PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت به روز شده فروش کارت شارژ همراه با پشتیبانی به صورت چت

us12
December 13th, 2013, 00:41
سیستم فروش کارت شارژ بر پایه freer
این سیستم بر پایه سیستم معروف Virtual Freer ساخته شده است . این به این معنی است که تمامی دیتابیس قبلی و پلاگین های قبلی روی این سیستم جدید به درستی کار میکند .
ویژگی های جدید :
1- خرید کارت از دسته های مختلف به صورت همزمان . مثلا خرید 1 کارت ایرانسل 1 کارت همراه اول
2- قابلیت تایید موبایل با ارسال اس ام اس به شماره موبایل یوزر و درخواست آن شماره ( برای محصولاتی که اطلاعات خاصی از مشتری مد نظر است ) در این قسمت یوزر اول شماره موبایل و ایمیل خود را وارد میکند سپس یک اس ام اس حاوی متنی که از قسمت تنظیمات قابل ویرایش است برای یوزر ارسال میشود سپس یوزر باید آن شماره را همراه با نام خود در مرحله بعد وارد کند تا بتواند محصول را خریداری کند.
3- قابلیت تعریف کردن رنج آی پی خاص برای کارکردن ( مثلا آی یک کشور را وارد میکنید و فقط سیستم برای آن کشور کار خواهد کرد)

لینک دمو :
فروش اینترنتی شارژ (http://www.softiran.org/freer3/)

در این لینک دمو 2 فیلد اضافی از یوزر گرفته می شود که نیاز آخرین مشتری بوده است و بنا به نیاز شما آن برداشته می شود ( ویا تغییر می کند)

برای داشتن این سیستم به من خبر دهید.
info_softiran [at] yahoo

Quality
December 13th, 2013, 01:07
لطفا قیمت را برام پ خ کنید

us12
December 13th, 2013, 11:12
موضوعی که فراموش کردم بگم اینه که در حال حاظر سیستم با ماژول پانل پیامک ardindata[dot]com , smsban[dot]ir موجود می باشد و در صورت نیاز مشتری ماژول های پرداخت و پیامک جدید هم ساخته می شود.

doctorportable
December 13th, 2013, 14:32
موضوعی که فراموش کردم بگم اینه که در حال حاظر سیستم با ماژول پانل پیامک ardindata[dot]com , smsban[dot]ir موجود می باشد و در صورت نیاز مشتری ماژول های پرداخت و پیامک جدید هم ساخته می شود.

واقعا کار خلاقانه ای انجام دادین من بشخصه پسندیدم . قالب جذابی داره

چند تا پیشنهاد دارم . اگه امکانش هست تعداد کارت ها رو محدود نکنین یا تعدادشو زیاد کنین ( مسلما لیست هم با افزایش اون باید اسکرول داشته باشه ) . دوم تعداد شارژ تو قسمت صورت حساب مثلا با زدن ا x2 x3 و .. باشه
محلی برای ای نماد و ایکون های بانک ها نزاشتین . چیدمان اینا خودش مهم هستش
بغل گفتگو انلاین یه سربرگ درباره ما باشه و گفتگو انلاین پشتیبانی بشه بهتره
انتخاب نوع درگاه رو تو دمو ندیدم .
و یه قسمت مهم دیگه که میتونه به فروشتون کمک کنه پرداخت مبالغ دلخواه هستش که این قسمت مشتری زیاد داره البته نه تو صفحه شارژ بلکه تو صفحه مشابه اختصاصی
تایید با اس م اس اصولا با این اوضاع افتضاح اپراتور ها و فی..لت..رینگ تو ایران جواب نمیده ولی میشه (اس م اس یه روز بعد بدست مشتری میرسه ) بجا اس م اس از ایمیل استفاده کرد.

در کل تحسینتون میکنم و خسته نباشید میگم

ضمنا در صورتی که رضایتی از بابت بیان این مطالب ندارین اطلا بدین ویرایش کنم . در کل خواستم نظراتمو بگم . شاید این پیشنهاد هام بتونه به بهبود فریر اختصاصی شما کمک کنه

us12
December 13th, 2013, 15:15
واقعا کار خلاقانه ای انجام دادین من بشخصه پسندیدم . قالب جذابی داره

چند تا پیشنهاد دارم . اگه امکانش هست تعداد کارت ها رو محدود نکنین یا تعدادشو زیاد کنین ( مسلما لیست هم با افزایش اون باید اسکرول داشته باشه ) . دوم تعداد شارژ تو قسمت صورت حساب مثلا با زدن ا x2 x3 و .. باشه
محلی برای ای نماد و ایکون های بانک ها نزاشتین . چیدمان اینا خودش مهم هستش
بغل گفتگو انلاین یه سربرگ درباره ما باشه و گفتگو انلاین پشتیبانی بشه بهتره
انتخاب نوع درگاه رو تو دمو ندیدم .
و یه قسمت مهم دیگه که میتونه به فروشتون کمک کنه پرداخت مبالغ دلخواه هستش که این قسمت مشتری زیاد داره البته نه تو صفحه شارژ بلکه تو صفحه مشابه اختصاصی
تایید با اس م اس اصولا با این اوضاع افتضاح اپراتور ها و فی..لت..رینگ تو ایران جواب نمیده ولی میشه (اس م اس یه روز بعد بدست مشتری میرسه ) بجا اس م اس از ایمیل استفاده کرد.

در کل تحسینتون میکنم و خسته نباشید میگم

ضمنا در صورتی که رضایتی از بابت بیان این مطالب ندارین اطلا بدین ویرایش کنم . در کل خواستم نظراتمو بگم . شاید این پیشنهاد هام بتونه به بهبود فریر اختصاصی شما کمک کنه

تشکر از وقتی که گذاشتید و بررسی کردید.
میل زدم.

us12
December 14th, 2013, 14:27
لینک توضیحات این سیستم
گروه برنامه نویسی سافت ایران | سیستم فروش کارت شارژ بر پایه Virtual Freer (http://www.softiran.org/view-item/34/new_Virtual_Freer.html)