ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست cms دیجی کالا + هزینه

abasaqa
December 8th, 2013, 15:09
با سلام

دنبال cms ی هستم که دیجی گالا رو باهاش ساختن و یه قالب مثل اون همراه با همون امکاناتی که داره. ممنون میشم راهنمائی کنید.

در ضمن اگر کسی می تونه راه اندازی و پشتیبانیش کنه برای یه فروشگاه پیام بده.

قالب و سی ام اس نال شده نباشه. خریدار هزینه لایسنس اش رو میده.

لطفا نمونه کار و سایت مشابه که طراحی کرده اید رو برام پ خ کنید.

تا سقف 2 میلیون تومان

با تشکر

glxx
December 8th, 2013, 15:18
طراحیش asp است و اختصاصی بیشتر از 2 میلیون قیمت میبره عزیز

abasaqa
December 8th, 2013, 15:22
طراحیش asp است و اختصاصی بیشتر از 2 میلیون قیمت میبره عزیز

یعنی cms استفاده نکردن؟؟

یه کم سرچ کردم توی اینترنت, نوشته بود هستش. نمیدونم دقیق.

why.darkness
December 8th, 2013, 15:32
با سلام

دنبال cms ی هستم که دیجی گالا رو باهاش ساختن و یه قالب مثل اون همراه با همون امکاناتی که داره. ممنون میشم راهنمائی کنید.

در ضمن اگر کسی می تونه راه اندازی و پشتیبانیش کنه برای یه فروشگاه پیام بده.

قالب و سی ام اس نال شده نباشه. خریدار هزینه لایسنس اش رو میده.

لطفا نمونه کار و سایت مشابه که طراحی کرده اید رو برام پ خ کنید.

تا سقف 2 میلیون تومان

با تشکر

تو ایران اگه یک سایت قرار باشه درست حسابی باشه اونم دیجی کالاست...
طراحی و برنامه نویسی این وب سایت بر اساس asp هست و کاملا انحصاری هستش و خدارو 100 مرتبه شکر که انحصاری هست :) همینمون مونده بود دیجیکالا سیستمش همه گیر و خز بشه :))

abasaqa
December 8th, 2013, 15:35
تو ایران اگه یک سایت قرار باشه درست حسابی باشه اونم دیجی کالاست...
طراحی و برنامه نویسی این وب سایت بر اساس asp هست و کاملا انحصاری هستش و خدارو 100 مرتبه شکر که انحصاری هست :) همینمون مونده بود دیجیکالا سیستمش همه گیر و خز بشه :))

مرسی. حالا ما همه گیرش نمی کنیم و بزار خز شه. مرسی از راهنمائیت!

در ضمن اسکریپت دقیق دیجی کالا انگلیسیش هست. ولی چپ چینه. حوصله ندارم راست چین و ترجمه کنم. برای همین اومدم اینجا یکی دیگه انجام بده پولش برا اون

محض اطلاع

why.darkness
December 8th, 2013, 15:39
مرسی. حالا ما همه گیرش نمی کنیم و بزار خز شه. مرسی از راهنمائیت!

در ضمن اسکریپت دقیق دیجی کالا انگلیسیش هست. ولی چپ چینه. حوصله ندارم راست چین و ترجمه کنم. برای همین اومدم اینجا یکی دیگه انجام بده پولش برا اون

محض اطلاع

اگه اسکریپتش هست من حاظرم برات انحصار سازیش کنم برای خودت ! چپ چین راست چین هرچی بخوای :) ولی به شرط اینکه دقیقا همونی باشه که دیجی کالا هست.

abasaqa
December 8th, 2013, 15:43
اگه اسکریپتش هست من حاظرم برات انحصار سازیش کنم برای خودت ! چپ چین راست چین هرچی بخوای :) ولی به شرط اینکه دقیقا همونی باشه که دیجی کالا هست.

هستش. چقدر هزینه میبره؟

reza*
December 8th, 2013, 15:44
قالب جدیدش رو میخواین یا قدیمی ؟ اگه قدیمی رو میخواین یه زنگ به شماره های این سایت بزنید شاید راهنمایی کنند

عمده |نقد و بررسی و فروش انواع موبایل و تبلت به قیمت عمده (http://omdeh.net/)

why.darkness
December 8th, 2013, 15:46
هستش. چقدر هزینه میبره؟

هرکس هر قیمتی بده من 10% پایینتر از اون قیمت انجامش خواهم داد ! به شرطی که cms باشه و خود خود دی جی باشه که بعید میدونم :)

delta
December 8th, 2013, 15:46
تا جایی که من اطلاع دارم سیستمش بالای 40 میلیون هزینه برداشته... البته برای فروشگاهی که ماهانه بالای 500 میلیون فروش داشته باشه این چیزی نیست!! سیستم پیچیده ای هست و طوری ساخته شده که انبارداری و حسابداری و صورتحساب و... همه به هم پیوند خوردند و همه تو همان سایت انجام میشه.حتی فرم سفارش و ارسالش به قسمتهای انبار و حسابداری توسط سیستم انجام میشه..اگر قرار بود با 2 یا 5 و 10 میلیون بسازنش به قول دوستمون الان خیلی ها ساخته بودنش و خز شده بود.
میشه مثل همون رو شبیهش رو ساخت و امکاناتش رو تا حدودی گذاشت با همان 2 تومان شما اما مثل دیجی کالا رو باید برید بالای 40 میلیون!!

abasaqa
December 8th, 2013, 15:47
قالب جدیدش رو میخواین یا قدیمی ؟ اگه قدیمی رو میخواین یه زنگ به شماره های این سایت بزنید شاید راهنمایی کنند

عمده |نقد و بررسی و فروش انواع موبایل و تبلت به قیمت عمده (http://omdeh.net/)

ممنون. مرسی

هرکس هر قیمتی بده من 10% پایینتر از اون قیمت انجامش خواهم داد ! به شرطی که cms باشه و خود خود دی جی باشه که بعید میدونم :)

خود خودش هم نباشه میشه ادیت کرد شبیهش در بیاد.

باهات تماس میگیرم ممنون

abasaqa
December 8th, 2013, 15:53
تا جایی که من اطلاع دارم سیستمش بالای 40 میلیون هزینه برداشته... البته برای فروشگاهی که ماهانه بالای 500 میلیون فروش داشته باشه این چیزی نیست!! سیستم پیچیده ای هست و طوری ساخته شده که انبارداری و حسابداری و صورتحساب و... همه به هم پیوند خوردند و همه تو همان سایت انجام میشه.حتی فرم سفارش و ارسالش به قسمتهای انبار و حسابداری توسط سیستم انجام میشه..اگر قرار بود با 2 یا 5 و 10 میلیون بسازنش به قول دوستمون الان خیلی ها ساخته بودنش و خز شده بود.
میشه مثل همون رو شبیهش رو ساخت و امکاناتش رو تا حدودی گذاشت با همان 2 تومان شما اما مثل دیجی کالا رو باید برید بالای 40 میلیون!!

راهنمائی مفیدی بود. بسیار سپاسگذارم.

سوال دیگه. چند تا از دوستان فروشگاه ساز میخوان. خودمم کلا از دیزاین و دردسرهاش اومدم بیرون. فروشگاهی می خوام ارزون باشه؛ تا فروشنده کم کم راه بیوفته و پلن هاش رو ارتقا بده. شما کجا رو معرفی می کنید که امکانات زیر رو داشته باشه:

- پاسخ گوئی به مشکلات کاربر

- پلن های اولیه مناسب, قابل ارتقا

- من رو از دردسر دیزان و راهنمائی خلاص کنه, اونا رو دیپورت کنم به اون سایت.

اوپن کارت رو تست کردم مناسبه, اما شما که باتجربه تر هستید بیشتر راهنمائی کنید.

rezahesami
December 8th, 2013, 15:54
شبیه بودن کار شما رو پیش نمیبره.کسی که اطلاعاتش اونقدر ضعیف هست که میخاد بره سایت یکی دیگه رو کپی کنه شبیه اون بشه شاید فرجی بشه بهتره بره غاز بچرونه نه اینکه بیاد سایت بزنه اونم از روی ایده یکی دیگه!
من نمی دونم امثال شما تا کی میخاید عین قارچ هر روز سبز بشید که اسکریپت فلان سایت رو میخام قالب فلان سایت رو میخام! خب که چی؟!! خیلی مردی عرضه داری برو به یه شرکت درست و حسابی قرارداد ببند ایده بده برات پیاده کنن نه اینکه بری سایت یکی دیگه رو گند بزنی بهش

abasaqa
December 8th, 2013, 15:59
شبیه بودن کار شما رو پیش نمیبره.کسی که اطلاعاتش اونقدر ضعیف هست که میخاد بره سایت یکی دیگه رو کپی کنه شبیه اون بشه شاید فرجی بشه بهتره بره غاز بچرونه نه اینکه بیاد سایت بزنه اونم از روی ایده یکی دیگه!
من نمی دونم امثال شما تا کی میخاید عین قارچ هر روز سبز بشید که اسکریپت فلان سایت رو میخام قالب فلان سایت رو میخام! خب که چی؟!! خیلی مردی عرضه داری برو به یه شرکت درست و حسابی قرارداد ببند ایده بده برات پیاده کنن نه اینکه بری سایت یکی دیگه رو گند بزنی بهش

امثال شما چیه کاربر تازه کار!!!

این جو مسموم هاستینگ ایران کی تموم میشه من نمیدونم.

چرا تو چیزی که به شما ربط نداره دخالت می کنی؟

why.darkness
December 8th, 2013, 16:11
جنگو دعوا نکنید...

متاسافنه بدبختی اینه که هر کاری متخصص میخواد و افراد غیر متخصص کاشششششش ای کاش یه ذره ارزش برا هر کاری قائل بشن.
من خودم از 0 تا صد از وقتی که فهمیدم کامپیوتر چیه رفتم سراغش ... درسشو خودم بدبختیاشو کشیدم شدم متخصص ولی متاسفانه الان هرجا میرم میگم آقا 1 ملیون میگیرم کار رو انجام میدم طرف میدونی چی میگه میگه فلانی اومده بود برنامه نویس بوداا متخصص بود گفت 100 تومن میگیرم کار رو انجام میدن !!!!

مشکل اینه که هر کس نشسته پشت کامپیوتر یه سیستم عامل مزخرف و ساده بچه مامانی مثل ویندوز رو نصب کرده چهار تا چپ کلیک راست کلیک میکنه هر از گاهیم 2 تا رفرش میندازه بهش حس متخصص بودن میده بع میاد میشینه فکر میکنه که منم یه سایت بزنم ! :))

بعد بازار کار و فرهنگ کار میشه همینی که میبینید فرق مهندس کامپیوتر با کاربر کامپیوتر مشخص نیست :)

شرط میبندم 90 درصد کاربرای خود همین وب هاستینگ غیر متخصص هستند.
سایت هایی پشتیبان کننده ای مثل پرشین اسکریپت و امثالش میان 4 تا اسکریپت بچه مامانی میندازن برا دانلود و همین افراد غیر متخصص میرن با 4 تا کلیک نصب و 2 تا قالب میندازن روش میگن شدیم طراح و متخصص و حتی میگین برنامه نویس ! ببین به چه روزی افتادیم :)) اما کاریش نمیشه کرد فرق اینجور چیزارو مشتری اگه مشتری باشه میفهمه :) بلاخره شرکتی گفتن... سوادی گفتن...90 درصد سایت های ایرانی به وسیله همین سیستم های cms ایجاد شدن که کار همین افراد غیر متخصص هست !

حالا بشینید دعوا کنید ببینیم کجا میرسید :d

rezahesami
December 8th, 2013, 16:15
امثال شما چیه کاربر تازه کار!!!

این جو مسموم هاستینگ ایران کی تموم میشه من نمیدونم.

چرا تو چیزی که به شما ربط نداره دخالت می کنی؟

ادبیاتت هم مثل طرز فکرت مسموم هست استاد! از امضات معلومه امثال شما هیچ ارزشی برای کار هیچ کس قایل نیستید فقط بلدید برید زحمات یکی دیگه رو خز کنید و به گند بکشید.
ربط این موضوع به من اینه که دارم توی این فضا فعالیت می کنم و اجازه نمیدم امثال جنابعالی گند بزنید به زحمات بقیه. من از حق خودم دفاع می کنم!
آقای کپی رایت ضد ارزشهای آزادی خواه بشر!!؟ اگر اون قدر حالیت بود که چیزی از خودت خلق می کردی و یکی مثل خودت میومد زحمتت رو با ۵ هزار تومن دانلود می کرد گند میزد به سیستمت اون موقع هم ضد بشریت بود این قانون یا نه؟!
بالا بهت گفتم عرضه اگه داری و کاری بلدی برو خلق کن ، خلاقیت و ابداعات یکی دیگه رو نشخوار کردن به شما ارزش نمی بخشه!

abasaqa
December 8th, 2013, 16:19
جنگو دعوا نکنید...

متاسافنه بدبختی اینه که هر کاری متخصص میخواد و افراد غیر متخصص کاشششششش ای کاش یه ذره ارزش برا هر کاری قائل بشن.
من خودم از 0 تا صد از وقتی که فهمیدم کامپیوتر چیه رفتم سراغش ... درسشو خودم بدبختیاشو کشیدم شدم متخصص ولی متاسفانه الان هرجا میرم میگم آقا 1 ملیون میگیرم کار رو انجام میدم طرف میدونی چی میگه میگه فلانی اومده بود برنامه نویس بوداا متخصص بود گفت 100 تومن میگیرم کار رو انجام میدن !!!!

مشکل اینه که هر کس نشسته پشت کامپیوتر یه سیستم عامل مزخرف و ساده بچه مامانی مثل ویندوز رو نصب کرده چهار تا چپ کلیک راست کلیک میکنه هر از گاهیم 2 تا رفرش میندازه بهش حس متخصص بودن میده بع میاد میشینه فکر میکنه که منم یه سایت بزنم ! :))

بعد بازار کار و فرهنگ کار میشه همینی که میبینید فرق مهندس کامپیوتر با کاربر کامپیوتر مشخص نیست :)

سایت هایی پشتیبان کننده ای مثل پرشین اسکریپت و امثالش میان 4 تا اسکریپت بچه مامانی میندازن برا دانلود و همین افراد غیر متخصص میرن با 4 تا کلیک نصب و 2 تا قالب میندازن روش میگن شدیم طراح و متخصص و حتی میگین برنامه نویس ! ببین به چه روزی افتادیم :)) اما کاریش نمیشه کرد فرق اینجور چیزارو مشتری اگه مشتری باشه میفهمه :) بلاخره شرکتی گفتن... سوادی گفتن...90 درصد سایت های ایرانی به وسیله همین سیستم های cms ایجاد شدن که کار همین افراد غیر متخصص هست !

من به خاطر همین جنگ و دعوا وب هاستینگ تاک و هرچی وب است رو ول کردم. بد دردیه. اینا نمود های ساده اش هستش. بعد همه دوست دارن به طرف بگن بیشوادی و فلانی و فلان بخون و ... بقیش رو خودت میدونی که!

که چی؟ که یه یوزر که جلوی چشم من فقط یه آیدیه احساس کنه بیشتر از طرف مقابل می دونه.

باید به این آدما گفت جناب مهندس. ما هم یوزر ساده! اینجا درخواست دادیم برامون فروشگاه ساز شبیه فلان سایت درست کنند! عارمون هم نمیشه. اگه بگیم ما بی سوادیم و جناب فلان با سواد و خیلی متخصص و کاردرست و دولوپر و فلان نمی دونم راضی میشن!

بگذریم. کم کم مردم با سواد میشن! الان جو هاستینگ ایران هم مثل دوران روم 2600 سال قبله! سوفسطائیان زنده شدن!

why.darkness
December 8th, 2013, 16:22
من به خاطر همین جنگ و دعوا وب هاستینگ تاک و هرچی وب است رو ول کردم. بد دردیه. اینا نمود های ساده اش هستش. بعد همه دوست دارن به طرف بگن بیشوادی و فلانی و فلان بخون و ... بقیش رو خودت میدونی که!

که چی؟ که یه یوزر که جلوی چشم من فقط یه آیدیه احساس کنه بیشتر از طرف مقابل می دونه.

باید به این آدما گفت جناب مهندس. ما هم یوزر ساده! اینجا درخواست دادیم برامون فروشگاه ساز شبیه فلان سایت درست کنند! عارمون هم نمیشه. اگه بگیم ما بی سوادیم و جناب فلان با سواد و خیلی متخصص و کاردرست و دولوپر و فلان نمی دونم راضی میشن!

بگذریم. کم کم مردم با سواد میشن! الان جو هاستینگ ایران هم مثل دوران روم 2600 سال قبله! سوفسطائیان زنده شدن!

خب شما اگه هدفت رعایت کردن فرق مهندس بودن و کاربر یا همون مشتری رو رعایت میکنی ! 2 تا گزینه رو باید رعایت کنی :
1.امضات رو درست کن :ی البته دیدگاهت رو نسبت به همه چیز
2.سعی کن ایده کسی رو کپی نکنی همین که میگی دیجی ... رو کپی کنم شبیهشو بزنم یا سیستمشو...

والا همین کارا رو افرادی مثل بنده تاثیر میزاره چون جون میکنیم زحمت میکشیم سیستم مینویسیم چشامون کوررررر میشه بعد شما بیای بگی کپی میکنم :|

rezahesami
December 8th, 2013, 16:23
جنگو دعوا نکنید...

شما بشینی ماه ها کد بنویسی یه بچه ۱۴ ساله بیاد کدهات رو کش بره خوشحال میشی یا ناراحت؟
دعوا نیست ، دفاع از حق خودم و شماهایی هست که توی این حیطه کار می کنید!
ملت ایران همینن! یا خودشون جرات حرف زدن ندارند یا وقتی یکی میزنه اون وری میرن که فکر می کنن امن تره!!!

rezahesami
December 8th, 2013, 16:28

شما اول مشکلت رو با نوشته های خودت حل کن بعد.
شما به من میگی کاربر تازه وارد بعد میای میگه به ما گفتن کاربر ساده!
ما فقط یه آیدی شما چی داری؟! شما که پشت آیدیت کوهی از تجربه و اطلاعات هستی بلدی خودت اجرا کن ، برای زحمت دیگران ارزش قایل باش استاد!

من نمیدونم درد امثال شما چیه که هیچ وقت خوب نمیشید. همیشه همینه. وقتی از طرف انتقاد می کنی تا کم میاره سریع بالا پایین میپره که تو کی هستی و اطلاعات نداری و ما خیلی بلدیم و فلان!
شما اصلا خود خدای این کارایی. کارت غلطه عزیزم این رو بفهمی کافیه نیاز نیست ثابت کنی خیلی حالیته و ما همه احمقیم!

why.darkness
December 8th, 2013, 16:28
شما بشینی ماه ها کد بنویسی یه بچه ۱۴ ساله بیاد کدهات رو کش بره خوشحال میشی یا ناراحت؟
دعوا نیست ، دفاع از حق خودم و شماهایی هست که توی این حیطه کار می کنید!
ملت ایران همینن! یا خودشون جرات حرف زدن ندارند یا وقتی یکی میزنه اون وری میرن که فکر می کنن امن تره!!!

نه دوست عزیز این که درسته رعایت حق مهمه.
دیگه فرهنگ باید جاش بیفته که رعایت حق همدیگه یک رفتار انسان دوستانست وقتی جاش نیفتاده چه خاکی سرمون کنیم :)
هی دادو بیداد کنیم که آقا نکن کپییی نکنن ... والا هر ایده ای میدیم فرداش کپی میکنن من به خاطر همین بدبختیا و فرهنگ غلط آخرش مجبور شدم برو رو سیستم های تحت یونیکس که لاقل کپی و کرک کردنشونم تخصص درست حسابی میخواد.

من در سال 2008 بود یک سیستمی رو کپی کردم طرف خارجیم بود کپی هم چه عرض کنم حالللل میکردم کلی ولی بعد دیدم نه با وجدانم کنار نیومدم وقتی افتادم تو کار برنامه نویسی و جون کندم دیگه بیخیال کپی شدم جاییم اگه تخصص نداشته باشم پولشو میدم حقشو میدم میگم انجامش بده ولی کپی اصلا ! یه جور ***یه دیگه :ی باید فرهنگ جاش بیفته.

پیشنهاد من اینه خوبه در کنار معرفی اسکریپت ها و سیستم ها یه قسمتی در کنار همه این قوانین ها قوانین فواید و حتی زیان های کپی برداری رو ذکر کنند تا افرادیم که مطلع نیستند آگاه بشن.

rezahesami
December 8th, 2013, 16:41
نه دوست عزیز این که درسته رعایت حق مهمه.
دیگه فرهنگ باید جاش بیفته که رعایت حق همدیگه یک رفتار انسان دوستانست وقتی جاش نیفتاده چه خاکی سرمون کنیم :)
هی دادو بیداد کنیم که آقا نکن کپییی نکنن ... والا هر ایده ای میدیم فرداش کپی میکنن من به خاطر همین بدبختیا و فرهنگ غلط آخرش مجبور شدم برو رو سیستم های تحت یونیکس که لاقل کپی و کرک کردنشونم تخصص درست حسابی میخواد.

من در سال 2008 بود یک سیستمی رو کپی کردم طرف خارجیم بود کپی هم چه عرض کنم حالللل میکردم کلی ولی بعد دیدم نه با وجدانم کنار نیومدم وقتی افتادم تو کار برنامه نویسی و جون کندم دیگه بیخیال کپی شدم جاییم اگه تخصص نداشته باشم پولشو میدم حقشو میدم میگم انجامش بده ولی کپی اصلا ! یه جور ***یه دیگه :ی باید فرهنگ جاش بیفته.

پیشنهاد من اینه خوبه در کنار معرفی اسکریپت ها و سیستم ها یه قسمتی در کنار همه این قوانین ها قوانین فواید و حتی زیان های کپی برداری رو ذکر کنند تا افرادیم که مطلع نیستند آگاه بشن.

آفرین. شما یه نمونه رو شما گفتید.امثال شما که کار کردید میدونید این حرکت یعنی چی. نه کسی که کارش کپی و ریپ هست.
خیلی ناراحت کننده است وقتی گوگل سرچ می کنی می بینی کارت رو به مفت دارند میفروشند و تو خبر نداری!
باید جلوی این کار رو از همین جا گرفت نه این که سکوت کرد.

why.darkness
December 8th, 2013, 16:50
آفرین. شما یه نمونه رو شما گفتید.امثال شما که کار کردید میدونید این حرکت یعنی چی. نه کسی که کارش کپی و ریپ هست.
خیلی ناراحت کننده است وقتی گوگل سرچ می کنی می بینی کارت رو به مفت دارند میفروشند و تو خبر نداری!
باید جلوی این کار رو از همین جا گرفت نه این که سکوت کرد.

منم میگم پیشنهاد بر اینه که یه تاپیکی برای معرفی عناوین و یا معرفی انواع حقوق چاپی بزنن و یکم فرهنگ سازی رو بندازن جاش.
برای مثال هستن خیلیا که فکر میکنن حقوق چاپی در پروژه های Open Source مثل PHP و ++C به معنی این هست که میتونن پروژه رو تغییر نام و به اسم برند خودشون تولید و تکثیر کنند.
در حالی که تمامی لیسانس های GPL و ... بر اساس شرایط خاصی تعریف و بند های مختلفی دارن.

delta
December 8th, 2013, 18:02
خوشبختانه دیجی کالا یک سروگردن خرش بیشتر از همه میره (طبیعی هست 100 درصد شرکت به آن پولداری وکیل درست و درمون داره) پس بحث ریپ و د ز د ی و قالب و.. رو بیخیال بشید که کارتون با دوستان بالایی هست!!

اما پیرامون حرف شما: به شخصه سیستمهای فروشگاهی مختلفی رو ماه پیش مورد ارزیابی قرار دادم.از سهولت کار گرفته تا کامل بودن و آینده دار بودن سیستم.از حامد و سبدخرید و پادینا و توماتون و ورچو گرفته تا... رو تست زدم. بنده هم به نتیجه شما رسیدم که اپن کارت یک سروگردن بالاتر هست و اگر مقداری هزینه کنید قالبهای خارجی بسیارقشنگی میفروشن یتونید بخرید و بدید فارسیش کنن و استفاده کنید. تقریبا سیستم کاملی هست و میشه ازش لذت برد..

Ramin
December 8th, 2013, 18:19
دوست عزیز دیجی کالا دارای یک شرکت واقعی هستش. اینطور نیست که فکر کنیم یک نفر در خانه یک اسکریپت فروشگاهی نصب کرده و اقدام فروش اجناس می کند.این شرکت حتی واردات هم انجام می دهد. حالا کار با این قسمت ندارریم.تیم برنامه نویسشی دی جی کالا یک تیم متخصص و مجرب است که ماهها بر روی این اسکریپت به صورت گروهی کار کرده اند. تیم گرافیست دارند و .... در پست پره این اسکریپت تمام اعمال به صورت مکانیزه انجام میشود. کافی است به ساختمان دی جی کالا در خیابان جلفا مراجعه کنید تا عظمتئ و تعداد کارمندان فعال و .... را مشاهده کنید ! همانطور که دوستان گفتند این اسکریپ بیش از چند ده میلیون تومان هزینه داشته است برای این شرکت. با 1 ،2،3،4 و........ نمی توان چنین چیزی را حتی از صفر تا صد برنامه نویسی کرد. در ضمن امضای شما نسبت به درخواستی که مطرح کرده اید بسیار متناقض و خنده دار است :دی

mahdiazarnia
December 8th, 2013, 18:21
@rezahesami امضا اون دوستمون هیچ مشکلی نداره پیشنهاد می کنم GNU رو مطالعه کنید
درضمن ایده باید از ذهن خود طرف باشه حالا شاید تو اجراش کمک بگیره از اشخاص مختلف

rezahesami
December 8th, 2013, 18:45
@rezahesami امضا اون دوستمون هیچ مشکلی نداره پیشنهاد می کنم gnu رو مطالعه کنید
درضمن ایده باید از ذهن خود طرف باشه حالا شاید تو اجراش کمک بگیره از اشخاص مختلف

دانش و هنر نباید کپی رایت
داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند. Gnu کجاش اشاره شده شما می تونید اون چیزی رو که دیگران بابتش هزینه کردند عینش رو یا مشابهش رو بسازید یا ازشون بد زدید؟!
این رو شما تایید می کنید؟ سایت تون رو لطف می کنید بدید من ریپش کنم استفاده کنم؟ یا وسیله شخصی یا هر چیزی که بابتش هزینه کردید خریدید میدید من و دیگران به رایگان استفاده کنیم؟!

صحبت های من رو نخوندید ظاهرا. بالا به ایشون گفتم شما ایده رو خودت بده بعد بده بقیه برات پیاده کنن با کپی کردن ایده دیگران به جایی نمی رسی ، شما اول میگی gnu رو مطالعه کنم بعد حرف خودم رو به خودم تحویل می دید!

shahr0kh
December 8th, 2013, 18:52
دانش و هنر نباید
کپی رایت
داشته باشند. کپی رایت ضد ارزش های آزادی خواه بشری هستند. Gnu کجاش اشاره شده شما می تونید اون چیزی رو که دیگران بابتش هزینه کردند عینش رو یا مشابهش رو بسازید یا ازشون بد زدید؟!

این رو شما تایید می کنید؟ سایت تون رو لطف می کنید بدید من ریپش کنم استفاده کنم؟ یا وسیله شخصی یا هر چیزی که بابتش هزینه کردید خریدید میدید من و دیگران به رایگان استفاده کنیم؟!

صحبت های من رو نخوندید ظاهرا. بالا به ایشون گفتم شما ایده رو خودت بده بعد بده بقیه برات پیاده کنن با کپی کردن ایده دیگران به جایی نمی رسی ، شما اول میگی gnu رو مطالعه کنم بعد حرف خودم رو به خودم تحویل می دید!

سخنان قابل تایید و متین هستش :)

mahdiazarnia
December 8th, 2013, 19:16
@rezahesami (http://www.webhostingtalk.ir/member/15863/) حقیقت کامل نخوندم ، حق با شماست
ولی مسئله اینه که وقتی وارد بحث gnu و اپن سورس و این حرفا میشیم ، قرار نیست که همه پیروش باشند
من برای شما مثال واضح تری میزنم چون من هم منظورم رو بد گفتم
داشتن یک سایت فروشگاهی باعث ایجاد قطب میشه و تو علم اقتصاد مخرب ترین وضعیتی هستش که پیش میاد ، داشتن رقیب و احساس یاعث ایجاد اتفاقات بسیار سازنده ای خواهد شد
کپی رایت کاملاً محترمه و وقتی شما یک اسکریپنی رو طراحی می کنی 3 حالت داره :
1. برای فروش قرار میدی 2.با کمی تغییرات و نسخه رایگان قرار میدی ( برای پشتیبانیش و ماژولار کردنش هزینه دریافت می کنی )3.کلاً می خوای اختصاصی باشه
سه تا حالت هم محترمه و حق سازنده اثر هستش که تصمیم برای محصولش بگیره و عبور دیگران از این خط قرمز خود ***یه
ولی درکل نشون داده که حالت دوم همیشه سودآور تر هستش

Ramin
December 8th, 2013, 20:55
@rezahesami (http://www.webhostingtalk.ir/member/15863/) حقیقت کامل نخوندم ، حق با شماست
ولی مسئله اینه که وقتی وارد بحث gnu و اپن سورس و این حرفا میشیم ، قرار نیست که همه پیروش باشند
داشتن یک سایت فروشگاهی باعث ایجاد قطب میشه و تو علم اقتصاد مخرب ترین وضعیتی هستش که پیش میاد ، داشتن رقیب و احساس یاعث ایجاد اتفاقات بسیار سازنده ای خواهد شد
1. برای فروش قرار میدی 2.با کمی تغییرات و نسخه رایگان قرار میدی ( برای پشتیبانیش و ماژولار کردنش هزینه دریافت می کنی )3.کلاً می خوای اختصاصی باشه
سه تا حالت هم محترمه و حق سازنده اثر هستش که تصمیم برای محصولش بگیره و عبور دیگران از این خط قرمز خود ***یه

برادر شما هم یه چیز گفتی الان نمیدونی چطور جمعش کنی ! کجا نوشته شده یک اسکریپت کاملا اختصاصی که با صرف هزینه و وقت زیاد آماده شده است را دیگران می توانند کپی کنند؟ این عدم رعایت قانون کپی رایت نیست؟ در کشور های پیشرفته اسم این کار را ***ی می گذارند و مجازات های سنگینی برای این قبیل *** ها دارند ! حتی بارها در اخبار و ... شاید دیده باشید غول های بزرگ دنیا مانند سامسونگ، اپل، ال جی نوکیا و ..... به دلیل استفاده از فناوری و حتی "ایده" یک کمپانی دیگر به جریمه های سنگین چندین میلیون دلاری محکوم می شوند ! دقت کردید ؟ تکرار می کنم حتی به جرم استفاده از "ایده" دیگر کمپانی ها در محصولات خود جریمه شده اند ! اطلاعات شما ظاهرا خیلی زیاد نیست . فقط لفظ gnu را از جایی حفظ کرده اید !

hakimalireza
December 9th, 2013, 00:05
خوشبختانه دیجی کالا یک سروگردن خرش بیشتر از همه میره (طبیعی هست 100 درصد شرکت به آن پولداری وکیل درست و درمون داره) پس بحث ریپ و د ز د ی و قالب و.. رو بیخیال بشید که کارتون با دوستان بالایی هست!!

اما پیرامون حرف شما: به شخصه سیستمهای فروشگاهی مختلفی رو ماه پیش مورد ارزیابی قرار دادم.از سهولت کار گرفته تا کامل بودن و آینده دار بودن سیستم.از حامد و سبدخرید و پادینا و توماتون و ورچو گرفته تا... رو تست زدم. بنده هم به نتیجه شما رسیدم که اپن کارت یک سروگردن بالاتر هست و اگر مقداری هزینه کنید قالبهای خارجی بسیارقشنگی میفروشن یتونید بخرید و بدید فارسیش کنن و استفاده کنید. تقریبا سیستم کاملی هست و میشه ازش لذت برد..

ببخشید ولی اپن کارت اصلاً جالب نیست
اگه خواستید pm بدید فروشگاه ساز خوب معرفی کنم (مال خودم نیست مال پسرخالم هم نیست)

rezahesami
December 9th, 2013, 01:18

موافقم من بحثم سر فروشگاه نیست سر قالب و ظاهرشه. حرف شما رو قبول دارم هر چند میدونی که از لحاظ تعدادی هم ما زیاده روی کردیم. مثل تعداد سایت های فروش کارت شارژ ، فروشگاه ، همکاری در فروش ، هاستینگ ، درگاه پرداخت ، شبکه های اجتماعی ، سیستم های تخفیف گروهی ، سایت های دانلود ، سایت های فیلم و شبکه های نمایش تبلیغات و سایت های چت آنلاین ، آپلودسنتر و ....
تعداد بالا هم متاسفانه ضرر می رسونه ، اونقدر زیاد میشه تعداد که برای رقابت دست به هر کاری زده میشه. دو تا سایت کوچولوی دلخوش کنکی دارم خودم ، زمانی که برای پیشگیری از تخریب سایت توسط دوستانی مثل ایشون میذارم خیلی خیلی بیشتر از وقتی هست که برای پیشرفت و توسعه سایت باید بذارم.

delta
December 9th, 2013, 01:33
ببخشید ولی اپن کارت اصلاً جالب نیست
اگه خواستید pm بدید فروشگاه ساز خوب معرفی کنم (مال خودم نیست مال پسرخالم هم نیست)

کدوم کارم جالب نیست؟ نظر شخصی بنده هست.نظر شخصی بنده تحمیلی نیست که؟ بر اساس تجربه شخصی خودم بوده..مشکل کجاست الان؟

rezahesami
December 9th, 2013, 02:09
کدوم کارم جالب نیست؟ نظر شخصی بنده هست.نظر شخصی بنده تحمیلی نیست که؟ بر اساس تجربه شخصی خودم بوده..مشکل کجاست الان؟

منم فکر کردم اولش نوشته این کارت جالب نیست بعد دیدم نوشته Open Cart اصلا جالب نیست

mahdiazarnia
December 9th, 2013, 02:56
برادر شما هم یه چیز گفتی الان نمیدونی چطور جمعش کنی ! کجا نوشته شده یک اسکریپت کاملا اختصاصی که با صرف هزینه و وقت زیاد آماده شده است را دیگران می توانند کپی کنند؟ این عدم رعایت قانون کپی رایت نیست؟ در کشور های پیشرفته اسم این کار را ***ی می گذارند و مجازات های سنگینی برای این قبیل *** ها دارند ! حتی بارها در اخبار و ... شاید دیده باشید غول های بزرگ دنیا مانند سامسونگ، اپل، ال جی نوکیا و ..... به دلیل استفاده از فناوری و حتی "ایده" یک کمپانی دیگر به جریمه های سنگین چندین میلیون دلاری محکوم می شوند ! دقت کردید ؟ تکرار می کنم حتی به جرم استفاده از "ایده" دیگر کمپانی ها در محصولات خود جریمه شده اند ! اطلاعات شما ظاهرا خیلی زیاد نیست . فقط لفظ gnu را از جایی حفظ کرده اید !
البته که من تحصیلات آکادمیک رو اسمش رو سواد نمیگذارم ، چون شرط قطعی نیست ولی صرفاً جهت اطلاع خواستید بدونید تو پیام خصوصی بیشتر می تونیم در ایباره بحث کنیم
درمورد بعدی هم شما متنی که من نوشتم رو اصلاً نخوندید شما هم به نوعی دارید صحبت من رو تایید می کنید و به من میگید بی سواد
من عرض کردم که اینکار کاملاً ***ی هست و ایده هم باید از خود شخص باشه
ولی چه بصا از لحاط اقتصادی پروژه هایی که به رایگان منتظر شده اند موفق تر بودند ، آیا اینطور نیست ؟ بطور مثال وردپرس
شما می بینید به جای اینکه خود اسکریپت رو قیمت گذاری کنند ، رایگان عرضه می کنند و درآمدهاشون رو قسمت هایی مثل ماژولار کردن و قالب ، پشتیبانی و بطور کلی اختصاصی کردن اسکریپت هستش
و عواقب خوبی که اینکار داره اینه که الان شما ببینید چند تا از دوستان هستند تو همین انجمن که در آمدشون از طراحی قالب و یا ماژول نویسی برای همین اسکریپت هست
درآخر هم من gnu رو از جایی حفط نکزدم ، درصورت تمایل می تونیم ادامه بحث رو تو یاهو و یا پیام خصصی داشته باشیم تا شواهدی نشون بدم که این حرف ثابت بشه

mahdiazarnia
December 9th, 2013, 03:03
rezahesami (http://www.webhostingtalk.ir/member/15863/)@ عزیز متاسفانه رقابت مخرب پیش آمده کاملاً موفقم
البته رقابت سالم هم هست ، بطور مثال همین چند درگاه واسطه ای که به نوعی معروف تر از بقیه هستند ، واقعاً دارند همدیگرو مجبور می کنند که روی سرویس جدید و کارا فکر کنند ، اتاق فکری داشته باشند به نوعی
ابن خیلی خوبه ، حالا بنده خدا تاپیکش خراب شد ، ولی با این صحبت ها متوجه میشه که باید دنبال ایده جدید بود و همچینین سرمایه گذاری کرد تا به نتیجه رسید
اینم یادمون باشه که فروشگاه زدن ایده نیست ، یعنی اگر الان دیجی کالا فروشگاه زده ایده نیست ، امکاناتی که این فروشگاه به مشتریاش میده ایدست ، حالا فکر نکنیم که اگر ما هم فردا فروشگاه زدیم به این صورت ایده ی کسی رو ***یدیم

Ramin
December 9th, 2013, 03:27
البته که من تحصیلات آکادمیک رو اسمش رو سواد نمیگذارم ، چون شرط قطعی نیست ولی صرفاً جهت اطلاع خواستید بدونید تو پیام خصوصی بیشتر می تونیم در ایباره بحث کنیم
درمورد بعدی هم شما متنی که من نوشتم رو اصلاً نخوندید شما هم به نوعی دارید صحبت من رو تایید می کنید و به من میگید بی سواد
من عرض کردم که اینکار کاملاً ***ی هست و ایده هم باید از خود شخص باشه
ولی چه بصا از لحاط اقتصادی پروژه هایی که به رایگان منتظر شده اند موفق تر بودند ، آیا اینطور نیست ؟ بطور مثال وردپرس
شما می بینید به جای اینکه خود اسکریپت رو قیمت گذاری کنند ، رایگان عرضه می کنند و درآمدهاشون رو قسمت هایی مثل ماژولار کردن و قالب ، پشتیبانی و بطور کلی اختصاصی کردن اسکریپت هستش
و عواقب خوبی که اینکار داره اینه که الان شما ببینید چند تا از دوستان هستند تو همین انجمن که در آمدشون از طراحی قالب و یا ماژول نویسی برای همین اسکریپت هست
درآخر هم من gnu رو از جایی حفط نکزدم ، درصورت تمایل می تونیم ادامه بحث رو تو یاهو و یا پیام خصصی داشته باشیم تا شواهدی نشون بدم که این حرف ثابت بشه

این قسمت صحبت های شما در پست های قبلی نیز تکرار شد. بنده متوجه نشدم این موضوع چه ربطی به این تاپیک و درخواست کپی اسکریپت دیجی کالا دارد؟ مگر اینکه دیجی کالا اسکریپت خود را اپن سورس عرضه کرده؟مگر دیجی کالا شرکت برنامه نویسی و انجام پروژه های برنامه نویسی است؟

در ضن تحصیلات آکادمیییک که اینطور با غلظت آنرا بیان می کنید در چه حد دارید؟ یک لیسانس it یا کامپیوتر از دانشگاه آزاد دریافت نکردید احتمالا؟

why.darkness
December 9th, 2013, 09:39
هر پروژه توسط نویسنده آن شامل قوانین و سیاست هایی خواهد بود که حالا این قوانین میتونه عمومی و یا انحصاری باشه.
بزارید یه مثالی بزنم شاید آشکار بشه.

برای مثال : منه برنامه نویس میام پروژه ای رو در نظر میگیرم و مینویسم حالا اگه هدفم فروش به صورت انحصاری باشه یعنی فروش نرم افزار یا اسکریپتم انحصاری باشه و فقط خودم باشم و مشتری مسلما بخشی به عنوان لیسانس برنامه تعیین و اون رو با برند شرکتم ارائه خواهم داد و این میشه حق انحصاری و هر گونه کپی برداری از محصولات تولید شده ! دقت کنید محصولات تولید شده یعنی هر چیزی که واقعا من مینویسمش و به نام خودم یا شرکتم برای فروش میزارم.

حال در حالت بعدی من میام پروژه رو مینویسم ولی دوست دارم سرعت در توسعه و همچنین قیمت محصول کمی تجدید نظر کنم در این صورت از حقوق و قوانین GPL استفاده میکنم میام پروژه رو سورس باز در اشتراک میزارم ولی چون ایده و همچنین ایجاد پروژه از طرف شخص بنده بوده اون رو با ذکر لیسانس عمومی که شامل رعایت حق نویسنده هستش در اختیار میزارم که الان جدیدا سایت هایی برای این جور کارا هست مثل Github و خود Google Source.

یه روش سومی هم داریم اونم به این صورت میتونه باشه من سیستم / اسکریپت و یا نرم افزاری رو در نظر میگیرم حالا چه خودم و یا کسی نویسنده این پروژه باشه در هر صورت حق عمومی به نام پروژه مشخص میکنم برای مثال سیستمی سورس باز مثل جوملا یا ورپرس یا خود همین انجمن ساز وی بی... میام پروژه رو توسعه میدم حالا چه تنهایی چه توسط یه گروه در هر حال پروژه و حق چاپ پروژه به نام خود پروژه خواهد بود به عنوان مثال حقوق کپی رایت به صورت زیر میتونه باشه در 3 حالت مختلف.

حقوق چاپ : Copyright (C) DATE Your brand name , All right reserved : در این حالت حق چاپ محصول فقط برای شرکت و برند تولید کننده محفوظ است.
قدرت گرفته شده : Poweredby : DATE Your brand name , All right reserved : در این حالت تمامی حقوق و همچنین موارد پشتیبانی و اسپانسری و حتی تک تک موارد پشت صحنه تحت این برند محفوظ است.

برای مثال : Powered by 2009 - 2013 Nanosoft Corporation All right reserved. : یعنی محصول یا سایت یا هرچیز که هست طی از سال 2009 تا سال 2013 حق چاپ و همچنین تمامی موارد پشتیبانی و اسپانسری مربوط به محصول را در اختیار دارد. برای مثال شخصی میاد سایتی میزنه بعد خودش قدرتش و تواناییش برای پشتیبانی نمیرسه میاد با شرکتی قرارداد میبنده میگه آقا اجازه بده از برند شما در سایتم یا محصولاتم استفاده کنم تا خیالم از کش رفتنو کلاه برداری راحت شه در این صورت یک قراردادی میبندند و این کار رو انجام میدن.

فراموش نکنید Poweredby در سایت خود شرکت نمیاد فقط در محصولات و شرکت های زیر مجموعه میاد که در این صورت نام شرکت رو به جای Company باید Corporation قرار بدین و در این حالت به معنی این هست که شرکت شما دارای کارمندان و همچنین مشتریانی هست که خود همین Company ها مشتریان و زیر مجموعه سرویس گیرنده شرکت شما بشمار میان.

در حالت کپی رایت هم به این صورت : Copyright (C) 2013 Nanosoft Corporation , All right reserved. : در این حالت میگه آقا تمامی حقوق چاپ و تکثیر در اختیار این شرکت است.

ولیییییی متاسفانه الان هرکس نشسته پشت کامپوتر بدبختانه و بدبختانه بدونه اینکه معنی کلمات (Copyright , Poweredby , CO.LTD , Co.INC) اینارو بدونه راحت این متن رو زیر سایتش کپی مکنه و خیلیم حال میکنه ! در حالی که برای نوشتن اینجور متن ها به نام برند باید یه شرکت ثبت شده داشته باشی با یه شماره اقتصادی و حتی شماره شناسایی بین المللی که بتونی ادعا کنی آقا من کپی رایت حقمه !

و در نهایت هیچ گونه کپی رایت و قدرت گرفته شده برای قالب نویسی / راس چپ کردن نمیدونم فارسی کردن اینجور چیزا شامل نمیشود که متاسفانه الان طرف میره یه قالب برا جوملا طراحی میکنه کل اسم سایت و سیستمش رو به نام خودش میترکونه ! خب عزیز من وقتی جوملا خودش یه سیستم با نوع جق چاپ GPL هست این وسط شما چی میگی ؟

هرجا این موارد رو در داخل کد خارج کد هرقسمتی از محصول همچین چیزی ببینید مطمئنان حق تکثیر یا تغییر در عنوان - اسم - برند و ... رو ندارید در غیر این صورت شرکت تولید کننده طبق قوانین بین المللی چاپ میتواند شاکی و درخواست جریمه کند.

حالا اگر شخص باشید چطور میتونید از این موارد استفاده کنید :

خب در این صورت شما میتونید یک سایتی رو ثبت کنید و با استفاده از گزینه Poweredby شرکت سرویس هنده و تامین کننده وب سایت شما در زیر همان گزینه عنوان کپی رایت رو به نام وب سایت یا محصول خودتون درج کنید به صورت زیر :

مثلا : Copyright (C) 2013 Kambiz Asadzadeh , All right reserved.
این یعنی تمامی حقوق چاپی این محصول یا سایت در اختیار این شخص است.

و یا اگر اسم شخص نمیارید اسم منبع رسمی رو ذکر کنید به این صورت :

Copyright (C) 2013 WHT , All right reserved.

مثلا در زیر همین وب هاستینگ نوشته :
قدرت برگرفته شده از : vBulletin
یعنی تمامی حقوق چاپ و پشتیبانی این سیستم از وب سایت در اختیار تیم یا همان شرکت اصلی وی بی هستش.
در کنار این بهتر بود یک حق چاپ از مطالب وب سایت هم ذکر میشد.

به فارسی : تمامی حقوق چاپ و تکثیر این وب سایت با ذکر نام و منبع مجاز است.

بازم از دوستان خواهش میکنم خیلیا هستن هالوووو نیستن واقعا همین که وارد سایت یا با محصولات شما مواجه میشن معنی اینارو میدونن.
برای مثال من به امضای خیلی از دوستان سر زدم آدرس سایت هارو دیدم متاسفنه همچینن کلمه Co.INC و CO.LTD میزنن زیر سایتها که انگار 100 ملیون خرج شرکت کرده :D

ذاتا کلمه های Co.INC به عنوان شرکت با سهامی خاص یا عام هستش.
و عناوین : Co.LTD به معنی شرکت با مسئولیت محدود هست.

در بین این دو تا بزرگترین شرکت ها مثل مایکروسافت از نوع LTD هستند چون خوب میدونن 4 تا ایرانی نرم افزارشو کپی میکنن احتمال درست کار نکردنش وجود داره پس در این صورت LTD میاد وسط که دیگه شرکت مسئولیت زیان های ناشی از دستکاری ها و کرک بازی ها و جبران خسارت و پاسخ گویی یا پشتیبانی را نخواهد داشت و به هیچ عنوان شما نخواهید توانست ادعا کنید که آقای مایکروسافت تو محصولت درست نبود من بدبخت شدم ! :)) باید خودتو مقصر بدونی که پول ندادی زحمت نکشیدی و از محصول کپی استفاده کردی.

mahdiazarnia
December 9th, 2013, 20:05
این قسمت صحبت های شما در پست های قبلی نیز تکرار شد. بنده متوجه نشدم این موضوع چه ربطی به این تاپیک و درخواست کپی اسکریپت دیجی کالا دارد؟ مگر اینکه دیجی کالا اسکریپت خود را اپن سورس عرضه کرده؟مگر دیجی کالا شرکت برنامه نویسی و انجام پروژه های برنامه نویسی است؟

در ضن تحصیلات آکادمیییک که اینطور با غلظت آنرا بیان می کنید در چه حد دارید؟ یک لیسانس it یا کامپیوتر از دانشگاه آزاد دریافت نکردید احتمالا؟
قصد من با غلطت گفتن نیود و هیچ قصدی نداشتم و فقط درجواب توهینی بود که کردید ، درضمن اگر من تو قسمتی سواد کافی رو ندارم خیلی خیلی خوشحال میشم که با اینجور بحث ها یاد بگیرم
درمورد تحصیلات بنده و حفط کردن gnu هم در پیام خصوصی در ارتباط باشید ، اطلاعات لازم رو خدمتتون ارائه می کنم
درمورد صحبت هایی هم که قرمز کردید شما درمورد امضای اون بنده خدا به من ایراد گرفتید که من توضیح دادم
@why.darkness (http://www.webhostingtalk.ir/member/14848/) عزیز ممنون از توضیحاتتون ، به شخصه استفاده کردم ، موفق باشید

anarshia
December 11th, 2013, 19:27
و در نهایت هیچ گونه کپی رایت و قدرت گرفته شده برای قالب نویسی / راس چپ کردن نمیدونم فارسی کردن اینجور چیزا شامل نمیشود که متاسفانه الان طرف میره یه قالب برا جوملا طراحی میکنه کل اسم سایت و سیستمش رو به نام خودش میترکونه ! خب عزیز من وقتی جوملا خودش یه سیستم با نوع جق چاپ gpl هست این وسط شما چی میگی ؟

هیچ گونه کپی رایت و قدرت گرفته شده برای قالب نویسی؟

به نظر میاد در این مورد اشتباه می کنید. قالبی که شخص کدنویسی می کنه صاحب حق کپی رایت ش میشه و این ربطی به gpl و اوپن سورس بودن سیستم مدیریت محتوا نداره...

اگر شک دارید می تونید این مساله رو در تولیدات شرکتهای عمده و اصلی تولید کننده قالب برای دروپال - وردپرس - مجنتو - جوملا و ... چک کنید.

abolfazl717
May 27th, 2014, 21:37
سلام به همگی دوستان انجمن
با این که چند ماهی از این بحث گذشته ولی چون حرف های جالب رد و بدل شده بود خواستم یه چند تا نکته هم من بگم
1-قالب دی جی کالا توی یه سری موارد دارای کپی رایت هست مثلا نوع گرافیک لوگو و آیکون هایی که بالای سایت هست در ثبت علائم تجاری ایران به صورت رسمی ثبت شده و در روزنامه رسمی هم چاپ شده و اگر از این موارد کپی شود دیجی کالا رسما میتواند شکایت کند
لینک ثبت تجاری دی جی کالا در روزنامه رسمی
روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران (http://www.rooznamehrasmi.ir/News/ShowNews.aspx?Code=1033746)
مثلا سایت rayanak.ir از لوگوی دیجی کالا تقلید کرده هست یا eshopcms فروشگاه ساز رایگان و سیستم های تبلیغاتی رایگان (http://eshopcms.ir/) قالب دیجی کالا را ریپ کرده و برای جوملا قرار داده است البته در ثبت اسناد انحصار قالب دیجی کالا ثبت نشده است یا اگر شده من ندیدم.لینک قالب ریپ شده دیجی کالا
فروشگاه ساز دیجی کالا _ سامان eshopcms.ir (http://eshopcms.ir/digikala)
2-مورد بعدی هم که هست یه سری از دوستان گفته بودن قالب دیجی کالا 10 میلیون...40 میلیون برای دیجی کالا هزینه برده لازم به ذکر هست که شاید بشه با این هزینه ها یه سی ام اس مثل دیجی کالا و یه قالب با گرافیک عالی طراحی کرد حتی با این هزینه دیگه لازم نیست قالب شما مثل دیجی کالا باشه و قالب شما انحصاری برای شرکت شما میشه شما میتوانید با 2 میلیون تومان یک طراحی عالی برای لوگو و قسمت های گرافیکی سایت داشته باشید خوب داشتم می گفتم شاید بتونید یا بهتر است بگم اصلا میتونید یه همچنین سایتی طراحی کنید ولی دیجی کالا با این هزینه ها سایت رو طراحی نکرده بلکه یک تیم قوی طراح-گرافیست وب-asp کار و...داره که سر ماه حقوق میگیرن و شاید سالی 100 میلیون وحتی خیلی بیشتر این عزیزانی که در دیجی کالا کار می کنن حقوق میگیرن تا این سایت سر پا باشه
و نکته آخر ایده گرفتن بد نیست در صورتی که باعث استارت یک ایده جذاب و نو شود ولی کپی کردن در هر صورتی بد هست حتی کسی که میگه کپی رایت باید نباشه تا حدی میدونه کپی رایت یعنی رعایت به حقوق دیگران
در پایان امیدوارم روزی در ایران کپی رایت به طور کامل رعایت شود.

modiranhosting
May 27th, 2014, 22:31
ضمن عرض سلام

جالبه استارتر رفته کنار دوستان زحمت میکشن تاپیک رو میبرن جلو :-p

amintafteh
February 7th, 2015, 12:46
دوستان عزیز درسته خیلی از ایجاد این تاپیک گذشته اما جهت اطلاع عرض کنم که :
شما می توانید جهت دریافت سورس دیجی کالا پیام خصوصی بزارید . از ویژگی های این محصول می تونم به مشابهت تمام سایت با دیجی کالا از نظر قالب و کارکرد اشاره کنم . تمام گزینه های سایت دیجی کالا لحاظ شده اعم از جستجو ها و سبد خرید و ... قالب هم همون قالب دیجی کالا هستش .سئو هم کاملا رعایت شده . با asp.net و sql 2014 نوشته شده . مورد دیگه اینکه هر کس بخواد می تونم واسش یه فیلم دمو تهیه کنم و بفرستم واسش . شما خودتون رو قاضی کنید ببینید همچین سیستمی چقدر ارزش داره . لطفا پیشنهادهای الکی ندید . کسایی که اهمیت دیجی کالا رو واقعا درک کردند تماس بگیرن . در پناه حق باشید .

bolorweb
February 7th, 2015, 12:55
من دیجی کالا رو کلا کپی برابر اصل میزنم والگوریتمای داخلیش جوری تنظیم میکنم ک نتونند ادعا کنن که اسکریپت اوناس هرکی خواس درخدمتم

Ashkankamangar.ir
February 7th, 2015, 13:18
من دیجی کالا رو کلا کپی برابر اصل میزنم والگوریتمای داخلیش جوری تنظیم میکنم ک نتونند ادعا کنن که اسکریپت اوناس هرکی خواس درخدمتم

الان به نظرتون دارید کار خوبی میکنید که اینجوری توضیح هم میدید؟
البته یادم نبود اینجا ایرانه و این کارا شهرت حساب میشه نه دز....

bolorweb
February 7th, 2015, 13:26
الان به نظرتون دارید کار خوبی میکنید که اینجوری توضیح هم میدید؟
البته یادم نبود اینجا ایرانه و این کارا شهرت حساب میشه نه دز....

اره گلم کارخوبی میکنم چون من که دارم اسکریپت اونا رونمی***م دارم یه اسکریپت شبیه سایتشون میسازم
تازه اینقد هم عرضه دارم ک حتی اجازشو ازشون بگیرم

سرزمین
February 7th, 2015, 13:36
May 27th, 2014, 09:31 PM

Ashkankamangar.ir
February 7th, 2015, 13:37
اره گلم کارخوبی میکنم چون من که دارم اسکریپت اونا رونمی***م دارم یه اسکریپت شبیه سایتشون میسازم
تازه اینقد هم عرضه دارم ک حتی اجازشو ازشون بگیرم

اگر ریپ نیست و حتی یه خط هم از کدهای اونارو برنداشتید من از شما عذر میخوام بابت حرفم

ولی حرف شما

کاملا این رو میرسونه که دارید کپی میکنید و یه سری تغییرات میدید

bolorweb
February 7th, 2015, 13:53
اگر ریپ نیست و حتی یه خط هم از کدهای اونارو برنداشتید من از شما عذر میخوام بابت حرفم

ولی حرف شما

کاملا این رو میرسونه که دارید کپی میکنید و یه سری تغییرات میدید

نه عزیز من کلا کپی ریپ کار نمیکنم حتی کاربرایی ک میان بهم سفارش ریپ میدن خداشاهده براشون همیشه ازصفرمینویسم ولی پول ریپ میگیرم

Ashkankamangar.ir
February 7th, 2015, 13:54
نه عزیز من کلا کپی ریپ کار نمیکنم حتی کاربرایی ک میان بهم سفارش ریپ میدن خداشاهده براشون همیشه ازصفرمینویسم ولی پول ریپ میگیرم

اینجوری کارتون با ارزش و قابل تقدیر هست

yourhosting
February 7th, 2015, 13:55
توجه کنید اینجا ایرانه و هرکی یه برنامه httrack یا مشابه میریزه و اسم خوشو میزاره ریپر و نمیگه اون طرف واسه کدنویسی این قالب زحمت کشیده متاسفانه...

bolorweb
February 7th, 2015, 13:58
اینجوری کارتون با ارزش و قابل تقدیر هست

ممنونم عزیزم
روزخوبی داشته باشی

- - - Updated - - -

توجه کنید اینجا ایرانه و هرکی یه برنامه httrack یا مشابه میریزه و اسم خوشو میزاره ریپر و نمیگه اون طرف واسه کدنویسی این قالب زحمت کشیده متاسفانه...

بله حق بااین اقاست بعضی شرکت هایی ما متاسفانه کلا فقط ازطراحی ریپ کردو وراست چین و.........بلدند

من نمیدونم اگه سایتای مثل تم فارست نبودند شرکتاوطراحای ماازکجاقالب میووردند ب مردم مینداختند

amintafteh
February 7th, 2015, 16:01
من هم فقط از قالب سایت استفاده کردم و کلیه عملیات بانک اطلاعاتی و بقیه چیزا رو خودم نوشتم . حتی اضافه کردن منوها هم کاملا خودکار انجام میشه . یعنی به برنامه میگی کدوم گروه کالا با چه نوعی از کالا یا برندی رو میخوام واسم منوش رو درست کنی و ... گفتم که هر کس خواست میتونه پیام بده تا فیلم دمو واسش تهیه کنم .

- - - Updated - - -

دوست عزیز دیجی کالا دارای یک شرکت واقعی هستش. اینطور نیست که فکر کنیم یک نفر در خانه یک اسکریپت فروشگاهی نصب کرده و اقدام فروش اجناس می کند.این شرکت حتی واردات هم انجام می دهد. حالا کار با این قسمت ندارریم.تیم برنامه نویسشی دی جی کالا یک تیم متخصص و مجرب است که ماهها بر روی این اسکریپت به صورت گروهی کار کرده اند. تیم گرافیست دارند و .... در پست پره این اسکریپت تمام اعمال به صورت مکانیزه انجام میشود. کافی است به ساختمان دی جی کالا در خیابان جلفا مراجعه کنید تا عظمتئ و تعداد کارمندان فعال و .... را مشاهده کنید ! همانطور که دوستان گفتند این اسکریپ بیش از چند ده میلیون تومان هزینه داشته است برای این شرکت. با 1 ،2،3،4 و........ نمی توان چنین چیزی را حتی از صفر تا صد برنامه نویسی کرد. در ضمن امضای شما نسبت به درخواستی که مطرح کرده اید بسیار متناقض و خنده دار است :دی
در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که دیجی کالا رو من از صفر تا صد نوشتم به تنهایی . درسته رو قالبش کار نکردم و همون قالب خود سایت هستش ولی واقعا همه کدنویسی ها رو خودم با asp.net انجام دادم . یه چند ماهی ولی وقتم رو گرفت .

LIAN2
February 7th, 2015, 16:03
عزیز دل خودتون هم که از قالب 20host.ir استفاده می کنید.
در گذشته قالب ما هم ریپ کردید و یادتون رفت کپی رایت Dadehpardaz را حذف کنید ;)

amintafteh
February 14th, 2015, 15:34
دوستان فایل دموی تصویری سایت دیجی کالا آماده است . هر کس میخواد پیام خصوصی بده تا لینکش رو بفرستم واسش .

rezaardi
February 14th, 2015, 16:49
من هم فقط از قالب سایت استفاده کردم و کلیه عملیات بانک اطلاعاتی و بقیه چیزا رو خودم نوشتم . حتی اضافه کردن منوها هم کاملا خودکار انجام میشه . یعنی به برنامه میگی کدوم گروه کالا با چه نوعی از کالا یا برندی رو میخوام واسم منوش رو درست کنی و ... گفتم که هر کس خواست میتونه پیام بده تا فیلم دمو واسش تهیه کنم .

- - - Updated - - -

در پاسخ به شما دوست عزیز باید بگم که دیجی کالا رو من از صفر تا صد نوشتم به تنهایی . درسته رو قالبش کار نکردم و همون قالب خود سایت هستش ولی واقعا همه کدنویسی ها رو خودم با asp.net انجام دادم . یه چند ماهی ولی وقتم رو گرفت .

خخخ راس میگه الان دیگه همه دارن قالب آماده میزنن
عده ی کمی پیدا میشن تخصصی کار کنن.

gholamkale
February 14th, 2015, 16:57
دوستان فایل دموی تصویری سایت دیجی کالا آماده است . هر کس میخواد پیام خصوصی بده تا لینکش رو بفرستم واسش .

دوست عزیز لینک رو عمومی منتشر کن شاید خیلیا خوششون اومد خریداری کردن

amintafteh
February 14th, 2015, 21:21
دوست عزیز لینک رو عمومی منتشر کن شاید خیلیا خوششون اومد خریداری کردن
لینکهای دانلود دموی دیجی کالا رو برای کسانی که واقعا دوست دارند یه کسب و کار اینترنتی داشته باشند ارائه می کنم . امیدوارم دوستان از پیامهای بیهوده خودداری کنند .
https://docs.google.com/file/d/0B4tOA57XvzsfRGVDWHBXSzhKNjg/edit
https://docs.google.com/file/d/0B4tOA57XvzsfRzM2VzdTZWFKMkE/edit
https://docs.google.com/file/d/0B4tOA57XvzsfeGJYMFBBU1BHVDg/edit
https://docs.google.com/file/d/0B4tOA57XvzsfNDFmbWYxTDFPTlk/edit
https://docs.google.com/file/d/0B4tOA57XvzsfTHNUdEJ3QXJ6NzQ/edit
https://docs.google.com/file/d/0B4tOA57XvzsfX2JsRm5IZkVOR2c/edit