هاست دانلود ایران ، شرکت سرور پارس
سلام
در مورد سرور پارس تاپیک هایی زیادی دیدم اما در مورد هاست دانلود مطلبی رو پیدا نکردم .
دلیل اصلی ایجاد این تاپیک سوال در مورد دو سرویس هاست دانلود خارجی و هاست دانلود ایران هستش .
سرور های داخل کشور:
سرورهای خارج :
آیا من اشتباه میکنم و قیمت این سرور ها درسته ؟
برای تست سرور ایران میگیرم ، اما این قضیه برام سوال بود که با توجه به شرایط منطقه ای چرا این دو سرویس تفاوتی از لحاظ قیمیتی ندارن ؟
پاسخ : هاست دانلود ایران ، شرکت سرور پارس
با سلام
بنده از سرور پارس سرویس داشتم سرویس های خوبی دارن پشتیبانیشونم بد نبود (اون زمان که من داشتم) حالا رو نمی دونم ممکنه بهتر شده باشه
این سوال از خودشون بپرسید بهتر نیست ؟
پهنای باند داخلی زده اند نامحدود ولی خارج رو 500 گیگ زده اند
در صورتی که پهنای باند در داخل کشور هزینه اش بیشتر از خارج کشور است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
glxx
این سوال از خودشون بپرسید بهتر نیست ؟
پهنای باند داخلی زده اند نامحدود ولی خارج رو 500 گیگ زده اند
در صورتی که پهنای باند در داخل کشور هزینه اش بیشتر از خارج کشور است
سلام
وقتی که سرور ایران راه اندازی شد با من تماس گرفتن و توضیحات لازم رو ارائه دادن ، منم دلیل این قضیه رو پرسیدم اما به نتیجه ای نرسیدم .
اینجا پرسیدم شاید بعضی ها به جواب رسیده باشن ! دقیقاً منم گیره همین پهنای باندم که نامحدود 8 تومان ، 500 گیگ هم8 تومان حالا فضای 10 گیگ بماند :65:
ممنون :53:
دوست عزیز قیمت گذاری هاست دانلود اکثر جاها کاملا نامتوازن هست . این چیزایی که میگید طبیعیه . مثلا توی هر شرکت هاست دانلود 200 گیگ قیمتش بیشتر از سرور مجازی با 200 گیگ هارد هست ! اونهم با فاصله زیاد . بعد سرور مجازیشون پهنای نامحدود هست و هاست دانلود نیست . و سایر امکانات سرور رو هم که لازم نیست بگم ...
هر چیزی با عقل زیاد جور در نیاد مشکلی داره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
هر چیزی با عقل زیاد جور در نیاد مشکلی داره ...
شرکت شما از معدود جاهایی هست که توازن قیمت تا حدودی توش رعایت شده . ولی باز هم توی این قضیه فیمت گذاری هاست دانلود خیلی مشکل داریم .
با سلام
چنانچه درخواست و یا سوالی در این زمینه و یا فعالیت های سرورپارس در داخل کشور دارید با کمال میل بنده و همکاران دیگر چه در بخش فروش و چه در بخش پشتیبانی در خدمت شما خواهیم بود
شاید از هاست دی ال سرور گرفتن!
توی هاست دی ال سرور ایران با پهنای باند خیلی بالا به فروش گزاشته میشه ممکنه ایشون هم از همین سرور ها خرید کرده باشند
خیر شرکت سرورپارس با هیچ شرکت واسطه ای در ارتباط نیست