ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهاد همکاران برای رید سرور هاستینگ ؟؟

mehrshad.ho
December 12th, 2013, 15:54
همکاران برای رید سرور هاستینگ بین 0 و 1 چه مدلی رو پیشنهاد میدن

cpu xeon E1245
2 عدد هارد اینترپرایس 3 ترابایت
تعداد سایت بالای 1200

novinvps.com
December 12th, 2013, 15:55
کلا برای کاری که که سر کارتون با اطلاعات مردمه ! هیج وقت raid 0 پیشنهاد نمیشه !

samansystems
December 12th, 2013, 15:56
بستگی داره ؟ داده ای که روی سرور ها هست براتون مهم هست ؟ اگر هارد بسوزه به بک آپ اکتفا ميکنيد يا داشتن داده در همون لحظه براتون مهم هست ؟
سرعت چی ؟ براتون اهميت داره يا نه ؟

به طور کل بايد مشخص بشه چه کاری قرار هست با سرور انجام بشه و ميزان داده ای که روی سرور (http://www.navidan.com) هست چقدر اهميت داره ؟

nginxweb
December 12th, 2013, 15:57
درود

بدلیل تعداد زیاد سایت و مسلما فشار روی mysql server پیشنهاد میشه که هارد ها را raid نکنید و دیتا را روی هارد اول و mysql را روی هارد دوم mount کنید که فشار وارده کم گردد و لود سرورتون هم همیشه پایین تر خواهد بود

بکاپ گیری دائم هم داشته باشید از اطلاعات

برای این تعداد سایت هم کانفیگ ویژه ای باید انجام بدید که سرعت و مخصوصا امنیت در حد خوبی قرار گیرد

mehrshad.ho
December 12th, 2013, 16:06
بک آپ که همیشه گرفته میشه اما بین نظر همکاران اختلافی هست
افرادی رید 1 رو باعث افت سرعت اما خیال راحت می دانند و افرادی رید 0 رو باعث افزایش سرعت می دانند

j4b3r
December 12th, 2013, 16:07
سلام
هارد ssd برای سیستم عامل و بانک اطلاعاتی
یه هارد برای /home
بک اپ در سرور دیگه یا روی هارد بعدی.
در کل میتونید از رید 10 هم استفاده کنید. برای /
مثلا یکی از سرورهای ما 4 تا هارد sas داره با رید 10 برای /
یه هارد برای /home
یکی هم برای /backup
اینم مناسبه

i-whost
December 12th, 2013, 16:10
افرادی رید 1 رو باعث افت سرعت اما خیال راحت می دانند و افرادی رید 0 رو باعث افزایش سرعت می دانند

رید 1 برای چه کاری می کنید؟ زمانی که هارد از دست برود باید هارد جدیدی جایگزین کنید که مدت زمانی زیادی به طول می انجامد، میتوانید همین کار را با بک آپ گیری بر روی هارد دیگر هم انجام بدهید بدون افت i/o

یک هارد ssd برای دیتابیس در نظر بگیرید هارد اول برای سرور و هارد دوم برای بک آپ گیری

samansystems
December 12th, 2013, 16:29
البته اين رو مد نظر داشته باشيد که بک آپ گيری هيچ وقت نميتونه جای ريد رو بگيره.
فرض کنيد شما هر ساعت هم بک آپ بگيريد باز هم زمانی که خدای نکرده مشکلی پيش بياد ديتا و اطلاعات يک ساعت قبل رو داريد و اين برای سايت هایی که لحظه ای با ديتابيس سر و کار دارن اصلا قابل قبول نيست.

spooky021
December 12th, 2013, 16:36
رید
1
و بک اپ گیری
اگر بتوانید رید 10

mehrshad.ho
December 12th, 2013, 16:39
دوستان عرض کنم سرور هتزنر هست و قصد داریم از همان هارداینترپرایس استفاده کنیم

j4b3r
December 12th, 2013, 16:49
سلام
خدمت دوستان بگم که رید هم خیلی مهم هست.
در صورتی که میتونید استفاده کنید.
هرچقدر محکم تر باشید در برنامه ریزی برای سرور میزان داون شدن کمتر هست.
رید 10 یا 5 ریدهای خوبی هست برای هاستینگ البته به شرط داشتن رید کنترلر خوب

amirfateh
December 12th, 2013, 16:51
باسلام
پیشنهاد می کنم حتما از رید استفاده کنید، درست هست می شود بگ آپ گرفت و رید نکرد اما اطمینان خاطر و آپ تایم که به سبب استفاده از رید بدست خواهید اورد با بک آپ از هارد تنها نخواهید داشت
بهترین حالت استفاده از هاردهای رید به علاوه بک آپ هست
می تونید 4 هارد را دو به دو رید 1 کنید رید اول برای سیستم عامل و فایل ها و رید دوم برای دیتابیس
یا سناریوی دوم : رید اول برای سیستم عامل و رید دوم برای فایل ها و دیتابیس

برای بک آپ هم حتما باید با توجه به شرایط و بودجه تون سناربوی مناسب در نظر بگیرید:
سناریوی 1: تهیه بک آپ زمان بندی شده در هارد دیگر یا هارد اکسترنال یا اگر شد استوریج چه بهتر
سناریوی دوم : تهیه بک آپ زمان بندی شده در هارد دیگر یا هارد اکسترنال +offsite backup ( تهیه بک آپ روی سرور دیگر در لوکیشن دیگر )

دو سناریو فوق بصورت کلی وبه عنوان نمونه عونان شد در جزئیات باز با توجه به شرایط شما، باز خیلی کارها می شود انجام داد.

بطور کلی بحث رید و بک آپ دو مسئله لازم و ضروری هستند و نمی توان یکی را فدای دیگری کرد. فلسفه بکارگیری هر کدام متفاوت اما برای نگهداری و امنیت اطلاعات تکیمل کننده دیگری هست.

باتشکر،
فاتح

netmelli
December 12th, 2013, 17:10
درود

بدلیل تعداد زیاد سایت و مسلما فشار روی mysql server پیشنهاد میشه که هارد ها را raid نکنید و دیتا را روی هارد اول و mysql را روی هارد دوم mount کنید که فشار وارده کم گردد و لود سرورتون هم همیشه پایین تر خواهد بود

بکاپ گیری دائم هم داشته باشید از اطلاعات

برای این تعداد سایت هم کانفیگ ویژه ای باید انجام بدید که سرعت و مخصوصا امنیت در حد خوبی قرار گیرد

روشی که این همکارمون گفتن از نظر بنده هم مناسب ترین هست
این روش قبلا تست شده توسط تیم ما و جواب داده خوب

موفق باشید

MagicVps.Com
December 12th, 2013, 17:10
همکاران برای رید سرور هاستینگ بین 0 و 1 چه مدلی رو پیشنهاد میدن

cpu xeon E1245
هارد اینترپرایس
تعداد سایت بالای 1200

اگر هاستینگ هست فقط و فقط رید اون هم رید 10 و لاغیر

رید0= سرعت بیشتر فقط که ببرای موادر خاصی استفاده میشه بدیل اینکه سرعت هر دو هارد یکجورای میشه گفت با هم یکی میشه با حداکثر سرعت دیتا رید و رایت میشود که احتمال سوختگی توی فشار و کار زیاد 100% هست (نه اینکه حتما ولی خیلی زیاد هست )

رید 1 فقط میاد یک میرور میگره و در سرعت حتی 1 کیلو بایت هم تاثیر نداره که در صورت بروز مشکل تا جایی که میدونم رید 1 هم کاری از پیشنمیبره باری ریکاوری دیتا
رید 10 میاد 2تا هارد باهم سرعتشون جمع میکنه و دوباره دوتا هادر با هم میرور میکنه که هم افزایش سرعت خواهید داشت هم امکان بازیابی دیتا در صورت بروز مشکل که البته باز هم اگربد شانش باشید و 2تا از هارد دوچار مشکل بشه تغیریبا باز امدی به برگشت دیتا نیست درکل اینجرو نیست که چون رید شده حتما امکان بازگشت هست بازهم بستگی به نوع اسیب دیدگی هاردها داره
در رید 10 هم مجموع حجم 4تا هارد روی هم تقسیم بر نصف میشود
یعنی ما 4 تا 2 ترا بایتی را رید 10کنیم مجموع هارد قابل استفاده حدودا 3.8 ترا بایت میشه
ولی در کل مطمنترین نوع رید را رید 10 میشه دونست

samansystems
December 12th, 2013, 17:20
فقط برای ريد 10 فکر ميکنم حداقل بايد 8 هارد داشته باشيد و برای استفاده از 8 هارد بايد کيس تون 2 يونيت باشه. اين رو مد نظر داشته باشيد.

j4b3r
December 12th, 2013, 17:24
فقط برای ريد 10 فکر ميکنم حداقل بايد 8 هارد داشته باشيد و برای استفاده از 8 هارد بايد کيس تون 2 يونيت باشه. اين رو مد نظر داشته باشيد.
رید 10 حداقل 4 هارد نیاز داره

MagicVps.Com
December 12th, 2013, 17:24

خیر عزیز برای رید 10 حداقل 4 عدد هارد همسان نیاز هست

mehrshad.ho
December 12th, 2013, 17:26

بنده در تاپیک اول ذکر کردم تعداد هارد 2 هست

MagicVps.Com
December 12th, 2013, 17:28
روشی که این همکارمون گفتن از نظر بنده هم مناسب ترین هست
این روش قبلا تست شده توسط تیم ما و جواب داده خوب

موفق باشید

اون روش هم خوبه ولی وقتی ایشون گفتن رید دیگه روی قضیه رید میخواهن مانور بدن ایشون(اون روش هم خوبه ولی باز اگر یک یاز هاردها بسوزه و مشکل بر بخوره باز همه چیزاز دست رفته هستش)
و نکته بعدی باید دید برای کار خودشون چه طرح و برنامه و روشهایی میخوان در پیش بگیرن

باز هم میگم اگر هاستینگ حرفه ایی کسی میخواهد کار کنه فقط و فقط رید 10 و لاغیر

MagicVps.Com
December 12th, 2013, 17:29
یا اینکه همون اول 2تا هادر دیگر سفار شبدین که 4تا بشه و بصورت رید 10 بشه یا یانکه کلا بیخال رید 0 و 1 باشید

samansystems
December 12th, 2013, 17:36

درسته. من با ريد 50 اشتباه گرفتم. عذر خواهی ميکنم.

با دو هارد ريد 0 يا 1 رو ميتونيد استفاده کنيد. اگر داده ها براتون مهم هست از ريد 1 و اگر داده ها براتون اهميت زيادی ندارن (و بک آپ براتون کافی هست) ريد 0 رو استفاده کنيد.

netmelli
December 12th, 2013, 17:42
اون روش هم خوبه ولی وقتی ایشون گفتن رید دیگه روی قضیه رید میخواهن مانور بدن ایشون(اون روش هم خوبه ولی باز اگر یک یاز هاردها بسوزه و مشکل بر بخوره باز همه چیزاز دست رفته هستش)
و نکته بعدی باید دید برای کار خودشون چه طرح و برنامه و روشهایی میخوان در پیش بگیرن

باز هم میگم اگر هاستینگ حرفه ایی کسی میخواهد کار کنه فقط و فقط رید 10 و لاغیر

بنده در این زمینه تجربه شما رو صد در صد ندارم
چون خیلی وقته کار هاستینگ رو گذاشتم کنار
اون موقع هم تیم فنی کار میکرد در این زمینه

در کل این روشی که بنده گفتم
البته همکارمون گفتن و بنده تایید کردم
چون قبلا خودمون این کار رو کرده بودیم و جواب داده بود عرض کردم

در مجموع روش های بهتری صد در صد هست
که بنده اطلاع ندارم ازش

موفق باشید

DUST
December 12th, 2013, 18:27
رید رید یک فقط برای هاستینگ

mehrshad.ho
December 12th, 2013, 18:56
این که رید 1 بهتر است کاملا بدیهی است اما با توجه به نوع مصرف چقدر در کاهش سرعت و درگیر کردن منابع تاثیر دارد

mr.web
December 12th, 2013, 21:15
سلام
1- raid monitoring حتما داشته باشید.
2- در raid 1 اگر یکی از هارد ها fail شد باید بلافاصله سرور رو خاموش کنید چون بر اثر فشاری که به هارد دیگه میاد احتمال نابودی داره . برای هاست اشتراکی اگر می خواهید رید 1 استفاده کنید حداقل یک hotspare بذارید.

da6276
December 13th, 2013, 00:17
رید 0 سرعتش خوبه و رید 1 همیشه میرور دارید ، بهترین حالت ترکیب این دو یعنی رید 10 هست ولی به 4 هارد نیاز دارید ، مخصوصا برای هاستینگ ، ولی حجم هارد نصف میشه
با 2 هارد اگه رید 0 کنید و سرعت بالا داشته باشید بهتر هست ولی فراموش نکنید که همیشه بکاپ دائم بگیرید چون در اینو نوع رید اگه یکی از هاردها به هردلیل خراب بشه دیتای اون یکی هم از بین خواهد رفت

mehrshad.ho
December 13th, 2013, 10:39
همکاران در صورتی که رید 1 رو قبلا تست کرده اند میزان افت رو نسبت به رید صفر اعلام کنند

spooky021
December 13th, 2013, 10:51
بستگی به یزان قدرت سی پی یو داره
رید 1 سرعتش کمتر هست از صفر
زمان رایت کردن چون یک فایل 2بار باید بنویسه
اما موقع خواندن بیشتر
مگر هارد اس اس دی یا ساس باشد

da6276
December 13th, 2013, 11:05
رید 1 نسبت به رید 0 بین یک سوم تا یک پنجم هست ، که بستگی به قدرت ریدکارت و کش آن هم دارد

mehrshad.ho
December 13th, 2013, 11:15
بستگی به یزان قدرت سی پی یو داره
رید 1 سرعتش کمتر هست از صفر
زمان رایت کردن چون یک فایل 2بار باید بنویسه
اما موقع خواندن بیشتر
مگر هارد اس اس دی یا ساس باشد

سرور ex6 هست-هارد اینترپرایس

MOHAMMAD MOHSEN
December 13th, 2013, 11:16
اونطور که من متوجه شدم سرورتون ex6 هتزنر هست رید 1 اصلا جای بکاپ رو نمی گیره رید 0 هم سریعتر میشه اما اگه یکی از هاردها مشکل داشته باشه کل دیتا می پره به نظر من رید 1 کنید و تعداد سایت ها رو کم به نظر من 1200 سایت زیاده نهایت دیگه 700 تا! البته من خودم 500 سایت رو هر سرور رو ترجیح میدم منظورم سایت های کم مصرف هست. اگه سایت ها پر مصرف باشه که تعداد رو باید آورد پایین تر

da6276
December 13th, 2013, 11:21
ex6 اگه اشتباه نکنم ریدکارت adaptech با رم 512 داره که قدرت و کیفیت خوبی داره ، سرعت هم به همون صورتی که در پست قبل گفتم هست :53:

spooky021
December 13th, 2013, 12:16
سرور ex6 هست-هارد اینترپرایس

توضیح دادند دوستان رید کارت و ... هم مهم هست تنها هارد مهم نیست در این مورد و رید خوب ست اما پیشنهاد نمیشه
یا رید 5 یا 10 اگر 100% اطمینان می خواهید داشته باشید

da6276
December 13th, 2013, 12:26
توضیح دادند دوستان رید کارت و ... هم مهم هست تنها هارد مهم نیست در این مورد و رید خوب ست اما پیشنهاد نمیشه یا رید 5 یا 10 اگر 100% اطمینان می خواهید داشته باشیدبا 2 هارد نمیشه ، باید 4تا هارد داشته باشه سرور

spooky021
December 13th, 2013, 12:55
با 2 هارد نمیشه ، باید 4تا هارد داشته باشه سرور

نیاز به تذکر نبود عزیز
هم نیکسرور میدونن رید 10 و 5 چیه هم ما
و نیاز به چند هارد هست
موفق باشید

da6276
December 13th, 2013, 12:58
نیاز به تذکر نبود عزیز
هم نیکسرور میدونن رید 10 و 5 چیه هم ما
و نیاز به چند هارد هست
موفق باشید
قصد جسارت نداشتم ولی ایشون فرمودند که سرور 2 تا هارد داره و برای همین گفتم که با 2 هارد نمیشه از رید 10 استفاده کرد

spooky021
December 13th, 2013, 13:29
قصد جسارت نداشتم ولی ایشون فرمودند که سرور 2 تا هارد داره و برای همین گفتم که با 2 هارد نمیشه از رید 10 استفاده کرد

به حق باشماست سرور ایشون 2 هارد دارند
اما دقت کنید متن پست رو
نوشتیم
اگر میخواهید 100% اطمینان داشته باشید رید 10 و 5 ستفاده بشه یعنی رید 1 خوبه اما باز هم مشکلاتی داره و .... و بصورت یک پیشنهاد بود

موفق باشید

m-mehdipoor
December 13th, 2013, 19:34
من جاتون بودم به Raid 1 اصلا فکر نمی کردم.
سرور هتزنر هارد عالی نمی ده که بخوایم سرعتش را کم کنیم
دو مورد زیر رو روی هتزنر و سرور EX6 تست کردم.
raid 0
و قرار دادن دیتا در یک هارد و mysql در هارد دوم.
از raid 0 رضایت بیشتری داشتم.
این تا اینجا ، ولی اگر بخواید کمی هزینه بیشتر کنید و ssd بگیرید ، OS و mysql روی SSD ، دیتا بین دو هارد دیگر پخش !
home1 و home2 تنظیمشون می کنید و بعضی سایت ها روی هارد اول و برخی روی هارد دوم که با کمترین خرج بیشترین بازدهی رو داشته باشید.