توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور dedicate برای آپلوسنتر
woods_f
December 9th, 2013, 00:31
با عرض سلام به دوستان
من یک سرور Dedicate تهیه کردم برای config و استفاده به منظور آپلود سنتر فقط یک مشل دارم. بین استفاده از apache , iis7 گیر کردم که کدوم بهتره
البته باید بگم از linux چیزی سر در نمیارم که بعدا اگه به مشکل خوردم حل کنم ولی config کامل server 2008 r2 با iis و نصب php , mysql رویه r2 می تونم انجام بدم حالا به نظر شما بگم cpanel نصب کنن یا از iis برای آپلود سنتر می شه استفاده کرد.
با تشکر
glxx
December 9th, 2013, 00:36
واسه لینوکس نیاز نیست cpanel باشه da یا lx میشه اگر میخواهی زیاد هزینه نکنی
ویندوز رویvps است یا روی سرور اختصاصی؟ هزینه لایسنس داره
در لینوکس برای نصب اسکرپیت دستت باز تر است تا ویندوز
spooky021
December 9th, 2013, 01:17
سلام
پیشنهاد میشه از لینوکس استفاده کنی و دایرکت ادمین
ADMlN
December 9th, 2013, 11:14
اولویت بزار روی دانش و تجربه ای که داری
اگر با ویندوز بهتر کار میکنی با همون شروع کن
ourweb
December 9th, 2013, 12:00
با عرض سلام به دوستان
من یک سرور Dedicate تهیه کردم برای config و استفاده به منظور آپلود سنتر فقط یک مشل دارم. بین استفاده از apache , iis7 گیر کردم که کدوم بهتره
البته باید بگم از linux چیزی سر در نمیارم که بعدا اگه به مشکل خوردم حل کنم ولی config کامل server 2008 r2 با iis و نصب php , mysql رویه r2 می تونم انجام بدم حالا به نظر شما بگم cpanel نصب کنن یا از iis برای آپلود سنتر می شه استفاده کرد.
با تشکر
با سلام خدمت شما از نظر من iis استفاده کنید خیلی بهتره و استیبل تره .
DUST
December 9th, 2013, 12:00
از لینوکس و یا بهترازاون یونیکس استفاده کن
اگر اسکریپتت پی اچ پی هست و ویندوز رو بیخیال
شو (میشه یادگرفت دیگه کارکردن باهاشو)
درضمن کنترل پنل نصب نکن روی سرور
اگر میخوای کیفیت بهتری رو تجربه کنی
woods_f
December 9th, 2013, 20:28
یک سوال دیگه هم داشتم به نظرتون برای بستن port از rras استفاده کنم یا از firewall r2 ؟