ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این ارور برای چیه؟ Order is Suspended بعد از تغییر دی ان اس

saeed_slow
December 5th, 2013, 18:24
این ارور برای چیه؟ Order is Suspended بعد از تغییر دی ان اس

saeed_slow
December 5th, 2013, 18:36
یعنی هیچ کس نمیدونه ؟!

M-Sadeghi
December 5th, 2013, 19:03
یعنی هیچ کس نمیدونه ؟!

ساسپند

flexhost.ir
December 5th, 2013, 19:13
درود

پنل دامین شما چیه؟

saeed_slow
December 6th, 2013, 14:06
سلام دوستان من سه تا دامنه گرفتم که بعد چند روز اومدم DNS یکی از دامنه ها رو تغییر بدم دیدم ارور میده Order is Suspended

rezahesami
December 6th, 2013, 15:03
نه خیر دوست عزیز. اخیرا بزرگترین ثبت کننده دامنه که اکثر هاستینگ های ایرانی از طریق اون دامین ثبت می کردند از ملیت هندی به امریکایی تغییر کرده و دامین های افرادی که آدرس شون ایران بوده به یک ثبت کننده دیگه منتقل شده. منتها به دلیل حجم خیلی زیاد انتقال ها و ضعف شرکت جدید این فرآیند کمی زمان بر شده. تقصیر هاست شما نیست مشکلی هست که خارج از کنترل ایشون و بقیه است، صبر کنید مطمینا به زودی حل می کنند جزو هاست های خوب و معتبر هستند ایشون.

saeed_slow
December 6th, 2013, 15:09
نه خیر دوست عزیز. اخیرا بزرگترین ثبت کننده دامنه که اکثر هاستینگ های ایرانی از طریق اون دامین ثبت می کردند از ملیت هندی به امریکایی تغییر کرده و دامین های افرادی که آدرس شون ایران بوده به یک ثبت کننده دیگه منتقل شده. منتها به دلیل حجم خیلی زیاد انتقال ها و ضعف شرکت جدید این فرآیند کمی زمان بر شده. تقصیر هاست شما نیست مشکلی هست که خارج از کنترل ایشون و بقیه است، صبر کنید مطمینا به زودی حل می کنند جزو هاست های خوب و معتبر هستند ایشون.

من هاست نگرفتم که مشکل از هاستم باشه!
با دوست شما هم در ازتباط بودم و گفتن ویرایش کن ما هم ویرایش کردیم شما هم پستتون رو ویرایش کنید

rezahesami
December 6th, 2013, 15:11
من نگفتم هاست گرفتید! مشکل دامین رو عرض کردم برادر من. ایشون و من هیچ دوستی با هم نداریم. من سایت ایشون رو میشناسم فقط. پستم رو ویرایش کردم برادر