PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا راهنمایی کنید ممنون.

Film_iran
December 8th, 2013, 21:13
با سلام و خسته نباشید خدمت شما

بنده یه سایت فیلم دارم همراه یه سرور مجازی ولی نویسنده هام زیادن و میخوان برن داخل وی پی اس نمیتونن بیشتر از 2 نفر آنلاین شن لطفا راهنماییم میکنید راهی داره تعداد یوزر های آنلاین داخل وی پی اس رو زیاد کنم؟!!

لطفا راهنمایی کنید اگر راهی داره ممنون اگر هم نداره که خیلی ممنون.

M-Sadeghi
December 8th, 2013, 21:21

بنده یه سایت فیلم دارم همراه یه سرور مجازی ولی نویسنده هام زیادن و میخوان برن داخل وی پی اس نمیتونن بیشتر از 2 نفر آنلاین شن لطفا راهنماییم میکنید راهی داره تعداد یوزر های آنلاین داخل وی پی اس رو زیاد کنم؟!!

خب می تونند از طریق فایل زیلا فایل آپلود کنند

hassan5099
December 8th, 2013, 21:41

سرور مجازی شما چیه؟

glxx
December 8th, 2013, 21:43
در انجمن چند روز اموزش داده شده سرچ کنید

Film_iran
December 8th, 2013, 22:47
سرور مجازی شما چیه؟

windos 2008

Film_iran
December 8th, 2013, 23:24
کسی نبود راهنمایی کنه؟ :)

glxx
December 8th, 2013, 23:37
سرچ کنید خوب هست
http://www.webhostingtalk.ir/f10/99049/

ADMlN
December 8th, 2013, 23:43
از مسیر زیر اجرا کن Remote Desktop Session Host Configuration

Administrative Tools/Remote Desktop Services/Remote Desktop Session Host Configuration

در قسمت Connections روی connection مورد نظر کلیک راست کن و Properties انتخاب کن

در تب Network Adapter روی Maximum connections کلیک و تعداد کانکشن هایی میخواهی اجازه اتصال داشته باشن وارد و سپس ok بزن

Film_iran
December 9th, 2013, 15:37
با سلام هیچ راهی پیدا نکردم کسی نیست یه کمک به ما کنه؟ تو یاهو آنلاین به کمک ما بشتابه اینطوری نمیشه هر چی میخوام دست کاری کنم میترسم خراب شه!!

Film_iran
December 10th, 2013, 12:56
ای بابا کسی نیست ؟ :(