توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور از هتزنر
nariman_us
December 7th, 2013, 13:27
درود
درخواست قیمت برای سرورهای ex4 ( همان قدیمی ) و همینطور ex60 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex60) و البته ex40 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex40) با ستاب را دارم .
یکی از سه سرور فوق را خریداری میکنم و مورد استفاده هم برای میزبانی سایت های خودمان و همینطور یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی هست ( به هیچ عنوان فروشنده اکانت و یا ... نیستم و برای آپدیت سایت های خودمان مورد استفاده قرار میگیره پس جای نگرانی اصلا نیست )
لطفا قیمت ها را به ریال ( تومان ) بگید و یک سایت مرجع هم اعلام کنید که فردا قیمت ارز را بر اساس اون محاسبه کنید البته برای این گفتم که چون شاید هزینه ستابپ پرداخت کردیم برای تمدید قیمت متفاوت از امروز را نگند . سرور را انتقال نخواهیم داد ولی اگر هزینه ستاپ دادیم و برای ماههای بعد دچار مشکل شدیم این مورد را به ما حق بدن تا انتقال بدیم .
لطفا کسانی آفر بدن که با این دیتاسنتر آشنایی دارند و بتونند در مورد abuses ما را راهنمایی کنند و همینطور برای راه اندازی اولیه ...
مشتری هر ماه خواهیم بود و هزینه را هم به موقع پرداخت خواهیم کرد .
سپاس از همه بزرگواران
aligoli
December 7th, 2013, 13:32
درود
درخواست قیمت برای سرورهای ex4 ( همان قدیمی ) و همینطور ex60 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex60) و البته ex40 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/ex40) با ستاب را دارم .
یکی از سه سرور فوق را خریداری میکنم و مورد استفاده هم برای میزبانی سایت های خودمان و همینطور یک سرور ویندوز برای کارهای شخصی هست ( به هیچ عنوان فروشنده اکانت و یا ... نیستم و برای آپدیت سایت های خودمان مورد استفاده قرار میگیره پس جای نگرانی اصلا نیست )
لطفا قیمت ها را به ریال ( تومان ) بگید و یک سایت مرجع هم اعلام کنید که فردا قیمت ارز را بر اساس اون محاسبه کنید البته برای این گفتم که چون شاید هزینه ستابپ پرداخت کردیم برای تمدید قیمت متفاوت از امروز را نگند . سرور را انتقال نخواهیم داد ولی اگر هزینه ستاپ دادیم و برای ماههای بعد دچار مشکل شدیم این مورد را به ما حق بدن تا انتقال بدیم .
لطفا کسانی آفر بدن که با این دیتاسنتر آشنایی دارند و بتونند در مورد abuses ما را راهنمایی کنند و همینطور برای راه اندازی اولیه ...
مشتری هر ماه خواهیم بود و هزینه را هم به موقع پرداخت خواهیم کرد .
سپاس از همه بزرگواران
در تمامی دیتاسنترها ابیوز می آید اما روش کنترل و مدیریت مهم است.
EX 4/SB49 - Dedicated Server
Ram : 16 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-2600 or 3770 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm Software-RAID 1
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
هزینه ستاپ : ندارد
هزینه ماهانه : 215 هزار تومان
EX60 - Dedicated Server
Ram : 48 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-920 Quadcore
Hard Disk : 2 x 2 TB 6 Gb/s SATA 7200 rpm HDD Software- RAID 1 class Enterprise
هزینه ماهانه : 247 هزار تومان
EX40 - Dedicated Server
Ram : 32 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell
Hard Disk : 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Software- RAID 1 Enterprise- Klasse
هزینه ستاپ : 205 هزار تومان
هزینه ماهانه : 205 هزار تومان
تست سرعت از این دیتاسنتر : http://www.speedtest.net/result/2901239333.png
================================================== =========================
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی همیشه آنلاین و در دسترس [365/7/24] مهمترین معیار هست.
رمز موفقیت : مهم نیست مشکل را چه کسی بوجود آورده است، مهم آن است سرویس دهنده و مشتری هر دو به یاری یکدیگر مشکل را شناسایی و بررسی، سپس اقدام به رفع مشکل نمایند.
جهت ارسال سوالات قبل از خرید، پشتیبانی، راهنمایی، پیشنهاد و انتقاد در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام (http://www.my.hezarnevis.com/register.php) ، اقدام به ارسال تیکت نمایید (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php).
هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
nariman_us
December 7th, 2013, 13:37
ممنون مهندس
من هم نگفتم نمیاد گفتم اگر اومد کمک کنند مشکل را رفع کنیم تا نزند سرور را ببندن
mehrshad.ho
December 7th, 2013, 13:45
سرور اختصاصی آلمان | مدل SB49
RAM : 16 GB DDR3
CPU : Intel® Core™ i7-3770
HDD : 2 x 3 TB SATA6 Gb/s - 7200 rpm Software-RAID 1
PORT : 1 GBit/s 200 MBit/s Guaranteed
BW : 20 TB
IP : 1
هزینه راه اندازی : ندارد
هزینه ماهیانه : 49 یورو
ممنون مهندس
من هم نگفتم نمیاد گفتم اگر اومد کمک کنند مشکل را رفع کنیم تا نزند سرور را ببندن
جای نگرانی نخواهد بود. :53:
company_hosting
December 7th, 2013, 14:34
با سلام کاربر عزیز
نگرانی در مورد ابیوز نیست.
در خدمتتون هستیم
به لینک زیر هم مراجعه کنید:
سبد خرید - Dade Gostar Sina Shiraz (http://client.servervds.com/cart.php?gid=10)
از همه مهم تر:
در صورت خرید ex40 به صورت دو ماهه از شما هزینه ست آپ گرفته نخواهد شد.(2ماهه 100 یورو)
EX40 -Dedicated server
CPU : Intel® Core™ i7-4770
RAM : 32G Ram DDR3
Hard : 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s HDD
Port :1 Gbit/s-Port
IP : 1 * IPv4
49 یورو قیمت خود سرور در هر ماه+49یورو هزینه ست آپ(در حالت یک ماهه(
EX 60 - Dedicated Server
CPU : Intel® Core™ i7-920 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 |
Port :1 Gbit/s-Port
Guaranteed Bandwidth 200 Mbit/s
Backup Space 100 GB
Country : Germany | Datacenter : Hetzner
59یورو ماهانه
EX 4 - Dedicated Server
CPU : Intel® Core™ i7-3770 Quad-Core
Hard Disk : 2 x 3 TB SATA 6 Gb/s HDD 7200 rpm
Bandwidth : 20 TB | IP : 1 |
Port : 1 Gbit/s with
Country : Germany | Datacenter : Hetzner
49یورو ماهانه
برای استعلام قیمت یورو از طریق این لینک در سایت عضو شده و به بخش مالی و حسابداری شرکت تیکت بدهید. (http://www.servervds.com/client/register.php)(پایین ترین قیمت یورو در سطح بازار)
و یا
در طول شبانه روز با
ID yahoo: sahosseini2005
شماره تماس : 07117307461
شماره : 09374329173
nariman_us
December 7th, 2013, 14:42
(در حالت یک ماهه(
متوجه این جمله نشدم
در ضمن خواهش میکنم نرخ روز ارز را همینجا بفرمایید
اگر قیمت ماههای بعد درست باشه چرا باید تمدید نکنم و خودم را تو دردسر بیاندازم ؟ کلی وقت و هزینه کانفیگ و انتقال و ... باید بزاریم بعد انتقال بدیم ؟
فقط متاسفانه وقتی هزینه ستاپ میدی ماههای بعد برخی از همکاران شما نرخ را تغییر میدن و حتی خودشان هم قبول دارند این کار نادرستی هست
hassan5099
December 7th, 2013, 14:49
سلام
ex40
240 تومان
ستاب در 4 ماه گرفته میشود
بعد چهار ما 200 تومان
ex60
240 تومان
company_hosting
December 7th, 2013, 14:58
متوجه این جمله نشدم
اگر قیمت ماههای بعد درست باشه چرا باید تمدید نکنم و خودم را تو دردسر بیاندازم ؟ کلی وقت و هزینه کانفیگ و انتقال و ... باید بزاریم بعد انتقال بدیم ؟
فقط متاسفانه وقتی هزینه ستاپ میدی ماههای بعد برخی از همکاران شما نرخ را تغییر میدن و حتی خودشان هم قبول دارند این کار نادرستی هست
در مورد قیمت یورو به صورت پ.خ صحبت شد.
company_hosting
December 7th, 2013, 15:02
در ضمن ما این اطمینان را به شما می دهیم که تغییرات قیمت وابسته به قیمت یورو خواهد بود و هیچگونه تغییرات قیمت از طرف ما به صورت ناگهانی اعمال نخواهد شد.
spooky021
December 7th, 2013, 15:58
هزینه ماهانه : 215 هزار تومان
EX60 - Dedicated Server
CPU : Intel® Core™ i7-920 Quadcore
Hard Disk : 2 x 2 TB 6 Gb/s SATA 7200 rpm HDD Software- RAID 1 class Enterprise
هزینه ماهانه : 247 هزار تومان
EX40 - Dedicated Server
Hard Disk : 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Software- RAID 1 Enterprise- Klasse
هزینه ستاپ : 205 هزار تومان
هزینه ماهانه : 205 هزار تومان
تست سرعت از این دیتاسنتر : http://www.speedtest.net/result/2901239333.png
همیشه قیمت اولویت نیست، پشتیبانی همیشه آنلاین و در دسترس [365/7/24] مهمترین معیار هست.
رمز موفقیت : مهم نیست مشکل را چه کسی بوجود آورده است، مهم آن است سرویس دهنده و مشتری هر دو به یاری یکدیگر مشکل را شناسایی و بررسی، سپس اقدام به رفع مشکل نمایند.
جهت ارسال سوالات قبل از خرید، پشتیبانی، راهنمایی، پیشنهاد و انتقاد در پرتال کاربران هزارنویس پس از ثبت نام (http://www.my.hezarnevis.com/register.php) ، اقدام به ارسال تیکت نمایید (http://www.my.hezarnevis.com/contact.php).
هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :
+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
+ دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
+ دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
+ دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران
قابل توجه همکاران پست میدن در 2 پست 2 قیمت ندهند در 1 ساعت
EX40 - Dedicated Server
ستاپ اولیه : 205 هزار تومان
ماهانه : 205 هزار تومان
سبد خرید - هزارنویس (http://www.my.hezarnevis.com/cart.php?gid=30)
بدون ستاپ :
EX 4S/SB59 - Dedicated Server
- Dedicated Server
قیمت ماه اول
161 هزار تومان
سایت= hetzner.ir
با تشکر
spooky021
December 7th, 2013, 16:01
متوجه این جمله نشدم
قیمت ارز ما از صرافی جلالی هست
که برای این ماه تخفیفات 20% درنظر گرفته شده است
با توجه به پرداخت های بالای ما در این دیتا سنتر
ادرس سایت = hetzner.ir
قیمت 1 ماه = قیمت ماه اول + هزینه ست اپ
nariman_us
December 10th, 2013, 21:01
ادرس سایت = hetzner.ir
متاسفانه شما هیچ تخفیفی نداشتید
دوستان توجه کنند من دو ip نیاز دارم به همراه اینکه مجازی سازی نصب بشه و دو سرور مجازی یکی لینوکس و یکی ویندوز نصب بشه ( سرور مورد نیاز EX40 (
هزینه ستاپ را میدم
حتی برای اینکه اعتماد فروشنده را جلب کنم برای تمدید حاضرم هزینه دو ماه را یکجا تقدیم کنم .
به هیچ عنوان تا زمانی که قیمت ارز را بالاتر از صرافی جلالی ندید انتقال نمیدم ولی ضمانت لازم را برای اینکه هر زمان بخوام بتونم انتقال بدم را هم میخوام .
نیازی به کانفیگ ندارم چون این یکی را خودمان انجام میدیم ولی تا حالا مجازی سازی و ویندوز روی سرور نصب نکردم برای همین برای بار اول از فروشنده کمک میخوام ( در ضمن سرور ویندوز را برای آپدیت سایت و کارهای شخصی میخوام )
spooky021
December 10th, 2013, 22:08
متاسفانه شما هیچ تخفیفی نداشتید و قیمت هر ip را هم که یک یورو هست را دو یورو حساب کردید
دوستان توجه کنند من دو ip نیاز دارم به همراه اینکه مجازی سازی نصب بشه و دو سرور مجازی یکی لینوکس و یکی ویندوز نصب بشه ( سرور مورد نیاز EX40 (
هزینه ستاپ را میدم
حتی برای اینکه اعتماد فروشنده را جلب کنم برای تمدید حاضرم هزینه دو ماه را یکجا تقدیم کنم .
به هیچ عنوان تا زمانی که قیمت ارز را بالاتر از صرافی جلالی ندید انتقال نمیدم ولی ضمانت لازم را برای اینکه هر زمان بخوام بتونم انتقال بدم را هم میخوام .
نیازی به کانفیگ ندارم چون این یکی را خودمان انجام میدیم ولی تا حالا مجازی سازی و ویندوز روی سرور نصب نکردم برای همین برای بار اول از فروشنده کمک میخوام ( در ضمن سرور ویندوز را برای آپدیت سایت و کارهای شخصی میخوام )
باسلام
فکر کنم اشتباه میکنید دوست عزیز
امکان نداره ما هزینه یک ای پی را 2 یورو حساب کنیم
لطفا با ایدی مدیر شرکت صحبت کنید در این مورد
احتمالا اشتباه شده
ایدی مدیر شرکت = sahosseini2005
شماره تماس همراه ایشان
09374329173
جناب حسینی
nariman_us
December 10th, 2013, 22:29
باسلام
فکر کنم اشتباه میکنید دوست عزیز
امکان نداره ما هزینه یک ای پی را 2 یورو حساب کنیم
لطفا با ایدی مدیر شرکت صحبت کنید در این مورد
احتمالا اشتباه شده
ایدی مدیر شرکت = sahosseini2005
شماره تماس همراه ایشان
09374329173
جناب حسینی
درود
اتفاقا خود مهندس تو یاهو به من قیمت را 104 یورو و یا همان 426400 تومان اعلام کردند وقتی که درخواست صدور فاکتور کردم
پ . ن. راستی کلی راهنمایی کردن و حتی تلفنی هم صحبت کردیم ، تو تیکت گفته بودن یورو 3990 برای دو ماه اول و ماههای بعد طبق صرافی جلالی ولی بعدا گفتند اگر ستاپ میخواستم با اون قیمت بود و ستاپ را هم 49 یورو اعلام کردند و هزینه را هم همین اندازه که بالاتر از قیمت همکاران شما بود
spooky021
December 10th, 2013, 22:58
درود
اتفاقا خود مهندس تو یاهو به من قیمت را 104 یورو و یا همان 426400 تومان اعلام کردند وقتی که درخواست صدور فاکتور کردم
پ . ن. راستی کلی راهنمایی کردن و حتی تلفنی هم صحبت کردیم ، تو تیکت گفته بودن یورو 3990 برای دو ماه اول و ماههای بعد طبق صرافی جلالی ولی بعدا گفتند اگر ستاپ میخواستم با اون قیمت بود و ستاپ را هم 49 یورو اعلام کردند و هزینه را هم همین اندازه که بالاتر از قیمت همکاران شما بود
صحبت شد و
تیکت به شما دادند بله اعلام شده بود 3990 که گویا یادشون رفته بوده بگن با ست اپ این قیمت هست در تیکت
که بعد شما پی ام دادین و اعلام کردن قیمت روز صرافی که درست هست
در پست های قبل شما مطالعه کنید
ما هم نوشتیم هزینه سرور با پرداخت 2 ماه = هر ماه 50 یورو یعنی 1 یورو اضاف بدلیل بدون ست اپ بودن
شما 2 ایپی اضاف خواسته بودید که هزینه ان 2 یورو هست و با هزینه 50 یورو هر ماه 52 یورو هست
برای 2 ماه میشه 104 یورو و با هزینه قیمت یورو صرافی جلالی هر یورو 4100 تومان برابر است با
426400 تومان که کاملا صحیح هست
شما میتوانید هزینه ست اپ پرداخت کنید برای ماه اول و هر زمان خواستید انتقال بدهید بدون مشکل
که هزینه ماه اول سرور 98 یورو هست + 2 یورو ای پی ان = 100 یورو
در مورد قیمت بله حق با شما هست جناب حسینی اعلام کردند فراموش شده بگن قیمت یورو با ست اپ 3990 هست فقط برای این ماه
اگر سوالی هست اینجا بپرسید که مستند باشه و سو تفاهمی پیش نیاد
با تشکر
nariman_us
December 10th, 2013, 23:05
نه سوالی ندارم فقط گفتم که 20 درصد تخفیفی در کار نبود و من هم گفتم تو تیکت اعلام کردند و فراموش کرده بودند ستاپ را بگند .
در هر صورت آقای مهندس خیلی زحمت کشیدن و کلی راهنمایی کردند ولی قیمت بالاتر از همکاران شما هست .
در مورد ip بله حق با شماست و اشتباه از بنده هست
پوزش میخوام و پست قبلی خودم را هم ویرایش میکنم
spooky021
December 10th, 2013, 23:31
قابل توجه همکاران پست میدن در 2 پست 2 قیمت ندهند در 1 ساعت
- dedicated server
ram : 16 gb ddr3 ram
cpu : Intel® core™ i7-2600 or 3770 quad-core
hard disk : 2 x 3 tb sata 6 gb/s hdd 7200 rpm software-raid 1
قیمت ماه اول
161 هزار تومان
سایت= hetzner.ir
با تشکر
نه سوالی ندارم فقط گفتم که 20 درصد تخفیفی در کار نبود و من هم گفتم تو تیکت اعلام کردند و فراموش کرده بودند ستاپ را بگند .
در هر صورت آقای مهندس خیلی زحمت کشیدن و کلی راهنمایی کردند ولی قیمت بالاتر از همکاران شما هست .
در مورد ip بله حق با شماست و اشتباه از بنده هست
پوزش میخوام و پست قبلی خودم را هم ویرایش میکنم
سلام
مجدد
20% تخفیف فراموش نشده دوست عزیز
اون افر بنده بود
که فروش رفته
پست اینجا گذاشتم
شما پست افر دهنده ها رو بخونید
sb مدل گذاشتن برای فروش به قیمت 190 هزار تومان تا 210 هزار تومان که ما روی ان تخفیف 20% دادیم 3 روز پیش :111: شما مدل ex40 میخواستین که تخفیف نداره
مدل sb بخواهید موجود هست اما نه مدل بالا با ان قیمت
با تشکر
nariman_us
December 11th, 2013, 00:05
سلام
مجدد
20% تخفیف فراموش نشده دوست عزیز
اون افر بنده بود
که فروش رفته
پست اینجا گذاشتم
شما پست افر دهنده ها رو بخونید
sb مدل گذاشتن برای فروش به قیمت 190 هزار تومان تا 210 هزار تومان که ما روی ان تخفیف 20% دادیم 3 روز پیش :111: شما مدل ex40 میخواستین که تخفیف نداره
مدل sb بخواهید موجود هست اما نه مدل بالا با ان قیمت
با تشکر
والله شما همه چیز را نصفه و نیمه میگید
کجای این نوشته شده برای سرور خاصی این قیمت هست ؟ و تخفیف فقط شامل سرور خاصی خواهد شد ؟
ادرس سایت = hetzner.ir
نوشتید که با توجه به پرداخت های بالا 20 درصد تخفیف دارید که نداشتید و هیچ جای این پست هم من نمیبینم به سرور خاصی اشاره کرده باشید بلکه برعکس کلی اشاره به تخفیف به دلیل خرید زیاد از دیتاسنتر داشتید
من هم همان سه روز قبل و همزمان با همین آفر شما تیکت زدم و درخواست دادم و بعد هم درخواست صورتحساب کردم که دیدم متاسفانه قیمت بالاتری دارید چرا که همکاران شما هزینه ستاپ را 40 یورو و هزینه خود سرور را 46 یورو دارند محاسبه میکنند در حالی که شما هم هزینه سرور و هم هزینه ستاپ را 49 یورو دارید محاسبه میکنید
این پست و این سرور شامل تخفیف بوده
قیمت دوستان با ما مقایسه کنید متوجه میشوید
=============
این سرور هم موجود میباشد
- Dedicated Server
قیمت ماه اول
161 هزار تومان
سایت= hetzner.ir
با تشکر
====================
در مورد دوستانی که 46 یورو دادند این جز افرادی هستند که با جناب حسینی مشکل داشتند 2 سال پیش چون قیمت های ایشون به طور باور نکردنی پاین بود و قیمت بسیار پاین چون تامین کننده یورو ایشون از اقوامشون بود و ... و توهین های که به ایشون کردند و .....که جای بحث نیست اینجا
که هیچ عتباری ندارند و نخواهند داشت و نخواهند رسید به شرکت جناب حسینی
و خیلی ها امدن رغابت کنن که یا کلاه بردار از اب در امدن یا شکست خوردن یا تیمشون به هم ریخت و ...
خوشبختانه تو انجمن پست هاشون هست اگر سرچی کنید متوجه این افراد میشوید
این پست و این سرور شامل تخفیف بوده
قیمت دوستان با ما مقایسه کنید متوجه میشوید
=============
این سرور هم موجود میباشد
- Dedicated Server
قیمت ماه اول
161 هزار تومان
سایت= hetzner.ir
با تشکر
====================
در مورد دوستانی که 46 یورو دادند این جز افرادی هستند که با جناب حسینی مشکل داشتند 2 سال پیش چون قیمت های ایشون به طور باور نکردنی پاین بود و قیمت بسیار پاین چون تامین کننده یورو ایشون از اقوامشون بود و ... و توهین های که به ایشون کردند و .....که جای بحث نیست اینجا
که هیچ عتباری ندارند و نخواهند داشت و نخواهند رسید به شرکت جناب حسینی
و خیلی ها امدن رغابت کنن که یا کلاه بردار از اب در امدن یا شکست خوردن یا تیمشون به هم ریخت و ...
خوشبختانه تو انجمن پست هاشون هست اگر سرچی کنید متوجه این افراد میشوید
با تشکر
hetzner.ir
البته افرادی به صورت باندی بدون دلیل و مستندات و تحت حمایت افرادی به اصطلاح رقیب، اقدام به ارسال پیام خصوصی به افرادی که نیاز به سرور اختصای یا مجازی دارند و یا دخالت و پارازیت در مسایلی (تایپک ها) که به آن ها مرتبط نمی باشد. می نمایند که البته فقط شامل حال هزارنویس نبوده و نیست !
قصد خود شیرینی و اعلام وجود داشتن می نمایند و یا با توهمات خویش اقدام به انتشار نشر اکاذیب می نمایند.
البته اگر از شرکت های معتبر تحقیق نمایید سابقه نادانی این افراد مشخص است. هر چند بعد از این پست اقدام به ویز ویز هایی خواهند کرد اما بی پاسخ خواهد ماند زیرا وقت بنده مهم تر از این حرف ها است که برای این افراد بگذاریم اما صرفا برای اطلاع شما : اقدام به درج این پست نمودم.
نمونه : http://www.webhostingtalk.ir/f12/99220/index2.html#post940154
----------------------------------------------------
آفر هزارنویس در http://www.webhostingtalk.ir/f12/99220/#post939992 مشخص است، در صورتی که نیاز به راهنمایی و یا موردی وجود دارد که برای شما جای سوال باقی گذاشته است اعلام نمایید تا توضیح داده شود.
اول از همه پدر مادر من از بچگی یادم دادند که همیشه انتقاد پذیر باشم اگر کسی نیست بهتره از شبکه مجازی دور بشه چون جنبه نداره
شما هم میتونی ایراد بگیری اینها ایرادات شما هستن نه پارازیت
جهت اطلا عتون ، چند وقت پیش گروهی کلاه بردار مشخص شد در این سایت از هتزنر سرور به اسمی دیگر قالب میکردن به مشتری و هنوز هم ادامه داره
پستهاش هست که کار چه کسی هست
موقعی که ما تو نت بودیم از هتزنر سرور میدایم سایت شما ثبت نشده بود
همان مقدار شما وقت گذاشتی برای نوشتن متن ، ما هم وقت گذاشتیم نه بیشتر
صرفا جهت اطلاع ما با کسی بحث نمیکنیم
صرفا جهت اطلاع ما از کسی انتقاد کردیم ایراد گرفتیم که جنبه داشت
اگر مسئله ای هست خودش زبون داشت میامد میگفت یا اینکه میترسه و حرف جز دروغ چیزی نبوده
کسی حرفی داره خودش بیاد بزنه نه مثل این آقای بی تجربه کم سن و سال بی تجربه ، نقل قولی کنه که هیچ مربوط به ایشون نمیشده
از تمام یوزرها تشکر میکنم که عاقلانه و با منطق کار شبکه ای برخورد می کنن
معذرت میخوام معنی این پست ها چیه ؟ من تاپیک درخواست زدم اونوقت شما که همگی باسواد و مهندس هستید به جای دادن آفر دارید به هم توهین میکنید و هر کس اون یکی را داره کلاه بردار خطاب میکنه اون هم با نام های متفاوت کاربری برای فرار از بن شدن
company_hosting
December 11th, 2013, 20:26
معذرت میخوام معنی این پست ها چیه ؟ من تاپیک درخواست زدم اونوقت شما که همگی باسواد و مهندس هستید به جای دادن آفر دارید به هم توهین میکنید و هر کس اون یکی را داره کلاه بردار خطاب میکنه اون هم با نام های متفاوت کاربری برای فرار از بن شدن
عذر خواهی می کنم از استارتر محترم
متاسفانه کارهایی که خودشون می کنن و... میان به دیگران میچسبونن
اگرنه اینا از کجا میدانند که چه کسی پیغام خصوصی می دهد یا نمی دهد.
متاسفانه از تصویر هم مشخصه که کم سن و سال هستند
در ضمن ما بلد نیستیم پیغام بفرستیم و با یوزر جعلی بیاییم این آی دی همکارمون هست و شخص حقیقی هستند
nariman_us
December 11th, 2013, 21:02
عذر خواهی می کنم از استارتر محترم
متاسفانه کارهایی که خودشون می کنن و... میان به دیگران میچسبونن
اگرنه اینا از کجا میدانند که چه کسی پیغام خصوصی می دهد یا نمی دهد.
متاسفانه از تصویر هم مشخصه که کم سن و سال هستند
در ضمن ما بلد نیستیم پیغام بفرستیم و با یوزر جعلی بیاییم این آی دی همکارمون هست و شخص حقیقی هستند
من چیکار کنم مهندس ؟ برم تاپیک جدید باز کنم ؟ چون خجالت میکشم پست همه شما را که تو چند روز گذشته راهنمایی کردید را گزارش کنم ولی نگاه تاپیک کنید ببینید چقدر منحرف شده ؟
من تو پست اول گفتم یک سرور میخواهم ، پول نقد میدم حتی اگر جای معتبر باشه پرداخت هزینه دو ماه را هم میدم چون اصلا مشکل مالی نداریم و تا زمانی که قیمت نامعقول ندن و قیمت صرافی باشه انتقال نمیدم .
مار گزیده هستیم و دو سال قبل مبین پارسیان تمام زحمات و هزینه های ما را بر باد داد پس جای معتبر میخوام چون در آینده مجبورم سرور دیگه هم تهیه کنم .
یکی از دوستان قیمت داده 185 هزار ستاپ و 185 هزینه ماهیانه ، یکی دیگه گفته 40 یورو هزینه ستاپ و 45 یورو هزینه خود سرور و ... من نه گفتم چه کسی این قیمت ها را داده و نه کاری به گذشته افراد و اختلافات گذشته اونها دارم .
خدا را شکر هم در تاپیک و هم در پیام خصوصی و ایمیل تماما افراد معتبر و سابقه دار پبشنهاد دادن و همگی هم راهنمایی کردند .
شماها لطف کنید دعواهاتون را بکنید بعد تمام شدن من یک تاپیک جدید میزنم .
spooky021
December 11th, 2013, 21:18
با سلام
جناب محمد زاده من از طرف همکارانم عذر خواهی میکنم
و حق با شماست
من صحبتهام در پیغام خصوصی میدهم بهتون
و باز هم عذر خواهی میکنم
با تشکر
smail_f
December 11th, 2013, 22:31
سلام
در صورت تمایل ما میتونید سرور مورد نظر شما را تهیه کنیم