توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش دامنه 8 ساله .com!!
delta
December 7th, 2013, 19:56
سلام. یک دامین دارم یادش بخیر 8 سال پیش ثبتش کردم.چندین سال خاک میخورد.امروز تمدیدش کردم یک سال دیگر... یعنی در کل 2 ماه دیگر میشه 8 ساله دامین..کسانی که سایت دانلود نرم افزار دارند یا خوششون میاد به بالاترین قیمت فروخته میشه... رنک و الکسا و.. نداره چون خاک خورده بود..اسمش هم تو گوگل هنوز موجود هست و ... یکی دو سالی روش سایت نرم افزار بود..بعد یکی دیگه خریدش.. بعد خارجی ها خریدنش.. بعد هم که دیگه خاک خورد تا الان...هر کسی دامین اعتبار دار به دردش میخوره یا به کارش میاد و میتونه از اعتبار دامین استفاده کنه اعلام کنه... خواهشن هم قیمت مفتاد تومانی ندید نمیدمش..
قیمت مزایده شروع 250 تومان... به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه..
دامین
p30king.com
:x
DUST
December 7th, 2013, 20:04
قیمتی خودتون اعلام کنید دیگه عزیز جان؟
یکی ارزون بگه بهتون برمی خوره گرون بگه خوشتون میاد:)
delta
December 7th, 2013, 20:07
پایه رو گزاشتم 250 ..خدایی بازم مفته..هزینه فقط ثبتش تو این سالها بیشتر بوده.. #:-s
کسی که یک شبه میخواد اعتبار 8 ساله داشته باشه برای سایتش بیشتر از اینا می ارزه
delta
December 7th, 2013, 20:15
یکی ارزون بگه بهتون برمی خوره گرون بگه خوشتون میاد:)
چه قدر غر میزنی.. گذاشتم پایه رو خوب بابا.. :71: ..قیمت فضایی دامین فروشا رو هم نگفتم..
delta
December 7th, 2013, 20:32
.........ویرایش
delta
December 7th, 2013, 20:37
اینم آرشیوش از 8 سال پیش تا الان... میتونید ببینید سایت نرم افزاری بوده آنموقع ها و...
Internet Archive Wayback Machine (http://web.archive.org/web/20070215000000*/http://www.p30king.com)
mh1376
December 7th, 2013, 20:45
میخوام از طرف یه دوست بهت یه هدیه بدم و اونم اینه که ببرمت به هشت سال پیش
دست رو دلم نزار خونه..یادش واقعا بخیر.. دیال آپ بودیم واسه آپدیت سایت!! :71:خاطرات داشتم باهاش.. نیوک فکر کنم 7.5 بود آنموقع روش نصب کرده بودم..جوانیمون پاش رفت..اسمش الان واسه سایتمون نمیخوره و نیاز ندارم میخوام بفروشمش وگرنه نمیفروختمش..ممنون برادر..:53: