5 فایل پیوست
آموزش ساخت آی دی یاهو به صورت تصویری
با سلام خدمت تمام کاربران عزیز وب هاستینگ
مدتی هست که ساخت ایمیل یاهو برای کاربران ایرانی مسدود شده و برای ساخت ایمیل یک شماره تلفن درخواست می کنه اما متاسفانه در لیستی که باید شماره ها را انتخاب کرد کد 98 که برای ایران هست مشاهده نمیشه
خیلی از دوستان عزیز پ.خ داده بودند که آموزش ساخت ایمیل بزارم
راه های زیادی برای ساخت ایمیل وجود داره که آموزش ساده ترین روش رو براتون آماده کردم
آموزش ساخت ایمیل یاهو با اضافه کردن کد 98+ ایران(کلیک کنید)
1-خب دوستان اول باید یک اکانت جی میل داشته باشین(اگر ندارید اینجا کلیک کنید و بسازین)
2- وارد صفحه لاگین یاهو شوید(طبق تصویر زیر) و بر روی گزینه Google کلیک کنید، (در اینجا قابل ذکر است که می خواهیم از طریق وارد شدن به اکانت گوگل، یک آی دی دیگر با نام یاهو بسازیم)
3- پس از کلیک کردن صفحه ای باز خواهد شد،( طبق تصویر زیر) مشخصات ورود به جیمبل را در فیلد های مربوطه وارد کنید و دکمه Sign In را بزنید
4- در صفحه بعد نیز بر روی دکمه Accept کیلک کنید(طبق تصویر زیر)
5- پس از آن وارد صفحه زیر خواهید شد که باید فیلدهای تاریخ تولدتان ، نام ایمیل جدید و رمز عبور را تکمیل و اگر هم خواستید نام و نام خانوادگی خود را اصلاح کنید و سپس بر روی دکمه Continue کلیک کنید تا ایمیل شما ساخته شود(طبق تصویر زیر)
6-تبریک ایمیل شما ساخته شد
هر سوالی داشتین در همین تایپک اعلام کنید
موفق باشید
آموزش ساخت ایمیل یاهو با اضافه کردن کد 98+ ایران(کلیک کنید)
پاسخ : آموزش ساخت آی دی یاهو به صورت تصویری
یعنی رسیدم به مرحله ای که ساخت ای دی یاهو نیاز به آموزش داره ؟!
مممنون مرسی بسیار کاربردی بود ولی بدی اش اینه اول باید گوگل اکانت بسازی بعدی بری سراغ ساخت یاهو آیدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
دوست عزیز.در حال حاظر افرادی هستند که نمیتونن ایمیل یاهو بسازند(به دلیل این که یاهو ایران رو تحریم کرده )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
بعد از تحریم یاهو آره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
مممنون مرسی بسیار کاربردی بود ولی بدی اش اینه اول باید گوگل اکانت بسازی بعدی بری سراغ ساخت یاهو آیدی
خواهش میکنم دوست عزیز
راه های دیگه ای وجود داره که بدون این که تو گوگل اکانت داشته باشین، ایمیل یاهو بسازین با اضافه کردن کد ایران 98 به لیست کشور ها
ممنون دوست عزیز بابت آموزش خوبتون خیلی روش راحتیه
به نظرم بهترین روش برای افرادی که میخوان ثبت نام کنند همین روش هست
بنده روش دیگری هم داشتم
که مثلا سایت ازتون شماره میخواد شما شماره ی آنلاین یک سایت خارجی رو میدید یاهو پیام میفرسته میرید تو سایتش کد تایید رو میگیرید و تایید میکنه و مراحل بعد رو میرید
دوستانی که جیمیل ندارند و شاید همین رو هم یاد نداشته باشن پیشنهاد من ساختن جیمیل در موبایل هست
اگر گوشیتون اندروید هست از طریق نرم افزار gmail که کل گوشی های اندروید داره از طریق وای فای ثبت نام کنید و جیمیل بگیرید و بعد از همین طریقی که دوستمون گفت ثبت نام کنید
موفق باشید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
geniune
ممنون دوست عزیز بابت آموزش خوبتون خیلی روش راحتیه
به نظرم بهترین روش برای افرادی که میخوان ثبت نام کنند همین روش هست
بنده روش دیگری هم داشتم
که مثلا سایت ازتون شماره میخواد شما شماره ی آنلاین یک سایت خارجی رو میدید یاهو پیام میفرسته میرید تو سایتش کد تایید رو میگیرید و تایید میکنه و مراحل بعد رو میرید
دوستانی که جیمیل ندارند و شاید همین رو هم یاد نداشته باشن پیشنهاد من ساختن جیمیل در موبایل هست
اگر گوشیتون اندروید هست از طریق نرم افزار gmail که کل گوشی های اندروید داره از طریق وای فای ثبت نام کنید و جیمیل بگیرید و بعد از همین طریقی که دوستمون گفت ثبت نام کنید
موفق باشید ...
خواهش میکنم دوست عزیز
بله روش های زیادی وجود داره.ولی این روش خیلی آسونه و برای افرادی که هیچ اطلاعاتی ندارند مناسبه
موفق باشید:53:
ممنون از آموزشتون
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Quality
ممنون از آموزشتون
موفق باشید
خواهش میکنم دوست عزیز
موفق باشید:53: