سلام. من دایرکت ادمین رو نصب کردم اما نمی دونم چه پلاگین هایی داره و از کجا میتونم دانلودشون کنم.
ممنون می شم دوستانی که در این زمینه فعالیت می کنن اگر پلاگینی میشناسن معرفی کنن. حتی اگر فقط اسمش رو هم بگین خوبه , خودم می رم دنبال آموزششون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. من دایرکت ادمین رو نصب کردم اما نمی دونم چه پلاگین هایی داره و از کجا میتونم دانلودشون کنم.
ممنون می شم دوستانی که در این زمینه فعالیت می کنن اگر پلاگینی میشناسن معرفی کنن. حتی اگر فقط اسمش رو هم بگین خوبه , خودم می رم دنبال آموزششون
پرکاربرد ترین پلاگین ها پلاگین فایروال CSF - رایگان هست.
و همنیطور پلاگین Cloud Linux که برای نمایش میزان مصرف کاربران هست و امکان تعریف و محدود کردن مصرف هر کاربر شامل رم و پردازنده دارد - پولی هست و لایسنس ماهانه داره
پلاگین های دیگر :
http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=19688
DAPlugin.com - Quality DirectAdmin Plugins
Pointer Mail System Manager for Directadmin - Plugins list | Free and Paid Plugins for DirectAdmin, hosting web control panel
قیمت ها در سایت اصلی آن ها درج شدند، جهت خرید به همکاران و شرکت هایی که مرتبط با میزبانی و یا پرداخت ارزی فعالیت می کنند مراجعه کنید.
CloudLinux OS
سلام و عرض ادب
با اجازه از استارتر عزيز
شركت يا سايت ايراني نيست كه لايسنس اين پلاگين هاي فروشي دايركت ادمين رو ارائه بده؟
سلام،
اگر از شرکت گذرگاه جهانی سرور بگیرید، لایسنس ماهانه کلود لینوکس رو هم ارائه می کنند با هزینه ماهانه 61 هزارتومان، بصورت مستقیم ندیدم پلاگین ها رو جایی بفروشند، همین شرکت خدمات خرید و پرداخت ارزی هم انجام می ده، شرکت های دیگه هم هستند که به قیمت دلار آزاد خرید شما رو انجام می دن، کافیه جستجو کنید...
خدمات ارزی (Foreign Exchange Services)