سلام دوستان ماداریم سیستم مشابه whmcs راه اندازی میکنیم یعنی تمومه ازدوستان خواهشمندم بگن که چه مشکلاتی در whmcs وکم بود هایی تو این سیستم دیدن که کمکی به ما بشه تو تکمیل کردن سیستم جديد
دموي پنل هم به زودي تو همين تاپيك اعلام خواهد شد
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان ماداریم سیستم مشابه whmcs راه اندازی میکنیم یعنی تمومه ازدوستان خواهشمندم بگن که چه مشکلاتی در whmcs وکم بود هایی تو این سیستم دیدن که کمکی به ما بشه تو تکمیل کردن سیستم جديد
دموي پنل هم به زودي تو همين تاپيك اعلام خواهد شد
باتشکر
احیانا قصد ندارید دموی از سیستم نشون بدید تا برسی کنیم؟
من که مشکلی ندیدم، فقط یه سوال دارم :
آیا سیستمتون بصورت رایگان ارائه میشه و یا این که مثل whmcs باید لایسنس خریداری بشه ؟
دمو از سیستمتون ندارید برای نمایش ؟
امیدوارم موفق باشید. ایجاد همچین سیتمی مهارت زیادی می خواد چون با هاستینگ سرو کار داره باید امنیتش تامین شه.
یه مشکل بارز اینه که خیلی پیچیده هستش من شخصا شروع کردم. کلی تو منو ها گم میشدم. باید ساده تر منو گذاری بشه ومشکل دیگه اینکه جامعه آماری درست درسایت وجود نداره
سلام
یک مشکل مثلا اینه که ما چندین ساله داریم از این سیستم استفاده میکنیم و دو سال دیگر بیشتر نمیتوانیم استفاده کنیم چون تاریخ سیستم تا 2015 هست :-|
به نظر من سعی کنید این محدودیت تاریخ را در جدول دیتابیس و ... اعمال نکنید تا هر سال که کاربر خواست بتواند استفاده کند.
یا حق
سیستم هایی مثل whmcs خیلی پیچیدست و نوشتن اونها کار یک نفر نیست. از اکانتیگ گرفته تا بیلینگ و ماژول و ... باید طوری ساخته شه که همه رو ساپورت کنه و کمترین ریسک رو داشته باشه.