پاسخ : مشکل ؟؟؟ در وردپرس
داخل کد آدرس سایت خودتون رو دارید و
بی زحمت برای دوستان یک توضیح در مورد کد بدید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RadData
داخل کد آدرس سایت خودتون رو دارید و
بی زحمت برای دوستان یک توضیح در مورد کد بدید.
خیلی ممنون فایل رو تغییر دادم
باید فایل رو ادیت کنید و خط 14 15 و 16 رو تغییر بدید
اگر این اتفاق پیش می آید به خاطر فایل htaccsess سرور هاست شماست که با اضافه کردن این قطعه کد مشکل برطرف می شود
سلام تشکر
در باره ی دلیل ساختن پوشه php و قرار دادن فایل داخل آن هم توضیح بدید که چرا همچین پوشه ای باید ایجاد شه
دوست عزیز این مشکل به راحتی با یه کد ساده توی اچ تی ام ال بخش هیدر درست میشه.
نیازی به این همه دردسر و نقصان امنیت نیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
سلام تشکر
در باره ی دلیل ساختن پوشه php و قرار دادن فایل داخل آن هم توضیح بدید که چرا همچین پوشه ای باید ایجاد شه
من در سایت php.net خیلی گشتم و حدود 1 هفته جستوجو کردم و فهمیدم زمانی که این اتفاق رخ میده به این دلیله که فایل htaccess سرور براساس unicode utf_8 نیست
علت ایجاد پوشه بانام php هم فکر میکنم اینه که برای فراخوانی فایل htaccess از اکانت سی پنل،آپلود فایل در این آدرس نیازه....
ممنون از پیگیر بونتون
لطف کنید اون چند خط کد رو بفرستین ببینم چون من چندین روز جستوجو کردم و خیلی راه هارو تست کردم اما جواب نداد
اصلا هم فکر نمیکنم این کار نقصان امنیت باشه چون امنیت بستگی به کانفیگ سرور داره...
ایرن راه بسیار عالیه اما ممکنه رو بر خی از سرور ها جواب نده راه کلی و درستش که 90 درصد مواقع جواب میده حل مشکل با نرم افزار notepad++ هست به این صورت که فایل های قالب را با این نرم افزار باز می کنید و از منوی بالا encoding را بر روی UTF-8 whit out BOM قرار میدید و مجدد آپلود میکنید داخل هاست به همین راحت مشکل حل میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
ایرن راه بسیار عالیه اما ممکنه رو بر خی از سرور ها جواب نده راه کلی و درستش که 90 درصد مواقع جواب میده حل مشکل با نرم افزار notepad++ هست به این صورت که فایل های قالب را با این نرم افزار باز می کنید و از منوی بالا encoding را بر روی UTF-8 whit out BOM قرار میدید و مجدد آپلود میکنید داخل هاست به همین راحت مشکل حل میشه
داداش این راه اولین کاری بود که من کردم و جواب نداد
مثلا من قبلا از سایت dataecom هاست داشتم و به هیچ نحوی نشد اما این یه راه حلی هست که 100%جواب میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moeinmb77
داداش این راه اولین کاری بود که من کردم و جواب نداد
مثلا من قبلا از سایت dataecom هاست داشتم و به هیچ نحوی نشد اما این یه راه حلی هست که 100%جواب میده
کد:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
کد بالا در قبل از title قرار بدید و تست کنید.
در صورت اینکه مشکلتون حل نشد در یاهو پیام بدید بررسی کنم....یا اینکه فایل مروبطه رو اینجا آپلود کنید.