سلام و خسته نباشید
یه سرور محازی ویندوز میخوام مورد استفاده هم برای چند سایت هست که باید با وی پی اس باز بشند از اروپا باشه بهتره بعد از 15 روز هم هزینه یک ماه بعد پرداخت میشه
در حدی باشه که بشه یه firefox نصب کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام و خسته نباشید
یه سرور محازی ویندوز میخوام مورد استفاده هم برای چند سایت هست که باید با وی پی اس باز بشند از اروپا باشه بهتره بعد از 15 روز هم هزینه یک ماه بعد پرداخت میشه
در حدی باشه که بشه یه firefox نصب کرد
سلام سرویس درخواستی شما موجود میباشد هزینه یک ماه قبل از دریافت سرور باید پرداخت بشه
برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید
ID Y: info_leadervps
Tell support: 09384602362
www.leadervps.ir
Telegram whatsapp: 09384602362 & 09128345663
به به، جناب سیدآبادی عزیز مجددا در این انجمن تشریف آوردن
آقا این تاریخی که فرموده بودید بدهی هاتون رو تسویه میکنید احیانا سررسید نشده؟! میخاستی با تاپیک ۲ ماه پیشت نظر طلبکارات رو جذب کنی؟ یا خودت رو توی نت پاک نشون بدی؟ که به لطف مدیران انجمن پست لاک شد تا کسی نتونه گزارش بده که با چند نفر تسویه کردی!
- - - Updated - - -
طبق صحبت تلفنی قرار شد ایشالا به جای بدهی بنده تبلیغ گوگل لطف کنند و انجام بدن
کار هاستینگ متاسفانه به جایی رسیده که فروشنده ها دارند خودشون رو با کاربر وفق میدند بجای اینکه کاربر خودشو با فروشنده ها وفق بده !!!
نیاز به حوصله نیست
دوست عزیز هزینه 1 ماه را پرداخت می کنید خواستین 1 روز 15 روز یا کل 30 روز را استفاده می کنید .
اقایون محترم فروشندگان گرامی من سرویس مجانی یا ارزون نمیخوام گفتم کسی باشه به من یه سرور بده 15 روز بعد با پول ماه ایندش پرداخت میشه ! کسی میتونه لطف کنه بده کسی هم نمیتونه اسپم نزنه
شما دقیقا جلوی موضوعت زدی (رایگان) میگین سرویس رایگان نمیخواین ؟