PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : dns error در google webmasters

hamed_naghdi
December 15th, 2013, 21:53
سلام
ببخشین من فکر کردم مرتبط ترین بخش اینجاست برای همین سوالم رو اینجا مطرح کردم ، اگه ربط نداشت خودتون ببخشین
کلی هم سرچ کردم ولی جواب درست درمونی پیدا نکردم
بنده تو گوگل وبمسترز عضویت دارم و سایتم رو اضافه کردم
قبلاً از هاست‌ایران سرویس می‌گرفتم و مشکلی از بابت خطای dns نداشتم ولی الآن سرویسم رو به فلکس‌هاست انتقال دادم ولی گوگل چپ و راست خطای dns می‌گیره منظورم همون مثلث زرد رنگ هستش
علاوه بر این با اینکه فایل robots.txt رو هم شناخته و مسیرها رو بلوک کرده ولی خطای Robots.txt Fetch رو هم می‌ده (همون مثلث زرد دوباره)

این مدت تقریباً ۳ هفته‌ای هست و رنک پیج من با اینکه گوگل تو سایتش نوشته به این ربطی نداره ولی کاملاً پایین اومده و تا دقیقاً اسم سایتم رو توی سرچ نزنم چیزی نمیاره
قبلاً که این مشکل نبود رتبه‌ی بالاتری داشتم و الآن فکر کنم تا صفحه‌ی ۲۰ ام سرچ هم می‌رم بازم سایتم تو لیست نباشه هرچند که تا ۱۴ بیشتر حوصلم نکشید برم
بنده به پشتیبانی هاست اطلاع دادم و آنها هم واسم ریست کردن ولی بازم مشکل همچنان باقی هستش
به نظرتون من چی‌کار باید بکنم؟
هزینه‌هایی که سر سایت دارم می‌دم ، اگه تو سرچ گوگل نمایش داده نشم نمی‌تونم بپردازم و بدجوری واسم دردسر شده.
ممنون اگه کمک کنید.