ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تمدید شش دامنه ir با قیمت ارزان

tmfar
April 12th, 2010, 16:39
سلام و خسته نباشید .

می خواستم شش تا دومین آی آر تمدید کنم از دوستان کسی هست زیر 4000 تومان ثبت کند . ؟

فقط شماره تماس و ایمیل و آدرس سایتتون رو هم بنویسید .

irlogo
April 12th, 2010, 16:41
مایل بودید با 4000 تومان ثبت میکنیم

1eng.ir
April 12th, 2010, 17:32
3800 ...
eng.fakhraei@gmail.com

usefee
April 12th, 2010, 23:15
اگه هنوز ثبت نکردید از دامنه 24 ، اولین پایگاه تخصصی ثبت دامنه در ایران (http://www.domain24.ir) هم دیدن کنید . 3800 تومان یک ساله و 11400 تومان 5 ساله

scanme
April 13th, 2010, 11:55
eng.fakhraei@gmail.com

پیشنهاد میشه

hostservice
April 13th, 2010, 15:47
سلام دوست گرامي
شركت هاست سرويس دامنه هاي شما را هر عدد 3500 پرداخت ميكند جهت هماهنگي و سفارش از ادرس زير تيكت بفرستيد
سامانه پشتيباني مشتريان هاست سرويس 24 ساعته (http://www.hostservice.ir/live)

موفق باشيد.

parsibox
April 13th, 2010, 19:00
۳۵۰۰ که از قیمت خرید هم کمتره.
به احتمال زیاد یک موردی داره

LoveLife
April 13th, 2010, 19:05
آقای داوری به جای اینکه با شک و تهمت باشه ! بپرسید چطوری ؟!

itjavani
April 13th, 2010, 20:28

به جای اینکه آقای داوری بپرسه من میپرسم عزیز!

هاست سرویس عزیز چطوری همچین قیمتی ثبت میکنی؟یکم توضیح میفرمایید!!!

parsibox
April 13th, 2010, 20:51

من تهمتی نزدم فقط گفتم احتمالا مورد داره که یه موقع مشکلی براشون ایجاد نشه.
وقتی قیمت خرید معلوم هست این که دیگه سوال نداره.
این قیمت همه ی دنیا میدونند که زیر قیمت خرید هست.
ولی شما اگه میدونی بگو چطوری؟

hostservice
April 13th, 2010, 21:09
با سلام
دوستان عزيز بعضي شركت ها قيمت هاي دات اي ار را ده برابر ميدند مشكل ندارن شركت ما توانايي خريد و ثبت به اين قيمت را دارد اگر تمايل داريد ميتونيد از سرويس ها استفاده نماييد
همچنين اين نكته رو توجه داشته باشيد هر شركتي با توجه به سياست هاي راهبردي خودش در ارائه خدمات به دنبال ارائه خدمات متفاوت و با كيفيت و مفيد است شركت هاست سرويس نيز براي پيش برد اهداف خود و ارائه خدمات متفاوت تر از ديگر شركت هاي هاستينگ خدمات و قيمتهاي مناسب تري ارائه ميدهد.
دوستان نيز كه تمايل به تاييد كيفيت هاست سرويس دارند 3500 تومان هزينه اي نيست ميتونند يكبار خريد كنند و مشتري دائم شركت هاست سرويس شوند

موفق باشيد.

parsibox
April 13th, 2010, 21:57
با سلام
دوستان عزيز بعضي شركت ها قيمت هاي دات اي ار را ده برابر ميدند مشكل ندارن شركت ما توانايي خريد و ثبت به اين قيمت را دارد اگر تمايل داريد ميتونيد از سرويس ها استفاده نماييد
همچنين اين نكته رو توجه داشته باشيد هر شركتي با توجه به سياست هاي راهبردي خودش در ارائه خدمات به دنبال ارائه خدمات متفاوت و با كيفيت و مفيد است شركت هاست سرويس نيز براي پيش برد اهداف خود و ارائه خدمات متفاوت تر از ديگر شركت هاي هاستينگ خدمات و قيمتهاي مناسب تري ارائه ميدهد.
دوستان نيز كه تمايل به تاييد كيفيت هاست سرويس دارند 3500 تومان هزينه اي نيست ميتونند يكبار خريد كنند و مشتري دائم شركت هاست سرويس شوند

موفق باشيد.
یونیت هم با قیمت ۱۷۵۰ میفروشید؟اگر یونیت میفروشید بنده خریدار هستم
و تا اونجایی که من میدونم قیمت هر یونیت ۱۸۰۰ هست که برای نمایندگی هایی هست که یک سری شرایط داشته باشند.

hostservice
April 13th, 2010, 22:02
با سلام
در حال حاظر واحد ايرانيك به عناوين نمايندگي براي فروش نداريم در اينده نزديك شرايط خريد به صورت كلي و نمايندگي در سايت اعلام ميشود.
در حال حاظر تنها تمديد و ثبت با قيمت مصوب 3500 تومان انجام ميشود تمديد براي دامنه هايي كه در هاست سرويس نيز بوده اند براي سال اينده 3000 تومان ميباشد.

خدمات برتر قيمت مناسب كيفيت مطلوب

با تشكر

iranoptic
April 13th, 2010, 23:21
دارن جذب مشتری میکنند خوب!
سرمایه گذاری دراز مدت....
براشون آرزوی موفقیت میکنم....