توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جطور هزینهی میزبانی سایت را پایین نگه داریم؟
pooria_h
December 10th, 2013, 15:15
سلام.
من دارم یک سایت راه اندازی میکنم٬ میخوام بدونم چطوری میشه هزینهی هاست یا میزبانی رو پایین نگه داشت.
سایت حالت مقاله نویسی داره و بیشتر متن و عکس توش قرار میگیره٬ حالا از وب مسترهای عزیز یا صاحب سایت ها میخوام سوال کنم که شما تصاویر و ویدیوها رو روی هاستتون آپلود میکنید؟
میشه مثلا تصاویر رو روی سرویس های اپلود تصویر و ویدیوها رو روی سرویس اپلود ویدیو قرار داد؟ تو رنک یا محبوبیت گوگل تاثیری داره؟
پیشنهاد میکنید اوایل که بازدید سایت کمه چه حجم و چه نوع هاستی بگیرم و بعد که پربازدید میشه چطور؟
هزینهی میزبانی سایتهای پربازدید حدودا چقدره؟ یعنی دخل و خرجشون
لطفا کامل توضیح بدید :53:
delta
December 10th, 2013, 15:35
1 : یک هاست معمولی میخری سایت اصلی رو میاری روش...
2 : یک هاست دانلود میخری فایلها و عکسها و.. رو میزاری تو آن..بعد از آنها در سایت اصلی استفاده میکنی... نیازی هم ندارید یک دامین دیگر بخری برای هاست دوم.. میتونید به صورت ساب دامنه از دامین اصلی سایتتون مثلا dl.siteshoma.com ساب دامین بسازی وصل کنی هاست دوم که دانلود هست!
DUST
December 10th, 2013, 16:11
از اپلودسنترها هم میتونی استقاده کنی و لینک بدی از سایتتت برای عکس و فایل ها
البته همشون نه بعضی هاشون قبول میکننن این مورد رووو
yonesweb.org
December 10th, 2013, 19:43
دوست عزیز عکسهاتون رو تو هاست خودتون آپلود کنید چون امکان داره از بین بروند شما 100 مگ هاست هم بگیری شاید واسه یه سایت مقاله اضافه هم بیاد
ولی فیلمهاتون رو میتونید تو وب سایت اپارات اپلود کنید و اگر اونجا اپ کنید می تونید قابلیت ویدیوی انلاین در سایتتون داشته باشید.
downloaddl
December 10th, 2013, 20:00
هاست ارزون می خرین
اطلاعات روش بالا میارید
بعد اطلاعات شما می پره
به همین زیبایی
اگه قرار باشه سایت برای ارزون بودن راه اندازی کنیم بهتره نکنیم
pooria_h
December 10th, 2013, 20:26
دوست عزیز عکسهاتون رو تو هاست خودتون آپلود کنید چون امکان داره از بین بروند شما 100 مگ هاست هم بگیری شاید واسه یه سایت مقاله اضافه هم بیاد
ولی فیلمهاتون رو میتونید تو وب سایت اپارات اپلود کنید و اگر اونجا اپ کنید می تونید قابلیت ویدیوی انلاین در سایتتون داشته باشید.
ممنون جواب خوبی بود.
میشه نظرتون رو راجع به هاست ابری پارس پک بگید؟
هاست ابری ( Cloud Hosting ) (http://parspack.com/cloud-hosting/)
سیستم مدیریت محتوام وردبرس هستش. بنظرتون برای شروع چه سخت افزاری برای میزبانی مناسبه؟ (تنظیمات پارس پک رو میگم)
یه گزینه گذاشته «بازدید در لحظه برای وبسایت هایی که از اسکریپت php استفاده میکنند» این به وبسایت وردپرسی من مربوط نمیشه؟
big man
December 10th, 2013, 20:56
فقط به هاست و هاستینگ مربوط نمیشه ، یک نفر باید باشه تا منابع سایت رو چک کنه و استفاده از منابع رو به حداقل برسونه که فضای هاست هم شامل میشه البته این بخش در ارتباط با سئو سایت هست. اگر مایل بودید من درخدمتمون هستم در غیر این صورت سوالی داشتید بفرمایید من حتما کمکتون می کنم. ممنونم
MEHDI KARAMI
December 10th, 2013, 21:56
از اول با یک هاست خوب شروع کنید
چون هاست غیر معتبر مشکل ممکنه ایجاد کنه و کلا شما رو از سایت زده کنه
شما میتونی یک هاست 1 گیگ بخری و تصاویر رو هم تو همین هاست اپلود کنی
ولی اگر فایل دانلودی داری بهتره هاست دانلود هم بخرید ولی میشه رو اپلود سنتر هم اپلود کنید
ولی زیاد حرفه ای نیست
موفق باشید
i-Power
December 11th, 2013, 11:46
با سلام،
کاملا نظرهای دوستان صحیح هست.
بهترین حرکت برای هزینه کمتر استفاده از پکیج های میزبانی سطوح معولی و برای آپلود نیز
استفاده از آپلودسنتر های عمومی ( که ) تا به امروز بالغ بر 1 سال فعالیت داشته باشند،
لذا طبق فرموده شما اگر قرار هست فیلم آپلود بشه بهترین راه استفاده از سرویس اشتراک ویدئو آپارات هست.
حتما توجه داشته باشید اکثر آپلود سنتر ها در قوانین سرویس دهی خودشان ذکر می کنند فایل ها بصورت دائمی هستند
یا بعد از مدتی حذف میشوند.
اگر بعد از مدتی هم کسب و کارتون گرفت بلافاصله اقدام به تهیه سرور و انتقال فایل ها بر روی سرور پایدار خود باشید تا از نگرانی
حذف و غیره خیالتان آسوده گردد.
در پناه حق
yekmobile.com
December 11th, 2013, 13:39
سلام.
من دارم یک سایت راه اندازی میکنم٬ میخوام بدونم چطوری میشه هزینهی هاست یا میزبانی رو پایین نگه داشت.
سایت حالت مقاله نویسی داره و بیشتر متن و عکس توش قرار میگیره٬ حالا از وب مسترهای عزیز یا صاحب سایت ها میخوام سوال کنم که شما تصاویر و ویدیوها رو روی هاستتون آپلود میکنید؟
میشه مثلا تصاویر رو روی سرویس های اپلود تصویر و ویدیوها رو روی سرویس اپلود ویدیو قرار داد؟ تو رنک یا محبوبیت گوگل تاثیری داره؟
پیشنهاد میکنید اوایل که بازدید سایت کمه چه حجم و چه نوع هاستی بگیرم و بعد که پربازدید میشه چطور؟
هزینهی میزبانی سایتهای پربازدید حدودا چقدره؟ یعنی دخل و خرجشون
لطفا کامل توضیح بدید :53:
سلام
اگر میخوای کم هزینه کنی هاست ارزون بخر در حد 100 مگابایت
همیشه بک آپ بگیر و عکسها رو هم داخل هاست خودت آپلود کن
ویدئو ها داخل آپارات
دقت کن همیشه بک آپ روی سیستم شخصیت داشته باشی که به مشکل نخوری
pooria_h
December 11th, 2013, 13:52
میشه نظرتون رو راجع به هاست ابری پارس پک بگید؟
هاست ابری ( Cloud Hosting ) (http://parspack.com/cloud-hosting/)
سیستم مدیریت محتوام وردبرس هستش. بنظرتون برای شروع چه سخت افزاری برای میزبانی مناسبه؟ (تنظیمات پارس پک رو میگم)
یه گزینه گذاشته «بازدید در لحظه برای وبسایت هایی که از اسکریپت php استفاده میکنند» این به وبسایت وردپرسی من مربوط نمیشه؟