توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بالا رفتن cpu سرور و از کار افتادن سایت
mniiinm
December 7th, 2013, 13:41
سلام من یه وی پی اس ویندوز 2003 دارم که روش xampp نصب کردم . سایت خوب کار میکنه ولی هر دو سه روز یکبار یدفه cpu میزنه بالا و سایت بینهایت کند میشه و مجبور میشم ری استارت کنم و وقتی که ری استارت میکنم دوباره تا دو سه روز اوضاع خوبه و بعدش دوباره ... .
میخواسم بدونم مشکل از سروره یا xampp . مثلا نباید در xampp تنظیمات خاصی انجام داد تا قاطی نکنه ؟
ممنون
Mr.Te0
December 8th, 2013, 10:25
این مشکل شما میتونه دلایل مختلفی داشته باشه از جمله ممکنه منابع سرویس مجازیتون Share باشه...
DUST
December 8th, 2013, 10:51
کمبود منابع هست
mniiinm
December 8th, 2013, 18:40
سلام دوباره و سپاس بخاطر جوابهاتون . من چند بار چک کردم همیشه بعد از دو یا سه روز که ویندوز ری استارت نشده باشه cpu میره بالا و ربطی به بازدیدکننده ها نداره مثلا امروز افراد آنلاین شده بود یک نفر و باز هم cpu تا رفته بود بالا و وقتی که ری استارت کردم با اینکه افراد آنلاین شده بود بیست نفر ولی cpu حالتش عادی بود .
نمیتونه مشکل از اشتراکی بودن باشه چون همیشه همین که ری استارت میکنم مشکل تا دو روز رفع میشه .
لطفا کمکم کنید
DUST
December 8th, 2013, 21:55
پس باید تنظیمات وامپ رو بررسی کنید و یکسری تنطیمات رو توش عوض کنید
چرا از از لینوکس استفاده نمیکنی پایداری بهتری روز تجربه خواهی کرد ها کنترل پنل رایگانشم
کارت رو راه می اندازه
ADMlN
December 8th, 2013, 23:12
از Xampp بهتره استفاده نشه
اگر میخوای از ویندوز استفاده کنید ترجیا از IIS استفاده کن که تاثیر مبثبت داره
entezar
December 28th, 2013, 23:53
سیستم عامل centos 5.9 و کنترل پنل رایگانی مثل کلوکسو با وب سرور کم حجم و قوی lighttpd که میتونین سوئیج کنی روش بهترین گزینه هستش.
خواستی میتونم کمک کنم
mahdi66
December 29th, 2013, 11:08
اگه برای دانلود دارید استفاده می کنید بهتره آپاچی استفاده نکنید iis بهتر جواب میده
و اینکه درصورتی که فقط برای سایت راه انداختن می خواهید بهتره لینوکس استفاده کنید
Mr.Te0
December 29th, 2013, 11:20
سیستم عامل centos 5.9 و کنترل پنل رایگانی مثل کلوکسو با وب سرور کم حجم و قوی lighttpd که میتونین سوئیج کنی روش بهترین گزینه هستش.
خواستی میتونم کمک کنم
دوست گرامی تاپیک واسه 2 هفته پیش بوده که شما بالا اوردی حتمامشکلش حل شده بوده که دیگه پاسخی نداده...
فکر میکنم بالا اورد تاپیک های قدیمی اسپم حساب میشه.!!!!
entezar
December 29th, 2013, 13:05
دوست گرامی تاپیک واسه 2 هفته پیش بوده که شما بالا اوردی حتمامشکلش حل شده بوده که دیگه پاسخی نداده...
فکر میکنم بالا اورد تاپیک های قدیمی اسپم حساب میشه.!!!!
یعنی چی اسپم حساب میشه؟
من تاریخشو نگاه نکردم اصلا، فقط پستای این بخش رو دیشب یه نگاه انداختم
بعدم دو هفته پیش یا دو روز پیش یا دو سال پیش چه فرقی میکنه؟
مگه جوابی که من دادم پاسخی غیرمنطقی یا تبلیغاتی هستش مثل خیلی های شما که فقط دنبال پول هستین تو این انجمن
من فقط راهنمایی کردم به موردی که خودم روش جواب گرفتم همین
بلاخره چند روز دیگه یک ماه دیگه یا یه سال دیگه چند نفر دیگم همچین مشکلی براشون پیش میاد وقتی تو گوگل سرچ میکنن یا تو این انجمن دنبال راهکار میگردند شاید به این پست برسند و نظرات افراد مختلف رو بخونن و بتونن برا مشکل خودشون راه حل خوبی پیدا بکنند.
من تنها راهکاری رو که خودم جواب گرفتم رو گفتم. حالا از نظر شما اسپمه دیگه نمیدونم هرچی فکر میکنم پستی که شما زدی بیشتر به اسپم میخوره.
چون فقط اومدی گیر دادی به یکی تا تعداد نوشته های خودت رو افزایش بدی در صورتی که من راه حل آوردم. به جای اینکه تو انجمن بگردی و دنبال گیر دادن به من یا امثال من یا هر شخص دیگه ای باشین بهتره وقتی رو که تلف میکنید بهینه تلف کنید. اگه بدرد جامعه نمیخورین دیگه وقت خودتونم تلف نکنین.
شاکله ی تشکیل هر انجمن یا حتی این انجمن کمک رسانی و آموزشی هستش در کنار اون تبلیغات و فروش.
ولی من تو این چند سال غیر این رو دیدم توسط افرادی مثل شما که هدفی جز پول ندارن. و با جملاتی که به کار میبرن سعی دارند افکار رو به سمتی ببرند که خودشون رو نشون بدن و بگن دیگران دنبال اسپم و تبلیغ و از این حرفا هستند. من اگه دنبال این چیزا بودم تو این چند سالی که تو این انجمن عضو بودم تعداد پستهایی که زدم الان باید سه برابر شما می بود. در صورتی که 60 تا پست هم هنوز ندارم و برابر پست هایی که زدم ازم تشکر هم شده.چون سعی نکردم پست الکی بزنم.شواهد گویای همه چی هست. موفق باشید انشالله. من شما رو نمیشناسم پس نه دوست شمام نه دشمن شما امیدوارم برداشت بدی از حرفام نداشته باشید.