ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل غیر فعال بودن دامنه com

Spartan
December 15th, 2013, 18:08
سلام

4 تا دامنه COM ثپت کردم و 3 تاش درست کار می کنه و مشکلی نیست ولی با 1 کیش مشکل دارم .

مشکل اینجاست که من مثلا ns ایجاد شده رو 192.168.0.1 گزاشتم ولی وقتی داخل VPS اضافش می کنم بجای این IP یه IP دیگه از یه کشور دیگه میاد و خطا میده و ست نمی شه
ولی اون 3 تا دامنه دیگه هیچ مشکلی ندارن و خیلی خوب متصل شدن .
داخل Who.is همه چی درست بجز یک مورد ns ها اضافه شده و مشکلی نیست ولی Site status برای من نیست و همون IP رو نشون میده و همچنین inactive هستش و سیستم رو هم میگه Apache/2.2.16 (Debian)

17285

فکر نمی کنم مشکل از VPS باشه به هر حال ویندوز 2008R2 و دیتاسنتر هم OVH
رجیستر کننده دامنه هم name.com هستش

فکر می کنم توضیح گویا باشه به هر حال هر یک از دوستان اگه راه حلی دارن لطفا دریغ نکنن مشکل اینجاس که اصلا نمی دونم مشکل کجاس تنظیمات اون 3 تا دامنه دقیقا مثل همین دامنه هست بالای 10 بار چک کردم حتی اگه بدونم مشکل چیه می گردم حلش می کنم ولی اصلا هیچ ایده ای ندارم
با تشکر از دوستان

Spartan
December 16th, 2013, 11:29
مشکلی با پرداخت هزینه ندارم هر عزیزی که بتونه مشکل حل کنه با هم کنار میایم 4 روز که سرکارم

اگه مفید هستش : از سیستم خودم وقتی nslookup می گیرم دقیقا ns که ساختم میده با IP که بهش دادم و درست ولی وقتی از داخل VPS این کار میکنم اول یک timeout 2s میده بعدش ns که نشون میده با IP دیگه که گفتم برای من نیست و جالب اینجاست که سایت برای خودم بالا میاد و بدون مشکل ولی برای بعضی از دوستام صفحه سفید میاد که وقتی IP خودشون و عوض می کنن سایت درست میشه .