http://kanya.ir/admin.php
برید ، فرم ورود مدیریتش هست و شاید از این بخش بتونید اطلاعاتی بدست بیارید . در ضمن با وردپرس میشه فروشگاه های بسیار قوی و قدرتمندی ایجاد کرد .
موفق باشید
این فروشگاه ساز آماده فروتل هست .
اگه نیاز به فروشگاه دارید با ودرپرس و Wpshop در خدمتیم .
تندیس نت | ارائه دهنده خدمات نوین تحت وب ، میزبانی وب و ثبت دامنه
باتشکر
خدمت تمامی دوستان گرامی و کسانی که دارای فروشگاه اینترنتی هستن
درج رایگان آگهی و نیازمندیهای در نیازمندیهای بازارکده
نیازمندیهای استان| نیازمندیهای شهرستان| نیازمندیهای شهر| نیازمندیهای بخش| نیازمندیهای دهستان| نیازمندیهای روستا| نیازمندیم|
اسکریپت است، CMS خاصی نیست.
اما شما بهتر است از CMS ها استفاده نمایید.
Opencart, Pressta and ...
سلام دوست عزیز اگه خواستی بیا پیش خودم برات یک خشگلش رو دارم البته با سیستم با حال ، خلاصه کلام رو گفتم تو سایتم منتظرت هستم