ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور های 100tb با قیمت های بسیار استثنائی !!! پهنای باند 100 ترابایت و پورت 1 گیگابیت

VpsLand
April 14th, 2010, 13:14
سلام.

دیتا سنتر قدرتمند 100TB ، و آفر های ویژه اون برای شما :

پیشنهاد 1 :

Intel Quad Core Xeon 3220 - 4 x 2.40GHz

* 2 x 500GB HDD
* 8GB RAM
* 1 GigE (1000Mbit) port
* 100TB monthly transfer
هزینه ماهانه : 175 هزار تومان
-------------------------------------------------

پیشنهاد 2 :

Harpertown' Quad Core Xeon 5430

* NEW! 4 x 2.66GHz
* NEW! 2 x 500GB HDD
* NEW! 8GB RAM
* 1 GigE (1000Mbit) port
* 100TB transfer

ماهانه : 269 هزار تومان

-----------------------------

پیشنهاد 3 :

Dual 'Nehalem' Quad Core Xeon 5520

* NEW! 8 x 2.26GHz + hyper-threading CPU
* NEW! 2 x 500GB HDD
* NEW! 12GB RAM
* 1 GigE (1000Mbit) port
* 100TB transfer

هزینه ماهانه : 350 هزار تومان

و اما مزیت ها : پورت 1 گیگابیت اختصاصی و قدرتمند
عدم وجود هرگونه مشکل با ایران
استفاده از سخت افزار های فوق العاده حرفه ای
پاسخگویی در کوتاه ترین زمان ممکن
100 ترابایت پهنای باند اختصاص یافته
مدیریت رایگان اولیه

اطلاعات تماس : Sedayeno@gmail.com

1eng.ir
April 14th, 2010, 13:22
در مورد پورتش کیفیتو تضمین میکنی ؟! (سایت/شرکت/...)
ازش سرور داری، یه Vps بدی تست کنیم ؟

VpsLand
April 14th, 2010, 13:29
سلام. این دیتا سنتر از نظر پورت اصلا نیازی به تست کردن نداره !
بله. پورت رو تضمین میدیم ! وی پی اس تست هم نداریم. تعداد 12 سرور داریم از اینها ، البته خودم 5 سرور و همکارم 7 سرور. تصمیم گرفتیم با تخفیف بسیار خوبی که به ما دادند اراده سرور کنیم از این دیتا سنتر.

ضمنا ، با توجه به قیمت بالایی که داره ، به هیچ عنوان واسه وی پی اس تنظیم نکردیم برنامه هامون رو !

خیر. وبسایت نداریم ، شرکت هم نیستیم !

1eng.ir
April 14th, 2010, 13:35
سلام. این دیتا سنتر از نظر پورت اصلا نیازی به تست کردن نداره !
من شنیدم پورت 1 گیگش چندان جالب نیست! شما باید یه جوری منو قانع کنید که خیر، پورت 1 گیگش واقعاً 1 گیگه!

خودم 5 سرور و همکارم 7 سرور
میشه از این 12 تا سرور 4 تا آی پی از سرورای مختلفو بدین ؟ (پ.خ کنید اگه میشه)

Arte
April 14th, 2010, 13:45
میشه از این 12 تا سرور 4 تا آی پی از سرورای مختلفو بدین ؟ (پ.خ کنید اگه میشه)

ای ممد شیطون :d
مچ گیریه ؟:d

VpsLand
April 14th, 2010, 13:47
پیغام خصوصی شد :)

VpsLand
April 14th, 2010, 13:48
مشکلی نیست. هر سوالی هست بپرسید جواب میدم ! قبل از این تاپیک در جای دیگری کاملا دیتا سنتر سافت لایر و 100 ترابایت رو مورد بررسی قرار دادیم !

1eng.ir
April 14th, 2010, 14:08
ای ممد شیطون :d
مچ گیریه ؟:d
:d
نه داداش، قبل از خرید همه چیز روشن بشه بهتره ;)

VpsLand
April 14th, 2010, 14:19
:d
نه داداش، قبل از خرید همه چیز روشن بشه بهتره ;)

دقیقا. به مسئله خوبی اشاره کردید ! به نظر من هم اگر درست تحقیق بشه بعد از اون هیچ مشکلی پیش نمیاد !

1eng.ir
April 14th, 2010, 16:36
1. شما 12 سرور از این دیتاسنتر دارید!
2. به دلایلی پینگ سروراتونو بستید!
3. هاست ایران سرورای شما رو منیج میکنه ولی به شما اجازه ی لاگین نمیده! (13 فروردین گذشت)
4. یه کانکشن Exe. بم دادین که برای V.p.n بود ولی نیازی ندیدم برای اثبات شدن اجراش کنم (Security!) ازت آی پی ها رو خواستم که ندادید!
5 ...

بر من یکی ثابت نشد که شما از این دیتاسنتر سرور داشته باشید!

موفق باشید!

پ.ن: اگه میدونی پستام تو این تاپیک اسپم بوده، گزارش بده مدیران رسیدگی میکنن!

VpsLand
April 14th, 2010, 16:48
با سلام !
واقعا توقعات بالایی رو دارید !

آی دی ما : Irantakzang@yahoo.com هستش در 100 ترابایت.
به هیچ عنوان هم اطلاعاتی از ما به شما نخواهند داد !

من به شما از روی هر کدام از سرور ها یک آی پی اختصاصی با وی پی ان میدم . ار کدام 3 هزار تومان

12 رو در 3 ضرب کنید : 36 هزار تومان
ضما واریز کنید ، شماره حساب شرکت هم میدم خدمتون. اگر ظرف 12 ساعت کلیه وی پی ان هارو تحویل نگرفتید ، اونوقت بیاید بگید که نمیدونم ثابت نشد و فلان.

من دیگه ادامه نمیدم ! کاربر های دیگری هستند که ایمیل زدند و در حال رسیدگی به سفارش اونها هستیم !

در کل توضیحاتتون واقعا افتضاح بود. قبلا در مورد این دیتا سنتر من و جناب افراوب توضیحات لازمه رو دادیم. دیگه شما میخواید سرور 5 تومانی بخرید به ما مربوط نمیشه ! :)

سرور مجازی هم بخواید بر روی سرور خودم که واسه گانجا فیلم کنار گذاشتم بهتون وی پی اس میدم ، رم 512 رو میدم 40 تومان. خواستید در خدمتم !

1eng.ir
April 14th, 2010, 16:56
اوکی پروفسور! سرور خوووووووووووووووووووووب بفروشید ;)

Arte
April 14th, 2010, 18:20
خیر. وبسایت نداریم ، شرکت هم نیستیم !

ضما واریز کنید ، شماره حساب شرکت هم میدم خدمتون.
!

آقا مچشو گرفتم آخر نفهمیدیم شرکت دارن یا ندارن ( 12 تا سرور دارن وب سایت ندارن عجب ... ) :d

من به شما از روی هر کدام از سرور ها یک آی پی اختصاصی با وی پی ان میدم . ار کدام 3 هزار تومان
12 رو در 3 ضرب کنید : 36 هزار تومان
!
این حرفت هم خییییلی ضایع هستا
بی خیال کارای مهم تر از این مباحث هست زیاد وقت برای رفتن تو حاشیه نداریم ولی در کل سعی کن اینجا آفر ندی ماشالا بچه ها همه این کاره هستن و بار علمیشون بالا هست و به این حرکات شما میخندن تا اینکه بخوان از شما سرور هم بگیرن ....

1eng.ir
April 14th, 2010, 18:24
@Rapidfa: ;)

VpsLand
April 14th, 2010, 19:30
1

VpsLand
April 14th, 2010, 19:47
1

اهان. جناب روکا رو هم باید تشکر فراوان بکنم. خداییش کمک بزرگی به من کرد. همگی یا علی

1eng.ir
April 14th, 2010, 19:52

خودشو ناراحت نکن ;)

Arte
April 14th, 2010, 19:54
این چی میگه :d از این بچه سوژه هاستا :d ( خیلی آدم ضعیفه الانه که گریش در بیاد ) :d
حالا کاری با فروشت ندارم ولی این شخصیت به فروشنده سرور نیمیخوره :d خیلی ضایست
من رو یاده بچگی ها میندازی دعوا میشد طرف زورش نمیرسید بزنه میرفت سنگ برمیداشت :d شما هم اینطوری هستی کم میاری خودتو به اینو اون وصل میکنی ( مثل سجاد ) خودت چی هستی ؟ هی من گنده ی فلان جارو خون آوردم که نشد دلیل عزیزم :d
متوجه شخصیت سالارانه ی شما شدیم ( اخلاق خیلی تو مشتری مداری مهمه جیگر :d )
اگه من جای تو بودم ( خدا نکنه ) میدونستم اونی که منو تو منگنه میزاره چطوری برخورد کنم تا قانع بشه .
ایشالااااااااااااااااا سرواتو بفروشی بترکونییییییییییییییی ( یوهوووووووو ):p

1eng.ir
April 14th, 2010, 20:01

اینو ولش کن بیا یاهو ;)

پ.ن: الاهلي عربستان 1 - 2 استقلال

VpsLand
April 14th, 2010, 20:12
این چی میگه :d از این بچه سوژه هاستا :d ( خیلی آدم ضعیفه الانه که گریش در بیاد ) :d
حالا کاری با فروشت ندارم ولی این شخصیت به فروشنده سرور نیمیخوره :d خیلی ضایست
من رو یاده بچگی ها میندازی دعوا میشد طرف زورش نمیرسید بزنه میرفت سنگ برمیداشت :d شما هم اینطوری هستی کم میاری خودتو به اینو اون وصل میکنی ( مثل سجاد ) خودت چی هستی ؟ هی من گنده ی فلان جارو خون آوردم که نشد دلیل عزیزم :d
متوجه شخصیت سالارانه ی شما شدیم ( اخلاق خیلی تو مشتری مداری مهمه جیگر :d )
اگه من جای تو بودم ( خدا نکنه ) میدونستم اونی که منو تو منگنه میزاره چطوری برخورد کنم تا قانع بشه .
ایشالااااااااااااااااا سرواتو بفروشی بترکونییییییییییییییی ( یوهوووووووو ):p

من توضیحات قبلیم رو ویرایش کردم !
دلیل رو هم میگم خدمتون.

ببینید . من یک سال پیش اومدم توی فروم ، اون موقع میدیدم که خیلیا می افتادند به جون همدیگه و هیچکی چشم دیدن اون یکی رو نداره .
یک مدتی گذشت. گفتم یک یوزر میسازم و بی دردسر کار میکنم. اما دیدم منم الکی وارد این ماجرا شدم ! ولی جالب تر از اون این بودش که کاربر ها هیچ توجهی به این دعواها نداشتند و باز هم می آمدند و سفارش خودشون رو میدادند. جالب تر از اون اینکه الکی بحث های تاپیک منحرف میشد.

اومدند و گفتند آقا مشخصات ثبت شرکت بده. من 2 روزی انلاین نبودم. اومدم دیدم هزار تا حرف پشت سر من زده شده و گفتند که شرکت نیستم و فلان
مشخصات رو همگی در سایت گذاشتم و ساکت شدند. وبسایت های Ganja2music - Ahanghaa Va Songbsong واسه ما هستش . گانجا موزیک واسه ما و اون دو وبسایت بزرگ دیگر همکار صمیمی. بنر تبلیغاتی زدیم از سود کاری سرور های مختلفی از جاهای مختلف تهیه کردیم.

تعداد کاربر ها از طریق تبلیغات ما خصوصا وب مستر ها روز به روز در حال افزایش هست. تا جایی که تعداد بالغ بر 200 کاربر سرور مجازی دورو بر ما جمع شد.
اومدم و صادقانه این رو گفتم که یکم جلب اعتماد کنم ! ولی دیدم فایده نداره . اوضاع خراب تر شد. تخصص من آهنگسازی هست و در کمپانی آریا رکوردذ ناظر ضبط هستم. هیچ اطلاعاتی هم در این زمینه ندارم ، فقط سرور های قدرتمند تهیه میکنم و پشتیبانی رو میدم دست یک عده دیگر. آخرین فروشنده من هم پرناک بودند که 2 سرور ازش تهیه کردم و تقریبا 19 کاربر رو همزمان روی سرور های ایکس ال هاست پشتیبانی میکردم. یکی از سرور هارو این ماه کنسل کردم که یک سرور قدرتمند تر تهیه کنم !

در مورد 100 ترابایت هم باید بگم که سرور دانلود گانجا فیلم یکی از بخش های گانجا موزیک رو اونجا بردیم. چیز جالبی بود. واسه دوستم گرفتم. تصمیم به رسیلر شدن گرفتم. تاپیکشم هست. اومدم گفتم آقایون اینجا سرور های جالبی میده ! بیاید بخرید. بحث و بررسی شد. افرانت جواب نهایی رو دادند به بچه ها ! یک بنده خدایی پیدا شد و گفت 7 سرور داره از اونجا و آفر های خیلی خوبی داره ! من طی چند روز تعداد رو به 5 رسوندم اون هم از تاپیکی بود که تحت عنوان معرفی 100 ترابایت کردم و 3 کاربر رو جذب کردم ! سرور هامو به پنل دوستم فرستادم و 12 سرور رو از اینجا داریم الان. خیلی خوب . حالا اینکه با تخفیف 30 درصد سرور هارو به شما معرفی میکنم کار جالبی نیست ؟ من کوپون میدم خودتان خرید کنید ! مشکلی نیست.ولی چرا بحث رو خراب مکیند و منحرف

یک مدت از فعالیت من گذشت که سرو صدای زیادی به پا شد و آقای سجاد درخواست دادند که مشخصات کاربر هاتون رو بفرستید برای ما. تعدادیشودو. من هم ایمیل تعدادی رو فرستادم ! ایشون ایمیل زدند و جواب مثبت گرفتند از اینکه راضی هستند کاربر ها.

حالا اینجا نمیدونم چه هیزم تری به چه کسی فروختم که بعضی ها الکی با ما لج افتادند. آقای 1ENG درخواست آی پی کردند. آی پی دادم ! بعد بحث های دیگه رو را انداختند. بس کنید خواهشا ! اینجا اومدیم به همدیگه کمک کنیم که چه کسی سرویس مناسب تهیه کنه ! خیلی کم میام پیشنهاد میدم هر بارم میدم دقیقا اون کاربر هایی میان سمتم که از سرویس دهنده قبلیشون ناراضی اند ! همیشه یک بار باید ضرر کنند. چرا ،؟ چون که همه دروغ میگند ! من خستتون نمیکنم بیشتر از این. ولی آقای رپیدفا مشکل از سمت شماست ! از طرز برخورد تمسخر آمیز شما. درسته فقط مجازی هست و هر کسی هر چی میخواد میگه ، ولی آدم حد و اندازه ای داره که شما رد کردید اون رو !

persiansoft
April 14th, 2010, 20:28
درسته فقط مجازی هست و هر کسی هر چی میخواد میگه ، ولی آدم حد و اندازه ای داره که شما رد کردید اون رو !

دوست عزيز شما بيشتر به رفتار خود فكر كنيد . دقيقا خودتان پاسخ رفتار خود را داديد .
اين را هم بدانيد اين ويرايش شما قابل مشاهده توسط مديران هست .

متاسفانه اين رفتارهاي شما بر روي كاربران تازه وارد تاثير بد مي گذارد .
كاربران ديگر هم با خواندن مطالب خودشان تصميم مي گيرند كه حق با چه كسي است .

شما هم سعي كنيد اول توهين نكنيد و دوم دروغ كمتر بگوييد .

موفق باشيد .

VpsLand
April 14th, 2010, 20:40
دوست عزيز شما بيشتر به رفتار خود فكر كنيد . دقيقا خودتان پاسخ رفتار خود را داديد .
اين را هم بدانيد اين ويرايش شما قابل مشاهده توسط مديران هست .

متاسفانه اين رفتارهاي شما بر روي كاربران تازه وارد تاثير بد مي گذارد .
كاربران ديگر هم با خواندن مطالب خودشان تصميم مي گيرند كه حق با چه كسي است .

جناب فارسیجانی جواب این نقل قول با شما !

شما هم سعي كنيد اول توهين نكنيد و دوم دروغ كمتر بگوييد .

موفق باشيد .

:) . به زودی شرکت های محترم که سرور های اختصاصی ارائه میکنند میان و خودشون جواب گوی شما هستند.
اولین شرکت هم پرناک هستند :

P-CO
April 14th, 2010, 22:22
با سلام، ایشون از ما یک سرور اختصاصی دارن !!!

موفق باشید.

LoveLife
April 14th, 2010, 23:27
چه ربطی به 100 ترابایت داره ؟ :دی

VpsLand
April 15th, 2010, 09:45
دوستان عزیز بر روی سرور های فوق کوپون 30 درصد تخفیف لایف تایم ارائه خواهیم داد و در صورتی که خودتان میخواهید اقدام به خرید کنید بهترین راه ممکن است !

هیچ هزینه ای برای این تخفیف از شما نیز دریافت نخواهد شد !

1eng.ir
April 15th, 2010, 20:32
دوستان عزیز بر روی سرور های فوق کوپون 30 درصد تخفیف لایف تایم ارائه خواهیم داد و در صورتی که خودتان میخواهید اقدام به خرید کنید بهترین راه ممکن است !

هیچ هزینه ای برای این تخفیف از شما نیز دریافت نخواهد شد !

1. چون خودتون خواستید منم از طرف بچه ها نمایندم که همه چیزو روشن کنم :دی
2. چه ربطی به 12 تا سرور داشت ؟ هنوز بر ما ثابت نشده که شما 12 سرور از 100tb دارید!
3. کوپن تخفیفو بذار!

LoveLife
April 15th, 2010, 20:35
1. چون خودتون خواستید منم از طرف بچه ها نمایندم که همه چیزو روشن کنم :دی
2. چه ربطی به 12 تا سرور داشت ؟ هنوز بر ما ثابت نشده که شما 12 سرور از 100tb دارید!
3. کوپن تخفیفو بذار!
در تکمیل صحبت محمد !
شما که سرور از 100 ترابایت داری چرا رفتید از شرکت پرناک خرید کردید ؟

VpsLand
April 16th, 2010, 10:08
:)) . من از پرشین هو ایز ، پرناک ، آی آر پاور وب ، ایران هاست سرور های وی پی اس رو تهیه میکنم :) .چون ایرانی جماعت پول بده نیست.
اون سرور های دیگه رو واسه . . . .ان و گانجا موزیک و گانجا فیلم بخش های دانلود و 4 کاربر سرور اختصاصی نگه داشتم :)

اگر هم از هر کدام از سرور های 100 ترابایت ما وی پی اس میخواید بگید بهتون بدم ! زیر 50 تومان هم نمیدم !
:))

www.Ganja2music19.Com
New Address In Iran

www.Ganja2movie1.Com بزرگترین رسانه صوتی و تصویری ایرانیان

VpsLand
April 16th, 2010, 10:13
بحث تکمیلی . این تاپیک رو زدیم و فقط آقای Bmvlove درخواست سرور اختصاصی دادند. همین یک کاربر برای ما بسیار مهم هست. از مدیران تقاضا میکنم این تاپیک رو قفل کنند. :)) .