PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در cart.php

mparsa
December 10th, 2013, 00:43
سلام

بعد از بروز رسانی سیستم به نسخه 4.2.14 توی cart.php یه مشکلی به وجود اومد که وقتی محصول رو انتخاب میکنیم به قسمت دامین که میرسه چه ثبت و چه تغییر دی ان اس رو که انتخاب میکنیم و ادامه رو میزنیم صفحه سفید میشه و دیگه مرحله بعدی نمیره!
دفعه قبلی که اصلا کل سبد خرید بدون محصول نشون میداد ولی الان اون مشکل درست شده و صفحه بعد از قسمت دامین سفید میشه.
لطفا راهنمایی بفرمائید.

dexin
December 10th, 2013, 06:53
فایل ها شو دستکاری کردید؟

mparsa
December 10th, 2013, 12:45
سلام
نه هیچ فایلی رو دستکاری نکردم
هر چی هست مشکل از چک کردن دامنه هست که گیر میده و صفحه سفید میشه!
دوستان یه راهنمایی بکنید سایت رو هواست...

mparsa
December 10th, 2013, 13:01
سلام
نه هیچ فایلی رو دستکاری نکردم
وقتی توی domainchecker.php میرم دوباره صفحه سفید میاد!
هر چی هست مشکل از چک کردن دامنه هست که گیر میده و صفحه سفید میشه!
دوستان یه راهنمایی بکنید سایت رو هواست...

mparsa
December 10th, 2013, 13:03
دوستان توی چند تا تاپیک قدیمی خوندم مشکل از دیتابیس بود ولی ننوشته کجای دیتابیس و چه جدولی ...

Mohsen.b
December 10th, 2013, 13:53
سعی کن فایل ها رو فقط دوباره آپلود کنی.

mizbancity
December 10th, 2013, 14:32
فایل domainchecker.php رو دوباره آپلود کنید.

mparsa
December 10th, 2013, 16:58
سلام هر کاری کردم نشد!!

mparsa
December 10th, 2013, 17:04
دوستان توی ادیمن هم مشکل دارموقتی آدرس ادمین رو میزنم صفحه سفید میادو حتما باید بزنم admin/login.php تا بیاد بالا و میره توی فایل dologin.php دوباره سفید میشه دوباره پاکش میکنم درست میشهتوی هر صفحه از ادمین میرم میزنم سیو دوباره صفحه سفید میشه ولی تغییرات اعمال میشن!!!!!!!!!!!

i-Power
December 11th, 2013, 19:59
با سلام خدمت شما،

دوست عزیز بعضی از مشکل های ایجاد شده همانند مورد شما که صفحه سفید میشود

نیاز به بررسی دقیق و صرف وقت بسیار از جداول دیتابیس است،

لذا بهترین کار Export گرفتن از تیبل های مهم اگر اطلاعات دارید همانند تیکت ها ، مشتریان و هر آنچه لازم می دونید

و Import کردن آنها در دیبابیس WHMCS جدید شماست.

اگرچه این مشکلات در نسخه های پایین و در WHMCS های غیر اصل بوجود میآید، بهترین راه اگر از پس این مشکلات برنمی آیید

تهیه لایسنس WHMCS است.

یا حق

mparsa
December 14th, 2013, 16:02
سلام
میشه یه نسخه جدید نصب کرد و جداول اون رو اکسپورت و در نسخه قبلی که نصب کردیم ایمپورت کنیم؟؟
یا لایسنسش رو عوض کنیم درست میشه؟؟

i-Power
December 14th, 2013, 17:19
سلام
میشه یه نسخه جدید نصب کرد و جداول اون رو اکسپورت و در نسخه قبلی که نصب کردیم ایمپورت کنیم؟؟
یا لایسنسش رو عوض کنیم درست میشه؟؟

با سلام خدمت شما،

در صورتی که تمایل به تغییر نسخه WHMCS دارید،

از جداول مهم در PHPMyAdmin حتما Export بگیرید و با خیال راحت نسخه جدید نصب کرده و جداول قبلی را Import کنید.

موفق باشید

mparsa
December 15th, 2013, 18:28
سلام

اگر لایسنس رو هم عوض کنم نسخه درست میشه که الان نصبه؟؟

i-Power
December 15th, 2013, 20:20
سلام

اگر لایسنس رو هم عوض کنم نسخه درست میشه که الان نصبه؟؟

متوجه امرتون نشدم،

لایسنس تنها کدیست که از WHMCS شما تهیه می کنید تا از نسخه اصلی بتونید استفاده کنید.

تنها اگر مایل هستید تغییر ورژن بدید، از Table های مهم در PhpMyAdmin اکسپورت تهیه کنید و یک دیتابیس جدید بسازید

و WHMCS رو نصب کنید و در نهایت Table مذبور رو Empty کنید و Table مورد نظر رو ایمپورت کنید.

موفق باشید

atryad
December 16th, 2013, 08:46
با سلام
صفحه سفید مربوز به چک کردن دامنه با استفاده از جاوا است قالبتون رو به قالب اصلی تغییر دهید ببینید باز هم همین مشکل هست
ب

expres
December 16th, 2013, 10:26
سلام

این نسخه رو تست کردم جواب میده. خواستید میتونید استفاده بفرمایید:

دانلود whmcs فارسی نسخه ۵٫۲٫۷ نال شده (http://expres.ir/persian-whmcs-v5-2-7-nulled/)

mparsa
December 20th, 2013, 13:01
سلام

مشکل از لایسنس بود بعد از تغییر درست شد.