PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هایبرسرور های پارس پک ؟

mohammad2070
December 9th, 2013, 17:31
سلام دوستان

من می خوام سروراختصاصی از پارس پک بگیرم ولی خودشون می گن هایبریدسرور بهتره !

دوستان عزیز نظرشون راجع به هایبریدسرور چیه ؟ آیا سرور اختصاصی بهتره یا هایبریدسرور ؟

بعد برای cpanel و WHM سالانه باید چقدر پول بدی ؟ بعد directadmin ارزون تر میفته یا cpanel ؟

بعد نصب cpanel و whm حتما باید متخصص باشی ! یا خودمون هم می تونیم نصب کنیم ؟

آیا این سرور ها جوابگوی 3 سایت هستند ؟

با تشکر

sheitonakshirazi
December 9th, 2013, 18:37
واسه 3 تا سایت سرور اختصاصی میخواین بگیرین !؟!

RoobinaServer
December 9th, 2013, 18:40
سلام دوستان

من می خوام سروراختصاصی از پارس پک بگیرم ولی خودشون می گن هایبریدسرور بهتره !

دوستان عزیز نظرشون راجع به هایبریدسرور چیه ؟ آیا سرور اختصاصی بهتره یا هایبریدسرور ؟

بعد برای cpanel و whm سالانه باید چقدر پول بدی ؟ بعد directadmin ارزون تر میفته یا cpanel ؟

بعد نصب cpanel و whm حتما باید متخصص باشی ! یا خودمون هم می تونیم نصب کنیم ؟

آیا این سرور ها جوابگوی 3 سایت هستند ؟

با تشکر

دایرکت ادمین ارزانتر هست و اگر سایت هاتون براتون مهمه متخصص باید نصب بکنه براتون.

ولی چرا 3 تا سایت سرور اختصاصی ؟
میتوانید سرور مجازی هم بگیرید با هارد های پر سرعت ssd.

یا حق

mohammad2070
December 9th, 2013, 18:40
دوست عزیز می خواهیم هایبرید سرور بگیریم از پارس پک !

سه سایت پربازدید هم داریم ! دیگه هاست جوابگوی سایت ما نیست !

دوستان نظرتون راجع به هایبرید سرور چیه ؟

mohammad2070
December 9th, 2013, 18:43
دایرکت ادمین ارزانتر هست و اگر سایت هاتون براتون مهمه متخصص باید نصب بکنه براتون.

ولی چرا 3 تا سایت سرور اختصاصی ؟
میتوانید سرور مجازی هم بگیرید با هارد های پر سرعت ssd.

یا حق

خوب از هاست ابری از پارس پک دارم ! همیشه با ارور استفاده از منابع مواجه می شوم ؟

شما چه نظری دارید ؟

glxx
December 9th, 2013, 18:46
طبق حرفهاشون سرور ابری است ولی برای 3 تا سایت اختصاصی و هایبرد به صرفه نیست مگه دیگر سایت خیلی سنگین باشد که با vps عالی و کانفیگ خوب جوابگو است
هزینه لایسنس da , cpanel سرور اختصاصی بیشتر از vps است
دوست عزیز سالانه نگیری بهتر است
da ارزانتراز cpanel است

RoobinaServer
December 9th, 2013, 18:48
خوب از هاست ابری از پارس پک دارم ! همیشه با ارور استفاده از منابع مواجه می شوم ؟

شما چه نظری دارید ؟

سرور مجازی با منابع اختصاصی بگیرید اگر هم پردازش بالا هم دارید و سرعت براتون مهمه هارد پر سرعت SSD بگیرید.

ما سرویس ایران میدیم، فکر کنم شما خارج لازم دارید که نداریم SSd خارج برای کارتون ولی مشاوره را میتوانیم بدیم خدمتتون اگر خواستید.

مشاوره رایگانه :) نیاز به بررسی سایت هاتون هست و فشارتون و خیلی سوالات دیگر.

تلفن مشاوره فنی : 02166378056 داخلی 102.

یا حق

RoobinaServer
December 9th, 2013, 18:49
طبق حرفهاشون سرور ابری است ولی برای 3 تا سایت اختصاصی و هایبرد به صرفه نیست مگه دیگر سایت خیلی سنگین باشد که با vps عالی و کانفیگ خوب جوابگو است
هزینه لایسنس da , cpanel سرور اختصاصی بیشتر از vps است
دوست عزیز سالانه نگیری بهتر است
da ارزانتراز cpanel است

حرف دوستمون درسته فقط یک نکته دایرکت ادمین لایسنس سرور با وی پی اسش فرقی ندارد در قیمت.

یا حق

mohammad2070
December 9th, 2013, 18:55
یعنی دوستان هزینه سی پنل و دایرکت ادمین ماهانه هست یا سالانه ؟ قیمتشون چقدره هزینه سالانه یا ماهانه ؟

glxx
December 9th, 2013, 19:33
خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://roobinaserver.ir/)
بهترین سرویس دهنده است من ازش سرویس دارم راضی هستم باهاشون مشورت کنین

gharche
June 30th, 2014, 10:56
من از این شرکت یک vps ایران گرفتم که متاسفانه هر دو روز یک بار از دسترس خارج می شد و هیچکدوم از کارشناسانش پاسخگو نبودند

برای همین اقدام به ارسال این پست کردم.

در ضمن هر کس مستندات اون رو هم می خواد موجوده تا ببینید شرکت ضعیف تر از پارس پک وجود داره یا نه !!!

seyyed_ahmad
June 30th, 2014, 11:16
سلام دوست عزیز. درست نیست تو تاپیکهای مربوط به این شرکت بدون مدارک و مستندات پست بزنید . میتونید با ارائه مدارک و مستندات یه تاپیک جدید ایجاد کنید و موارد و مشکلات موجود رو بیان کنید .وگرنه احتمالا این پستهای شما توسط مدیران پاک خواهد شد ....