توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی قالب اختصاصی با شرایط ویژه
abbasss
December 12th, 2013, 00:31
با سلام
قالبی اختصاصی نیاز دارم، اما چندین باره توسط چند شرکت طراحی کردم و هیچکدام مورد پسند نبوده
با اینکه دقیقا گفتم چی میخوام ولی چیزی که خواستم رو تحویل ندادن
اما الان قصد دارم قالبی بصورت ویژه طراحی کنم، از قالب سایتی خوشم امده و میخوام اون قالب بصورت اختصاصی برای من طراحی بشه
توجه داشته باشید ریپ نمیخوام و با ریپ مخالفم و قالب باید اختصاصی باشه
دوستانی که طراحی انجام میدهند لطفا اعلام آمادگی کنند که تماس بگیرم باهاشون
با تشکر
ToooPDL
December 12th, 2013, 00:40
سلام
اطلاعات بیشتر رو ارسال کنید لطفا
MEHDI KARAMI
December 12th, 2013, 00:49
کپی برداری هم یه نوع ریپ زدن هست
sarwhost
December 12th, 2013, 00:59
سلام
میتونید با ما در تماس باشید
مراحل طرحی:
1-عقد قرار داد رسمی و ارسال
2- تو قرار داد سایت های مورد پسند 3 عدد رو میگید
3- مشاور ما که فقط کارش ایده دادن باهاتون تماس میگیره و در مورد طرح صحبت میکنه و بعد یک طرح رو پیده میکنه بعد تایید شما
4-گروه طراحی طرح مورد نظر رو به پی اس دی طراحی میکنند و در اخر این مرحله فایل براتون فرستاده میشه 2 روز مهلت داریت خوب بررسی کنید و تایید نا تغیرات اعلام کنید
5- تبدیل قالب پی اس دی به مدیریت محتوای شما
شرکت سروای تی - ارسال تیکت پشتیبانی (http://www.sarv-it.com/portal/submitticket.php)
folletto
December 12th, 2013, 01:10
آدرس اون سایت رو برای من پخ میکنید لطفا!؟
abbasss
December 12th, 2013, 11:33
کپی برداری هم یه نوع ریپ زدن هست
البته به این صورت هم شما میفرمایید نیست....اکثر سایتهایی که میبینیم 90 تا 100 درصد کپی برداری از سایتهای دیگره، 10 درصد از این سایت کپی میکنیم و 10 درصد از سایت دیگه و .... در نهایت یه سایت اختصاصی طراحی میشه.
البته من دقیقا همون رو نمیخوام، سایت رو بعنوان الگو معرفی میکنم ولی 80 درصد باید همون سایت باشه و یه سری امکانات مثلا عضوگیری که داره نیاز ندارم و لازم نیست طراحی بشه./
موفق باشیذ
anarshia
December 12th, 2013, 12:21
درود
دوست گرامی با آیدی یاهوی بنده در تماس باشید
abbasss
December 12th, 2013, 12:41
درود
دوست گرامی با آیدی یاهوی بنده در تماس باشید
درود بر شما
یاهو ندارم...!
لطفا نمونه کار ارسال شود.