ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آزاد شدن دامنه های ثبت شده قبل از به پایان رسیدن مهلتشون !!! تنها بعد از چند روز!!!

light-blue
December 8th, 2013, 18:47
با سلام

این اتفاق اخیرا برای من افتاده،‌ دامنه ی دات آسیای من (.asia) بعد از گذشت ۷ روز از ثبتش نزد i-whost.net برای ثبت مجدد ازاد شد.
وقتی که این موضوع رو سرچش کردم فهمیدم که من تنها کسی نیستم که این مشکل رو داشته ام، حتی بعضی از افراد در این فروم این اتفاق رو تجربه کردن (لینکش در ادامه هست)

خوب حالا مشکل چیه؟ اینه که شما یک دامنه رو ثبت میکنی، اما بعد از گذشت چند روز از ثبتش میبینی که نه تنها اطلاعاتت دیگه در هیچ who.isی نیست، بلکه دامنه ی شما دوباره برای ثبت باز شده. :-o

حالا این چطور امکان داره؟!
والا تا اونجایی که من میدونم تا ۶۰ روز بعد از ثبت دامنه امکان انتقالش هم وجود نداره، چه برسه به آزاد شدنش واسه ثبت، ولی الان شاهد این هستیم که چند روز بعد از ثبت دامنه دوباره برای ثبت مجدد آزاد میشه. یعنی به جای ثبت دامنه انگار دموش رو ثبت کردین!!!

خوب این لینک اول مربوط به یکی از بچه های عضو این فرومه که دقیقا همین مشکل رو داشته:
http://www.webhostingtalk.ir/f23/98650/index6.html#post940565

خودم هم همونطور که گفتم تجربه اش رو با i-whost.net داشتم. (البته متاسفانه نتیجه ی پیگیریهام به هیچ جایی نرسید، چون اولا i-whost تلفنش رو جواب نمیده، دوما تمام تیکتهام هم با این یک خط جواب داده شدند: در حال پیگیری هستیم)

پ.ن۱: من طراح وب سایتم، شرکتی که براش سایت طراحی کرده بودم یک شرکت دولتیه که سربرگهاش رو با این آدرسی که الان معلوم نیست چه بلایی سرش اومده چاپ کرده، الان ادعای ضرر از من کرده، البته اگه نتونم مشکلشون رو طی یک هفته برطرف کنم.

پ.ن۲:اینی هم که الان نشستم اینو مینویسم برای اینه که به شما بگم که بخاطر چند هزارتومن اینور اونور نرید از یه جای ناشناس خرید کنید که پس فردا دستتون به هیچ جا بند نباشه. یه جا برید که چهار نفر پشتیبان داشته باشه، و مهمتر از همه: تلفنشون رو بردارن. نه اینکه از ۸ صبح تا ۸ شب زنگ بزنین و هیچ کسی برنداره.

پ.ن۳:خدای نکرده به کسی توهینی نشه ها، کلا دارم تجربه ام رو در اختیار دوستان میذارم. دوستان خودشون البته از من به مراتب حرفه ای تر و خبره تر هستند و من هم مشتاق شنیدن راهنماییهاشون هستم.

یا حق

h_jal
December 10th, 2013, 19:17
سلام
ایشون بیسواد هستند!!! خوشحالم که همه دامنه هام رو انتقال دادم !!! مرتیکه فرق تمدید دامنه با تمدید اتوماتیک رجیسترر نمیدونه اومده سایت زده!!! درخواست ثبت و تمدید هم در سایت ایشون 1 هفته طول میکشه!!!

reza*
December 10th, 2013, 20:12
سلام
ایشون بیسواد هستند!!! خوشحالم که همه دامنه هام رو انتقال دادم !!! مرتیکه فرق تمدید دامنه با تمدید اتوماتیک رجیسترر نمیدونه اومده سایت زده!!! درخواست ثبت و تمدید هم در سایت ایشون 1 هفته طول میکشه!!!

ما ازشون هاست داشتیم . بی سواد که نبودن هیچی خیلی هم حرفه ای بودن ! نمیدونم شاید جدیدا اینجوری شده . از طرفی هم جدیدا سره قضیه ی تحریم ریسلر کلاب همه چیز به هم خورده .

بعد یه سوال ! الان اون دامین رو کسه دیگه ثبت کرده ؟

light-blue
December 10th, 2013, 21:23
ما ازشون هاست داشتیم . بی سواد که نبودن هیچی خیلی هم حرفه ای بودن ! نمیدونم شاید جدیدا اینجوری شده . از طرفی هم جدیدا سره قضیه ی تحریم ریسلر کلاب همه چیز به هم خورده .

بله رضا جان
دامنه ای که من از ایشون خریداری کرده بودم (و واقعا درسی شد برام که دیگه تکرار نکنم این تجربه رو) سریعا بعد از اینکه آزاد شد توسط یک شرکت دیگه ثبت شد.
من هنوز نمیدونم چطور یک دامنه که ثبت میشه میتونه اینقدر سریع برای ثبت ازاد بشه

من دامنه دات آسیا میخواستم، توی اون زمان که میخواستم ثبت نام کنم یک دیسکانت خیلی زیاد جهانی روش خورده بود شده بود تقریبا یک دلار، ولی توی ایران همه ۶۰ - ۷۰ هزار تومن میفروختنش، من پیش خودم گفتم این i-whost.net میده ۴۰ تومن، برم از این بگیرم.
دیگه گرفتن همانا و به فنا رفتن خودم و دامنه و اعصاب و پولم همانا
میدونین، ۴۰ تومن اصلا پولی نیست، ولی اینکه دامنه رو پولش رو بدی و بخری بعدش (به دلیل بی سوادی طرف) آزاد بشه و یکی دیگه بتونه ثبتش کنه و تو هم دستت به هیچ جا بند نباشه و حتی اونجایی که توسطش ثبت کردی تلفنش رو جواب نده خیلی ناراحت کننده است

MEHDI KARAMI
December 10th, 2013, 21:59

نه عزیز من همین الان هم ازشون هاست دارم و واقعا کارشون عالیه

reza*
December 10th, 2013, 22:46
بله رضا جان
دامنه ای که من از ایشون خریداری کرده بودم (و واقعا درسی شد برام که دیگه تکرار نکنم این تجربه رو) سریعا بعد از اینکه آزاد شد توسط یک شرکت دیگه ثبت شد.
من هنوز نمیدونم چطور یک دامنه که ثبت میشه میتونه اینقدر سریع برای ثبت ازاد بشه

من دامنه دات آسیا میخواستم، توی اون زمان که میخواستم ثبت نام کنم یک دیسکانت خیلی زیاد جهانی روش خورده بود شده بود تقریبا یک دلار، ولی توی ایران همه ۶۰ - ۷۰ هزار تومن میفروختنش، من پیش خودم گفتم این i-whost.net میده ۴۰ تومن، برم از این بگیرم.
دیگه گرفتن همانا و به فنا رفتن خودم و دامنه و اعصاب و پولم همانا
میدونین، ۴۰ تومن اصلا پولی نیست، ولی اینکه دامنه رو پولش رو بدی و بخری بعدش (به دلیل بی سوادی طرف) آزاد بشه و یکی دیگه بتونه ثبتش کنه و تو هم دستت به هیچ جا بند نباشه و حتی اونجایی که توسطش ثبت کردی تلفنش رو جواب نده خیلی ناراحت کننده است

چی بگم . زیر پست من لایک زدن و آنلاین هستن

امیدوارم جوابتون رو بدن .