توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام وب سرور ؟
vampire2012
December 7th, 2013, 17:07
سلام خسته نباشید دوستان .
سرور اختصاصی برای سایت تهیه کردیم . سرور ویندوز هست و 2 تا درایو 2 ترا داره .
میخواستم ببینم بهتره از کدوم وب سرور برای اینکار استفاده کنم که به مشکل بر نخورم چون یه سری فایل ها توی یک درایو هستن یه سری دیگه توی درایو دیگه . از کدوم وب سرور استفاده کنم که یهجا نشون بده و سرعت دانلود ازش خوب باشه ؟
بازم میگم سرور ویندوز هست . تشکر
glxx
December 7th, 2013, 17:18
iis
easyphp
xammp
هر کار کنی نمیشه شما باید لینکش کنی یا باید در پوشه برنامه باشد
DUST
December 7th, 2013, 17:45
سرور ویندوز ای ای اس
سرور لینوکس ان جینکس
babelirani
December 7th, 2013, 17:56
سلام خسته نباشید دوستان .
سرور اختصاصی برای سایت تهیه کردیم . سرور ویندوز هست و 2 تا درایو 2 ترا داره .
میخواستم ببینم بهتره از کدوم وب سرور برای اینکار استفاده کنم که به مشکل بر نخورم چون یه سری فایل ها توی یک درایو هستن یه سری دیگه توی درایو دیگه . از کدوم وب سرور استفاده کنم که یهجا نشون بده و سرعت دانلود ازش خوب باشه ؟
بازم میگم سرور ویندوز هست . تشکر
با سلام
دوست عزیز از IIS استفاده کنید در سرور ویندوز و از Virtual Directory استفاده کنید برای لینک دار کردن درایور دوم
vampire2012
December 7th, 2013, 21:29
با سلام
دوست عزیز از IIS استفاده کنید در سرور ویندوز و از Virtual Directory استفاده کنید برای لینک دار کردن درایور دوم
ممنون درست شد این مشکل . فقط مشکل اینه که با iis فایلی دانلود میشه توی idm بیشتر از 9 کانکشن نمیده ، سرعتش هم اصولا پایین میشه ؟ راهی برای حل این مشکل ندارید ؟
babelirani
December 7th, 2013, 21:35
ممنون درست شد این مشکل . فقط مشکل اینه که با iis فایلی دانلود میشه توی idm بیشتر از 9 کانکشن نمیده ، سرعتش هم اصولا پایین میشه ؟ راهی برای حل این مشکل ندارید ؟
سلام دوباره
دوست عزیز سرور اختصاصی هستش یا سرور مجازی ؟
یه لینک پ.خ کنید
vampire2012
December 7th, 2013, 21:41
سلام دوباره
دوست عزیز سرور اختصاصی هستش یا سرور مجازی ؟
یه لینک پ.خ کنید
لینک پ.خ شد . سرور اختصاصی هتزنر هست .
vampire2012
December 8th, 2013, 09:07
جناب babelirani و دوستان دیگه کمک نمیکنن دیگه ؟ =((