ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود قالب میهن وب هاست برای whmcs

persianws
December 6th, 2013, 10:50
لینک دانلود حذف شد ...

rezahesami
December 6th, 2013, 13:07
فکر می کنم بالای ۵۰ درصد از سایت های هاستینگ ایرانسلی ایران از این قالب استفاده می کنند که اون هم حاصل زحمات دوستان ریپر هست.

MEHDI KARAMI
December 7th, 2013, 01:53
خدا رو خوش نمیاد حداقل قالب سایت های ایرانی رو ریپ نزنید!

rezahesami
December 7th, 2013, 01:57
ایرانی و خارجی نداره! بد برای همه بده

MEHDI KARAMI
December 7th, 2013, 04:48
ایرانی و خارجی نداره! بد برای همه بده
خب اینکه درسته
اما اگر توجه کنی گفتم حداقل سایت های ایرانی رو ریپ نزنید
مثل سایت اشیانه که گفتگو در مورد ه.ک سایت های ایرانی توش ممنوع هستش ولی سایتهای خارجی ازاده
این یه جور مرام نامه هست

persianws
December 7th, 2013, 10:43
هدف من اصلا ریپ زدن این حرفا نبود ... و تعجب میکنم از بعضی ها... که اول استفاده میکنندو بعد هم ...

من در توضیحات هم گفتم صرفا استفاده از نام بود والا کل این مراحل رویه هر قالب دیگری انجام میشه ...

من به فکر این بودم که دوستان بوسیله ی این قالب که مرجع خوبی بود برای تبدیل قالب خودشون...تا هر نوع سوء استفاده

ولی دوستان احساست کپی رایت خودشون یه لحظه بروز کرد و دست به قلم شدن و نقد ها نوشتند ...

مشکلی نیست لینک دانلود حذف شد ...

انشا الله دوستان با استفاده از قالب های پیش فرض همین سیستم و یا با پرداخت هزینه سایت زیبائی داشته باشند ...

MEHDI KARAMI
December 7th, 2013, 18:10
هدف من اصلا ریپ زدن این حرفا نبود ... و تعجب میکنم از بعضی ها... که اول استفاده میکنندو بعد هم ...

من در توضیحات هم گفتم صرفا استفاده از نام بود والا کل این مراحل رویه هر قالب دیگری انجام میشه ...

من به فکر این بودم که دوستان بوسیله ی این قالب که مرجع خوبی بود برای تبدیل قالب خودشون...تا هر نوع سوء استفاده

ولی دوستان احساست کپی رایت خودشون یه لحظه بروز کرد و دست به قلم شدن و نقد ها نوشتند ...

مشکلی نیست لینک دانلود حذف شد ...

انشا الله دوستان با استفاده از قالب های پیش فرض همین سیستم و یا با پرداخت هزینه سایت زیبائی داشته باشند ...
من اصلا منظورم این نبود که شما این قالب رو ریپ زدید
کلا گفتم