توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد هاست mihanwebhost
patterenuslogic
December 8th, 2013, 20:01
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كسي تجربه استفاده از هاست هاي اشتراكي (نه هاست هاي دانلود) ميهن وب هاست رو داره يا نه؟ سرعتش چطوره؟
من تو سايتم سري فايل هاي كم حجم براي دانلود دارم مي خواستم ببينم سرعت دانلودش و سرعت بالا آمدن اون خوب هست يانه.... مخصوصا سرعت بالاي دانلود خيلي برام مهمه...
ممنون
glxx
December 8th, 2013, 20:08
بنده تجربه خیلی قبل باهاشون داشتم در حد 4 سال پیش نمایندگی هاست داشتم پشتیبانی ضعیفی داشتند جدیدا اطلاعی ندارم
ولی سرچ کنید در انجمن چند مورد از ایشون نارضایتی مشاهده شده است
M-Sadeghi
December 8th, 2013, 20:10
سلام دوستان
مي خواستم بدونم كسي تجربه استفاده از هاست هاي اشتراكي (نه هاست هاي دانلود) ميهن وب هاست رو داره يا نه؟ سرعتش چطوره؟
من تو سايتم سري فايل هاي كم حجم براي دانلود دارم مي خواستم ببينم سرعت دانلودش و سرعت بالا آمدن اون خوب هست يانه.... مخصوصا سرعت بالاي دانلود خيلي برام مهمه...
ممنون
دوست عزیز هاست های میهن وب هاست حرف سوم رو تو ایران میزنه یعنی سومین شرکت قَدَر هست.
حتما بخرید
patterenuslogic
December 8th, 2013, 20:11
بنده تجربه خیلی باهاشون داشتم نمایندگی هاست داشتم پشتیبانی ضعیفی داشتند جدیدا اطلاعی ندارم
ولی سرچ کنید در انجمن چند مورد از ایشون نارضایتی مشاهده شده است
ميشه ازتون بپرسم براي اين مورد من چه هاستي رو پيشنهاد مي كنيد؟
ممنون
glxx
December 8th, 2013, 20:15
سرچ کنید خوب هست
mihanwebhost - Google Search (http://www.google.com/search?q=mihanwebhost&sitesearch=webhostingtalk.ir)
glxx
December 8th, 2013, 20:16
هاست ایران خدمات میزبانی وب و سرور روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه)) (http://roobinaserver.ir/)
هاست خارج از ایران شرکت سروای تی - ناحیه کاربری (http://www.sarv-it.com/portal/clientarea.php)
alaviyoon
December 8th, 2013, 20:17
سلام
دوست عزیز . بنده دو روز پیش برای یکی از دوستان هاست از میهن وب هاست خریدم . سرعت بالا + قیمت مناسب
خواستید آدرس سایت رو براتون پ. خ میکنم برای تست .
patterenuslogic
December 8th, 2013, 20:18
سلام
دوست عزیز . بنده دو روز پیش برای یکی از دوستان هاست از میهن وب هاست خریدم . سرعت بالا + قیمت مناسب
خواستید آدرس سایت رو براتون پ. خ میکنم برای تست .
ممنون ميشم اگه اين لطف و بكنيد...
NarvanData
December 8th, 2013, 20:22
سلام
سرعت و قیمت مناسبی دارن و در صورت بروز مشکل و پس از رفع آن حتما اطلاع میدن.
patterenuslogic
December 8th, 2013, 20:24
ممنون از لطف همه ولي همونطور كه گفتم سرعت دانلود برام خيلي مهمه
كسي در مورد سرعت دانلود اين هاست خبري داره؟
alaviyoon
December 8th, 2013, 20:30
ممنون از لطف همه ولي همونطور كه گفتم سرعت دانلود برام خيلي مهمه
كسي در مورد سرعت دانلود اين هاست خبري داره؟
سلام
نفهمیدم منظورتون رو ؟ خود هاست یا هاست دانلود ؟
یکی از دوستان بنده سرویس هاست دانلودشون رو داشتند ولی راضی نبودند .
patterenuslogic
December 8th, 2013, 20:38
سلام
نفهمیدم منظورتون رو ؟ خود هاست یا هاست دانلود ؟
یکی از دوستان بنده سرویس هاست دانلودشون رو داشتند ولی راضی نبودند .
سلام
منظورم خود هاست بود..اخه فايل هام اونقدر زياد نيستن كه بخوام هاست دانلود بگيرم ولي همينقدري كه هست رو مي خوام سرعت دانلود بالايي داشته باشه....
patterenuslogic
December 8th, 2013, 20:45
از همه دوستان خواهش مي كنم اگه هاست خوبي مي شناسن كه به درد موردي كه در پست اول مطرح كردم مي خوره معرفي كنن ... ممنون ميشم از همه ....