PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی آنلاین

caspianmehdi
December 14th, 2013, 01:00
سلام
من یک سناریو کامل برای یک بازی آنلاین ایرانی دارم که مطمئنم تا حالا کار نشده از تمام دوستانی که توی این زمینه تخصص دارند با من تماس بگیرند و قیمت بدند . شرایط همکاری دستمزدی یا درصدی از پروژه.
آیدیم کاسپین مهدیه باهام تماس بگیرین

glxx
December 14th, 2013, 01:08
دقیق توضیح بده از جمله ات هیچی قابل درک نبود

SAJJADSAA
December 14th, 2013, 02:14
سلام
من یک سناریو کامل برای یک بازی آنلاین ایرانی دارم که مطمئنم تا حالا کار نشده از تمام دوستانی که توی این زمینه تخصص دارند با من تماس بگیرند و قیمت بدند . شرایط همکاری دستمزدی یا درصدی از پروژه.
آیدیم کاسپین مهدیه باهام تماس بگیرین

موقع حرف زدن با استید مراقب باشید گرگ زیاده این روزه
بهتره برین از طرف بنیاد بازی های ریایانه ای اقدام کنین اونها یک سرمایه گدار معرفی می کنن با گروه مورد نیاز

updates
December 14th, 2013, 03:02
دلت رو خوش نکن.از این ایده ها فراوان هستش.........
کسی رو فکر و ایده سرمایه نمیزاره این کار 25میلیون(اسکریپ ایده سازی شده)سرمایه میخواد
که با تبلیغات و سرمایه سرور و.........30میلیون سرمایه میخواد و اگر ایده کارساز نباشه طرف بدبخت میشه
هیچوقت کسی نمیاد این کارو کنه کسی که بخواد چنین سرمایه ای رو بخوابونه بدون شک میره بک آپ یه سایت بازی که امتحان خودش رو پس داده با این قیمت میخره و همانند همون سایت با کمی تغییر رو بالا میاره
یا اقدام به نال کردن اسکریپ بازی های خارجی میکنه

why.darkness
December 14th, 2013, 09:37
دوست عزیز این بسیار خوب است که شما ایده ای ارائه میدهید و مایل هستید کارتون رواج پیدا کنه و سناریوی شما موفق بشه ولی هرچی هست تو دلت نگه دار.
قر قرن تو هوا بزن بقاپه ! همچین ایدتو میزنن 1 لیوانم آب روش توی ایران وقتی به یه Copyright رحم نمیکنن اونوقت به سناریو شما رحم کنن ؟!

شما ایدت رو کتبا بنویس ولی نه به صورت فنی و بعد اون رو طبق گفته دوستمون به بنیاد بازی های رایانه ای معرفی کنید تا مشاوره و موارد لازم رو باهاتون در میان بزارند.

caspianmehdi
December 14th, 2013, 10:19
از اساتید محترم واقعا بابت پاسخ های دلگرم کنندشون متشکرم . در پاسخ اون دوستمون که میگه متوج نشدم من یک سناریو دارم که دنبال یک یا چند برنامه نویسم برام بنویسنش . گرافیست هم خودم دارم . چیز گنگی نگفتم.
در مورد دوستمون که میگن برین بنیاد من تازه وارد این جرگه نشدم . بازی نبرد بقاء رو دادم برام کار کردن الان حدود دوماهه برای مجوزش هنوز لنگ بنیادیم. در صورتی که میگن فقط 3 هفته. بنیاد هیچ کمکی که نمیکنه سنگم جلو پات میندازه. 100 تومن کمکت میکنه ولی هم شریک میشه هم بازیو باید اونطور بسازی که اونا دوست دارند. در مورد اون دوستمونم که میگن کسی نمیاد سرمایش رو روی این بخوابونه میره روی یک بازی خارجی میزاره بگم عزیز من متن من رو بخونید درست بعد ابراز لطف بفرمایید گفتم برام بسازند دستمزدی یا درصدی هر طور که راحت باشند . در مورد بازی که امتحان پس داده باشه و خارجی هم باید بگم اشتباه محضه . همون اسکریپت تراوین رو نصب کنید بهتره تا یکی رو روش هزینه کنید چون همیشه مشکل داره . اگه ایده من زیاد بود تا حالا یک درصد شبیهش ساخته شده بود چون نیست میخوام بسازمش . اما چون گرگ زیاده به هیچ عنوان همون اول کل ایده رو نمیسازمم درصد درصد جلو میرم فعلا یک داستان کلی ازش میسازم بعد خرد خرد جلو میرم و جزییاتش رو اضافه میکنم . حالا هر کس توی برنامه نویسی و گرافیک رایانه ای میتونه باهام همکاری کنه خبرم کنه . آیدی یاهومم کاسپین مهدیه

SAJJADSAA
December 14th, 2013, 12:22
از اساتید محترم واقعا بابت پاسخ های دلگرم کنندشون متشکرم . در پاسخ اون دوستمون که میگه متوج نشدم من یک سناریو دارم که دنبال یک یا چند برنامه نویسم برام بنویسنش . گرافیست هم خودم دارم . چیز گنگی نگفتم.
در مورد دوستمون که میگن برین بنیاد من تازه وارد این جرگه نشدم . بازی نبرد بقاء رو دادم برام کار کردن الان حدود دوماهه برای مجوزش هنوز لنگ بنیادیم. در صورتی که میگن فقط 3 هفته. بنیاد هیچ کمکی که نمیکنه سنگم جلو پات میندازه. 100 تومن کمکت میکنه ولی هم شریک میشه هم بازیو باید اونطور بسازی که اونا دوست دارند. در مورد اون دوستمونم که میگن کسی نمیاد سرمایش رو روی این بخوابونه میره روی یک بازی خارجی میزاره بگم عزیز من متن من رو بخونید درست بعد ابراز لطف بفرمایید گفتم برام بسازند دستمزدی یا درصدی هر طور که راحت باشند . در مورد بازی که امتحان پس داده باشه و خارجی هم باید بگم اشتباه محضه . همون اسکریپت تراوین رو نصب کنید بهتره تا یکی رو روش هزینه کنید چون همیشه مشکل داره . اگه ایده من زیاد بود تا حالا یک درصد شبیهش ساخته شده بود چون نیست میخوام بسازمش . اما چون گرگ زیاده به هیچ عنوان همون اول کل ایده رو نمیسازمم درصد درصد جلو میرم فعلا یک داستان کلی ازش میسازم بعد خرد خرد جلو میرم و جزییاتش رو اضافه میکنم . حالا هر کس توی برنامه نویسی و گرافیک رایانه ای میتونه باهام همکاری کنه خبرم کنه . آیدی یاهومم کاسپین مهدیه

دوست عزیز شما حداقل با این ار میتونید ایده خودتونو ثبت کنید
یکی از دوستان سال 91 بعد از ثبت ایده با سرمایه 15ت پروژه خودشو وارد فاز برنامه نویسی کرد با یکی از افراد تیم به مشکل خورد ولی چون ثبت نکرده بود ایده برفنا رفت و هیچ کاری از دستش بر نیومد در جواب هم گفتن باید اول ثبت میکردید
اگه ثبت کرده بود حداقل 10ت از ضرر و وقتشو جبران کنه
-----------
در مورد طول کشیدن کار شما هم :چر چیزی قانونی داره ولی من تو موردی 3هفته و کمتر هم دیدم