ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکل بلوک شدن آی پی سرور ها در دیتاسنتر ovh (مهم) - حل مشکل بدکانفیگ

mynetwork
December 8th, 2013, 12:39
با سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی

منبع : Aboit.ir (http://aboit.ir/showthread.php?13-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A2%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-ovh-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF&p=19)

دوستان عزیز همانطور که می دونید این دیتاسنتر یکم در زمینه IP ها و شبکش به خاطر وجود ربات هایی که داره و شبکه های سیسکو نسبتا ضعیفی که داره خیلی خیلی به آی پی ها حساس هست .. و در صورت کانفیگ اشتباه شبکه مجازی ها ( مخصوصا دیتاسنتر کانادا او وی اچ) سریعا آی پی شما بلوک میشه .... که واقعا اعصاب خورد کن هست . همانطور که می دانید هنگام خرید آی پی .. مشخصات اون پک آی پی و گیت وی و نت ماسک برای شما ارسال میشود ... توصیه میشه طبق اونا پیش نرید ... چون جدیدا باگ های زیادی توی شبکه سیسکو این دیتاسنتر مشاهده شده و اگر طبق اون چیزی که برای شما ارسال شده پیش برید (مثلا 255.255.255.248 برای شما ارسال شده) ... آی پی شما بلوک میشود به خاطر کانفیگ اشتباه . لذا بدون در نظر گرفتن نت ماسک پکیج ارسالی شما تمامی آی پی هارا با نت ماست 255.255.255.255 وارد کنید ... حالا به چه شکل :

توی شبکه اول وارد کنید 255.255.0.0 (در قسمت کانفیگ IPV4) بعد از اون وارد run بشید و تایپ کنید regedit ... حالا ctrl+f رو بگیرید و آی پی سرورتون که قبلا توی IPV4 وارد کردید رو وارد کنید ... یک تعداد فایل برای شما میاره که یکی از این فایل ها Netmask شما هست .. اون رو از 255.255.0.0 به 255.255.255.255 ویرایش کنید و اوکی کنید و شبکه رو ریستارت کنید . به این شکل دیگه مشکلی نخواهد بود (تست شده صد در صد در دیتاسنتر OVH کانادا در تمامی سرور ها)

و درضمن اضافه کنم طبق آموزش های اشتباهی که از دوستان در این انجمن پست کردند مثل
آموزش کانفیگ صحیح شبکه در دیتا سنتر ovh - فناوری اطلاعات نت ایران (http://www.webhostingtalk.ir/f10/86029/)

باید عرض کنم خدمت شما Gateway مثل این آموزش داده شده نباید عمل بشه بلکه به شکل زیر هست:
اگر شما از دیتاسنتر به صورت رایگان روی سرور آی پی گرفتید ( آی پی های رایگان که دیتاسنتر ارائه میکند که معمولا 3 عدد هست) گیت وی شما میشه آی پی سرورتون که آخرش به جای آی پی آخری 254 زده میشه مثلا اگر آی پی سرور 192.168.1.1 به این شکل میشه 192.168.1.254

و حال اگر شما پک آی پی خریداری کردید( یعنی پک جدایی از اون 3 آی پی رایگان به صورت پولی خریداری کردید) یک ایمیل برای شما ارسال میشه در ایمیل کاری به نت ماسک نداشته باشید اما گیت وی رو همون گیت ویی بزنید که توی ایمیل ارائه شده .. (دیگه آی پی سرور + آخر 254 نیست ... معمولا اگر 8 تا مثلا آی پی بگیرید آی پی 7 ام میشه گیت وی شما که نباید هم ازش استفاده کنید (یعنی روش ماشین بسازید))

موفق باشید

MagicVps.Com
December 8th, 2013, 14:14
با سلام خدمت دوستان و کاربران گرامی

منبع : Aboit.ir (http://aboit.ir/showthread.php?13-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D9%84%D9%88%DA%A9-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%A2%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%B3%D9%86%D8%AA%D8%B1-ovh-%D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF&p=19)

دوستان عزیز همانطور که می دونید این دیتاسنتر یکم در زمینه IP ها و شبکش به خاطر وجود ربات هایی که داره و شبکه های سیسکو نسبتا ضعیفی که داره خیلی خیلی به آی پی ها حساس هست .. و در صورت کانفیگ اشتباه شبکه مجازی ها ( مخصوصا دیتاسنتر کانادا او وی اچ) سریعا آی پی شما بلوک میشه .... که واقعا اعصاب خورد کن هست . همانطور که می دانید هنگام خرید آی پی .. مشخصات اون پک آی پی و گیت وی و نت ماسک برای شما ارسال میشود ... توصیه میشه طبق اونا پیش نرید ... چون جدیدا باگ های زیادی توی شبکه سیسکو این دیتاسنتر مشاهده شده و اگر طبق اون چیزی که برای شما ارسال شده پیش برید (مثلا 255.255.255.248 برای شما ارسال شده) ... آی پی شما بلوک میشود به خاطر کانفیگ اشتباه . لذا بدون در نظر گرفتن نت ماسک پکیج ارسالی شما تمامی آی پی هارا با نت ماست 255.255.255.255 وارد کنید ... حالا به چه شکل :

توی شبکه اول وارد کنید 255.255.0.0 (در قسمت کانفیگ IPV4) بعد از اون وارد run بشید و تایپ کنید regedit ... حالا ctrl+f رو بگیرید و آی پی سرورتون که قبلا توی IPV4 وارد کردید رو وارد کنید ... یک تعداد فایل برای شما میاره که یکی از این فایل ها Netmask شما هست .. اون رو از 255.255.0.0 به 255.255.255.255 ویرایش کنید و اوکی کنید و شبکه رو ریستارت کنید . به این شکل دیگه مشکلی نخواهد بود (تست شده صد در صد در دیتاسنتر OVH کانادا در تمامی سرور ها)

موفق باشید

بهتر نیست روش دیگری جهت تبلیغ سایت خودتون و اون سایتی که به عنوان منبع نوشتید پیدا کنید بجای اینکه توهومات خودتون را بیان کنید

حل مشکل بلوک شدن آی پی سرور ها در دیتاسنتر ovh - حل مشکل بد کانفیگ
آغاز شده توسط Aboit, امروز 12:38 PM

هر دیتا سنتری تنظیمات خاص خودش داره سیستم نتورک اونجا اینطور ی تعریفشده چه ربطی به ضعیف بودن یا قوی بودن شبکه سیسکو داره مهندس عالی غدرررررررررر

حتما خودتون هم به تنهایی این فومول شکافت اتم را هم کشف کردین

مهندس عزیز خود دیتا سنتر اعلام کرده که تنظمیات نتورک به این شکل هست وقتی هم چیزی غیر از این باشه بهتون اخطار میده و اگرهم درستتش نکنید ایپیتون میبنده باید به چه زونی بگه که تنظمیات اونچیزی که فکرمیکنید نیست
لینک اموز ش هم گزاشته که طبق اون نتورکتون تنظیم کنید

OVH : BridgeClient (http://help.ovh.co.uk/BridgeClient)
دیگه این داستانها چیه شبکه سیسکو ضعیف هست

یک جوک دیگر
چون جدیدا باگ های زیادی توی شبکه سیسکو این دیتاسنتر مشاهده شده

حداقل 4 سال هست این دیتا سنتر داره از این کانفیگ و روش برای نتورکشون استفاده میکنه شایدبرای شما جدید شده باشه و تنظیمات نتورک یک دیتا سنتر را باگ میدادنید

mynetwork
December 8th, 2013, 16:04
بهتر نیست روش دیگری جهت تبلیغ سایت خودتون و اون سایتی که به عنوان منبع نوشتید پیدا کنید بجای اینکه توهومات خودتون را بیان کنید

هر دیتا سنتری تنظیمات خاص خودش داره سیستم نتورک اونجا اینطور ی تعریفشده چه ربطی به ضعیف بودن یا قوی بودن شبکه سیسکو داره مهندس عالی غدرررررررررر

مهندس عزیز خود دیتا سنتر اعلام کرده که تنظمیات نتورک به این شکل هست وقتی هم چیزی غیر از این باشه بهتون اخطار میده و اگرهم درستتش نکنید ایپیتون میبنده باید به چه زونی بگه که تنظمیات اونچیزی که فکرمیکنید نیست

یک جوک دیگر

حداقل 4 سال هست این دیتا سنتر داره از این کانفیگ و روش برای نتورکشون استفاده میکنه شایدبرای شما جدید شده باشه و تنظیمات نتورک یک دیتا سنتر را باگ میدادنید

اولا مطلب علمی گذاشته شده و جنبه تبلیغ ندارد ... دوما تشخیص تبلیغ و... کار جنابالی و امثال جنابالی نیست که نظر میدید .. سوما بلد نیستی حرف بزنی شما بهتره اصلا حرف نزنی پسر جون ... ( توهم کاری هست که می کنی (بلد نیستی حرف بزنی بیخود میکنی پست میدی) )

مورد بعدی یکبار درست بخونی متوجه میشی گفتم بعضی ها میان و طبق ایمیلی که از طرف دیتاسنتر بهشون اعلام میشه و مثلا نت ماسک رو 255.255.255.248 میده میزنن ... این پست برای چنین افرادی هست .. شما بلدی نظر نده ...(اتم هم کشف نکردیم راهنمایی داریم میکنیم )

سوما ... از 2 ماه پیش که تعداد سرور ها افزایش پیدا کرده و شبکه های سیسکو تغییر داده شده یک سری مشکلات پیش اومده (شما که توی خرید و فروش از این دیتاسنتر نیستید نظر ندید ( اگر هم که هستید پس فکر کنم خوابید)

و مورد آخر هم که شما به عنوان جک ازش یاد کردید ...

Sent by Support - 08/11/2013 to 09:25

Hello,

There is a new bug in ovh cicso network on eg servers . this ip pack will be remove and we submit new one for your server.

Thank you for trusting OVH.

Cordially,

Armando @ OVH Support

متاسفم برای جنابالی و توصیه میکنم قبل از هر پستی از این به بعد یک تحقیق بزنید که این شکل نخوره توی برجکتون ....

lnspiron
December 8th, 2013, 16:16
سلام
کاربر mynetwork درست میگن ما هم از OVH Canada چند تا سرور داریم و همین مشکلات رو داشتیم و حتی داریم هنوز ،حرفشون کاملا تایید میشه. جناب MagicVps.Com بحث رو به انحراف نکشید از شما بعید هست.

future
December 8th, 2013, 16:31

یک جوک دیگر

واقعا در تعجب هستم یوزر (MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/))شما با این فرهنگ صحبت کردن چطوری 1600 تا پست گذاشتید .

کاربر mynetwork یک سوال داشتم از شما (اولا تشکر از پستتون ( برای بنده که از کانادا سرور دارم کمکم کرد ) ) الان ما این رو برای هم 2003 و هم 2008 می تونیم انجام بدیم و یا فقط برای 2003 هست؟ چون حتی دیتاسنتر هم برای 2003 فقط توضیح داده !!

MagicVps.Com
December 8th, 2013, 17:00
سلام
کاربر mynetwork درست میگن ما هم از OVH Canada چند تا سرور داریم و همین مشکلات رو داشتیم و حتی داریم هنوز ،حرفشون کاملا تایید میشه. جناب MagicVps.Com بحث رو به انحراف نکشید از شما بعید هست.

کسی بحث به انحراف نکشده شما ممکنه بپرسم چند وقت هست زا این دیتا سنتر سرور دارید

این چیزیکه ایشون توضیح دادن سرچ کنید بارها توی فورم مطرح شده و چیز جدیدی نیست توی سایت او و ی اچ هم دقیقا توضیح داده شده لینکش هم توی پست قبلی زدم اگر شما بلد نیستید با نتورک این دیتا سنتر کار کنید پس بهتر اشتباهات خودتون گردن موارد دیگر ندازین

MagicVps.Com
December 8th, 2013, 17:18
واقعا در تعجب هستم یوزر (MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/))شما با این فرهنگ صحبت کردن چطوری 1600 تا پست گذاشتید .

کاربر mynetwork یک سوال داشتم از شما (اولا تشکر از پستتون ( برای بنده که از کانادا سرور دارم کمکم کرد ) ) الان ما این رو برای هم 2003 و هم 2008 می تونیم انجام بدیم و یا فقط برای 2003 هست؟ چون حتی دیتاسنتر هم برای 2003 فقط توضیح داده !!

یعنی شما طبق اون اموزش دیتا سنتر عمل نمیکردن

فرهنگ صحبت کردن عزیز دل میتوین برید پستها را بخونید که ببنید چطوری گزاشته شده 1600 تا خوشبختامه فقط پستهای اموزشی و حل مشکلات و موادر مشابه حساب میشود و پستهای بیخود شمارش نمیشه

ایشون امدن گفتن شبکه ضعیف سیسکو
عزیزم وقتی به شما میگن اگر از دیوار مردم بالا بردید شما را بجرم ***ی میگیرن پس حق نداردی از دیوار مردم بالا برید

الان هم دیتا سنتر هم گفته اوصول صحیح کانفیگ نتورکشون این هست لینک و توضیحات هم گزاشتن بعد شما که نمیتوانید دلبخواهی بری هرجور دوست داری تنظیم کنی بعد که دیتا سنتر اخطار بده و بگه تنظیمات اشتباه هست و بلوک میکنم ایپی را اگر کانفیگ صحیح نشه شما بگید که ضعف سیسکو هست و باگ سیسکو اخه چه ربطی داره

این هم یک نمونه دیگر که توضیح دادن دیگه نگفتن باگ و این داستانها
آموزش کانفیگ صحیح شبکه در دیتا سنتر ovh
http://www.webhostingtalk.ir/f10/86029/

لینک اموزش اصلی هم OVH : BridgeClient (http://help.ovh.co.uk/BridgeClient)

mynetwork
December 8th, 2013, 19:16
یعنی شما طبق اون اموزش دیتا سنتر عمل نمیکردن

فرهنگ صحبت کردن عزیز دل میتوین برید پستها را بخونید که ببنید چطوری گزاشته شده 1600 تا خوشبختامه فقط پستهای اموزشی و حل مشکلات و موادر مشابه حساب میشود و پستهای بیخود شمارش نمیشه

ایشون امدن گفتن شبکه ضعیف سیسکو
عزیزم وقتی به شما میگن اگر از دیوار مردم بالا بردید شما را بجرم ***ی میگیرن پس حق نداردی از دیوار مردم بالا برید

الان هم دیتا سنتر هم گفته اوصول صحیح کانفیگ نتورکشون این هست لینک و توضیحات هم گزاشتن بعد شما که نمیتوانید دلبخواهی بری هرجور دوست داری تنظیم کنی بعد که دیتا سنتر اخطار بده و بگه تنظیمات اشتباه هست و بلوک میکنم ایپی را اگر کانفیگ صحیح نشه شما بگید که ضعف سیسکو هست و باگ سیسکو اخه چه ربطی داره

این هم یک نمونه دیگر که توضیح دادن دیگه نگفتن باگ و این داستانها
آموزش کانفیگ صحیح شبکه در دیتا سنتر ovh
http://www.webhostingtalk.ir/f10/86029/

لینک اموزش اصلی هم OVH : BridgeClient (http://help.ovh.co.uk/BridgeClient)

شما ماشاالله مثل اینکه توی خوندن مشکل دارید .. یکبار عرض بنده و اون تیکتی که از طرف دیتاسنتر به ما داده شد برای یکی از سرور ها که آی پی گرفته شده بود و مشکل از طرف سیسکو بود که با اینکه آی پی ها اوکی بودن اما اصلا به شبکه وصل نمیشدن و دیتاسنتر گفت مشکل در سیسکو هست (یک باگ ) و اینکه او وی اچ هر ماه نزدیک یکی دو بار فقط توی سیستم هاش (یک مشکل رو معرفی می کنه و درصد میده که چه درصدی از این مشکل حل شد ) اینا همه از نظر جنابالی کشکه ... ( من پیشنهاد می کنم شما برید مدیر فروش و تبلیغات OVH بشید) پنهان کردن مشکلاتتون 20 هست .. (خود دیتاسنتر داره میگه آقا یک باگ هست برطرف میشه شما اونوقتی می گی ..........)) (عجب داره به خدا)

و حالا یک چیزه جالب بگم به جنابالی و امثال جنابالی و حتی این اموزشی که گذاشتید به عنوان آموزش جامع و مردم رو هم بدبخت کردید با این آموزش و واقعا هم برای کسانی که این آموزش رو گذاشتن متاسفام هستم .. حالا چرا ... گیت وی توی شبکه او وی اچ همیشه آی پی مادر با 254 آخر نیست !! درسته توی هر پک آی پی نت ماسک رو نباید توجه کرد و باید طبق آموزش او وی اچ رفت ... اما دیگه بقیه چیزها مثل گیت وی درست هست .. این آموزش رو شما گذاشتین بعد گفتید آی پی مادر + آخر 254 .. این مسخره ترین نوع آموزشه ... کی گفته این آموزش درسته؟معمولا توی پک های آی پی گیت وی آی پی یکی مونده به آخر هست نه آی پی مادر + 254 آخر .. !!! پس در نتیجه لطفا دیگه نظر ندید

(1600 تا خوشبختامه فقط پستهای اموزشی و حل مشکلات و موادر مشابه حساب میشود و پستهای بیخود شمارش نمیشه )
اینطوری مشکلات مردم رو حل کردید؟متاسفام

(الان هم دیتا سنتر هم گفته اوصول صحیح کانفیگ نتورکشون این هست لینک و توضیحات هم گزاشتن بعد شما که نمیتوانید دلبخواهی بری هرجور دوست داری تنظیم کنی بعد که دیتا سنتر اخطار بده و بگه تنظیمات اشتباه هست و بلوک میکنم ایپی را اگر کانفیگ صحیح نشه شما بگید که ضعف سیسکو هست و باگ سیسکو اخه چه ربطی داره)
دل بخواهی ؟؟؟ دیتاسنتر با خرید هر آی پی داره مشخصات ارسال میکنه .. صد در صد کسانی که اوایل کارشون هست از نت ماسکی که ارسال شده استفاده می کنند و فکر می کنند اون مورد 255.255.255.255 آموزش دیتاسنتر برای آی پی های رایگان هست که گیت وی ipserver+254 و نت ماسک 255.255.255.255 هستش !!! باز هم عرض می کنم برای شما متاسفم

MagicVps.Com
December 8th, 2013, 19:38
گیت وی توی شبکه او وی اچ همیشه آی پی مادر با 254 آخر نیست !! درسته توی هر پک آی پی نت ماسک رو نباید توجه کرد و باید طبق آموزش او وی اچ رفت ... اما دیگه بقیه چیزها مثل گیت وی درست هست

بنده هم این قسمت تاییدی میکنم عزیزم بحثی سر گت وی ندارم چرا که خودم هم توی بعضی موارد از گت وی که اخر 254 باشه اصلا استفاده نمیکنم قابل توجه شما اگر بخواستم این کار کنم که دیگه کریو هم نمیتونستم نصب کنم توی این دیتا سنتر (شاید شما هم بخاطر اون اموزشها بگید که نصب نمیشه نمیدونم شاید هم مطلع باشید که نصب میشه کریو خیلیا ز کسانی که مدعی هستند بلدهستند د توی این دیتا سنتر کار کنند وقتی بهشون میگیم کریو نصب میشه میگن نه میدونید که چرا میگن سر همون قضیه نت مسک و گت وی هست که وقتی بزنید توی برنامه قبلونمکنه در صورتی که میشه ))که الان دارم نصب میکنم بدون مشکل پس بدون که میدونم که چی به چی هست قضیه

ظاهرا توی یکسر یموادر با هم اختلاف نظر داشتم

اون لینکهم که دادم بخطار این دادم که اون مورد که توش گفته بود 255.255.255.255 باید بشه که شما همن قسمت کگفتید و گفته بودین باگ هست

mohammad73
December 8th, 2013, 19:49
هر کی بلد نیست شبکه کانفیگ کنه میگه این دیتاسنتر بده
استارتر فکر کنم سواد ضعیفی دارید

mynetwork
December 8th, 2013, 19:52
بنده هم این قسمت تاییدی میکنم عزیزم بحثی سر گت وی ندارم چرا که خودم هم توی بعضی موارد از گت وی که اخر 254 باشه اصلا استفاده نمیکنم قابل توجه شما اگر بخواستم این کار کنم که دیگه کریو هم نمیتونستم نصب کنم توی این دیتا سنتر (شاید شما هم بخاطر اون اموزشها بگید که نصب نمیشه نمیدونم شاید هم مطلع باشید که نصب میشه کریو خیلیا ز کسانی که مدعی هستند بلدهستند د توی این دیتا سنتر کار کنند وقتی بهشون میگیم کریو نصب میشه میگن نه میدونید که چرا میگن سر همون قضیه نت مسک و گت وی هست که وقتی بزنید توی برنامه قبلونمکنه در صورتی که میشه ))که الان دارم نصب میکنم بدون مشکل پس بدون که میدونم که چی به چی هست قضیه

ظاهرا توی یکسر یموادر با هم اختلاف نظر داشتم

اون لینکهم که دادم بخطار این دادم که اون مورد که توش گفته بود 255.255.255.255 باید بشه که شما همن قسمت کگفتید و گفته بودین باگ هست

دوست عزیز بنده به هیچ چیز ( به هیچ چیز ) و باز هم عرض می کنم به هیچ چیز جز انتقال اطلاعات درست و قابل فهم برای تمامی سطح علمی جامع ای که توش زندگی می کنم یعنی ایران فکر نمی کنم .. در نتیجه بنده این آموزش ها رو دیده بودم .. اما جاییش ننوشته بود بعضی از این توضیحاتی که ما ارائه کردیم توی این پست و خداراشکر انگار به درد خیلی ها خورد تا اون آموزش های موجود قبلی .. ( یکی از این موارد اینکه عرض کردم که بعضی ها از روی ایمیل ارسال شده همراه پک آی پی کار رو انجام میدن و نت ماسک رو به شکل ارسال شده میزنن نه اون شکلی که باید بزنن ( الان با توضیحات ما کاملا این برای تمامی دوستان عزیز جا افتاد ... ) و...

باگی هم که عرض کردم ... رو توضیح میدم .. شبکه های OVH به دو دسته تقسیم میشن
Cisco Catalyst
Cisco Nexus
شبکه اولی تا سرور های SP هست استفاده میشه که مشکلات خیلی خیلی کمی داره نسبت به شبکه نکسوس (شبکه دومی ) و شبکه نکسوس هم برای سرور های SP به بالا استفاده میشه که یکی از باگ هاش اینه مثلا که یک سرور یک دفعه از یک مدتی شروع می کنه به هارد ریبوت (شبکه اون سرور کلا برای مدتی میپره) و یا باگ هایی مثل اینکه شما پک آی پی خریداری می کنید و کل اون پک کار نمیده اصلا روی سرور و با کلی جرو بحث با SWAT OVH قبول میکنن که مشکل از طرف اونا بوده ..(البته خارجی ها انگار مثل ما نیستن که گارد میگیریم جلوی مشکل و میگیم نه .. چی .. کجا ... مشکلی نیست /// و راحت قبول میکنن خارجی ها ) ... این مواردی بود که حتی توی تست سیستم اوی وی اچ که حالا آدرسش یادم نیست درست هم ذکر شده و حتی توی تیکت ها هم به ما جواب داده شده که یک نمونش رو قرار دادم ... ) اگر به کل مباحث بنده توجه کرده باشید می بینید که تا این لحظه موارد جدیدی برای بیشتر دوستان ذکر شده که عمرا شما بتونید توی این انجمن پیدا کنید ( منظور این هست که مسائل به صورت باز تر توضیح داده شد (یک نمونش توضیح بالا )) قبول کنید رفتار شما در جایگاه یک نظر دهنده اولیه در حالی که تمامی کاربران استقبال کردن از این موضوع (چون مشکلشون بوده) بسیار زشت و دور از شان یک شبکه کار بوده ... ما هم این جا نه قصد جروبحث با کسی رو داریم نه ایجاد اختلال در کار دیگران .. فقط عرض کردم و باز هم میگم میخوایم مطالب به بهترین شکل به کاربران ارائه بشه ... والسلام

mynetwork
December 8th, 2013, 19:54
هر کی بلد نیست شبکه کانفیگ کنه میگه این دیتاسنتر بده
استارتر فکر کنم سواد ضعیفی دارید

شما دوست عزیز نیاز به فکر کردن ندارید و زحمت هم به خودتون ندید جهت فکر کردن ... اون عزیزانی که باید بگیرن بحث سر چی بود گرفتن سر چی بود ... لطفا شما که فکر هم نکنم سرور داشته باشید از ovh نظر ندید

موفق و پیروز باشید

MagicVps.Com
December 8th, 2013, 20:54
دوست عزیز بنده به هیچ چیز ( به هیچ چیز ) و باز هم عرض می کنم به هیچ چیز جز انتقال اطلاعات درست و قابل فهم برای تمامی سطح علمی جامع ای که توش زندگی می کنم یعنی ایران فکر نمی کنم .. در نتیجه بنده این آموزش ها رو دیده بودم .. اما جاییش ننوشته بود بعضی از این توضیحاتی که ما ارائه کردیم توی این پست و خداراشکر انگار به درد خیلی ها خورد تا اون آموزش های موجود قبلی .. ( یکی از این موارد اینکه عرض کردم که بعضی ها از روی ایمیل ارسال شده همراه پک آی پی کار رو انجام میدن و نت ماسک رو به شکل ارسال شده میزنن نه اون شکلی که باید بزنن ( الان با توضیحات ما کاملا این برای تمامی دوستان عزیز جا افتاد ... ) و...

باگی هم که عرض کردم ... رو توضیح میدم .. شبکه های OVH به دو دسته تقسیم میشن
Cisco Catalyst
Cisco Nexus
شبکه اولی تا سرور های SP هست استفاده میشه که مشکلات خیلی خیلی کمی داره نسبت به شبکه نکسوس (شبکه دومی ) و شبکه نکسوس هم برای سرور های SP به بالا استفاده میشه که یکی از باگ هاش اینه مثلا که یک سرور یک دفعه از یک مدتی شروع می کنه به هارد ریبوت (شبکه اون سرور کلا برای مدتی میپره) و یا باگ هایی مثل اینکه شما پک آی پی خریداری می کنید و کل اون پک کار نمیده اصلا روی سرور و با کلی جرو بحث با SWAT OVH قبول میکنن که مشکل از طرف اونا بوده ..(البته خارجی ها انگار مثل ما نیستن که گارد میگیریم جلوی مشکل و میگیم نه .. چی .. کجا ... مشکلی نیست /// و راحت قبول میکنن خارجی ها ) ... این مواردی بود که حتی توی تست سیستم اوی وی اچ که حالا آدرسش یادم نیست درست هم ذکر شده و حتی توی تیکت ها هم به ما جواب داده شده که یک نمونش رو قرار دادم ... ) اگر به کل مباحث بنده توجه کرده باشید می بینید که تا این لحظه موارد جدیدی برای بیشتر دوستان ذکر شده که عمرا شما بتونید توی این انجمن پیدا کنید ( منظور این هست که مسائل به صورت باز تر توضیح داده شد (یک نمونش توضیح بالا )) قبول کنید رفتار شما در جایگاه یک نظر دهنده اولیه در حالی که تمامی کاربران استقبال کردن از این موضوع (چون مشکلشون بوده) بسیار زشت و دور از شان یک شبکه کار بوده ... ما هم این جا نه قصد جروبحث با کسی رو داریم نه ایجاد اختلال در کار دیگران .. فقط عرض کردم و باز هم میگم میخوایم مطالب به بهترین شکل به کاربران ارائه بشه ... والسلام

دوست عزیز بنده با توضیحات شما مشکلی نداشتم و ندارم
من سر این مورد با شما بحث کردم که نقل قول شده دمیتوانستند توی فورم هم سرچ کنید کلی پست و تاپیک پیدا میکنید توی همین فورم
شما گفتید این باگ با این کار از بین میره در صورتی که این مورد همه ازش اطلاع دارند(سابنت 255.255.255.255) کسانی که حداقل یکبار سرور داشتن از این دیتا سنتر که سابنتش باید چطوری باشه

اون توضیحات جدیدهم الان به پستتون اضافه اول کردن
برای اینکه هم بهتون ثابت بشه که مطلع بودم همنطور یکه گفتم شما با سابنت 255.255.255.255 .و گت وی که اخرش .254 باشه هیچ وقت نخواهدی تونست کریو نصب کنید و با توجه به اینکه نصب کردم پس مطن باشید از این مورد و این کانفیگ که صرفا .254 گت وی نمیشه مطلع بودم

اینکه گفتم تبلغ چون مد شده طرف میاد برای ا اینکه 100 پسته بشه یا برای تبلغ سایت خودش شروع میکنه به کپی پست کردن پستهای و مواردیکه شاید چندین و چند بار قبلا نوشته شده بوده توی فروم

شما هم این پست که شامل قضیه سابنت بود تو.ی سایت خودتون همین امروز پست کردین توی یک فورم تازه تاسیس شده و بعدش امدین اینجا پست زدین و منبع را اون سایت زدین و عنوان تاپیکی که عنوان کردین
مخاطبکه ببینه اولین چیز ی که به فکرش میرسه که یک پست تبلیغاتی و تکراری هست یک بار دیگر برید قسمت اول پستتون که نوشنتید بخونید میبنید که اون مورد بارها نوشته شده و چیز جدیدی نبود قسمت دومی زیرش جدید رفتید ادیت کردین و اضافه کردین به توضیحات
در ضمن بنده سرور از این دیتا سنتر چندتا دارم ولی در این فورم فورش عمومی ندارم از این دیتا سنتر گفت مکه فکرنکنید همینطور ی بدون اینکه سروری از این دیتا سنتر داشته باشم در این مورد صحت کردم
موفق باشید

mynetwork
December 8th, 2013, 21:05
دوست عزیز بنده با توضیحات شما مشکلی نداشتم و ندارم
من سر این مورد با شما بحث کردم که نقل قول شده دمیتوانستند توی فورم هم سرچ کنید کلی پست و تاپیک پیدا میکنید توی همین فورم
شما گفتید این باگ با این کار از بین میره در صورتی که این مورد همه ازش اطلاع دارند(سابنت 255.255.255.255) کسانی که حداقل یکبار سرور داشتن از این دیتا سنتر که سابنتش باید چطوری باشه

اون توضیحات جدیدهم الان به پستتون اضافه اول کردن
برای اینکه هم بهتون ثابت بشه که مطلع بودم همنطور یکه گفتم شما با سابنت 255.255.255.255 .و گت وی که اخرش .254 باشه هیچ وقت نخواهدی تونست کریو نصب کنید و با توجه به اینکه نصب کردم پس مطن باشید از این مورد و این کانفیگ که صرفا .254 گت وی نمیشه مطلع بودم

اینکه گفتم تبلغ چون مد شده طرف میاد برای ا اینکه 100 پسته بشه یا برای تبلغ سایت خودش شروع میکنه به کپی پست کردن پستهای و مواردیکه شاید چندین و چند بار قبلا نوشته شده بوده توی فروم

شما هم این پست که شامل قضیه سابنت بود تو.ی سایت خودتون همین امروز پست کردین توی یک فورم تازه تاسیس شده و بعدش امدین اینجا پست زدین و منبع را اون سایت زدین و عنوان تاپیکی که عنوان کردین
مخاطبکه ببینه اولین چیز ی که به فکرش میرسه که یک پست تبلیغاتی و تکراری هست یک بار دیگر برید قسمت اول پستتون که نوشنتید بخونید میبنید که اون مورد بارها نوشته شده و چیز جدیدی نبود قسمت دومی زیرش جدید رفتید ادیت کردین و اضافه کردین به توضیحات
در ضمن بنده سرور از این دیتا سنتر چندتا دارم ولی در این فورم فورش عمومی ندارم از این دیتا سنتر گفت مکه فکرنکنید همینطور ی بدون اینکه سروری از این دیتا سنتر داشته باشم در این مورد صحت کردم
موفق باشید

(شما گفتید این باگ با این کار از بین میره در صورتی که این مورد همه ازش اطلاع دارند(سابنت 255.255.255.255) کسانی که حداقل یکبار سرور داشتن از این دیتا سنتر که سابنتش باید چطوری باشه)

بنده کی گفتم با 255.255.255.255 این باگ رفع میشه روی سرور شما؟ بنده عرض کردم دیتاسنتر چنین باگی داره که برای دور زدن این باگ بر اساس گفته های خود دیتاسنتر ( کانفیگ هایی که معرفی کرده ) فعلا باید پیش بریم ...(به جای اون موردی که هنگام خرید آی پی ها ایمیل میشه)(در بحث ساب نت)..
در مورد تبلیغ ... ما نیازی به تبلیغ در جایی نداریم جناب . متن آموزشی و علمی از خودمون(بازم عرض می کنم خودمون ( چون همانطور که اثبات کردم این پست بعضی از ابهامات را برطرف کرد و هیچ کدوم از پست های این انجمن قبلا اینکارو نکرده بود) گذاشته شده و این حق رو داریم که منبع اصلی اون رو هم معرفی کنیم .. اسم این تبلیغ نیست ... ممکنه سودجویی هایی شده باشه اما دیگه مردم اینقدر الان میفهمن که فرق تبلیغ و هدف آموزش رو متوجه بشن توی پست ها..

بنده کاری به این ندارم که شما میدونید قضیه گیت وی که باید فلان باشه یا نباشه ... یا اینکه قبلا پستی زده شده بوده یا نشده بوده و یا اینکه شما فکر می کنید کار ما تبلیغ بوده یا نبوده ... خداراشکر هدف ما که برطرف کردن ابهام هایی برای بیشتر کاربران ovh بود انجام شد و خواهد شد با خوندن این پست .. (حالا اینکه توی اون پست مثلا میگه دی ان اس اول رو 216.186.33.99 بزنید و فلان ... این رو دیگه فکر کنم توی همه دی سی ها مشترکه .. و به جای این که بیان اصلا بگن چرا شما باید به جای اون نت ماسکی که بهتون داده میشه طبق این اموزش برید در او وی اچ بحث کنن اومدن یک سری چیزهای معلوم رو گفتن که اگر واقعا کسی دیگه اینا رو ندونه بهتره اصلا سرور نزنه ... (همون دی ان اس و...) در نتیجه این نشون میده ما کاملا موارد رو مشخص کرده ایم ...

اگر اعلام می کنید که مشکلی با ما نداریم ما اعلام می کنیم با شما مشکل داریم ... و تنها مشکل ما هم طرز صحبت شما در اولین پست شما هست .. که اگر قضیه این رو حل کنید اول بیشتر میشه صحبت کرد

mohammad73
December 8th, 2013, 21:38
شما دوست عزیز نیاز به فکر کردن ندارید و زحمت هم به خودتون ندید جهت فکر کردن ... اون عزیزانی که باید بگیرن بحث سر چی بود گرفتن سر چی بود ... لطفا شما که فکر هم نکنم سرور داشته باشید از ovh نظر ندید

موفق و پیروز باشید

من 12 سرور از این دیتاسنتر در موقیت های مختلف دارم شما فکر کنم تازه وارد هستید و اطلاعات افراد با تجربه انجمن رو زیر سئوال می برید

mynetwork
December 9th, 2013, 06:31
من 12 سرور از این دیتاسنتر در موقیت های مختلف دارم شما فکر کنم تازه وارد هستید و اطلاعات افراد با تجربه انجمن رو زیر سئوال می برید

کاملا مشخص هست که شما 12 سرور دارید دوست عزیز موفق باشید.

arc1o0
December 27th, 2013, 00:58
سلام

جناب
mynetwork (http://www.webhostingtalk.ir/member/93653/)
http://www.webhostingtalk.ir/images/statusicon/user-offline.png

وقت نکردم کل پست های شما رو مطالعه کنم، اما ظاهرا یک جایی به اشکال در تاپیک ما که در مورد کانفیگ کارت شبکه سرور مجازی روی مجازی ساز وی ام ویر بود اشاره کرده اید!

لطفا اشکال وارده رو مشخصا مطرح کنید تا بتونیم با پاسخ اون در خدمت شما و دوستان باشیم.

Note:

دوستانی که اشاره کرده اند کر یو با گیت وی 254 و یا سابنت 4*255 قابل نصب نیست:

بنده اعلام می کنم که قابل نصبه و ما برای کاربران خودمون به رایگان نصب می کنیم!

موفق باشید.

M.Abooali
February 12th, 2014, 09:58
هدف استارتر برا من اهمیت نداره تبلیغات یا آموزش،

بحث علمیش را بخوایم دنبال کنیم، من هم مخالف این شکل بیان و گوش بریدن سیسکو هستم. انجام تنظیمات غلط از طرف کاربر یعنی خطای کاربری ... اصلا کلمه باگ در موردش معنا نداره !

واقعا دیتاسنتر به شما همچین تیکت مزحکی داده است؟ اگر جای شما بودم بهش جواب میدادم، نخوردیم نان گندم دیدیم دست مردم!

چند روز پیش سرور جدید از رد استیشن گرفتم، مشکل داشت تو تنظیمات شبکه اش، بهشون پیام دادم و اونها دقیقا یک جورایی خواستن بهانه های عجیب و غریب بیارن، چنان اشک ساپورتشون را در آوردم که تهش طرف اعتراف کرد سرمان شلوغ بود و باید ببخشید بابت دروغی که اون فرد به شم گفته ما از نظر انظباطی تنبیهش میکنیم.

در کل بدونید دیتاسنتر ها هم از این ک... کلک بازی ها زیاد در میارن سر مشتریانی زود باور.

هدف مطلب شما هر چه بوده، بهتره این قسمت هاش را اصلاح کنید و بیخود رو هوا در مورد مسائل علمی و فنی نظر ندین. قضیه خیلی ساده است:

اگر شما با تنظیم صحیح مشکلی ندارید، پس باگی در کار نیست.