PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند چند نویسنده

babelirani
December 13th, 2013, 23:49
با سلام خدمت تمامی عزیزان

برای یه وبسایت فیلم و سریال به تعدادی نویسنده نیازمندیم که حداقل باید شرایط زیر رو داشته باشن

1.آشنایی کامل با وردپرس و vps و لیچر
2.وقت کافی حداقل 2 ساعت در روز و هر روز
3.آشنایی نسبی با فیلم و سریال
4.اینترنت adsl 128kb کفایت میکنه
----------------------------------------------------
عزیزانی که میخوان برای بخش انجمن درخواست بدن فقط باید مورد 2 رو داشته باشن

خواهشا" عزیزانی که شرایط بالا رو ندارن اصلا" درخواست ندن

2 نویسنده در بخش فیلم
2 نویسنده در بخش سریال
1-2 نویسنده در بخش زیرنویس
چند مدیر فعال برای انجمن سایت

توجه : آموزش خیلی کوتاه و مخترص به نویسنده داده میشه تا فقط با روال پست گذاشتن و وضعیت سایت آشنا بشه ولاغیر ( آموزش وردپرس و ... نمیدم )

هزینه ی هر پست فیلم 600 تومن داده خواهد شد و هر قسمت سریال که آپلود کنید برای سریال هایی که در سایت هستش ( آپدیت روزانه ) برای هر قسمت 200 تومن برای هر سریال چدیدی که هم قرار میدید با توجه به میزان زحمتتون هزینه داده میشه ( به نسبت تعداد قسمت های سریال )
برای بخش زیرنویس فارسی هم برای قرار دادن هر زیرنویس در سایت 80 تومن در نظر گرفته شده برای هر پست انجمن هم قیمتی در نظر گرفته نشده دوستان میتونن درخواستشون رو بدن بررسی میشه

توجه :
1. پست گذاشتن در سایت بسیار بسیار راحت هستش نیازی به کم کردن سایز عکس و قاب و برچسپ و .... نیست فقط یه سری خانه هستش که پر میکنید و فقط لینک دانلود رو قرار میدید و افزونه سئو رو که همون برچسب هاست رو باید پر کنید
2.باید حتما" باری نویسندگی در قسمت فیلم و سریال هر روز باشید و حداقل برای قسمت فیلم 3 پست در روز داشته باشید و برای سریال به نسیت تعداد سریال هایی که در روز میاد متفاوته ولی حتما" باید باشید اینکه 1 روز بیاید و کار 2-3 روز رو انجام بدید اصلا" قابل قبول نیست
3. برای تعداد پست ها هیچ محدودیتی در نظر گرفته نشده هر چندتا میتونید بدید بدید ولی در صورتی که تکراری و یا ناقص باشه جریمه خواهید شد
4.هر نویسنده در هر بخش به مدت 1 هفته کار میکنه و در صورتی که مورد تایید بود کار باهاش رو ادامه میدید ( در این مدت هم پول حساب میشه و در صورتی که مورد تایید نبودید هزینه پست ها بهتون داده خواهد شد )
5.تمامی تصفیه حساب ها هر هفته روز یک شنبه انجام خواهد شد نه ماهانه داریم نه روزانه فقط هفتگی
6.عزیزانی که اعتماد ندارن لطفا" درخواست ندن پیش پرداخت و ... نداریم

با تشکر از تمامی عزیزان

LightOnline
December 14th, 2013, 00:47
دوست عزیز من در خدمت هستم . سایت نمونه هم هست . سابقه کار با 2 سایت که با یکیش هم در حال حاضر کار میکنم رو دارم . ترجمه هم میکنم .
یاهو آنلاین هستم .

mohama226
December 14th, 2013, 00:48
سلام.
بنده نویسنده بسیاری از وبسایت ها هستم ، نویسنده سایت دانلود فیلم هم بودم ، در صورت تمایل در خدمت هستم .
ادرس وب را ارسال نمایید.
باتشکر

babelirani
December 14th, 2013, 01:06
دوست عزیز من در خدمت هستم . سایت نمونه هم هست . سابقه کار با 2 سایت که با یکیش هم در حال حاضر کار میکنم رو دارم . ترجمه هم میکنم .
یاهو آنلاین هستم .
با سلام
در یاهو ادد شدید

سلام.
بنده نویسنده بسیاری از وبسایت ها هستم ، نویسنده سایت دانلود فیلم هم بودم ، در صورت تمایل در خدمت هستم .
ادرس وب را ارسال نمایید.
باتشکر

با سلام
نمونه وبسایتی که درش فعالیت میکردید رو اراسل کنید + ایدی یاهوتون

با تشکر

Mr.Te0
December 14th, 2013, 01:33
در بخش زیر نویس و به عنوان مترجم میتونم فعالیت کنم:
ایدی یاهو:
mr.teo@att.net

behroz7
December 14th, 2013, 08:14
سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم هم کاری کنم
ID : behzad.emadi
من 24 ساعته وقت دارم و میتونم کمکتون کنم اینترنت 2 مگ دارم و در بخش ماهواره برای رکورد فیلم و سریال با کیفیت HD میتونم کمک کنم
من 3 ماه میهن دانلود کار کردم جای یکی از دوستان فرشاد 2015که امتحاناتش شروع شده بود من وایستادم باران موزیک ، فارس و چندتا سایت دیگه

glxx
December 14th, 2013, 08:40
سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم همکاری کنم
شرایط شما هم دارم

babelirani
December 14th, 2013, 11:38
در بخش زیر نویس و به عنوان مترجم میتونم فعالیت کنم:
ایدی یاهو:
mr.teo@att.net
ادد شدید منتظر آنلاین شدنتون توی یاهو هستم

سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم هم کاری کنم
ID : behzad.emadi
من 24 ساعته وقت دارم و میتونم کمکتون کنم اینترنت 2 مگ دارم و در بخش ماهواره برای رکورد فیلم و سریال با کیفیت HD میتونم کمک کنم
من 3 ماه میهن دانلود کار کردم جای یکی از دوستان فرشاد 2015که امتحاناتش شروع شده بود من وایستادم باران موزیک ، فارس و چندتا سایت دیگه
با سلام
نیازی به رکورد فیلم و سریال نیست دوست عزیز نیاز به آپدیت نگه داشتن فیلم و سریال هاست در صورتی که در این زمینه تجربه ای دارید و شرایط رو هم کامل دارید ایدیتون رو پ.خ کنید

سلام من در بخش فیلم و سریال میتونم همکاری کنم
شرایط شما هم دارم
با سلام

ایدیتون رو پ.خ کنید

behroz7
December 14th, 2013, 12:14
پ.خ شد

glxx
December 14th, 2013, 12:25
پخ کردم

rmh
December 14th, 2013, 12:26
منم میتونم آیدیمو تو امضام اد کنید تا سابقه و و بقیه مواردو بگم خدمتتون !

babelirani
December 14th, 2013, 12:52
پ.خ شد

پخ کردم

هر دو عزیز ادد شدن

babelirani
December 14th, 2013, 12:53
منم میتونم آیدیمو تو امضام اد کنید تا سابقه و و بقیه مواردو بگم خدمتتون !

شما هم ادد شدید عزیز

omid222
December 14th, 2013, 15:35
پ.خ شد

golden_n3t
December 14th, 2013, 21:16
××× نویسندگی در وبسایت های فبلم و سریال و موزیک ( با سابقه کار بالا ) (http://www.webhostingtalk.ir/f218/99459)

نمونه کارها و سوابق و تماس

:) در خدمتیم

947947
December 15th, 2013, 02:01
سلام... اگه هنوز به نویسنده احتیاج دارید من هستم.آشنای کامل با شرایط نویسندگی توی سایت های فیلم و سریال دارم. اگه خواستین با آی دی من تماس بگیرین : یاهو آی دی : Polaris.0742

mamadcity
December 15th, 2013, 03:29
بند در خدمتم آیدی یاهو : seif4847

babelirani
December 15th, 2013, 16:11
سلام... اگه هنوز به نویسنده احتیاج دارید من هستم.آشنای کامل با شرایط نویسندگی توی سایت های فیلم و سریال دارم. اگه خواستین با آی دی من تماس بگیرین : یاهو آی دی : Polaris.0742

بند در خدمتم آیدی یاهو : seif4847

هر دو عزیز ادد شدن

glxx
December 15th, 2013, 17:04
بنده هنوز منتظر جواب 1-2 ساعت بعد شما هستم دیگر هم انلاین نشدید بعد 24 ساعت

babelirani
December 15th, 2013, 21:56
بنده هنوز منتظر جواب 1-2 ساعت بعد شما هستم دیگر هم انلاین نشدید بعد 24 ساعت

دوست عزیز بنده همیشه آنلاین هستم همیشه

MR_MEHDI
December 16th, 2013, 11:59
بیاید یاهو با هم حرف یزنیم mehdi_tadayon@yahoo.com

glxx
December 16th, 2013, 12:19
ممنون انلاین هستید پس سروری که قرار بود بدید بعد 3 روز اماده نشده ؟

elmizina
December 28th, 2013, 20:28
بنده هستم

letsgo78
January 4th, 2014, 14:04
آی دی بنده هم ادد کنید m_3da