PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود و هارد 4 ترابایت و 4 گیگ رم

redhat10
December 6th, 2013, 18:35
با سلام خدوت دوستان
یک وی دی اس یا 4 گیگ رم و 4 ترابایت هارد ssd و پهنای باند نامحدود
ماهیانه 400 هزار تومان موجود است
در صورت نیاز به این سرویس لطفا پ خ بدید

traxex12345
December 6th, 2013, 18:37
میشه بگید ماله کدوم دیتا سنتره ؟

redhat10
December 6th, 2013, 18:47
اطلاعات مربوط به سرویس ها را میتوانید در تاپیک
وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود (http://www.webhostingtalk.ir/f15/95069/)
مشاهده کنید
ای پی تست پ خ شد

redhat10
December 6th, 2013, 20:30
با کدوم قسمت مشکل دارید؟

redhat10
December 6th, 2013, 20:54
فقط یک هارد که روی سرور نیست

delta
December 6th, 2013, 21:49
فقط یک هارد که روی سرور نیست

نگرفتی موضوع رو برادر... هارد ssd آنم 4 ترابایت؟ یک هارد ssd فقط 250 گیگش قیمتش کم کم 800 هزارتومانه!! یعنی این سرویس شما حدود 12 میلیون تومان هاردشه فقط!! :109: بعد شما با پهنای باند نامحدود میدیش 400 تومان ماهانه؟ ببین اگر خود بیل گیتسم بیاد بخواد منطق بیاره براش سرش رو میکوبیم دیوار!! :66:

redhat10
December 6th, 2013, 22:04
منظور بنده هم همین بود
بله با همین قیمت ارائه میشه
قیمت که همان طور فرمودید بسیار ارزان است
فقط یک وی پی اس با این مشخصات موجود داریم خواستید در خدمتیم

iman00
December 6th, 2013, 22:12
درود

4 ترابایت هارد ssd
شاید منظور دوست عزیز هارد sata بوده بجای ssd

redhat10
December 6th, 2013, 22:12
این سرور همکنون موجود است برای تست میتونید سفارشش بدید دسترسی به وی ام ویر برای بررسی مشخصات سخت افزار نیز امکان پذیر است
در مورد پهنای باند نامحدود هم شما دوستان ماه اول همین داستان رو داشتید و البته حتی سرور را تست هم نکردید
به هر حال لطفا چون تصمیم به خرید ندارید و تنها تصمیم به انحراف این تاپیک مانند تاپیک قبلی دارید لطفا در تاپیک دیگری امکان وجود هارد 4 ترا هارد ssd را بر روی سرور های سوپر ماکرو بررسی کنید

MagicVps.Com
December 6th, 2013, 22:18
این سرور همکنون موجود است برای تست میتونید سفارشش بدید دسترسی به وی ام ویر برای بررسی مشخصات سخت افزار نیز امکان پذیر است
در مورد پهنای باند نامحدود هم شما دوستان ماه اول همین داستان رو داشتید و البته حتی سرور را تست هم نکردید
به هر حال لطفا چون تصمیم به خرید ندارید و تنها تصمیم به انحراف این تاپیک مانند تاپیک قبلی دارید لطفا در تاپیک دیگری امکان وجود هارد 4 ترا هارد ssd را بر روی سرور های سوپر ماکرو بررسی کنید

نیاز به تاین همه جنگو دعوا نیست یه اسکرین شات از هاردها و ظرفیتشون اینکه اس اس دی هستند و 4 ترا بایت بزارید و خلاص فکرنکنم کار سختی باشه

redhat10
December 6th, 2013, 22:23
مشکل اینجاست که دلیلی برای تایید هر موردی به کسانی که تصمیم به خرید ندارند نیست
دوستانی هستند که تنها به فکر تخریب رقبا هستند
همه اطلاعات لازم برای مشتری این سرویس ارسال میشه

redhat10
December 6th, 2013, 22:36
این وی پی اس همچنان موجود است
منابع کاملا اختصاصی میباشد
پرت سرور اصلی 4Gbps است
دسترسی کنسول جهت ریست خاموش و روشن و کنسول وی ان از طریق پنل کاربری وجود دارد

kjwr38iu39t
December 6th, 2013, 22:36
دوست عزیز بنده قصد انحراف تاپیک رو ندارم واسم سوال شده چطوری تو 1-2 یونیت کیس 25-30 تا هارد ssd جا گرفته خب شما یه اسکرین شات بذار من تمامی پستامو پاک میکنم...

خلی ببخشید جناب امیری فکر نمی کنید شما یک مقدار قیمت ها را بالا می دهید البته من قصد هیچ گونه جسارتی را ندارم بنده قبل از اینکه این پست رو ببینم میخواستم از سرور های شما خریداری کنم ولی قیمت رو که

با سرور های خارجی که الآن تاپیک هاشو خودتون می تونید ببینید خیلی تفاوت داره اصلاً میشه گفت سرور های ایران چند برابر سرور های خارجی است مگه سرور های ایرانی برای ایرانیان نیست

مگه سرور های خارجی وابسته به ارز نیست پس نمی دونم یا ایرانی ها خیلی زیاده خواه هستند یا قضیه چیز دیگه ای است (البته منظور من شما نیستید)

MagicVps.Com
December 6th, 2013, 22:47
دوست عزیز بنده قصد انحراف تاپیک رو ندارم واسم سوال شده چطوری تو 1-2 یونیت کیس 25-30 تا هارد ssd جا گرفته خب شما یه اسکرین شات بذار من تمامی پستامو پاک میکنم...

جدا از قضیه قیمت الان ssd اینتل 600 گیگابایت هست
سرورهای دو یونت هم راحت 8 تا هارد میخورند
یعن 7 یا 8 تا از این ssd اینتل 600 گیگابایت براحتی میشه 4 ترا باتی داشت فقط اینکه
ایشون مشخص کنند که هارد اس اس دی که گفتند 4 ترا بایتی منظور جمع کلی بوده یا اینکه 4 ترا بایت هارد اس اس دی یکجا
و بعدش نوبت قضیه قیمت میشه که بحثش جداس
که همه این موارد خیلی راحت باز هم میگم با یه اسکرین شات حل میشه دلیل اینکه اسکرین نمیزارن ایشون اینش دیگه نمیدونم

spooky021
December 6th, 2013, 22:57
شید سرور 40 روز ثبت شده
قیمتاش مشکوک میزنه و .....

هادی هم میخواهد سوال کنه
شید سرور میشه معرفی کنید خودتان رو ؟
اسم
فامیل
و ....

چون این ایدی ردهت مال حیدری بود که با موسوی کار میکرد و گویا یه هم زدن و ... جدا شدند ... مشکلاتی بینشون بود
... خیلی کارهای مشکوک
برای انتقال سرور گفتین 100 هزارتومان به مشتری میدهید مشتریان مارو به شک انداختید و ....

لطفا معرفی کنید

spooky021
December 6th, 2013, 23:01
بعد قیمت ها
اینجا زدین

http://www.webhostingtalk.ir/f15/95069/
ادرس ساید چیزدیگری هست در پست

Iranvps-4 (7 Available)
CPU : Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2620 1 core
RAM : 4 GB Ram DDR3
Hard : 200 GB Sata 3
Port : 1Gbps
Bandwidth : Unlimit
1,700,000ریال ماهیانه

لینک سفارش
hivps.ir - Shopping Cart (http://hivps.ir/cart.php?gid=4)

بعد 4 ترا اس اس دی 400
واقعا جالب هست

spooky021
December 6th, 2013, 23:45
درود

مهندس من تنها سوالم اینه هاردا تحت چه شرایطی بسته شدن مشخصات کلی سرور چیه؟؟؟

من نه دوست دارم کسی رو خراب کنم و نه چیز دیگه من نیازی به مشتریای شما هم ندارم خدارو شکر ما خودمون یوزر داریم...

من اصلا دوست ندارم تو تاپیک هیچ کودوم از همکارا هیچ چیز خلافی بگم حتی بنده از کیفیت شما سوالی نکردم فقط تنها سوالم اینه که مارک هاردا چیه ظرفیتشون چقدره و چند تا بسته شدن رو سرور

همین و بس

یکم با عجله پست نخونی مشکل حله
کی گفت مشتری مارو میخای و ....
عزیز ؟

من هم منظور شما رو دقیق فهمیدم و نوشتم هادی فقط میخواهد سوال کنه

عجله نکن در خوندن قاطی کردی بحث با هم
حرفم با شید سرور بود
موفق باشید

redhat10
December 6th, 2013, 23:50
درود

دوست عزیز سوالی در مورد سرورهای ما دارید تو همون تاپیک های ما بپرسید...

الان قضیه اینه که هارد ssd تحت چه شرایطی اینطوری شده

دقیقا مهندس الان من سوال شده واسم چطور 4 ترابایت اس اس دی میدن...

من قصد منحرف کردن تاپیک یا غیره رو ندارم حالا شما دوست داری تاپیکت بالا باشه یه چیز دیگست شما فقط لطف کنید یه اسکرین شات بدید تا ما بدونیم کی به کیه واقعا برامون سوال شده...

مارک و تعداد و ظرفیت همین!!!

به مولا همین بود سوال منم همینو جواب بدید بنده تمام پستامو پاک میکنم...

مهندس من تنها سوالم اینه هاردا تحت چه شرایطی بسته شدن مشخصات کلی سرور چیه؟؟؟

من نه دوست دارم کسی رو خراب کنم و نه چیز دیگه من نیازی به مشتریای شما هم ندارم خدارو شکر ما خودمون یوزر داریم...

من اصلا دوست ندارم تو تاپیک هیچ کودوم از همکارا هیچ چیز خلافی بگم حتی بنده از کیفیت شما سوالی نکردم فقط تنها سوالم اینه که مارک هاردا چیه ظرفیتشون چقدره و چند تا بسته شدن رو سرور

همین و بس
دوست عزیز چرا باید اطلاعات فنی این که چطور ما هارد بستیم یا مارکشون چی هست تو یک تاپیک فروش به یک همکار داده بشه
اطلاعات لازم برای مشتری تو پست اول موجوده
اگر هم تصمیم نداشتید تاپیک را منحرف کنید میتونید یک بررسی کنید و ببنید که این کار رو کردید
ممنون بابت رعایت حقوق دیگران و انجمن

redhat10
December 7th, 2013, 00:00
شید سرور 40 روز ثبت شده
قیمتاش مشکوک میزنه و .....

هادی هم میخواهد سوال کنه
شید سرور میشه معرفی کنید خودتان رو ؟
اسم
فامیل
و ....

چون این ایدی ردهت مال حیدری بود که با موسوی کار میکرد و گویا یه هم زدن و ... جدا شدند ... مشکلاتی بینشون بود
... خیلی کارهای مشکوک
برای انتقال سرور گفتین 100 هزارتومان به مشتری میدهید مشتریان مارو به شک انداختید و ....

لطفا معرفی کنید
میبخشید اگر دردسری برای شما درست شد
یاسر حیدری هستم
اقای موسوی بعد از فروش سایت روتر وی پی اس و انتقال به پارا سرور با بنده با من همکاری میکردند
که 1 ماه پیش با فروش سایت به ایشون دیگر با هم همکاری نداریم
اختلافی هم نبوده به جز مشکل پرداخت نشدن کامل هزینه سایت بعد از تحویل اطلاعات که این مورد هم با همکاری یکی از دوستان مشترک در خال پیکری و رفع است

در مورد افرهایی که برخی از دوستان باهاش مشکل دارند
ما سرمایه گذاری زیادی برای ارائه خدمات خودمون در ایران بصورت گسترده انجام دادیم
خوب سایت و کار ما در ایران نوپاست و نیاز است در چند ماه اول سرورها حتی بصورت اسپانسری در اختیار برخی از دوستان قرار بگیرد تا بتوانند با هزینه مناسب سرویسها را تست و به کیفیت آن اعتماد کنند
همان طور هم که دیدید هر سرویسی هنگامی که بازارش رو پیدا کرده افزایش قیمت داشتیم
البته سرویس مشتریان فعلی مادامالعمر با هزینه همان فاکتور اول تمدید خواهد شد

در مورد سایتها متاسفانه هنوز طراحی کامل نشده و بزودی تکمیل میشه
یک سایت با ارز یورو فقط برای سرورها استفاده میشه و سایت های وی پی اس برای سرورهای مجازی و هاست بصورت ریالی فعال شده

mahdiazarnia
December 7th, 2013, 00:30
واقعاً 4ترا ssd ؟
لطفاً داخل پیام خصوصی یکم توضیح میدید ؟

redhat10
December 7th, 2013, 01:08
واقعاً 4ترا ssd ؟
لطفاً داخل پیام خصوصی یکم توضیح میدید ؟
پ خ شد

ehsan23
December 7th, 2013, 11:02
کلا این بحث رو تموم کنید زشته مشتری خودش می دونه حالا شاید اشتباه لپی بوده
در کل دوستان همتون کارتون یکی هست من مشتری دوست نداریم توی ایران اینجوری بپرید به هم بجای این کارها بیاید کیفیت رو ببرید بالا تا یکم در این زمینه پیشرفت کنیم
نه اینکه تخریب کنید حالا بنده خدا یه اشتباه لپی هم کرده اینقدر کشش ندید

redhat10
December 7th, 2013, 11:18
بنده هرگز به همکاران جسارتی نکردم و اگر اینطور برداشت شده از همگی پوزش میطلبم
روی سرور 4 هارد 1 ترا ssd هست که چون ما فعلا وی پی اس فقط کار میکنیم نیازی بهش نداریم (هارد کل سرور 28 ترا هست
از نظر سخت افزاری مشکلی برای اتصال 4 هارد نیست تا 8 تا هارد ssd هم میشه روی این سرور بست در مورد قیمت هم دوستان اشتباه میکنند هزینه هارد های تهیه شده 25 ملیون نیست و حدود 7 تومن هست
از جناب امیری هم اگر دچار سوتفاهم شده اند عذرخواهی ویژه میکنم و امیدوارم با بررسی چند تاپیک آخر ما درک کنند که در این مدت همه تاپیک های فروش ما به همین صورت منحرف شده و بنده جسارتی نکردم

ممنون