فروش سرور های گیم نیز اضافه شد
قیمت ها به صورت زیر می باشد
کال آف دیوتی 4 (20 اسلات .ترافیک نامحدود) = 30 هزار تومان
کانتر 1.6( 32 اسلات)= 28هزار تومان
wow (دو پچ) ( 50 یوزر) = 100 هزار تومان
برای اطلاعات بیشتر تیکت بدهید
در ضمن ترافیک سرور ها نامحدود است و قیمت های بالا برای دوره ی 1ماه اند
با تشکر مدیریت ایران دیتا
iran-data.net
December 9th, 2013, 20:12
تعرفه هارد و رم اضافه به صورت زیر می باشد
هارد 500 گیگ ساتا = 40 هزار تومان
رم 4 گیگ = 37 هزار تومان
iran-data.net
December 9th, 2013, 20:40
با سلام مجدد
مشکلات کد تخفیف حل شد
2 عدد وی پی اس فروخته شد
فقط 12 عدد دیگر از آفر موجود می باشد
با تشکر مدیریت سایت ایران دیتا
iran-data.net
December 9th, 2013, 20:45
هزینه ی آیپی اضافه 5 هزار تومان می باشد در صورت نیاز بعد از پرداخت تیکت بدهید
iran-data.net
December 9th, 2013, 20:56
1 عدد فروخته شد
فروش ادامه دارد
11 عدد دیگر موجود می باشد
TakFarsCom
December 10th, 2013, 00:07
قیمت ماه های بعدش 29 تومن میشه ؟
میکروتیک هم ارائه میدین ؟
iran-data.net
December 10th, 2013, 12:59
ماه های بعدش 35 تومان می شه
بله میکروتیک هم ارایه می دیم
پشتیبانی از یاهو هم دارین؟
دسترسی به کنسول vmware هم میدین؟
سرور همچنان پیش فروش هست یا آماده تحویل؟
iran-data.net
December 10th, 2013, 13:20
درود بر شما
پشتیبانی یاهو هم هست
دسترسی به کنسول هم هست
سرور ها پیش فروش اند و نهایتا تا 25 این ماه و حداقل تا پس فردا تحویل داده می شوند
iran-data.net
December 10th, 2013, 13:21
فروش هم چنان ادامه دارد
فقط 9 عدد دیگر موجود است
NarvanData
December 10th, 2013, 13:24
این آفرها پس از 25آذر همچنان موجوده یا سرور تکمیل میشه؟ (مظورم رم1 با پهنای باند نامحدود هست)
iran-data.net
December 10th, 2013, 15:23
خیر این سرور فقط 9 تا دیگه وی پی اس جا داره
و فکر نمی کنم به 25 آذر برسه تا فردا احتمالا تمام شده
iran-data.net
December 10th, 2013, 18:26
فروش همچنان ادامه دارد
iran-data.net
December 10th, 2013, 19:51
با سلام خدمت دوستان و همکاران عزیز
آفر شماره 2 اضافه شد
مشخصات
رم= 512
هارد= 10 گیگ
ترافیک = نامحدود
سی پی یو 1 کور (500)
قیمت ماه اول= 20 هزار تومان
قیمت تمدید= 30 هزار تومان
دیتاسنتر شهراد
اطلاعات بیشتر در اینجا (http://garena.iran-data.net/cart.php?gid=6)
iran-data.net
December 10th, 2013, 22:24
دو عدد رم 1گیگ فروخته شد
رم 1 گیگ 7 عدد دیگر مونده
512 هم 3 عدد
NarvanData
December 10th, 2013, 22:44
آفر شماره 2 اضافه شد
مشخصات
رم= 512
هارد= 10 گیگ
ترافیک = نامحدود
سی پی یو 1 کور (500)
دیتاسنتر شهراد
یک سفارس ثبت شد.
iran-data.net
December 11th, 2013, 13:02
1 عدد رم 1 گیگ و 1 عدد رم 512 فروخته شد فروش همچنان ادامه دارد
4danlod
December 11th, 2013, 14:45
مهلت این آفر تموم شده چون در سایت هیچ پنلی برای سفارش موجود نیست.
iran-data.net
December 11th, 2013, 14:47
درود بر شما هنوز آفر ادامه دارد
لینک مستقیم پلن ها در اینجا (http://garena.iran-data.net/cart.php?gid=6)
iran-data.net
December 11th, 2013, 15:18
1 عدد رم 512 فروخته شد
فروش هنوز ادامه دارد
4danlod
December 11th, 2013, 15:23
آفر شماره 2 اضافه شد
مشخصات
رم= 512
هارد= 10 گیگ
ترافیک = نامحدود
سی پی یو 1 کور (500)
دیتاسنتر شهراد
یک عدد سفارش داده شد.
امیدواریم زودتر تحویل داده شود.
iran-data.net
December 11th, 2013, 15:25
سرور به دستمون رسیده
ولی آیپی ها هنوز تحویل داده نشده اند ما هم امید واریم که آیپی ها هر چه سریع تر به دستمون برسه
namesis R
December 14th, 2013, 12:15
سرور موجود هست رم 1 ؟
zer-o
December 14th, 2013, 17:48
میشه این ای پی رو تست بگیرید ببنید پینگ چنده ؟ 213.252.176.241
iran-data.net
December 14th, 2013, 17:50
سرور به دستمون رسیده
ولی آیپی ها هنوز تحویل داده نشده اند ما هم امید واریم که آیپی ها هر چه سریع تر به دستمون برسه
باسلام بله
فقط 3 عدد سرور مجازی موجود است
iran-data.net
December 14th, 2013, 17:52
میشه این ای پی رو تست بگیرید ببنید پینگ چنده ؟ 213.252.176.241
درود بر شما
پینگ تایم بین 100 تا 150 است
Black_Team
December 14th, 2013, 20:05
رم 512 موجود است؟
و اینکه میکروتیک در ایران چه کارایی دارد؟ ( پ . خ کنید)
iran-data.net
December 14th, 2013, 20:09
با سلام
موجو د است
shahr0kh
December 14th, 2013, 21:51
رم 256 یا 128 هم ارایه میدید ؟!
iran-data.net
December 14th, 2013, 21:52
خیر
shahr0kh
December 14th, 2013, 21:54
چه کانفیگ هایی انجام میدید ؟!
iran-data.net
December 15th, 2013, 00:18
چه کانفیگ هایی انجام میدید ؟!
درود بر شما ما بسته به نیاز شما می باشد هر کانفیگی بخواهید انجام می شود
namesis R
December 15th, 2013, 17:34
دوست عزیز من دیشب سرور سفارش دادم !
هنوز تحویل نگرفتم ! جریان چیه ؟ نمیخوایید تحویل بدید سرور رو ؟
Black_Team
December 15th, 2013, 17:42
ما هم منتظریم
zamanian.h
December 15th, 2013, 17:57
منم همینطور
iran-data.net
December 15th, 2013, 18:10
با سلام به تمام عزیزان
ما فقط 5 تا وی پی اس توا نستیم دیروز تحویل بدیم بعد از آن دیتا سنتر اعلام خرابی بر روی پک اصلی آیپی های ما کردن که منجر به ناراحتی ما شد و ما هم در خواست کنسلی اون پک از آیپی ها را دادیم و آیپی های جدید را به صورت 1 ساله شارژ کردیم که دیگر از این مشکلات پیش نیاد
namesis R
December 15th, 2013, 18:15
با سلام به تمام عزیزان
ما فقط 5 تا وی پی اس توا نستیم دیروز تحویل بدیم بعد از آن دیتا سنتر اعلام خرابی بر روی پک اصلی آیپی های ما کردن که منجر به ناراحتی ما شد و ما هم در خواست کنسلی اون پک از آیپی ها را دادیم و آیپی های جدید را به صورت 1 ساله شارژ کردیم که دیگر از این مشکلات پیش نیاد
دوست عزیز سرور ما کی تحویل میشه بنده نمیتونم یک روز یدگه صبر کنم !
iran-data.net
December 15th, 2013, 18:19
سلام
عزیز ما الان دنبال آیپی ها هستیم سخت ولی اینطور که دیتاسنتر زد آیپی های ما رو دیروز نابود کرد عصاب ما رو هم نابود کرد ولی سعی می کنیم در سریع ترین زمان ممکن سرور ها رو تحویل بدیم
ParsDown
December 15th, 2013, 19:17
اگه بخواهیم از سرور به یک سرور خارجی فایلهارو ریموت کنیم حداقل سرعت چقدر میده؟
چون برام مهم هست؟
قیمت سرور با هارد 300 گیگ چقدر میشه؟
iran-data.net
December 15th, 2013, 19:22
حداقل 2 مگابایت و تا 15 مگابایت می شه انتقال داد در هر ثانیه
سرور رم 1 گیگ با 300 گیگ هارد ساتا 60 هزار تومان ماهانه
1 - تغیر سیستم عامل ، تغیر / ریست پسورد ، نصب و کانفیگ نرم افزار های مورد نیاز به تعداد نامحدود ، رایگان انجام می شود
2 - در سرویس های تحویل آنی می توانید مراحله نصب سیستم عامل مورد نظر رو در صورت نبودن تمپلیت خود به کمک vnc انجام داده
3 - پشتیبانی تیکت / موبایل 24 ساعته
4.برای هر سرویسی برگشت پول تا 1 روز پس از تحویل آن امکان پذیر است
5 - 7 روز وقت برای کنسل کردن سرویس و بازگشت وجه به حساب کاربریتان
6.کد تخفیف ماه اول (19 درصد )=irvps
اقا من هنوز سرورو تحویل نگرفتم و درخواست کنسلی دارم چرا پولمو برگشت نمیدیــــــــــــــــــــ ـــــن؟؟؟؟
Black_Team
December 16th, 2013, 15:53
ای بابا راست میگه منم نمیخوام امروزم تموم شد هنوز تحویل ندادید میشه برگشت بدید؟
namesis R
December 16th, 2013, 16:42
بنده هم تقاضا برگشت رو دارم !
code_2219
December 16th, 2013, 17:54
ممنون میشم جوابه تیکتهارو بدین
Black_Team
December 16th, 2013, 21:13
ای بابا
چرا نیستین
خوب من الان لازم دارم بلا تکلیف موندم اگر نمیخواین درست سرویس بدید حداقل بریم از یکجا دیگه بخریم
15ساعت بیشتر شده که هنوز جواب ندادید
ParsDown
December 17th, 2013, 07:26
حداقل 2 مگابایت و تا 15 مگابایت می شه انتقال داد در هر ثانیه
سرور رم 1 گیگ با 300 گیگ هارد ساتا 60 هزار تومان ماهانه
دادا چرا 2 مگ ( البته فکر کنم منظورتون مگابیت بود نه مگابایت ها؟ )
اگه مگابایت باشه و حداقل 10 باشه که عالی میشه
چون همین الان یه سرور ایرانی دارم ولی فقط روز اولش سرعت آپلود و دانلود رو سرور خارجی رو بالای 20 مگابایت در ثانیه داد ( مگابیت نه ها ) و از فرداش سرعت اومد پایین و به زور 1 مگابایت در ثانیه رو میداد ! حالا فکر کنید منی که میخوام یه 10 ترابایت فایل رو سرور دانلود کنم و بعد بوسیله اون رو سرور خارجی ریموت کنم با اون سرعت کم چقدر باید صبر کنم ( البته 10 ترا طی چندین ماه هست ها نه 1 ماه )
نمیشه کاریش کنید حداقل با 10 مگ رو سرور خارجی بتونیم ریموت کنیم 0 چون فقط این برام مهم هست )
آخه برا من سرعت خیلی مهم هست
بعضی سایتهای وی ای پی اومدن دانلود آی پی های خارجی رو در سرورشون بستن و فقط با ای پی ایرانی میشه ازشون دانلود کرد و چون منم دارم از نو آرشیو جمع میکنم برا همین برا اینکه سرعت عمل زیاد باشه نیاز هست سرعت آپلود پورت در ریموت زیاد باشه
راهی نداره
درضمن من مشتری 1 ماهه نیستم و اگه پورت خوب جواب بده مططمعن باشید همیشگی تمدیدش خواهم کرد
راستی با هارد 500 قیمت چقدر میشه؟
یه چیز دیگه اگه بعدا بخواهیم سرور دانلودمون رو به سرور اختصاصی که در ایران هست منتقل کنیم ممکن هست بخاطر اینکه فایلها فیلم و سریال خارجی هستن بیان سرور رو ببندن؟؟؟؟ ( البته مطمعنن اگه مشکلی با محتوای سرور نداشته باشن سرور از خود شما تهیه میشه)
راستی سرعت آپلود و دانلود سرور برا کاربران ایرانی چقدر میشه؟ ( حاقل و حداکثر )
منظورم اینکه بخواهیم سرور دانلود داخل ایران باشه و فقط کاربران داخل ایران ازش استفاده کنن؟
mojiz
December 17th, 2013, 14:59
فعلا که جواب تیکت رو هم نمیدن چه برسه به سرعت و اینا
Black_Team
December 17th, 2013, 15:00
فعلا که جواب تیکت رو هم نمیدن چه برسه به سرعت و اینا
الان 2روز شده که اصلا جواب نمیدن؟
کی باید این مسائل رو پیگیری کنه؟
namesis R
December 17th, 2013, 17:34
بنده هم اگر تا امشب جواب ندهند فردا برای تنظیم شکایت میرم
ehsan23
December 17th, 2013, 18:08
این همه سایت معتبر توی این انجمن فعالیت میکنند رفتین از جایی سرور گرفتین که خودتون هم نمی دونید کی هستند
کلا اصلا سرور مال خودشون نیست که....
مشخصات سرور این دوستان که سایت شهراد گذاشته
:: Shahrad Network :: (http://shahrad.net/default.asp?page=services&cat=2&no=3)
بعضی از دوستان توجه نمی کنند که اون طرفی که در افرانت و یا تبیان و یا پارس آنلاین سرور داره درسته پهنای باندش گرونه ولی حداقل بعضی از این دوستان معتبر هستند تا بگید پول رو برگردونید برگشت می زند
حالا هم این دوست عزیز تا تمام مشتری های خودشو جمع نکرده نمی تونه این سرور رو ماهی 800 کرایه کنند پس باید منتظر باشید
Farhood
December 18th, 2013, 00:15
سلام
کسی از دوستان از ایشون سرور تحویل گرفته؟
zamanian.h
December 18th, 2013, 00:26
:)))) پست های قبلیو نخوندی؟؟؟؟
Farhood
December 18th, 2013, 00:36
چرا عزیز خندم. گفتم شاید فرجی شده باشه و جواب داده باشند.. جوابی به کسی هم ندادند؟
دوست عزیز 100گیگ هارد با رم 4گیگ چقدر میشه؟
20گیگ با رم 2گیگ چقدر میشه؟
namesis R
December 18th, 2013, 15:26
دوست عزیز 100گیگ هارد با رم 4گیگ چقدر میشه؟
20گیگ با رم 2گیگ چقدر میشه؟
داداشم شما تو باغ نیستی ؟
شکایت نامه ارسال شد.
Farhood
December 18th, 2013, 15:42
دوستان به پی لاین شکایت کنید تا اونها پیگیر بشند خودشون
Farhood
December 18th, 2013, 15:52
آدرس و شماره تماس این آقایون
17350
azadfalah
December 18th, 2013, 17:19
دیگه یاهو هم آنلاین نمیشن :( یکی زنگ بزنه شهراد ببینه اینا اصلا چیزی خریدن ازش یا نه
admine
December 18th, 2013, 18:24
من یه سوال پرسیدم کسی نیست جواب بده؟
mehrdad.
December 18th, 2013, 18:35
حد اقل نمیاد یه پاسخی بده دلیلش رو بگه چرا این همه تاخیر
چرا کاری که نمی تونید انجام بدیدمسئولیت قبول می کنید و با وقت مشتری که رو قول شما حساب میکنه بازی می کنید؟اگر قرار است تحویل بدید حتی با تاخیر حد اقل کار ممکن بیاد جواب تیکت و این پست رو بدید
اگر کلا داستان چیز دیگری است که کاری نداره شکایت و پیگیری کردن پیدا کردن شما
تمام کسایی که اینجا هستند شده 20 برابر پولی که شما پرداخت کرده اند خرج کنند تا شکایت کنند!!!!
code_2219
December 18th, 2013, 19:50
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت36 دقیقه پیش
zamanian.h
December 18th, 2013, 19:51
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت36 دقیقه پیش
اره بی خبر میاد و میره :|
admine
December 18th, 2013, 20:39
فکر کنم میخاند سوپرایزمون کنند برای شب یلدا یا کریسمس.
online.ir
December 18th, 2013, 20:50
از سایتشون پیگیر باشید ایران دیتا | Iran Data (http://iran-data.net/)
نماد هم داره
آدرس سایت :
iran-data.net
وضعیت نماد :
معتبر (از تاریخ 1392/09/09 لغایت 1392/12/09)
صاحب امتیاز :
علیرضا نصری
آدرس :
استان خراسان رضوی - شهر مشهد - مشهد - بلوار دانش اموز ، بین دانش آموز 37 و 39 پلاک 163
تلفن :
6056071 ( 511 )
پست الكترونیكی :
alirezanasri at live.com
باید جوابی داشته باشه
NaSRI
December 18th, 2013, 21:15
با سلام خدمت دوستان
من علیرضا نصری مدیر این سایت هستم الان نمیدونم چی شده این اقای موسوی میخواد سرور ایران بده یا نده نمیدونم چند روزی هست که نه جواب موبایل میده نه یاهو من این وسط کاریه نبودم که الان داره با ابرو من بازی میشه .
مختصر توضیحی بدم اینکه من با ایشون هم کار بودم که برای مشارکت در فروش سرور مجازی و هاست و کلیه خدمات دیگر . که من چنتا سرور از المان و امریکا از hetzner و ovh دارم و مشکلی با فروش و تحویل سرور های خارج از کشور نداشتم که بعد از چند مدت اعلام کردن که از ایران سرور بگیریم و من گفتم نیاز نداریم فعلا و امکانش نیست بعد ایشون گفتن که خودشون اقدام می کنند ، برای همین کار از garena.iran-data.net استفاده کردن و از طریق درگاه بانکی واسطه پی لاین اقدام به فروش کردن می تونید چک کنید ، من خودم 3 تا درگاه مستقیم بانکی دارم .
خلاصه بعد از ایجاد سایت کلیه کارهای سایت اعم از نماد اعتماد و ... بر عهده من قرار داده شد که من هنوز نمیدونم ایشون چکار میخوان بکنند . این وسط نه پولی گیر من امدم و نه هیچ بلکه فقط ضرر کردم و حالا اینطوری شده
من تا شنبه صبر میکنم اگه باز هم جواب نده دیگه معلوم میشه نمیخواد پول بده
نمیخواستم در تاپیک شرکت کنم شاید هم فردا مشکلشون رفع بشه و فکر کنند ما اومدیم زیر آب ایشون را بزنیم در تاپیک اما خب نام ما آورده شد در تاپیک. (هر چند دیگر از این مرکز خدمات نمیدیم)
دوست عزیز وقتی چیزی وجود ندارد چگونه ارائه کنیم ؟ فکر میکنید ما از مشتری بدمون میاد ؟ اتفاقا مشتری خوشمون میاد اما مشتری که اندازه مصرفش هزینه بکنه و حساب کتاب شده باشه نه رو هوا!!!
به شخصه کاربری را دیدم که بالای 50 تومان هزینه سرور نمیدهد (مصرف زیاد) اما هر ماه شاید حدود 200 تومان بیشتر خرج سرور میکند و هر چند روز تعویض میکند از این سرور به اون سرور.
---------------------------
احتمالا ایشون (استارتر عزیز) به این فکر بودند که کسی نامحدود نمیتونه استفاده بکنه و حداکثر شاید چند صد گیگ بشه و به ترا هم حتی نرسه یا ... نمیدونم چه سیاستی به کار بردند و به عنوان همکارشونم دقیقا این سیاست ها به ما مربوط نمیشه که دنبالش باشیم و تو کارشون سرک بکشیم.
انشالله اگر مشکلی براشون پیش امده حل بشه و بیان پاسخگو باشند اگر هم نشد که ...
مشکلشونم قبلا گفتند :
سلام
عزیز ما الان دنبال آیپی ها هستیم سخت ولی اینطور که دیتاسنتر زد آیپی های ما رو دیروز نابود کرد عصاب ما رو هم نابود کرد ولی سعی می کنیم در سریع ترین زمان ممکن سرور ها رو تحویل بدیم
پس یعنی سرور را گرفتند حالا ون 800 تومانی که دوستان گفتند یا ...
فکر کنم در گیر پشتیبانی ... شهراد شدند :) ..:ی
یا حق
RoobinaServer
December 18th, 2013, 22:07
با سلام خدمت دوستان
من علیرضا نصری مدیر این سایت هستم الان نمیدونم چی شده این اقای موسوی میخواد سرور ایران بده یا نده نمیدونم چند روزی هست که نه جواب موبایل میده نه یاهو من این وسط کاریه نبودم که الان داره با ابرو من بازی میشه .
مختصر توضیحی بدم اینکه من با ایشون هم کار بودم که برای مشارکت در فروش سرور مجازی و هاست و کلیه خدمات دیگر . که من چنتا سرور از المان و امریکا از hetzner و ovh دارم و مشکلی با فروش و تحویل سرور های خارج از کشور نداشتم که بعد از چند مدت اعلام کردن که از ایران سرور بگیریم و من گفتم نیاز نداریم فعلا و امکانش نیست بعد ایشون گفتن که خودشون اقدام می کنند ، برای همین کار از garena.iran-data.net استفاده کردن و از طریق درگاه بانکی واسطه پی لاین اقدام به فروش کردن می تونید چک کنید ، من خودم 3 تا درگاه مستقیم بانکی دارم .
خلاصه بعد از ایجاد سایت کلیه کارهای سایت اعم از نماد اعتماد و ... بر عهده من قرار داده شد که من هنوز نمیدونم ایشون چکار میخوان بکنند . این وسط نه پولی گیر من امدم و نه هیچ بلکه فقط ضرر کردم و حالا اینطوری شده
من تا شنبه صبر میکنم اگه باز هم جواب نده دیگه معلوم میشه نمیخواد پول بده
به هر حال مسئولیتش با شماست و تضمینی که برای گرفتن نماد به اینماد دادید.
در اصل شکایت از شما فکر کنم انجام میشه و شما هم باید از همکارتون شکایت کنید. یعنی کاربران که پول دادند با شما طرف هستند.
اگر هم قرار بود واقعا بفروشند وقتی شما به عنوان همکارشون چنین صحبت هایی کردید مطمئن باشید دیگر کسی سمتشون نمیره. (بهتر بود شما که گفتی تا شنبه حداقل تا همان روز صبر میکردید).
یا حق
namesis R
December 18th, 2013, 22:15
والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
NaSRI
December 18th, 2013, 22:43
به هر حال مسئولیتش با شماست و تضمینی که برای گرفتن نماد به اینماد دادید.
در اصل شکایت از شما فکر کنم انجام میشه و شما هم باید از همکارتون شکایت کنید. یعنی کاربران که پول دادند با شما طرف هستند.
اگر هم قرار بود واقعا بفروشند وقتی شما به عنوان همکارشون چنین صحبت هایی کردید مطمئن باشید دیگر کسی سمتشون نمیره. (بهتر بود شما که گفتی تا شنبه حداقل تا همان روز صبر میکردید).
یا حق
ایای جایی شما نماد منو دیدی که تو ساب دامنه باشه اعضا - ایران دیتا (http://garena.iran-data.net) اینجارو نگاه کن ، هم دامنه ماله خودشه هم سایت ، ایا جای نماد منو اینجا می بینید ؟ ایا به حساب و یا درگاه من پولی واریز کردن ؟ من مشکلی با شکایت ندارم ولی وقتی پولی به حساب من یا درگاه بانکی من نیومده چیرو میخوایند تحویل بدم ؟
منم یه مال باختم که وقت و پولوم رفته .
من که کفه دستمو بو نکرده بودم میخواد همچین کاری کنه ، برای همین رو حساب اینکه سایت دیگم نماد دارم بهم گفت برو برای اینجا هم نماد بگیر .
NaSRI
December 18th, 2013, 22:45
والا دوست عزیز شما نباید میزاشتی از آبروی شرکتت سو استفاده کنه ، الان بنده شکایت خودم رو از سایت شما اعلام کردم و تحویل پلیس دادم ، خوب مطمئن باشید چه دیر یا چه زود میان دنبال شما !
وبسایت ماله اون بوده و من بخاطر این موضوع گفتم دخالتی نمی کنم برگردید و پست هارو بخونید اسمی از من برای فروش این سرور های ایران نیومده و بنده هم مثل شما الان نمیدونم چیکار کنم .
code_2219
December 18th, 2013, 22:50
وبسایت ماله اون بوده و من بخاطر این موضوع گفتم دخالتی نمی کنم برگردید و پست هارو بخونید اسمی از من برای فروش این سرور های ایران نیموده و بنده هم مثل شما الان نمیدونم چیکار کنم .
ایشون تو استارته تاپیک اسم شمارو اوردن
دقیق ببینین لطفا
سایت ایران دیتا از اوایل تابستان 92 کاره خودشو در ضمینه فروش وی پی اس با مدیرت اینجانب علیرضا نصری آغاز کرد ، و طی این مدت با تلاش دوستان و لطفا خدا توانست در عرصه رقابت از دیگران پیشی بگیرد ، لذا اکنون امده ایم تا با تعرفه های و امکانت و پشتیبانی هرچه بهتر و قوی تر رضایت دوستان رو جلب نماییم
دامنه هم به اسم شما ثبت شده
من نمیدونم چطور میگین وبسایت برای ایشون بوده
عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom (http://dataecom.com/billing/index.php) به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن
این مورد به سایت dataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه
http://up.iran-data.net/uploads/1387395285691.jpg
code_2219
December 18th, 2013, 23:09
گرامی
شما الان از هرجا هویز بگیرین مشخصات و اسمه شمارو میده که صاحبه این دامنه هستین
همه شواهد نشون میده که اینجا شما توی دردسر میوفتین
بهترین راه اینه که خودتون هر چه سریعتر پیگیره این موضوع باشین و این اقا رو پیدا کنین تا هزینه هارو برگشت بزنن
وگرنه بیشترین ضرر و زیان رو شما میبینین باز هم
azadfalah
December 18th, 2013, 23:23
عجب حرکت حرفه ای زدین خدایی
همین آقای Nasri با اکانت استارتر میاد بالا مطمنم از مدیریت بخواین آی پی هارو چک کنه .
عزیز من دامنه از سایت اعضا - dataecom (http://dataecom.com/billing/index.php) به نام alireza mosavi ثبت شده و برای اینکه نماد اعتماد بدن باید دامنه به اسم متقاضی ثبت شده باشه و اون هم این کارو از whois دامنه ggshop.ir تغیر داده شده که نماد بدن
این مورد به سایتdataecome اعلام شده که تغیرات به زودی به نام همون کسی که دامنه و پنل رو داره ثبت میشه
نتیجه گیری => تا فردا هویز تغیر میدیم :D
online.ir
December 18th, 2013, 23:44
من نمیدونم سایت ماله کیه و کی پول منو خورد ه
اگه این سایت نماد نداشت خرید نمیکردم کلا
اگه تا فردا پول حسام برگشت داده نشه از طریق نماد و پلیس فتا 100% پیگیری میکنم اینو مطمعن باشید
فکر نکنم شخص دویمی هم در کار باشه
موفق باشید
mehrdad.
December 19th, 2013, 00:01
ما بر اساس قولی که بهمون داده شده هزینه رو واریز کردیم سر موئد هم تحویل داده نشده درخواست برگشت وجح زدیم چون خودمون می تونیم صبر کنیم مشنری که نمیتونه صبر کنه!!!!
چون با نام شما اقدام به فروش کرده دوست عزیز شما باید پاسخ گو باشید اگر اعتماد نداشتید و نمی دونستید همچین شخصی هست همکاری نمیکردید سرور رو دیگه لازم ندارم من به شخصه چون از جای دیگر تهیه کردم
فقط تیکت هارو پاسخ بدید و هزینه کاربران و تک تک واریز کنید!!!
NaSRI
December 19th, 2013, 00:08
گرامی
شما الان از هرجا هویز بگیرین مشخصات و اسمه شمارو میده که صاحبه این دامنه هستین
همه شواهد نشون میده که اینجا شما توی دردسر میوفتین
بهترین راه اینه که خودتون هر چه سریعتر پیگیره این موضوع باشین و این اقا رو پیدا کنین تا هزینه هارو برگشت بزنن
وگرنه بیشترین ضرر و زیان رو شما میبینین باز هم
شما به درگاه بانکی بنده هیچ پولی واریز نکردید و اگر مشکلی دارین از طریق payline پیگیری کنید ، اون زمانی که شما پرداخت می کردی اصلا متوجه نبودی که سیستم تیکت اصلاه به سایت اصلی ما متصل نیست ؟ بهترین گزینه صبر کنید تا ببینیم چی میشه
viasky
December 19th, 2013, 00:12
سلام
امکان ارائه میکروتیک هم وجود داره؟
NaSRI
December 19th, 2013, 00:13
ما بر اساس قولی که بهمون داده شده هزینه رو واریز کردیم سر موئد هم تحویل داده نشده درخواست برگشت وجح زدیم چون خودمون می تونیم صبر کنیم مشنری که نمیتونه صبر کنه!!!!
چون با نام شما اقدام به فروش کرده دوست عزیز شما باید پاسخ گو باشید اگر اعتماد نداشتید و نمی دونستید همچین شخصی هست همکاری نمیکردید سرور رو دیگه لازم ندارم من به شخصه چون از جای دیگر تهیه کردم
فقط تیکت هارو پاسخ بدید و هزینه کاربران و تک تک واریز کنید!!!
من قولی بابت سرور ایران ندادم ، با نام منم اقدام به فروش نکرده پست اول رو بخونید ، در هر صورت اینجا نه پول به من رسیده که من بیام جواب گو باشم نه هیچی فقط همه چیز داره به نام من تموم میشه من در کل واسطه بودم این وسط مارو خام کرد که نماد بگیریم .
NaSRI
December 19th, 2013, 00:14
سلام
نه فروشی در کار نبوده معلوم نیست چی هست کلاه برداریه یا نه برای جلوگیری از خرید افراد سایت بسته میشه
zamanian.h
December 19th, 2013, 00:19
سلام
:))
viasky
December 19th, 2013, 00:20
:))
=))
NaSRI
December 19th, 2013, 00:25
اون سایت ماله من نبوده منم یه فردی بودم که درخواست همکاری داده شده بود که پول از من باشه و کار از اون . الان من تو ارایه سرویس های خارج مشکلی ندارم ، کارو کسی دیگه کرده ، این payline باید جواب گو باشه که به هر کسی درگاه نده که اینطوری بشه ، شما اگه از درگاه خودم پرداخت میکردی که مشکلی نبود
NaSRI
December 19th, 2013, 00:29
عجب حرکت حرفه ای زدین خدایی
همین آقای Nasri با اکانت استارتر میاد بالا مطمنم از مدیریت بخواین آی پی هارو چک کنه .
نتیجه گیری => تا فردا هویز تغیر میدیم :D
بله تا فردا بنا به درخواست خودم که با سایت dataecome درخواست دادم مشخصات صاحب اصلی دامنه علیرضا موسوی قرار داده بشه همون شخصی که از ابتدا دامنه رو خریداری کرده
mehrdad.
December 19th, 2013, 00:59
بله تا فردا بنا به درخواست خودم که با سایت dataecome درخواست دادم مشخصات صاحب اصلی دامنه علیرضا موسوی قرار داده بشه همون شخصی که از ابتدا دامنه رو خریداری کرده
دوست عزیز من شما وقتی کسی قرار باهتون همکاری کنه هر کسی نا اشنایی بیاد اجازه همکاری میدید؟میزارید به اسم شما و سایت شما همه چیز بگن بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی یا ضمانتی بگیرید؟واقعا من اینجا یه حسی بهم دست میده انگار که مارو... فرض کردید
الان من بیام به مدیر سایت وب هاستینگ بگم بخش فروش سایت رو به من بدید همینجوری به من میده؟کمی منطقی باشید!!!
عزیز من پول بابت سرور ها داده شده ماچ و بوسه نبوده که!!!
ب کلی بد بدختی پول در میاد به همین آسونی به باد بره؟من تا فردا تکلیف مشخص نشه شنبه صبح یه جور دیگه پیگیری می کنم که اصلا نا خوشابند نیست
NaSRI
December 19th, 2013, 01:09
دوست عزیز من شما وقتی کسی قرار باهتون همکاری کنه هر کسی نا اشنایی بیاد اجازه همکاری میدید؟میزارید به اسم شما و سایت شما همه چیز بگن بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی یا ضمانتی بگیرید؟واقعا من اینجا یه حسی بهم دست میده انگار که مارو... فرض کردید
الان من بیام به مدیر سایت وب هاستینگ بگم بخش فروش سایت رو به من بدید همینجوری به من میده؟کمی منطقی باشید!!!
عزیز من پول بابت سرور ها داده شده ماچ و بوسه نبوده که!!!
ب کلی بد بدختی پول در میاد به همین آسونی به باد بره؟من تا فردا تکلیف مشخص نشه شنبه صبح یه جور دیگه پیگیری می کنم که اصلا نا خوشابند نیست
من درخواست همکاری به اون ندادم قضه این بود که این اقا تو سیستم گارنا مشتری بنده بودن محصولات اینجا رو می خریدن گارنا شاپ . نمایندگی رسمی گارنا در ایران (http://www.ggshop.ir) ، بعد چند وقت که اشنا شد به من گفت که فروش سرور مجازی و هاست و دامنه راه بندازیم و سرمایه از من و کار از اون ، خوب منم قبول کردم و چنتا سرور خریدم بعد چند وقت گفت تایم انلاینت بالاس شماره موبایل تورو میزارم تو سات به عنوان پشتیبان و من به تیکت ها رسیدگی میکنم ، گفتم باشه بعد امد گفت تو ، تو اون سایتت نماد اعتماد داری بیا برو نماد بگیر چون یه بار گرفتی دیگه میدونی چیکار باید بکنی و منم گفتم باشه داشتیم خوب پیش میرفتیم و مشکلی نبود که گفت سرور ایران و من گفتم پول ندارم فعلا ، خودت اگه داری بگیر ، گفت باشه رفت یه ساب دامنه رو سایت زد که پول مشتریا به درگاه بانکی پی لاین خودش بره که بعد سرور شارژ کنه ، که حالا می بینیم اینطوری شده .
من اینجا امدم مشکل ببینم چی مشه اگه میخواستم کاری بکنم ، راحت می تونم ادعا کنم که شما از سایت من خرید نکردی ، شماره پیگیری هم بدی از درگاه بانکی من نبوده و ارجا میشی به سیستم پی لاین ، حالا من کمکی که میتونم بکنم اینه برید پی لاین شکایت کنید و اطلاعات طرف رو دربیارید ، منم مثل شما تنها 2 تا ایمیل و 2 تا شماره تماس دارم که خاموش کرده .
تا الان چقدر پرداخت انجام شده ؟
mehrdad.
December 19th, 2013, 01:13
خوب دوست عزیز شما هم کم تقصیر کار نیستی که به هر کسی بدون ضمانت دسترسی بدی اونم با حساب خودش!!!اگر قرار بوده همکاری کنید نباید اجازه میدادی با اسم شما و اعتبار شما و حساب خودش کار کنه!!!الا وظیفه شماست این شخص رو پیدا کنی هزینه های تمام اشخاصی هزینه واریز کرده اند رو برگشت بدید!!!
NaSRI
December 19th, 2013, 01:21
خوب دوست عزیز شما هم کم تقصیر کار نیستی که به هر کسی بدون ضمانت دسترسی بدی اونم با حساب خودش!!!اگر قرار بوده همکاری کنید نباید اجازه میدادی با اسم شما و اعتبار شما و حساب خودش کار کنه!!!الا وظیفه شماست این شخص رو پیدا کنی هزینه های تمام اشخاصی هزینه واریز کرده اند رو برگشت بدید!!!
تو شرایطی که ما بودیم همچین برنامه ای پیشبینی نیمشد ، منم این وسط وقت و پولم رفته چند بار هم قبلا سرم کلاه رفته برای خرید دلار و رفتم دادگاه جواب ندادن ،خودتون پیگیری کنید ، به payline هم اعلام کنید کاری اگه به من مربوط میشه در خدمتم
code_2219
December 19th, 2013, 01:22
سایت برایه شماس
پنله دامنه رویه ایمیله شماس
مگه میشه یکی بیاد یه ساب دامین بزنه به دامنتون بدونه اینکه شما در جریان باشی !!!!!
به طوره کل شما هم این وسط ضرر میکنی و این رو میدونم
اما خودتونم میدونین که فعلا با توجه به دسترسیهایی که دادین به این شخص مقصر خوده شما هستین که از اعتباره سایتتون برای این قرد گزاشتین
و این وسط هم ما متضرر شدیم تا اینجا
هم شما
پس لطفا هرچه سریعتر ایشون رو پیدا کنین تا همه این افرادی که اینجا هستن بیشتر از این متضرر نشن و به صورته دیگه ای اقدام نکنن
Black_Team
December 19th, 2013, 01:25
سایت برایه شماس
پنله دامنه رویه ایمیله شماس
مگه میشه یکی بیاد یه ساب دامین بزنه به دامنتون بدونه اینکه شما در جریان باشی !!!!!
به طوره کل شما هم این وسط ضرر میکنی و این رو میدونم
اما خودتونم میدونین که فعلا با توجه به دسترسیهایی که دادین به این شخص مقصر خوده شما هستین که از اعتباره سایتتون برای این قرد گزاشتین
و این وسط هم ما متضرر شدیم تا اینجا
هم شما
پس لطفا هرچه سریعتر ایشون رو پیدا کنین تا همه این افرادی که اینجا هستن بیشتر از این متضرر نشن و به صورته دیگه ای اقدام نکنن
87تومن پول پرداخت کردیم سرویسی نگرفتیم
من خیر سرم عجله داشتم
این چند روز الکی الاف شدم
حالا تکلیف ما چیه؟
پولو از کی بگیریم
online.ir
December 19th, 2013, 01:28
شخص دومی در کار نیست
بنده ساب دامین به بردار خودم هم نمیدم چه برسه....
irmet
December 19th, 2013, 01:28
تو شرایطی که ما بودیم همچین برنامه ای پیشبینی نیمشد ، منم این وسط وقت و پولم رفته چند بار هم قبلا سرم کلاه رفته برای خرید دلار و رفتم دادگاه جواب ندادن ،خودتون پیگیری کنید ، به payline هم اعلام کنید کاری اگه به من مربوط میشه در خدمتم
سلام
دوست عزیز همه اش مربوط به شما میشه! فکر کردین الکی هست؟ موقعی که سود میبردین شریکتون بود حالا که کلاهبرداری رخ داده ظاهرا شما بی تقصیرین؟!
مثل اینه که شما ماشینتون رو بدین دست یکی که گواهی نامه نداره ایشونم بزنه کسی رو بکشه !
به هرحال نماد به اسم شما هست و پاسخگو هم طبق قانون فقط و فقط شما هستین! دوستان شکایت خودتون رو پیش ببرین. ایشون هم یا خبر داشتن و دارن و با همدستی اینکار رو کردند یا خبر نداشتن و اشتباه کردن و اینبار براشون تجربه میشه! مثل اینه من گوشی موبایلم رو بدم مزاحم بشن بعد با اون که کاری ندارند خیر من رو میگیرن. منم در جواب بگم نمیشناختم کی بود گوشیم رو دادم!
پی نوشت: از راه قانونی حقتون رو از همین آقای نصری بگیرین.
mehrdad.
December 19th, 2013, 01:29
چه شیک و مجلسی خودتی می کشی کنار !!!میخوای دسته جمعی ما از شما معذرت بخوایم که با این اقا پول ماره گند زدید بهش ?مثل اینکه بدهکارم شدیم
نه عزیز من شما باید پیگیر باشی.شما بدون ضمانت همکار گرفتی خودت باید جواب گو باشی ما مسئول بی دقتی شما نیستیم خودتو می کشی کنار
با بچه حرف نمیزنی پولی که رفته علف خرس نبوده اقای به اصطلاح زرنگ
RoobinaServer
December 19th, 2013, 07:47
یعنی یکی از دوستان تحویل نگرفته ؟ :-|
این 5 تا به کی تحویل شده ؟
تماس گرفتید شهراد ؟
با سلام به تمام عزیزان
hamid.soltani92
December 19th, 2013, 09:45
وجدان به کل از جامعه ما رفته . . .
mehrdad.
December 19th, 2013, 10:00
یعنی یکی از دوستان تحویل نگرفته ؟ :-|
این 5 تا به کی تحویل شده ؟
تماس گرفتید شهراد ؟
به کی تحویل داده؟تحویل نداده
این اقای نصیری هم فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم و هیچی سرمون نمیشه که میگه من هیچ کارم
فکر کرده با این 2 تا حرف میتونه خودشو تبرئه کنه
بنده فقط تا امروز منتظر می مونم اگر بیاد جواب بده پول من و همه کاربرانرو برگشت بزنه که هیچ
اگر این اتفاق نیافته شنبه صبح پیگیر یه نوع شکایتی میشم که بعد از چند روز اون وقت متوجه میشید که همینجوری خودتو می کشی کنار فکر می کنی زرنگی رو ببینم اون موقع هم همین حرف رو میزنی یا خیر
چند روزا منتظر موندم انگار نه انگار حد اقش این بود بیای عذر خواهی کنی و گردن بگیری
شما نه تنها چیزی گردن نمیگیری بلکه طلبکارم هستی انگار همه کاربرانی که به اسم شما خرید کردن بدهکارن به شما
میخوای تهدید بگیر می خوای نگیر من فقط امروز صبر میکنم شده 300 برابر پولی که برای سرور هزینه کردم و میکنم اما نمیزارم امثال شما فکر کنید ما... هستیم هر کاری میخواهید می کنید
ehsan23
December 19th, 2013, 11:49
خدایش خیلی خوب شد باید این اتفاق توی اینجا رخ می داد تا برخی بدونند نامحدود نیست
نامحدود نیست نیست نیست نیست هرکی میگه دروزغ میگه هرکی هم گفت ما می دیم شماهم دروغ می دید
NaSRI
December 19th, 2013, 11:54
چه شیک و مجلسی خودتی می کشی کنار !!!میخوای دسته جمعی ما از شما معذرت بخوایم که با این اقا پول ماره گند زدید بهش ?مثل اینکه بدهکارم شدیم
نه عزیز من شما باید پیگیر باشی.شما بدون ضمانت همکار گرفتی خودت باید جواب گو باشی ما مسئول بی دقتی شما نیستیم خودتو می کشی کنار
با بچه حرف نمیزنی پولی که رفته علف خرس نبوده اقای به اصطلاح زرنگ
داداش من خودمم مثل تو اگه باور نداری از این صادق بپرس که انجمنه Sadegh_kzadeh@yahoo.com
شما شنبه برو شکایت منم یه شاکی یا مجرم حاظر میشم ولی این وسط فعلا که سایت دان شده ، و کلا به مشکل خوردم
code_2219
December 19th, 2013, 12:00
خدایش خیلی خوب شد باید این اتفاق توی اینجا رخ می داد تا برخی بدونند نامحدود نیست
نامحدود نیست نیست نیست نیست هرکی میگه دروزغ میگه هرکی هم گفت ما می دیم شماهم دروغ می دید
نیازی نیست شما تو این تاپیک بیای پسته عبرت اموز بدی
اینجا کسانی خرید کردن و متضرر شدن حالا شما میگی خوب شد که این اتفاق افتاد!!!
واقعا که
NaSRI
December 19th, 2013, 12:00
به کی تحویل داده؟تحویل نداده
این اقای نصیری هم فکر کرده ما از پشت کوه اومدیم و هیچی سرمون نمیشه که میگه من هیچ کارم
فکر کرده با این 2 تا حرف میتونه خودشو تبرئه کنه
بنده فقط تا امروز منتظر می مونم اگر بیاد جواب بده پول من و همه کاربرانرو برگشت بزنه که هیچ
اگر این اتفاق نیافته شنبه صبح پیگیر یه نوع شکایتی میشم که بعد از چند روز اون وقت متوجه میشید که همینجوری خودتو می کشی کنار فکر می کنی زرنگی رو ببینم اون موقع هم همین حرف رو میزنی یا خیر
چند روزا منتظر موندم انگار نه انگار حد اقش این بود بیای عذر خواهی کنی و گردن بگیری
شما نه تنها چیزی گردن نمیگیری بلکه طلبکارم هستی انگار همه کاربرانی که به اسم شما خرید کردن بدهکارن به شما
میخوای تهدید بگیر می خوای نگیر من فقط امروز صبر میکنم شده 300 برابر پولی که برای سرور هزینه کردم و میکنم اما نمیزارم امثال شما فکر کنید ما... هستیم هر کاری میخواهید می کنید
دادش می تونی شکایت کنی ، من به کاری که خودمم این وسط کاریه نبودم ، بیاد با هم به payline.ir تیکت بزنیم اونا اطلاعات این اقا رو دارن مثل کارت ملی و شماره های ثابت ، و یا اگه می خوای شکایت کن ، و مدیر انجمن میتونه ای پی هارو چک کنه سایت منم به زودی روی iran-data.ir بالا میاد .
NaSRI
December 19th, 2013, 12:05
نیازی نیست شما تو این تاپیک بیای پسته عبرت اموز بدی
اینجا کسانی خرید کردن و متضرر شدن حالا شما میگی خوب شد که این اتفاق افتاد!!!
واقعا که
اقا شما درست میگید ولی اگه سایت ماله من بود چرا payline.ir به علیرضا موسوی درگاه داده ، مگه اونا سایت رو با دارنده حساب چک نمی کنند ؟ چرا تسویه حساب انی دارن ؟ که طرف راحت کلاه برداری می کننه پولو براش میریزند طرف حساب شما payline هست که پولو به اونا واریز کردین
Black_Team
December 19th, 2013, 12:35
اقا شما درست میگید ولی اگه سایت ماله من بود چرا payline.ir به علیرضا موسوی درگاه داده ، مگه اونا سایت رو با دارنده حساب چک نمی کنند ؟ چرا تسویه حساب انی دارن ؟ که طرف راحت کلاه برداری می کننه پولو براش میریزند طرف حساب شما payline هست که پولو به اونا واریز کردین
آقا یه حرفی میزنیا
شما بهش یوزر پسورد هاست دادی
شما بهش ساب دامنه دادی
شما گزاشتی با نام شما سایت بزنند
بعد میگی من مقصر نیستم؟
پس من مقصرم؟
NaSRI
December 19th, 2013, 12:39
آقا یه حرفی میزنیا
شما بهش یوزر پسورد هاست دادی
شما بهش ساب دامنه دادی
شما گزاشتی با نام شما سایت بزنند
بعد میگی من مقصر نیستم؟
پس من مقصرم؟
من تو این سیستم نقش یه سرمایه گذار بودم و چیزی عملا دست من نبود کارای مالی ، خرید سرور و لایسنس سی پنل اینارو انجام میدادم .
faramobile
December 19th, 2013, 12:54
من تو این سیستم نقش یه سرمایه گذار بودم و چیزی عملا دست من نبود کارای مالی ، خرید سرور و لایسنس سی پنل اینارو انجام میدادم .
این حرفیه که شما میزنی , ولی شواهد و مدارک چیزه دیگه ای نشون میده و شنبه که رفتم برای تنظیم شکایت چون دقیقا قرار اسم شمارو اونجا بنویسم کاملا با مدارک موجود شما مقصری حتی اگه پول ها به حساب شما نیومده باشه , شما حتی اگه راست بگی بستر مناسب برای کلاه برداری رو مهیا کردی و تا وقتی که اون طرف اصلی پیدا نشه شما میشی مسئول تمام این قضایا و باید تمام خسارات رو بدی و پرونده برات درست میشه , دفعه اولمون نیست که این بچه بازیا پیش میاد برامون , از شنبه به بعد که پرونده افتاد رو روال قانونی ( خیلی هم زود این شکایات رو بررسی میکنن چون خیلی واضحه ) اونوقت بیا بگو من مقصر نیستم ولی قانون چیزه دیگه میگه ( حتی اگه واقعا نباشید که هستید ) قول بهت میدم هم مجبور میشی کل پول ها رو برگردونی هم برات پرونده میشه و باید کلی تعهد بدی شاید شاکیات راضی بشن
Black_Team
December 19th, 2013, 12:56
اصلا جدا از مسائل قانونی اگر سرمایه گزاری باید خسارت هم بدی دیگه
مگه فقط تو سود باید شریک باشی؟
تو ضرر هم شریکی
NaSRI
December 19th, 2013, 13:00
این حرفیه که شما میزنی , ولی شواهد و مدارک چیزه دیگه ای نشون میده و شنبه که رفتم برای تنظیم شکایت چون دقیقا قرار اسم شمارو اونجا بنویسم کاملا با مدارک موجود شما مقصری حتی اگه پول ها به حساب شما نیومده باشه , دفعه اولمون نیست که این بچه بازیا پیش میاد برامون , از شنبه به بعد که پرونده افتاد رو روال قانونی ( خیلی هم زود این شکایات رو بررسی میکنن چون خیلی واضحه ) اونوقت بیا بگو من مقصر نیستم ولی قانون چیزه دیگه میگه ( حتی اگه واقعا نباشید که هستید ) قول بهت میدم هم مجبور میشی کل پول ها رو برگردونی هم برات پرونده میشه و باید کلی تعهد بدی شاید شاکیات راضی بشن
برو شکایت کن ولی قبلش از این دو نفر اطلاعات بگیر
hadi_am_2009@yahoo.com
Sadegh_kzadeh@yahoo.com
خوب من اگه میخواستم کلاه برداری کنم که نماد نمیگرفتم ، شما اصلا به نماد ما توجه نکردید و رفتید خرید کردید از اون سایت
Black_Team
December 19th, 2013, 13:02
خوب این نماد شما میگه شما باید پاسخگو باشی
نه این که بگی من مسئول نیستم
NaSRI
December 19th, 2013, 13:05
اصلا جدا از مسائل قانونی اگر سرمایه گزاری باید خسارت هم بدی دیگه
مگه فقط تو سود باید شریک باشی؟
تو ضرر هم شریکی
من الان خودم یه شاکی هستم
Black_Team
December 19th, 2013, 13:06
من الان خودم یه شاکی هستم
شما اگر بخوای راه درست رو بری باید پول همرو برگشت بزنی بعد بری از اون شکایت کنی چون سایت به اسم شما بوده!
faramobile
December 19th, 2013, 13:08
برو شکایت کن ولی قبلش از این دو نفر اطلاعات بگیر
hadi_am_2009@yahoo.com
Sadegh_kzadeh@yahoo.com
خوب من اگه میخواستم کلاه برداری کنم که نماد نمیگرفتم ، شما اصلا به نماد ما توجه نکردید و رفتید خرید کردید از اون سایت
شما ظاهرا 1 درصد هم از بحث های قانونی اطلاع نداری !!
دقیقا به خاطر همون سایت و نمادی که به اسم شماست در چند روز بررسی راحت شما میشی مسئول تمام این کلاهبرداری , محض اطلاعات بگم توی فتا و پلیس سایبری ساب دامین یا زیر دامنه از یه دامنه اصلی , دقیقا حکم همون دامنه اصلی رو داره و هر فعالیتی که توش انجام بشه دقیقا برای دامنه اصلی هم صدق میکنه
NaSRI
December 19th, 2013, 13:12
شما اگر بخوای راه درست رو بری باید پول همرو برگشت بزنی بعد بری از اون شکایت کنی چون سایت به اسم شما بوده!
پولی که به من ندادید رو من برگشت بزنم ؟ نخوندن منو ، هرکی شکایت داره بره payline یا هرجا که فکر میکنه . میتونم راحت ادعا کنم شما اصلا مشتری من نیستید ، شماره پیگیری دارید ؟ اگه دارید مربوط به من هم نیست . برید به هرکجا پول زدید از همون جا پس بگیرید ، payline یا هرجایی که میخوایید الان هم کار دارم هرکاری دوست داری بکنم .
ببخشید hadi_am_2009@yahoo.com
آیدیه کیه ؟ (امیدوارم اون همکاری که تو فکرمه نباشه)
اره همون ایرانیکا سرور هست
NaSRI
December 19th, 2013, 13:14
من دیگه اینجا خاتمه میدم پست رو ، چند بار به بنده زنگ زدید گفتم مسولیتی ندارم برای فروش سرور ایران و شما هم خوشحال رفتید دیدید نامحدود هست خریداری کردید . من دیگه کاری ندارم مشکلی بود قانونی بیاد .
Black_Team
December 19th, 2013, 13:16
خواهشا کسانی که بلدن یکی به ما یاد بده چجوری شکایت میشه کرد
irmet
December 19th, 2013, 14:08
سلام
اول یک گزارش به پلیس فتا بدین از لینک زیر
ارتباطات مردمی | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (http://www.cyberpolice.ir/page/20911)
اتفاقا برای فروشگاههای نماد الکترونیک هم قسمت مخصوص داره!
بعدش برین توی سایت عدلیران و بصورت آنلاین دادخواست خودتون رو ثبت کنید
http://www.adliran.ir (http://www.adliran.ir/)
در دادسرای 31 فکر میکنم برای جرایم اینترنتی باشه.
البته ارسال اظهارنامه هم میتونه در زمینه کلاهبرداری موثر باشه. برای ارسال اینها هم نمونه هاش رو توی اینترنت ببینید. مثلا نمونه اظهارنامه یا نمونه دادخواست
در آخر بگم که در دادخواست هم ذکر کنید که علاوه بر مبالغ پرداخت شده ضررهای دیگه هم کردین(از دست دادن مشتری و ...) که جریمه بیشتری براشون در نظر گرفته بشه
mehrdad.
December 19th, 2013, 15:04
من بیام به یکی اجازه بدم گوشی تلفن همراه ماشینمو بدم بهش بعد طرف هر کاری بکنه صاحب خط و ماشین مسئول نیست؟قانون با کی کار داره؟با شما یا کسی که سوار ماشین بوده یا از خط سوئاستفاده کرده؟شما اگر اعتماد نداشتی نباید پنل میدادی
نباید میزاشتی با اسم شما بیاد پست بزنه تاپیک بزنه
100 بار هم تاکید کنه نماد و اسم شمارو
کم کم دارید حرف هایی میزنید مغر ادم سوت میکشه منطق هم که ندارید
یک بار هم نگفتید اشتباه از طرف من بوده
مثل اینکه کلی کاربرایی که پول دادن اونا مقصرند
اینجا حرف زدن یه جایی نمیرسه
من شنبه مثل بقیه کاربرای دیگه از شما و اسم شما سایت شما حساب و تلفن شما شکایت میکنم
تاپیک هم به اسم شماست
تا شما باشی کاربرا و احمق فرض نکنی که من فقط سرمایه گزار بودم
عاشق چشم ابروی ما بودی رو هوا سرمایه گزاری کنی؟کسی که نشناخته ندید بدون ضمانت سرمایه گزاری کنی؟مارو ببخشید اسکل فرض کردی؟
iran-data.net
December 19th, 2013, 15:10
بنده چند روزی نبودم شما شلوغ کردید بعدشم در رابطه با شکایت نیاز نیست خواستید هم مشکلی نداره بیوفتید دنبال من
چون نه دامنه برای منه نه درگاه همه ی اینا برای کسای دیگری هستند
برای باز گشت پول هاتونم گفتم تیکت بزنید
که الان اومدم می بینم سایت بالا نمیاد
در هر صورت من مشکلی با بازگشت پول هاتون ندارم
و دوستانی که سایت و درگاه به نامشون بود زنگ زدن و اعلام بلاک شدن حساب هارو امروز صبح راس ساعت 9 گفتند
برای دادگاه هم من چیزی به نام خودم نبوده که شما بخواید شکایت کنید تنها کسی که می تونید شکایت کنید آقای نصری که بی گناه اند
در هر صورت به دلیل بلک شدن حساب هامونم نمیتونیم الان بهتون پولهاتونو بک بدیم
تا چند لحضه دیگر راه حل ارایه می شود و راه های ارسال شماره کارت هاتون گفته می شود
NaSRI
December 19th, 2013, 15:39
بنده چند روزی نبودم شما شلوغ کردید بعدشم در رابطه با شکایت نیاز نیست خواستید هم مشکلی نداره بیوفتید دنبال من
و دوستانی که سایت و درگاه به نامشون بود زنگ زدن و اعلام بلاک شدن حساب هارو امروز صبح راس ساعت 9 گفتند
برای دادگاه هم من چیزی به نام خودم نبوده که شما بخواید شکایت کنید تنها کسی که می تونید شکایت کنید آقای نصری که بی گناه اند
تا چند لحضه دیگر راه حل ارایه می شود و راه های ارسال شماره کارت هاتون گفته می شود
سرور رو خاموش کردی و کلیه سرور مجازی ها رو پاک کردی ،
دامنه و حساب به نام کی هست ؟
چرا داری دروغ میگی ؟ بیا قشنگ توضیح بده ببینیم چی شده !!! مردم که الاف تو نیستن ، رفتی همه سرور مجازی ها رو دیلت کردی که چی ؟ من بک اپ دارم اطلاعات تورو از ایپی تا موبایلت مشکلی پیش بیاد همه ور ارایه میدم به پی لاین هم اعلام کردم این موضوع رو جلوی حسابتو بستن .
خواسته باشن پیدات کنن تو که هیچ ، گنده تر از تورو هم پیدا می کنند .
mehrdad.
December 19th, 2013, 16:13
مگه ملت مسخره شمان؟حالا طلبکارم شدی؟چطور دم ده دقیقه حساب کاربریت تو سایت فعالیت داشت الان میزنی نبودم!!!تا حساب بسته شد پیدات شد؟موقع خرید پول واریز کردن خوب جواب میدادی بعد از پرداخت ها چند روزی نبودی?نمی تونستی بیای یه پست بزاری مشکل رو کامل توضیح بدی؟
فکر میکنی به همین سادگی تموم میشه همه چیز؟وظیفته پولی که گرفتی برگشت بدی تعهد کردی کاری رو انجام بدی که نداددی حداقش این هست که برگشت بدی اون هم بهعلاوه کارمز پرداخت که پیلاین از ما هم کسر کرد همه رو باید تک تک برگشت بدی!!!اون هم سریع!!
NaSRI
December 19th, 2013, 17:01
مگه ملت مسخره شمان؟حالا طلبکارم شدی؟چطور دم ده دقیقه حساب کاربریت تو سایت فعالیت داشت الان میزنی نبودم!!!تا حساب بسته شد پیدات شد؟موقع خرید پول واریز کردن خوب جواب میدادی بعد از پرداخت ها چند روزی نبودی?نمی تونستی بیای یه پست بزاری مشکل رو کامل توضیح بدی؟
فکر میکنی به همین سادگی تموم میشه همه چیز؟وظیفته پولی که گرفتی برگشت بدی تعهد کردی کاری رو انجام بدی که نداددی حداقش این هست که برگشت بدی اون هم بهعلاوه کارمز پرداخت که پیلاین از ما هم کسر کرد همه رو باید تک تک برگشت بدی!!!اون هم سریع!!
این اقا اگه قسط برگشت دادن داشت سرور های دیگر رو دیلت نمیکرد لطفا شنبه برید شکایت یا از من یا از ایشون تا تکلیف این اقا روشن شه . منم اینجا اعلام امادگی میکنم ، این احمق حرومی فعلا کلی به من ضرر زده .
NaSRI
December 19th, 2013, 17:02
ببخشید عزیز این بحث چه ربطی به آقای امیری داره؟ که شما پای ایشون میکشید وسط و اسم ایشون رو بد در میکنید؟
بحث ایشون زمانی پیش امد که گفتید من پولارو بالا کشیدم در صورتی که اقای امیری در جریان هستند که من با اون موسوی احمق حرومزاده فرق دارم
iran-data.net
December 19th, 2013, 17:45
سرور رو خاموش کردی و کلیه سرور مجازی ها رو پاک کردی ،
دامنه و حساب به نام کی هست ؟
چرا داری دروغ میگی ؟ بیا قشنگ توضیح بده ببینیم چی شده !!! مردم که الاف تو نیستن ، رفتی همه سرور مجازی ها رو دیلت کردی که چی ؟ من بک اپ دارم اطلاعات تورو از ایپی تا موبایلت مشکلی پیش بیاد همه ور ارایه میدم به پی لاین هم اعلام کردم این موضوع رو جلوی حسابتو بستن .
خواسته باشن پیدات کنن تو که هیچ ، گنده تر از تورو هم پیدا می کنند .
من نمیدونم شما می خواینپول مردم بک بخوره یا این که یکیو گناه کار بدونید
در رابطه با سرور ها هم بنده هیچ اطلاعاتی از وی ام ویر نداشتم تقریبا از وقتی که به اینجا برگشتم دیگه
به هیچ کدوم از سرور ها دسترسی نداشتم فقط هاست سایت ایران دیتا بود که 1 ک بار آن شدم
دامنه به نام شماست حساب به نام یکی از آشنا هاست کههیچ کسی نمی شناسد
تحت توجه حتی موبایل هم به نام من نیست
اون حرف شما درست ولی حداقل آنالیز آیپی های من 4 روز وقت گیر
چرا که من پی سی 5 نفر رو تانل می کنم بعدش کانکت می شم
در رابطه با پول سرور ها هم با توجه با این که هنوز پی لاین و جاهای دیگر حساب های ما رو بلاک کردن
ولی با استفاده از حساب های دوستان تمام پول هارو نهایتا تا آخر این هفته بک میدیم
namesis R
December 19th, 2013, 17:46
دوستان اینجا الکی بحث نکنید ، مثل بنده برید شکایت کنید ؛ انشالله شنبه با مامور میرم سروقت آقا !
viasky
December 19th, 2013, 17:52
دوستان اینجا الکی بحث نکنید ، مثل بنده برید شکایت کنید ؛ انشالله شنبه با مامور میرم سروقت آقا !
میشه توضیح بدید چی شده؟
بنده اصلا متوجه نشدم چه خبره
قصد تهیه سرویس داشتیم به نوعی....
اما حالا.....
ads
December 19th, 2013, 18:04
چه فازیه؟
جالبه بعد از خوندن صفحه اول اومدم صفحه آخر رو هم باز کردم که ببینم دعوا شده که دیدم شده
کلن بیشتر تایپیک های سرور مجازی اینجوری میشه.
mehrdad.
December 19th, 2013, 18:32
چه فازیه؟
جالبه بعد از خوندن صفحه اول اومدم صفحه آخر رو هم باز کردم که ببینم دعوا شده که دیدم شده
کلن بیشتر تایپیک های سرور مجازی اینجوری میشه.
دعوایی نشده پول رو گرفتن هزینه واریز شده سرور رو هنوز بعد از 5روز تحویل هم ندادند پول هم برگشت نمی دهند این میشه دعوا یا کلاهبرداری؟؟
viasky
December 19th, 2013, 18:35
دعوایی نشده پول رو گرفتن هزینه واریز شده سرور رو هنوز بعد از 5روز تحویل هم ندادند پول هم برگشت نمی دهند این میشه دعوا یا کلاهبرداری؟؟
خوب شما وقتی سرویس نگرفتید یعنی بابت شما هزینه ای هم نشده
چرا پولتون برگشت نخوره؟ مدعی شدن که پرداختی نداشتید؟
NaSRI
December 19th, 2013, 18:41
با توجه به این که payline حسابشو بسته برید تو payline تیکت بزنید و پیگیری کنید
NaSRI
December 19th, 2013, 18:46
در رابطه با سرور ها هم بنده هیچ اطلاعاتی از وی ام ویر نداشتم تقریبا از وقتی که به اینجا برگشتم دیگه
به هیچ کدوم از سرور ها دسترسی نداشتم فقط هاست سایت ایران دیتا بود که 1 ک بار آن شدم
در رابطه با پول سرور ها هم با توجه با این که هنوز پی لاین و جاهای دیگر حساب های ما رو بلاک کردن
... نگو همچی حرف میزنی انگار با بزرگترین هکر طرفیم بیا برو به زبون خوش پوله اینارو بده ابرو مارو هم بردی احمق پیدا کردن تو کاری نداره فقط ارده کنند پیدات می کنند ولی بدون خیلی نفهمی
mehrdad.
December 19th, 2013, 18:51
خوب شما وقتی سرویس نگرفتید یعنی بابت شما هزینه ای هم نشده
چرا پولتون برگشت نخوره؟ مدعی شدن که پرداختی نداشتید؟
من میخوام بدونم شما سایت راه بندازید شریکی یا برای قسمت فروش یخواید کسی رو قرار بدید بدون ضمانت شریک میشید؟بدون مسئولیت یا اینکه بدونید کی هست؟
منطقی هست؟
یه کسی با ساب دامنه و نماد اعتماد یه کسی اقدام به فروش کرده هنوز تحویل نداده پول هارو بالا کشیده
حالا جالبه مدیر اصلی میگه من اطلاع ندارم به من ربطی نداره شما همچین چیزی قبول میکنی؟
پولی که به من ندادید رو من برگشت بزنم ؟ نخوندن منو ، هرکی شکایت داره بره payline یا هرجا که فکر میکنه . میتونم راحت ادعا کنم شما اصلا مشتری من نیستید ، شماره پیگیری دارید ؟ اگه دارید مربوط به من هم نیست . برید به هرکجا پول زدید از همون جا پس بگیرید ، payline یا هرجایی که میخوایید الان هم کار دارم هرکاری دوست داری بکنم .
که به شما مربوط نمیشه؟باشه شده 1000 برابر خرج کنم کاری میکنم امثال شما حتی از ترس نتونه پای سیستم بشینه حالا شاخ و شونه میکشی به شما مربوطه نمیشه؟مدرک داری؟همین که با ساب دامنه شما بوده با دامنه شما بوده تاپیک و پستهای با نام اعتماد شما بوده تا همینجاش پان گیره فکر کردی همه مثل خودتن؟
منتظر من و بقیه کاربرا باش
دیگه صحبتی ندارم از جای دیگه پیگیری میکنم
NaSRI
December 19th, 2013, 19:02
من میخوام بدونم شما سایت راه بندازید شریکی یا برای قسمت فروش یخواید کسی رو قرار بدید بدون ضمانت شریک میشید؟بدون مسئولیت یا اینکه بدونید کی هست؟
منطقی هست؟
یه کسی با ساب دامنه و نماد اعتماد یه کسی اقدام به فروش کرده هنوز تحویل نداده پول هارو بالا کشیده
حالا جالبه مدیر اصلی میگه من اطلاع ندارم به من ربطی نداره شما همچین چیزی قبول میکنی؟
که به شما مربوط نمیشه؟باشه شده 1000 برابر خرج کنم کاری میکنم امثال شما حتی از ترس نتونه پای سیستم بشینه حالا شاخ و شونه میکشی به شما مربوطه نمیشه؟مدرک داری؟همین که با ساب دامنه شما بوده با دامنه شما بوده تاپیک و پستهای با نام اعتماد شما بوده تا همینجاش پان گیره فکر کردی همه مثل خودتن؟
منتظر من و بقیه کاربرا باش
دیگه صحبتی ندارم از جای دیگه پیگیری میکنم
برای اینکه متوجه بشی با رسم شکل برات توضیح میدم برو شکایت کن ولی اگه پولت رو میخوای بهتره بری سراغ payline
مبالغ رو برداشت کردن
بهترین کار این هست که به کاربران بفرمایید از طریق مجاری قانونی پیگیری کنند
تمامی مشخصات ایشون در سیستم ثبت شده و موجود هست
iran-data.net
December 19th, 2013, 19:29
جناب نصری شما از پی لاین هم که پیگیری کنید یه بنده خدای دیگر و میگیرید
و بازم پای من وسط نمیوقته پس بفرما منتظر باشو به جای بلاک کردن حساب های پی لاین و بانک ها ( که به ضرر خودت تمام می شه )
صبر کنید تا شنبه که این بنده خدا بره دنبال کارهای آنبلاک حساب ها ( من گفتم پول هار و ایشون برداره به خاطر قضیه ای که چند مدت پیش به وجود اومده بود در گاه رو هم رو حساب پی لاین ایشون تنظیمکردم که حساب من با ایشون حساب شه) نهایتا تا آخر هفته آینده پول هاتون بک می خوره جای نگرانی نیست این که من بزرگترین هکر نیستمدرسته
ولی همین الانم می تونم با آیپی شما آن شم و هرکاری خواستم بکنم
که آیپی خودمم آنالیز نشه در ضمن همین الانم شما آنالیز کنید آیپی برای من نیست
فتا هم به من اطلاع بده بهشون حقیقت رو می گم
خواستید هم بیاد تهران رو در رو صحبت می کنیم
iran-data.net
December 19th, 2013, 19:34
در ضمن تمام دوستان لطف کنن به ایمیل alirezamosavi@live.com یه شماره کارت+ شماره تراکنش + مبلغ خریدتون رو ارسال کنید
اگر بتونید درگاه پرداخت ارایه بدید که بهتر
code_2219
December 19th, 2013, 19:37
و بازم پای من وسط نمیوقته پس بفرما منتظر باشو به جای بلاک کردن حساب های پی لاین و بانک ها ( که به ضرر خودت تمام می شه )
صبر کنید تا شنبه که این بنده خدا بره دنبال کارهای آنبلاک حساب ها ( من گفتم پول هار و ایشون برداره به خاطر قضیه ای که چند مدت پیش به وجود اومده بود در گاه رو هم رو حساب پی لاین ایشون تنظیمکردم که حساب من با ایشون حساب شه) نهایتا تا آخر هفته آینده پول هاتون بک می خوره جای نگرانی نیست این که من بزرگترین هکر نیستمدرسته
واقعا اسمه این کار رو چی میشه گزاشت
شما این وسط اگر مشکلی با هم داشتین چرا پای یه عده دیگه رو این وسط باز کردین
تاپیکه پیش فروشه سرور زدین / خرید زده شده بابته سرور/ نه اینکه بدهیه شما با یکی دیگه صاف بشه
این وسط تکلیفه این اشخاصی که خرید کردن واقعا معلوم نیست
NaSRI
December 19th, 2013, 19:56
یا شما حالت خوب نیست یا میخوای پای ما را وسط بکشی :)
بنده خودم سوال کردم اصلا اسم ایشون را اوردم ؟ بنده اصلا چنین میلی دادم ؟ این عینک تخریب را از روی ما حداقل شما بردارید ما نیازی به تخریب ایشون اصلا نداریم ما با افراد دیگر رقابت میکنیم.!
شما باید این سوال را از کسی بکنید که اسم ایشون را آورد و باعث تعجب بنده شد که پرسیدم.
عجب !!!
چرا لقمه رو می پی چونید ؟ من این مثال رو زدم که بگم اقای امیری در جریان اینکه بنده مسول سایت نیستم هستند و خود اون موسوی دامنه رو در dataecome ثبت کرده ، و سر مارو شیره مالیده تا نماد اعتماد بگیرم و به اسم من کلاه برداری کنه .
RoobinaServer
December 19th, 2013, 19:59
چرا لقمه رو می پی چونید ؟ من این مثال رو زدم که بگم اقای امیری در جریان اینکه بنده مسول سایت نیستم هستند و خود اون موسوی دامنه رو در edata.com ثبت کرده ، و سر مارو شیره مالیده تا نماد اعتماد بگیرم و به اسم من کلاه برداری کنه .
شما یک ایمیل گفتید بنده گفتم این چیه بعد اسم صاحب میل را گفتید انداختند گردن بنده گفتم از شما بپرسند بنده خودم سوال کردم نه که میل بدم.
الان چیزی پیچیده شده ؟
ولش موضوع الان پول کاربراتون هست نه ما :)
یا حق
NaSRI
December 19th, 2013, 20:03
الان همین جا حقیقت رو بگو ببینیم چی شده ؟ امدی سرور هارو دیلت کردی که چی؟ الان کلی ضرر به من زدی ، هنوز معلوم نیست چی شده ، مشکلات روحی روانی خانوادگی داری تو ؟
بیا با ای پی من لاگین کن .
NaSRI
December 19th, 2013, 20:05
واقعا اسمه این کار رو چی میشه گزاشت
شما این وسط اگر مشکلی با هم داشتین چرا پای یه عده دیگه رو این وسط باز کردین
تاپیکه پیش فروشه سرور زدین / خرید زده شده بابته سرور/ نه اینکه بدهیه شما با یکی دیگه صاف بشه
این وسط تکلیفه این اشخاصی که خرید کردن واقعا معلوم نیست
والا من با این اقا مشکلی نداشم کلی ضرر زد به من ولی باز هیچی نگفتم که امروز زد سرور ها پاک کرد و پول های شما اینطوری شد
Farhood
December 19th, 2013, 20:34
پس شما با این حرفایی که خودت اطراف کردی یک کلاه بردار حرفهای هستی و از قبل با برنامه ریزی این کارو کردی. گرچه شما یک جوجه کلاه برداری که با ۲۵-۳۰ تومن کلاهبرداری میکنی. و تمام این چیزهایی هم که میگید جزو فانتزیهاتون هست، اگر پلیس فتا بخواد کسی رو گیر بیار مثل آب خوردن هست دوست عزیز ، و با توجه به اینکه شما قصد فروش سرور ایران رو داشتی خیلی خیلی خیلی سریع به شکایتها پیگیری میکنند و به نتیجه میرسه .
Farhood
December 19th, 2013, 20:48
یا شما حالت خوب نیست یا میخوای پای ما را وسط بکشی :)
بنده خودم سوال کردم اصلا اسم ایشون را اوردم ؟ بنده اصلا چنین میلی دادم ؟ این عینک تخریب را از روی ما حداقل شما بردارید ما نیازی به تخریب ایشون اصلا نداریم ما با افراد دیگر رقابت میکنیم.!
شما باید این سوال را از کسی بکنید که اسم ایشون را آورد و باعث تعجب بنده شد که پرسیدم.
عجب !!!
بنده هم اصلا کاری به صحبت شما نداشتم. ایمیل هارو که دیدم تعجب کردم. و از آنجایی که کامل آقای امیری رو میشناسم و میدونم با این جریان کاری ندارند سوال شد واسعم که چرا اسم ایشون این وسعت کشیده شده و از اونجایی که در صفحات قبل گشتم و چیزی ندیدم این نوشته رو زدم. اصلا روی صحبتم با شما نبود با آقای ناثری بود که اسم ایشون رو آورد بودند
NaSRI
December 19th, 2013, 21:15
بنده هم اصلا کاری به صحبت شما نداشتم. ایمیل هارو که دیدم تعجب کردم. و از آنجایی که کامل آقای امیری رو میشناسم و میدونم با این جریان کاری ندارند سوال شد واسعم که چرا اسم ایشون این وسعت کشیده شده و از اونجایی که در صفحات قبل گشتم و چیزی ندیدم این نوشته رو زدم. اصلا روی صحبتم با شما نبود با آقای ناثری بود که اسم ایشون رو آورد بودند
اقا لطفا هرکی شاکی هست بره شکایت تنظیم کنه شنبه منم میرم شکایت و این سری ول کن نمیشم این اقا یه کلاه بردار افتابه ***ه ، الان فهمیدم کی هست ، تو سیستم گارنا دامنه Ggsh3ll.ir WHOIS, DNS, & Domain Info - DomainTools (http://whois.domaintools.com/ggsh3ll.ir) ماله ایشونه که چند وقت پیش کلاه برداری کرده و محصولات گارنا رو میفروخته که بعد چند وقت سایت رو بسته ، همیشه طرز چت کردنش یاده همین یارو می افتادم اما باز اشتباه کردم بله
اسمش احتملا ابراهیم اقایی هست اصفهانی و ساکن تهران .
iran-data.net
December 19th, 2013, 21:43
جناب عالی بفرما شکایت کن
2تا شمار هم برا من نیست
اون کسی هم که جناب عالی فکر می کنی دوست من بود که بازهم منو نشناختی
بریم دادگاه من مشکلی
ندارم اولا شما اصلا نمی تونید شکایت کنید زیرا مشکلی با هم نداریم
بعدشم من به صاحب قضیه که من ازش درگاه
رو گرفتم گفتم گفت پول من رو
بیخیال خودم همرو میدم :ی که در نتیجه این آخر چیزی به من نمی چسبه خدارو شکر
بارو گفت به پی لاین می گم بک کنه پولارو از من اول شماره کارت هارو خواست من گفتم برو از پی لاین بگیر
تو ساب دامین پورتال جی جی شل هم بنده با ابراهیم همهنگ کردم که می فروشم برات وی پی اس
که قبول کرد و فروختیم وی پی اس ولی جناب آقای شایان عسگرپور زیر همه چی کشید و رفت این 2 تا خط رو هم از همون مسیول جی جی شل گرفتم هر وقتم می خوام کاری کنم پا خودم تموم نمیشه
پس برید 2دنبالشون
اگه می خواید مقصر اصلی سری پیش رو پیدا کنی که شایان اگه نه مسیول سایت که ابراهیم و جالب اینجاست من با آیدی های ابراهیم آن می شدم همه هم منو باور کرده بودند حتی خود آقای نصری
با توجه به این که می دونست ابراهیم رفته خارج از کشور به طور موقت وقتی من آیدی جی جی شل آن شدم فکر کرد من ابراهیم هستم در کل متاسفم برات اگر هم قرارا باشه به کسی بگن *** به آقای نصری باید بگن تمام مدتی که ابراهیم نبود من با آیدیش آن می شدم می دیدم چه کارایی می کنه
پس در جریان باشید فقط یه طرف رو نبینید
در مورد این سری هم باید بدونیم که دلیلش بر می گرده به طلب خود ابراهیم از من باس سری پیش که من امدم صافش کنم
شما ها رفتید شکایت اینا
خودش زنگ زد گفت سری قبلی دبه کردی آبروم رفت این سری چرا ؟
گفتم می خوام پولارو بک بدم حساباتو بلاک کرد در اومد گفت گند زدی دیگه طف من نیا منم باهاش لج کردم الانم آیپیشو زدم دارم با آیپیش هر غلطی خواستم می کنم
خودشم گفت تا آخر هفته پولهارو بک میدم تو دیگه نباشی بهتر منم دیگه کاره ای نیستم
ولی *** تره تو ندیدم نصری
iran-data.net
December 19th, 2013, 21:50
اینو گفتم در جریان باشی که خیلی شاخ نیستی همون هکریم که بودی و هستی به پرو بال من گرفت 2 تا از کارتامو خالی کردی کاریت نکدم گفتم نیازته این چند روز که من گیر بودم پولشم داشتم بک بدم ولی تایمش نبود اومدی جبه گرفتی که اگر هم ابراهیم منو لو بده تو تا آخر عمرت زندانی( این دادگاه هم به دلیل اینکه خودش پولارو بک میده ب ه ضرر خودت تمام می شه دوباره اون ازت شکایت می کنه چند روز می ری زندان ) بعدشم من که وقتم آزاد شد میام زیر پاتو می زنم که بفهمی *** کیه
NaSRI
December 19th, 2013, 21:55
اینو گفتم در جریان باشی که خیلی شاخ نیستی همون هکریم که بودی و هستی به پرو بال من گرفت 2 تا از کارتامو خالی کردی کاریت نکدم گفتم نیازته این چند روز که من گیر بودم پولشم داشتم بک بدم ولی تایمش نبود اومدی جبه گرفتی که اگر هم ابراهیم منو لو بده تو تا آخر عمرت زندانی( این دادگاه هم به دلیل اینکه خودش پولارو بک میده ب ه ضرر خودت تمام می شه دوباره اون ازت شکایت می کنه چند روز می ری زندان ) بعدشم من که وقتم آزاد شد میام زیر پاتو می زنم که بفهمی *** کیه
با خودت چند چندی ؟ یه بار میا میگی نصری بی گناه و حالا میگی کارتاتو خالی کردم ، عزیزم تو همون ابراهیم هستی به زودی پیدات میکنیم
دوستانی که سرشون کلاه رفته من مصر هستم که اینو پیدا کنیم و برای اینکار ایدی یاهو gg.shopir اد کنید
iran-data.net
December 19th, 2013, 22:00
من کاری به سری قبل نداشتم خودت اومدی بازکردی صحبت رو منم گفتم که خودتم بیگناه نیستی در ضمن
من تو این سری گفتم بی گناه بودی که دیگه این بچه بازیارو در نیار
اون حاج ابراهیمی هم که می گی الان داره فحش من میده اگر هم خواستی میا م یاهو مثل آدم صحبت کنیم
NaSRI
December 19th, 2013, 22:02
بیا صحبت کنیم ببینیم چند چندی
iran-data.net
December 19th, 2013, 22:04
من مشکلی ندارم 2 مین دیگه میام
iran-data.net
December 19th, 2013, 22:07
نصری آن شدم نیستی
MehrganWeb
December 19th, 2013, 22:31
سلام
قصد دخالت ندارم ..
فقط یه سری توضیحات راجعبه ادعاها بدم و بس
1- اون تونل زدن شما پیدا کردنش زیر 30 دقیقه کار داره برو بچه های حفاظت وقتی وارد کار بشن حتی به جرم جاسوسی هم میتونن ببرنتون و جایی که ((())) نی نمیندازه ...
2- هر کی هم باشی با هر مشخصاتی هم که باشی پیدا کردن شما کاری نداره کل دیتاهایی که حتی 1 دقیقه اونجا حضور داشتی بررسی میشه تا یه سر نخ گیر بیاد و اونوقته که ...
3- اینطور که خود جنابعالی داری نظر میدی مطمئنا یک بادکنک تو خالی هستی همین ... و اینم بگم زیاد تو حرفات رو هکر مانور دادی و مطمئن باشین (جفتتون) بعد از اینکه بازرسی شدید حتما به دایره نظام مجازی حفاظت اطلاعات ارجاع داده میشی تا ببینی دهن سوزی مزش چیه ...
4- جفتتون به یک اندازه مقصرید و مطمئن باشید تا نفر اخری که تو اظهاراتتون گفته شد به پای میز میان ...
5- دوستان گلستانی اگه کسی هستش بیاد اداره پلیس فتای استان به ادرس : گرگان - میدان بسیج - انجیراب - ساختمان شماره 3 . بیاین اتاق نظارت و بازرسی خودم اونجا پیگیر کارتونم
یا علی
شب خوش
iran-data.net
December 19th, 2013, 22:37
عزیز اینا تموم شدست در ضمن هویت پنهان کار ساده ای هست درسته می گیم کار نشد نداره منتهی این حرف برای قدیماس
اینکار شدنی بنده هم هکر نیستم ولی علم خرابی دارم
مسیله ی شکایت کشی هم دیگه مسیله ی تموم شدست
انشالا دیگه از این قضایا پیش نیاد
در ضمن شما و هر کسی که پولش دسته ما هست
تا آخر هفته ذیگه بک می خوره
در رابطه با نحوه دادن شماره کارت ها هم تا فردا معلوم میشه
Farhood
December 19th, 2013, 22:41
سلام
قصد دخالت ندارم ..
فقط یه سری توضیحات راجعبه ادعاها بدم و بس
1- اون تونل زدن شما پیدا کردنش زیر 30 دقیقه کار داره برو بچه های حفاظت وقتی وارد کار بشن حتی به جرم جاسوسی هم میتونن ببرنتون و جایی که ((())) نی نمیندازه ...
2- هر کی هم باشی با هر مشخصاتی هم که باشی پیدا کردن شما کاری نداره کل دیتاهایی که حتی 1 دقیقه اونجا حضور داشتی بررسی میشه تا یه سر نخ گیر بیاد و اونوقته که ...
3- اینطور که خود جنابعالی داری نظر میدی مطمئنا یک بادکنک تو خالی هستی همین ... و اینم بگم زیاد تو حرفات رو هکر مانور دادی و مطمئن باشین (جفتتون) بعد از اینکه بازرسی شدید حتما به دایره نظام مجازی حفاظت اطلاعات ارجاع داده میشی تا ببینی دهن سوزی مزش چیه ...
4- جفتتون به یک اندازه مقصرید و مطمئن باشید تا نفر اخری که تو اظهاراتتون گفته شد به پای میز میان ...
5- دوستان گلستانی اگه کسی هستش بیاد اداره پلیس فتای استان به ادرس : گرگان - میدان بسیج - انجیراب - ساختمان شماره 3 . بیاین اتاق نظارت و بازرسی خودم اونجا پیگیر کارتونم
یا علی
شب خوش
ممنون از مطلب مفیدتون
من هم گفتم این چیزیی که میگه جزو فانتزیهای ایشون هست و جز یک مشت حرف پوچ هیچی نیست
iran-data.net
December 19th, 2013, 22:48
تمام شه این موارد بهتره
گفتم تا آخر هفته آینده همه پول ها بک می خوره
NaSRI
December 20th, 2013, 00:32
دوستانی که ازشون پول خرده شده لطفا ایدی بنده رو اد کنید gg.shopir کار مهمی دارم
iran-data.net
December 20th, 2013, 11:35
پنجشنبه 28 آذر 1392 , 23:57 | سجاد چاری پور
حساب تون فعلا باز نمیشه و نمی تونید حساب رو شارژ کنید و وجه انتقال بدید.
از طریق تاپیک زیر پیگیر باشید :
|فروش ویژه ی سرور مجازی ایران|رم 1 گیگ فقط 25 تومان|پهنای باند نامحدود|دیتاسنتر شهراد| (http://www.webhostingtalk.ir/f15/99443)
ما طبق دستور مراجع قضایی و نهادهای مربوطه کار می کنیم.
مشکل تون رو با کاربران تون در خارج از Payline برطرف کنید.
این جوابی که به صاحب حساب داده شده تمام شماره کارت ها + مبالغ را به ایمیل بنده ارسال نمایید و طی چند روز آِینده نوبتی پول ها برگردانده می شود
iran-data.net
December 20th, 2013, 20:36
تمامی دوستانی که شماره کارت داده بودند به غیر از یک مورد ظاهرا بک خورده پیگیر باشید
zamanian.h
December 20th, 2013, 20:37
الان به حساب من 35ت اومد!
Black_Team
December 20th, 2013, 20:38
تمامی دوستانی که شماره کارت داده بودند به غیر از یک مورد ظاهرا بک خورده پیگیر باشید
87هزارتومان بنده نخورده
این موردش بوده؟
اگر فک میکنید مورد داره بیاین یاهو چون همه صحبتامون تو یاهو هست
code_2219
December 20th, 2013, 20:45
25 t برای من بک خورده
NarvanData
December 20th, 2013, 20:53
متاسفانه تا الان بن بودم
لطفا پ.خ کنین چطور ش.کارت بدم.
iran-data.net
December 20th, 2013, 21:01
black team یه شماره کارت دیگه بدین
شما هم ارسال ایمیل یا پیام خصوصی به آیدی های من
من امروز تمام کسانی که کارت داده بودن رو اعلام کردم و پول ها ریخته شد بقیه افراد تماما ارسال کنن که یه روز دیگر برای بک کردن پول ها اعلام بشه از طرف صاحب کارت
iran-data.net
December 20th, 2013, 21:19
با توجه به آماری که بنده دارم 10 نفر از عزیزان پولشون بک خورده و 1 نفر شماره کارت رو اشتباه داده و
2 الی 3 نفر دیگر هنوز شماره کارت ندادن برای انتقال وجه
mehrdad.
December 20th, 2013, 22:09
با توجه به آماری که بنده دارم 10 نفر از عزیزان پولشون بک خورده و 1 نفر شماره کارت رو اشتباه داده و
شماره کارت و فاکتور پرداختی ارسال شد واریز کردید اطلاع بدید
Black_Team
December 20th, 2013, 22:33
نریختی مال مارو که !
4danlod
December 20th, 2013, 23:36
شماره کارت در پیغام خصوصی و ایمیل اعلام شد.
با سپاس
NaSRI
December 21st, 2013, 11:50
چند نفر پولاشون برگشت داده شده ؟
iran-data.net
December 21st, 2013, 14:36
طبق آماری که به بنده داده شده الان 3 نفر باقی مانده که
ظاهرا بیشتر از این تعداد است
کل دوستان تا آخر هفته شماره کارت هارو ارسال کنن
Black_Team
December 21st, 2013, 15:18
طبق آماری که به بنده داده شده الان 3 نفر باقی مانده که
ظاهرا بیشتر از این تعداد است
کل دوستان تا آخر هفته شماره کارت هارو ارسال کنن
چرا برا منو نمیفرستید؟
mehrdad.
December 21st, 2013, 15:22
برای من هم هنوز واریز نشده!!!!
mojiz
December 21st, 2013, 16:54
سایتتون که بالا نمیاد
من اینجا مشخصات پرداخت رو براتون پخ کردم
iran-data.net
December 21st, 2013, 23:07
بله ظاهرا 5 نفر از دوستان هنوز موندن آقای
بلک تیم ظاهرا شماره کارت شما غلط 3 بار ارسال کردم برای واریز کننده ی پول ولی باز هم می گن شمارشوناشتباه
بقیه دوستان هم تو 2 3 روز آینده پول ها بک می خوره
online.ir
December 22nd, 2013, 01:41
بنده پ خ کردم مشخصات رو
faramobile
December 22nd, 2013, 03:30
منم 2 روزه مشخصات رو ارسال کردم ولی هنوز خبری از واریز نشده ...
namesis R
December 22nd, 2013, 09:42
بنده هم مشخصات رو پیام خصوصی کردم ، منتظر پاسخ هستم.
mehrdad.
December 22nd, 2013, 10:58
بله ظاهرا 5 نفر از دوستان هنوز موندن آقای
بلک تیم ظاهرا شماره کارت شما غلط 3 بار ارسال کردم برای واریز کننده ی پول ولی باز هم می گن شمارشوناشتباه
بقیه دوستان هم تو 2 3 روز آینده پول ها بک می خوره
2روزه ارسال کردم هنوز واریز نشده!!!!
NarvanData
December 22nd, 2013, 11:45
اینجوری که معلومه تعداد دوستانی که پولشون برگشت نخورده بیشتر از 5 نفر هست...
فعلا برای من هم بک نشده...
irmet
December 22nd, 2013, 14:38
سلام
دوستان یعنی هنوز متوجه نشدین دارن بازیتون میدن و هیچ خبری از برگشت پول نیست؟ اگر بنا به برگشت پول باشه همه رو توی 10 دقیقه میشه برگشت داد
دارن وقتتون رو میگیرن که ......
mojiz
December 22nd, 2013, 15:59
من هم فکر نمیکنم پولی در کار باشه
همون بریم دنبال شکایت بهتره ، حال امروز که تموم شد 3 شنبه
iran-data.net
December 22nd, 2013, 20:45
سلام خدمت شما
کسی که قرار پول هارو انتقال بدهکه الان فقط 5 نفر موندن و بیشتر از5 نفر نه آماری دارم و نه فاکتوری
کل میل هاروچک کردم شما آقای بلک تیم
تا حالا برای خودتون 3 بار بانک رفته شده و 3 بار اعلام کردن که به این کارت نی میتونید ارسال کنید
مه دقیقا 3 بار ما رو الاف کردید
iran-data.net
December 22nd, 2013, 20:53
دوستان سری اول که مشخصات فرستادن کامل بود و از پرداخت و .......... کاملا عکس گرفته شده بود
ولی این سری از نظر من شاید هم اشتباه کنم
ولی هر کسی داره سوی استفاده می کنه در هر صورت اگر مدرک قانع کننده ای نیارید شرمندتونیم و از نظر ما شما پیش ما پولی ندارید
و شاید هم داشته باشید که من تا اونحا که در توانم بود اعلام کردم
اگر شما مشکلی برای قانع کردن ما دارید از پی لاین پیگیری کنید که شماره حساب هارو تو دسترس ما قرار بده
mehrdad.
December 22nd, 2013, 20:58
دوستان سری اول که مشخصات فرستادن کامل بود و از پرداخت و .......... کاملا عکس گرفته شده بود
ولی این سری از نظر من شاید هم اشتباه کنم
ولی هر کسی داره سوی استفاده می کنه در هر صورت اگر مدرک قانع کننده ای نیارید شرمندتونیم و از نظر ما شما پیش ما پولی ندارید
و شاید هم داشته باشید که من تا اونحا که در توانم بود اعلام کردم
اگر شما مشکلی برای قانع کردن ما دارید از پی لاین پیگیری کنید که شماره حساب هارو تو دسترس ما قرار بده
من پریشب تا حالا ارسال کردم هنوز واریز نشده
رسید پی لاین هم ارسال کردم حتی هزینه رو واریز کردم پول از حسابم کسر شد رسید پی لاین اومد براتون ارسال کردم با تکیت که گفتید تایید شده مشکل رفع شد.خوب هنوز ارشیو یاهو موجوده!!
یاهو هم صحبت کردیم که قرار بود سرور رو چند روز بعد تحویل بدید که فرداش تیکت کردم امروز تحویل بدید که دیگه کلا پاسخ ندادید و رفتید
حالا چرا برگشت نمیدید؟حتما میخواید بگید سوااستفاده میکنیم دیگه ؟؟؟برای پس گیری پول خودمون هم باید التماس کنیم ؟سر جمع 10 دقیقه هم زمان نمیبره واریز کاربراو گرفتید شما کلا!!
الان هم که ایمیل زدید مدارک کافی نیست
باشه مثل اینکه شما نمیخواید واریز کنید وقت مارو میگیرید باز 30 تومان ارزشی نداره اما پیگیر حقم هستم بدجوری هستم
online.ir
December 22nd, 2013, 23:06
من هم برای بار سوم مشخصات ارسال کردم انشاا... که واریز بشه
256,250 ریال
هفته پیش واریز کردم
در ضمن سایت شما مشکل داره بالا نمیاد مشکل من نیست مشکل شماست مدارک همینا هم کافی هستن اگه واقعا بخوایید واریز کنید
mojiz
December 23rd, 2013, 17:03
پول من رو هم واریز نکردم
اینطور که معلومه این سایت enamad هم داشته
http://enamad.ir/ShopList.aspx
(صفحه 58 ردیف 1142)
پیگیری نباید خیلی هم سخت باشه،
NaSRI
December 23rd, 2013, 17:44
سلام خدمت شما
کسی که قرار پول هارو انتقال بدهکه الان فقط 5 نفر موندن و بیشتر از5 نفر نه آماری دارم و نه فاکتوری
کل میل هاروچک کردم شما آقای بلک تیم
تا حالا برای خودتون 3 بار بانک رفته شده و 3 بار اعلام کردن که به این کارت نی میتونید ارسال کنید
مه دقیقا 3 بار ما رو الاف کردید
نظر تو اصلا مهم نیست مردک شیاد ، به خیال خودت رفتی سرور هامو دلت کردی و وی پی اس سایت رو هم پاک کردی که ردی ازت نمونه ؟ غافل از اینکه نمی دونستی من هر شب از کلیه دیتا بیس ها بک اپ میگیریم ؟
اول از همه تو که ادعا کردی انلایز ایپین 4 روز طول میکشه این از این
http://upload7.ir/images/70314944670320503952.jpg
http://upload7.ir/images/95875994877742708961.jpg
http://upload7.ir/images/80541082979696855486.jpg
دوم تو همون ابراهیم اقایی ساکن تهران ، دله *** اصفهان ، اینم از عکسی که از ای پی لاگر چت من با mamadofx که با شماره حساب مادرت به اسم میترا .... داری اقدام به کلاه برداری می کنی ، که به کمکی یکی از دوستان تو wht ایپیتو برای اطلاعات بیشتر به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي فکس شده و استعلام ایپی شما به زودی معلوم میشه ، خودم شخصا شبنه شکایتی بر این اساس تنظیم کردم که به اسم من کلاه برداری کردی
از مدیر این انجمن هم درخواست شده که جلوی فعالیت شما در این سایت گرفته بشه .
در کل فکر نکن در فانتزی های خود به سر می بری پیدا کردن تو کاری نداره .
اینم هم عکس از پی لاین تو
http://upload7.ir/images/59588354065650203682.jpg
در مجموع 319000 تومان قصد کلاه برداری داشتی به اسم من ، که پا با جوراب خوردی ، این دفه که گذشت ولی کاری میکنم چند سالی بری زندان . حالا ببین
http://upload7.ir/images/52145223851241263761.jpg
iran-data.net
December 23rd, 2013, 18:29
آقای نصری شما آیپی لاگر هم که دادی به من دادی نه به خود علیرضا اون آیپی کریو هم که می دونی آیپی شیر
در نتیجه آنالیز هم بلد نیستی
و شما همین الان به خاطر آیپی لاگر دادن بازم پات گیره
فحش هم تو این فروم غیر قابل قبول پول کس هایی هم که بک نخورده به غیر از 2 3 مورد شون
باید اثبات درست کنن
شما هم دیگه اینجا نه پست بده نه نظر
تا همین جاشم که احترامتو گذاشتم خیلی برا خودش
iran-data.net
December 23rd, 2013, 18:39
در ضمن اینطور که معلوم اینمادبرای شما بوده
و هر گونه شکایتی پای شما تموم می شود و
شما همون اول باید از ساخت ساب دامین روی دامینی که باز هم به نام شماست جلوگیری می کردید که
طبق قانون دوستان به راحتی می توانند پیگیری کنند و به شما برسن در صورت اظهار شدن آقای موسوی به دادگاه ایشون
به راحتی می گویند بی گناه اند و حتی صاحب درگاه هم این وسط به راحتی می تونه بگه باز هم به شما بر میگرده در نتیجه اگه از کاری که من دارم انجام میدم ناراحتی
دیگه واقعا مشکل خودتونه و می تونید بقیه عمر دلیلتون رو با یه شکایت نامه درست حسابی زندگی کنید
سری بعدی هر کسی اداع بی خود کرد من به راحتی ول می کنم میرم
iran-data.net
December 23rd, 2013, 18:41
طلب اقای سجاد صادقی با شماره تراکنش 2^21449 از حساب تون کسر و به حساب ایشون واریز شد. تراکنش مربوطه هم برگشت داده شد.
مانند ایشون به پی لاین اعلام کنید
NaSRI
December 23rd, 2013, 18:45
آقای نصری شما آیپی لاگر هم که دادی به من دادی نه به خود علیرضا اون آیپی کریو هم که می دونی آیپی شیر
در نتیجه آنالیز هم بلد نیستی
و شما همین الان به خاطر آیپی لاگر دادن بازم پات گیره
فحش هم تو این فروم غیر قابل قبول پول کس هایی هم که بک نخورده به غیر از 2 3 مورد شون
باید اثبات درست کنن
شما هم دیگه اینجا نه پست بده نه نظر
تا همین جاشم که احترامتو گذاشتم خیلی برا خودش
کدوم ایپی کریو شیره ؟ ای پیت ماله اصفهان هست باز میگی شیره ؟ 188.158.184.49 IP Address Whois | DomainTools.com (http://whois.domaintools.com/188.158.184.49)
ایپی لاگر جزو کدوم بنده جرایم اینترنتی هست ؟
هنوز شکایت دوستان هست ، اسکرین هاشو دارم که دامین به نامه خودته و منو انداختی جلو که برم نماد بگیرم ، خودت خری یا فکر کردی دیگران خرند ؟
NaSRI
December 23rd, 2013, 18:47
در ضمن اینطور که معلوم اینمادبرای شما بوده
و هر گونه شکایتی پای شما تموم می شود و
شما همون اول باید از ساخت ساب دامین روی دامینی که باز هم به نام شماست جلوگیری می کردید که
طبق قانون دوستان به راحتی می توانند پیگیری کنند و به شما برسن در صورت اظهار شدن آقای موسوی به دادگاه ایشون
به راحتی می گویند بی گناه اند و حتی صاحب درگاه هم این وسط به راحتی می تونه بگه باز هم به شما بر میگرده در نتیجه اگه از کاری که من دارم انجام میدم ناراحتی
دیگه واقعا مشکل خودتونه و می تونید بقیه عمر دلیلتون رو با یه شکایت نامه درست حسابی زندگی کنید
سری بعدی هر کسی اداع بی خود کرد من به راحتی ول می کنم میرم
صبر کن حالی ازت بگیرم که دیگه پرو بازی در نیاری . مردک شیاد . هنوز پرونده بچه ها از شکایت باز هست و به پی لاین هم اعلام شده و حساب شما در کل بسته خواهد شد از این سیستم به جرم کلاه برداری
iran-data.net
December 23rd, 2013, 18:49
داشتن آیپی هر فرد داشتن هویت یک فرد آیپی شیر 192 که پابلیک
شما با آیپی بنده کارهایی از جانب حمله ی دیداس ارسال اطلاعات به پی سی بنده و خیلی کارهای دیگر که شما با لاگ کردن آیپی من می تونید هر کدوم از ای ن کار ها رو بکنید
iran-data.net
December 23rd, 2013, 18:51
پول بیشتر بچه های شما بک خورده شما شکایت هم بکنید به راحتی اداع بی گناهی می شه کرد
اصلا کسی به نام علیرضا نصری از درگاه سایت ایران دیتا یا هر چیزی که مربوط به من یا علیرضا بشه
خرید نکرده پس فکر نکنم بتونید به هیچ دلیلی شکایت کنید
NaSRI
December 23rd, 2013, 18:55
داشتن آیپی هر فرد داشتن هویت یک فرد آیپی شیر 192 که پابلیک
شما با آیپی بنده کارهایی از جانب حمله ی دیداس ارسال اطلاعات به پی سی بنده و خیلی کارهای دیگر که شما با لاگ کردن آیپی من می تونید هر کدوم از ای ن کار ها رو بکنید
بیا برو نگاه به اسکرین شات بنداز
؟ 188.158.184.49 (http://whois.domaintools.com/188.158.184.49) رنج کل ایچی هات که تو whmcs لاگین شدی همه 188.158.184xxx هست بازم میگی شیر هست ؟ باشه مشکلی نیست این ای پی ماله هرکی باشه پیداش مکنم مطمعن هستم علیرضا موسوی در کار نیست و تو همون ابراهیم اقایی کلاه بردار معروف سیستم گارنا هستی
NaSRI
December 23rd, 2013, 18:59
پول بیشتر بچه های شما بک خورده شما شکایت هم بکنید به راحتی اداع بی گناهی می شه کرد
اصلا کسی به نام علیرضا نصری از درگاه سایت ایران دیتا یا هر چیزی که مربوط به من یا علیرضا بشه
باشه تو اداعای بی گناهی کن ، شکایت من برای خرید نیست ، اینه که شما در فضای مجازی با اسم و اعتبار من کلاه برداری کردی ، خیانت در امانت کردی ، سرور هامو دلت کردی و کلی اطلاعات مشتریام از بین رفتند ، باز هم فکر می کنی این ها دلیل نیست ؟
mehrdad.
December 23rd, 2013, 21:57
کجا بیشتر واریز شده؟چندین نفر رو ارتباط دارم واریز نشده
دیشب که به شما پیام میدم به من میگی به جرl اخاذی میگم پیگیری کنند!!
جالبه که پول من رو خوردی پس هم نمی دی بعد به من میگی اخاذی میکنی؟
کد پیگیری
ساعت
شماره پیگیری روز و تاریخ مبلغ ارسال کردم عین متن پی لاین رو کپی پیست کردم 30 تومان ارزشش رو داره؟
یه واریز حساب مگه چقدر کار میبره؟
متاسفم برای شما که یک بار هم عذر خواهی نکردی تازه پول مارو خوردی به ما انگ شیادی میزنی
iran-data.net
December 24th, 2013, 00:13
بزارید قضیه رو تمام کنیم
هر کی به پی لاین اعلام کرده پولشو گرفته که هی چی هر کی نکرده فردا ساعت 3 ظهر به آیدی بنده پی ام بده
می خوایم
با آقای نصری بریم دادگاه
mehrdad.
December 24th, 2013, 00:17
بزارید قضیه رو تمام کنیم
هر کی به پی لاین اعلام کرده پولشو گرفته که هی چی هر کی نکرده فردا ساعت 3 ظهر به آیدی بنده پی ام بده
می خوایم
با آقای نصری بریم دادگاه
بی خودی چند روزی وقت مارو گرفتی اقای به اصطلاح محترم!!!
کد پیگیری ارسال کردم 30 تومان هم واریز نکردی بهانت این بود که اطلاعات کامل نیست عدم ارسال کد پیگیری بود
حتی ثانیه واریز هم ارسال کردم وقتمو بدجوری تلف کردی
کلیه مشخصاتت رو دارم به همه میدم من هم از تو هم از صاحب سایت شکایت میکنم تا الان صبر کردم اما منتظرم باش دیگه ام نه پیامی میدم نه چیزی فکر کن پولو خوردی خیلی زرنگی
10 روزه با اعصاب روان ما بازی کردی کاری می کنم که زندگیت کامل لذت ببری
online.ir
December 24th, 2013, 03:42
همه اطلاعات دادامت دیگه چی میخوای
حرومت باشه 7 روزه منتظریم
اول میگه تیکت بزن تیکت میزنیم میگه پ خ کن
پ خ میکنی میگه کامل نیست اطلاعات
دیگه چکارت کنم این باره اخره که برات میفرستم باره بعد چیزهای دیگه ای میفرستم
مبلغ 256,250 ریال
viasky
December 24th, 2013, 03:46
ترم ما تموم شد
این بندگان خدا هنوز دنبال پولشون هستن :-|
online.ir
December 24th, 2013, 03:47
اونقدر براش شماره حساب فرستادم دیگه خسته شدم
iran-data.net
December 24th, 2013, 11:58
الان داریم میریم بانک
آنلاین . آی آر و .مهراد شما تا چند ساعت دیگه پول هاتونبکمی خوره
iran-data.net
December 24th, 2013, 13:56
پست بسته می شود
تمام پول هابه غیر از یک مورد بک خورده هر کس ادعا بی خود کرد
ریپورتدادهمی شود دوستان 24 ساعت وقت دارن شکایتا شون رو بردارن
با تشکر
mehrdad.
December 24th, 2013, 13:59
پست بسته می شود
تمام پول هابه غیر از یک مورد بک خورده هر کس ادعا بی خود کرد
ریپورتدادهمی شود دوستان 24 ساعت وقت دارن شکایتا شون رو بردارن
با تشکر
بالاخره بعد از کلی حرص و... واریز کردید!!
نمیدونم باید تشکر کنم یا دوباره...چون پول خودمون رو برگشت دادید
حرصی و وقتی که این چند وقت از من و سایر کاربرا رفت خیلی بیشتر از این حرف ها بود
تا پای شکایت اومد وسط واریز کردید
faramobile
December 24th, 2013, 14:02
فعلا که برای بنده واریز نشده ، گفتن امروز بعد ناهار میرن برای واریز ولی همچنان خبری نشده
iran-data.net
December 24th, 2013, 14:21
برا همه ریخته شده
شاید شما درگاه داده بودین
من برای همه رو ریختم دیگر هیچ مسیولیتی ندارم
faramobile
December 24th, 2013, 14:28
برا همه ریخته شده
شاید شما درگاه داده بودین
من برای همه رو ریختم دیگر هیچ مسیولیتی ندارم
خودتون رو مسخره کردید یا ما رو ؟؟؟؟؟؟
17481
خودتون هم میدونید که شماره کارت دادم همین 1 ساعت پیش هم تو یاهو باهتون صحبت کردم و شماره کارت رو گرفتید که برید واریز کنید که خبری نشد
همون از اول هم باید قانونی پیگیر میشدیم ظاهرا الکی وقت خودمون رو اینجا تلف کردیم , بالاخره معلوم میشه مسئولیتی دارید یا نه ...
azadfalah
December 24th, 2013, 15:30
برای من که هزینه ای واریز نشده این آقا دروغ میگه
azadfalah
December 24th, 2013, 15:36
چرا هزینه من رو واریز نمیکنید ؟!
azadfalah
December 24th, 2013, 16:36
من به payline شکایت کردم
alikamanak
December 24th, 2013, 16:48
سلام و با اجازه
, کاربرانی که احتیاج به گواهینامه ی اس اس ال برای سرورهاشون دارند . به بنده در یاهو پی ام دهند. ariamikrotik
این گواهینامه ها بر روی سرورهای ایران نیز به خوبی جواب میدهند.
وب سایت: https://ariassl.ir
azadfalah
December 24th, 2013, 16:54
Dear سجاد آزادفلاح,
This is a payment receipt for Invoice 14 sent on 14/12/2013
VPS 1 - sajjad (14/12/2013 - 13/01/2014)
سیستم عامل: ویندوز سرور 2003 350,000ریال
کد تخقیف: irvps - 28.00% به صورت یک بار تخفیف -98,000ریال
------------------------------------------------------
جمع جزء: 252,000ریال
اعتبار: 0ریال
کل: 252,000ریال
Amount: 252,000ریال
Transaction #:
Total Paid: 252,000ریال
Remaining Balance: 0ریال
Status: پرداخت شده
4danlod
December 24th, 2013, 20:25
پول اینجانب هم برگشت خورده است.
azadfalah
December 24th, 2013, 20:30
پول مارو که بک نزدن . شماره ای از ایشون دارید من تماس بگیرم باهاشون ؟
online.ir
December 24th, 2013, 20:49
به ما هم گفتن یک سایت دیگه منتظریم
iran-data.net
December 25th, 2013, 02:09
ار آنلاین سرور تا خود شما فرا موبایل
شماره کارت هایی که دادید
رو روی برگه نوشتم رفتم بانک کارت به کارت
کردم این سری
خودم رفتم
دیگه فکر نکنم مسیله ای باشه
faramobile
December 25th, 2013, 02:16
ار آنلاین سرور تا خود شما فرا موبایل
شماره کارت هایی که دادید
رو روی برگه نوشتم رفتم بانک کارت به کارت
کردم این سری
خودم رفتم
دیگه فکر نکنم مسیله ای باشه
الان 25 تومن شما رو هوا واریز شده حتما که اینجا نیست , بس کن این خیمه شب بازیا رو
iran-data.net
December 25th, 2013, 08:55
بله شما راست می گید
گفتم به پی لاین بگید حل
می شه
حالا که گفتید
پی لاین پول رو براتون میریزه
iran-data.net
December 25th, 2013, 08:56
فقط 2 نفر بودند 4 دانلود
تا ثابت نکنید پولی ریخته نمی شود
azadfalah
December 25th, 2013, 12:26
خوب من الان چطور به شما اثبات کنم ؟ . ایمیلم تو سایتتون که دان کردید این بوده sajjad.azadfalah@gmail.com برسی کنید پول رو واریز کردم حالا برای برگشت شماره حسابمو چطوری به دستتون برسونم
iran-data.net
December 25th, 2013, 12:30
به پی لاین اعلام کردید
و ما هم به پی لاین اعلام کردیم که پول رو براتون بریزن
azadfalah
December 25th, 2013, 12:42
بله واریز کردن .
iran-data.net
December 25th, 2013, 14:07
وجه ایشون هم برگشت داده شد. البته حساب تون باز نمیشه تا مدتی بعد ببینیم اشخاص دیگری مراجعه می کنند یا نه.
این تیکت رو دادن
iran-data.net
December 25th, 2013, 14:08
آقای فرا موبایل شما اگر پولتون به حسابتون ریخته نشده به پی لاین مراجعه کنید
online.ir
December 25th, 2013, 18:14
واریز شد
faramobile
December 25th, 2013, 20:19
من که به پی لاین پیام زدم فعلا خبری نشده
iran-data.net
December 26th, 2013, 15:06
من که به پی لاین پیام زدم فعلا خبری نشده
به پی لاین اعلام کرده باشید
خودشون ازتون اطلاعات می خوان 100%
صبر کنید
حل می شه
faramobile
December 28th, 2013, 00:29
فعلا که اعلام کردیم 2 روز هم گذشته خبری نشده , تا فردا هم خبری نشه دیگه برای این پیگیری های بی فایده وقت نمیزارم و میرم سراغ پیگیری اصلی که مسئول این وضعیت و کلاه برداری رو معلوم کنن
Black_Team
December 28th, 2013, 00:40
به پی لاین اعلام کرده باشید
خودشون ازتون اطلاعات می خوان 100%
صبر کنید
حل می شه
شما نصف پول منو دادین و نصف دیگر رو ندادید
در صورتی که تا فردا خبری نشه از مراجع قانونی پیگیری میکنیم
موفق باشید
iran-data.net
December 28th, 2013, 19:56
با سلام خدمت شما ها
آقای فرا موبایل شما شکایت هم بکنید هیچیش به ما بر نمیگرده
چون شما از درگاه پی لاین خرید کردید
ماهم اطلاع دادیم تو اکانت هم شارژ کردیم که پولتون رو بک بدن اگر اونا تیکت زیاد دارن نمی تونن جوابتونو بدن دیگه با ما نیست
آقای بلک تیم هم شما باید یه دو روز 1 روز دیگر صبر کنید برای خریدی که داشتید هر صحبتی دارید بیاد یاهو اونجا که من ادد شما هسم
studio
December 29th, 2013, 18:30
با مزه ترین تاپیکی بود که من تا حالا خونده بودم دستتون درد نکنه بابت این همه کش و قوسی که دادین:64:
توصیه من به دوستان اینه که همیشه برای پیدا کردن سرور های خوب برن سایت هایی که دارای چند سال سابقه کاری هستند و با مدیریت سایت تماس بگیرند و اسم سرویس دهنده را بپرسند و بعد با اطمینان و بدون درد سر خرید کنید .
متاسفانه از نماد اعتماد هم فقط اسمش مونده و میشه گفت هنوز یه جور کشک حساب میشه چون مواردی بوده که نزدیم 80 تومان پول ما را یه شرکت به اصلاح معتبر » کافه جوملا « خورد و من پیگر شدم جوابی از نماد نگرفتیم .
لذا رفتیم ستاد پلیس فتا خوشبختانه دوستانی که اونجا هستند به کارشون وارد هستند خیلی آسون راه ها و چاله و چوله های کارو نشونت می دن تا شما به حقتون برسید .
اگرکسی هم عند هک هم باشه دو سوته پیدا می شه چون ایران از نظر امنیت برای اینترنت جز کشور های برتر حساب میشه و میشه گفت تا 85 درصد جرایم اینترنتی به راحتی قابل حل هستند . زیرا که روزانه کلی حملات هک یه سایت های ایرانی انجام میشه و میشه گفت دوستان سایبری آبدیده و خط شکن هستند .
باز امیدواریم این تاپیک درسی باشه برای افرادی که می خواهند سرور و هاست بگیرند .
موفق باشید .
iran-data.net
December 30th, 2013, 11:41
دوشنبه 09 دي 1392 , 10:19 | سجاد چاری پور
اگر موردی باشه بهتون اطلاع میدیم.
aghaye fara mobile shoma motmaeni elam kardid?:D
4 taticket zadim hanooz migan shoma chizi nadadid:)
faramobile
January 2nd, 2014, 19:39
دوشنبه 09 دي 1392 , 10:19 | سجاد چاری پور
اگر موردی باشه بهتون اطلاع میدیم.
aghaye fara mobile shoma motmaeni elam kardid?:D
4 taticket zadim hanooz migan shoma chizi nadadid:)
بله ایمیل زدن گفتن که در ساعات کاری با یه شماره تماس که دادن تماس بگیرم که بررسی کنن , فعلا هم چون خورده به این تعطیلات طولانی کسی جواب گو نیست حالا شنبه معلوم میشه
iran-data.net
January 2nd, 2014, 19:41
شما حساب پی لاین دارید ؟ (تجاری)
iran-data.net
January 2nd, 2014, 19:48
خوب دیگه با توجه به شما کسی نمونده به غیر از یکی از دوستان که بهشون علام شده کی ریخته می شه دیگه همه پول هاشونو گرفتن هر کی شکایت کرد در خدمتیم
با تمام جان میریم دادگاه هر کی هم شکایتشو بر نداشت با تمام جان میریم شکایت می کنیم( اگه بی مورد بود )
آقای نصری یا هر کس دیگه ادعایی دارن اعلام کنن ببینیم چند چندیم باهاشون
این مسیله تمام شد .
به محض اینکه آقای فرموبایل پول رو بگیرن درخواست توقف تایپیک رو میدیم
faramobile
January 2nd, 2014, 19:49
شما حساب پی لاین دارید ؟ (تجاری)
بله دارم
iran-data.net
January 2nd, 2014, 19:50
خوب الان
می تونم جابه جا کنم تو پیام خصوصی بگید
Ramin
January 2nd, 2014, 19:53
با هماهنگی استارتر و به دلیل رفع مشکل و نیز عدم وجود محتوا در پست ابتدایی بسته شد ....