PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شکایت علیه سازمان فیزیک نظری

iranoptic
April 12th, 2010, 14:17
سلام
این سازمان فیزیک نظری شده آینه دق! عقده دل!
جز زجر و اذیت کردن ملت کار دیگه ای بلد نیستند؛
یه کمپین شکایت اینترنتی علیه شون راه بندازیم بلکه یه تجدید نظری تو رفتار نامعقولشون بکنند.
فقط پول به جیب میزنن!
تو سازمان فیزیک نظری همیشه حق با فروشنده بید!
دوستان نظر خودشون رو اعلام بفرمایند

delta
April 12th, 2010, 14:21
من که نمیدونم اصلا چی میگید؟ سازمان فیزیک نظری چی هست؟ لطفا برای کسانی که مثل من خبر ندارن یک توضیحی بدید چی هست و کارش چیه؟ چرا شده آینه دق؟

iranoptic
April 12th, 2010, 14:24
سازمان فیزیک نظری همون سازمانیه که دامنه های ir رو ثبت میکنه.
قوانین دست و پا گیر و همینطور برخورد نامناسب و عدم تکریم مشتری و مشتری مداری از معایب فاحش این موسسه هست که تقریبا نارضایتی همه رو بدنبال داشته...

HugeServer
April 12th, 2010, 14:41
توی ایران؟
دلتون خیلی خوش هست!:))

MelatHOST
April 12th, 2010, 14:46
واسه انتقال 1 دامین من رو 20 روز الاف کردن
تازه هیچ شرکتی تو اینترنت واسه انتقال دامین move پول نمیگیره فقط nic.ir هست که نصف پول دامین رو واسه انتقال میگیره
directi , name , nic.us به این غولی واسه انتقال دامین درخواست کتبی نمیگیرن
تازه جدیداً هر چی دامین shop ثبت میکنیم باید تعهد بدیم که اگر شرکتی با این اسم وجود داشته باشه باید دامینو تسلیم کنی

Vahid
April 12th, 2010, 14:52
نمیشه کاری کرد .....
دولتیه .

AliGhaemia
April 12th, 2010, 14:53
http://www.webhostingtalk.ir/f59/%D8%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%B3%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D9%85-%D8%9F-6772/

iranoptic
April 12th, 2010, 15:28
نه اینجوری نیست
اگه یه سری دلائل منطقی و بعد یه طومار اینترنتی جمع بشه قطعا تاثیر گذاره

tmfar
April 12th, 2010, 16:40
آقا منم موافق این دوستمون هستم دیگه شورشو در اوردن

nimafire
April 12th, 2010, 16:41
دامنه دات ای ار ثبت نکنید.همین میتونه تاثیر بزاره. حالا بهید به همه جا ثابت کنیم ایرانی هستیم؟
در اینترنت ؟ جایی که هر روز دارن تحریم میکنن؟

من دامنه .us ثبت میکنم.اما .ir نه. حداقل از طرف خودم اعلام نارصایتی میکنم.
برای من بسیار مشکل ایجاد کردن به طوریکه کلا دامنه دات ای ار برای خودم ثبت نمیکنم و به کاربران هم توصیه نمیکنم.

درواقع.شورشو در اوردن.چون دامنه ملی ایرانیان دستشون هست .... . بگذریم.

behrooz_iri
April 12th, 2010, 16:49
دامنه دات ای ار ثبت نکنید.همین میتونه تاثیر بزاره. حالا بهید به همه جا ثابت کنیم ایرانی هستیم؟
در اینترنت ؟ جایی که هر روز دارن تحریم میکنن؟

من دامنه .us ثبت میکنم.اما .ir نه. حداقل از طرف خودم اعلام نارصایتی میکنم.
برای من بسیار مشکل ایجاد کردن به طوریکه کلا دامنه دات ای ار برای خودم ثبت نمیکنم و به کاربران هم توصیه نمیکنم.

درواقع.شورشو در اوردن.چون دامنه ملی ایرانیان دستشون هست .... . بگذریم.

حالا فرض کنیم من و شما و تمام اعضای این هاستینگ ثبت نکنند به مشتری هاتون هم میخواید بگید ثبت نمیکنیم واستون !!!!

TukaNet
April 12th, 2010, 17:34
اول بهتر بود مشکلتون رو مطرح می کردید ، این سازمان هم طبق قوانین iccan اداره میشه و تحت نظارتشون هست
مطمئن باشید اگر موردی داشته باشن گوشزد میشه ، در ضمن نزدیک به چهار سال هست که دارم کار میکنم و هیچ
موقع مشکلی نداشتم ... :67:

nimafire
April 12th, 2010, 18:38
حالا فرض کنیم من و شما و تمام اعضای این هاستینگ ثبت نکنند به مشتری هاتون هم میخواید بگید ثبت نمیکنیم واستون !!!!

نه. منظور من شخص خود من هست.

ببینید برای یک انتقال دامنه در سیستمی که امکان انتقال دامنه به خارج نیست (مثلا دایرکت ای به انلاین نیک و ...) دریافت هزینه اضافی برای دامنه ای که هزینش پرداخت شده واقعا بی انصافی هست. ما نباید جق ازاد در انتقال دامنه داشته باشیم و برای یک انتقال باید هزینه مجدد پرداخت کنیم ؟؟

nimafire
April 12th, 2010, 18:41
اول بهتر بود مشکلتون رو مطرح می کردید ، این سازمان هم طبق قوانین iccan اداره میشه و تحت نظارتشون هست
مطمئن باشید اگر موردی داشته باشن گوشزد میشه ، در ضمن نزدیک به چهار سال هست که دارم کار میکنم و هیچ
موقع مشکلی نداشتم ... :67:

شما انتقال دامنه داشتید تا به این لحظه ؟ ببینید چقدر مراحل اداری باید طی بشه؟ نزدیک به 1 هفته زمان لازم هست.

Techno Pars
April 12th, 2010, 18:56
توی کشوری که هنوز دارن توی تلویزیون میگن رمز عابربانک خودتون را به کسی ندید انتظار دارید برای انتقال مدرک کتبی درخواست نکنند؟؟!!!
اگر همین درخواست کتبی هم نباشه دردسر ها چند برابر میشه.
انتقال دامنه 2 روز بیشتر طول نمی کشه(واسه من که اینطور بوده)
nic.ir تنها بدی که داره پشتیبانی ضعیفش هست.تقریبا نمیشه هیچ وقت با راهی جز ایمیل باهاشون ارتباط برقرار کرد.
ایمیل را هم 2 تا 3 روز بعد جواب می دن

Woshka
April 12th, 2010, 20:57
اولا فیزیک نظری یا ابتدایی یا راهنمایی چه ربطی به دامین .ir داره نمیدونم
ثانیا هیچ جای دنیا ندیدیم که دامنه بدون پرداخت هزینه رزرو شه
ثالثا هیچ جای دنیا ندیدیم که دامنه باید تایید بشه
و در آخر هیچ جای دنیا ندیدیم که دامنه نباید سازمانی یا شرکتی باشه که باید سند ببریم که ما صاحب این سرکتیم
تو همه جای دنیا هر کسی هرچه زودتر یک دامنه رو ثبت کنه صاحب اون دامنه است

کلا دامنه .ir هیچ ارزشی در بین دامنه های ccTLD نداره و من هم اصلا باهاش حال نمیکنم و از TLD های ذیگه تا حد ممکن استفاده میکنم

pouyasazan
April 12th, 2010, 21:06
سلام

لازم دونستم یکسری توضیح بدهم:
1- شما اگر دامین de یا be یا it ثبت می کردید متوجه می شدید که اکثر دامین های ملی این مراحل را دارند. منظورم از دامین ملی همان دامین با پسوند ملی است. که ir هم یکی از آنها است.
2- سازمان فیزیک نظری چون در ایران است زیر نظر قوانین ایران کار می کند و خیلی از قوانین که اجرا می کنند اصلا خواست مسئولین این سازمان نیست و خواست مراجع قانونی ایران است. از لحاظ سازمان فیزیک نظری این قوانین برای خود آنها هم دست و پا گیر و دردسر ساز است. اما باید قبول کرد اکثر کشورها قوانین مشابهی در زمینه دامین های ملی دارند. کم و زیاد دارد فقط.
3- این موردی که nic هزینه دریافت می کند عملا انتقال نیست و تغییر نام صاحب دامنه است که حالا با اسم تغییر هندل انجام می شود و بابت این کار باید از سازمان فیزیک نظری تشکر هم کنیم چون اکثر دامین های ملی به هیچ وجه این امکان را ندارند.
4- به زودی تغییراتی در سسیتم پرداخت مالی و مراحل ثبت دامنه ir اتفاق می افتد که به نظر می رسد در ابتدا باعث شکایت گروه زیادی شود ولی با گذشت زمان و اجرای طرح سازمان به صورت کامل اکثر کاربران راضی شوند. و مراحل ثبت آسانتر شود.

Woshka
April 12th, 2010, 21:28
سلام

لازم دونستم یکسری توضیح بدهم:
1- شما اگر دامین de یا be یا it ثبت می کردید متوجه می شدید که اکثر دامین های ملی این مراحل را دارند. منظورم از دامین ملی همان دامین با پسوند ملی است. که ir هم یکی از آنها است.
2- سازمان فیزیک نظری چون در ایران است زیر نظر قوانین ایران کار می کند و خیلی از قوانین که اجرا می کنند اصلا خواست مسئولین این سازمان نیست و خواست مراجع قانونی ایران است. از لحاظ سازمان فیزیک نظری این قوانین برای خود آنها هم دست و پا گیر و دردسر ساز است. اما باید قبول کرد اکثر کشورها قوانین مشابهی در زمینه دامین های ملی دارند. کم و زیاد دارد فقط.
3- این موردی که nic هزینه دریافت می کند عملا انتقال نیست و تغییر نام صاحب دامنه است که حالا با اسم تغییر هندل انجام می شود و بابت این کار باید از سازمان فیزیک نظری تشکر هم کنیم چون اکثر دامین های ملی به هیچ وجه این امکان را ندارند.
4- به زودی تغییراتی در سسیتم پرداخت مالی و مراحل ثبت دامنه ir اتفاق می افتد که به نظر می رسد در ابتدا باعث شکایت گروه زیادی شود ولی با گذشت زمان و اجرای طرح سازمان به صورت کامل اکثر کاربران راضی شوند. و مراحل ثبت آسانتر شود.

.in .us .ca .tv و غیره رو که کار کردم باهاشون همچسن دردسر هایی رو نداشتن
.de هم دوستم از آلمان گفت اینچنین نبوده که تایید بشه

pouyasazan
April 12th, 2010, 23:04
.in .us .ca .tv و غیره رو که کار کردم باهاشون همچسن دردسر هایی رو نداشتن
.de هم دوستم از آلمان گفت اینچنین نبوده که تایید بشه

با سلام

پشت هر یک از پسوند هایی که فرمودید سیاست خاصی است و اکثرا نقش واقعی خود را در پسوند کشوری از دست داده اند برای مثال tv دیگر برای تلویزیون ها استفاده می شود.
راجع به de دامین های de نیاز به تایید دارند. آدرس هم باید حتما در آلمان باشد. تایید این دامین ها هم 24 ساعت زمان نیاز دارد. DNS هم هر DNS نمی توان روی آنها ست کرد و شرایط خیلی خاصی دارند که در Homepage: www.denic.de (http://www.denic.de/en/homepage.html?cHash=3486f26050) می توانید جستجو نمایید. ما چون چندین مورد از این دامنه را توسط eNom ثبت کرده ایم اطلاعات دقیقی در این رابطه داریم.

pouyasazan
April 12th, 2010, 23:11
اولا فیزیک نظری یا ابتدایی یا راهنمایی چه ربطی به دامین .ir داره نمیدونم
ثانیا هیچ جای دنیا ندیدیم که دامنه بدون پرداخت هزینه رزرو شه
ثالثا هیچ جای دنیا ندیدیم که دامنه باید تایید بشه
و در آخر هیچ جای دنیا ندیدیم که دامنه نباید سازمانی یا شرکتی باشه که باید سند ببریم که ما صاحب این سرکتیم
تو همه جای دنیا هر کسی هرچه زودتر یک دامنه رو ثبت کنه صاحب اون دامنه است

کلا دامنه .ir هیچ ارزشی در بین دامنه های ccTLD نداره و من هم اصلا باهاش حال نمیکنم و از TLD های ذیگه تا حد ممکن استفاده میکنم

فیزیک نظری!!! منظورشون آن نظری که شما می فرمایید نیست. یک سازمان است.
به زودی هم این امکان رزرو بدون پرداخت حذف می شود. و حتما نیاز به پرداخت است و نقش nic در ثبت دامنه ها بسیار کاهش می یابد
دادگاه های زیادی برای این قضیه که می فرمایید در دنیا مطرح شده است برای مثال شرکت sony تنها شرکتی بوده که می توانستهsony.com را ثبت کند. این قضیه مربوط به اکثر دامنه ها است و نه همه دامنه ها.
دامنه ir ارزش ملی دارد. هر شخصی ممکن است نظر شخصی نسبت به پسوندی داشته باشد اما دامنه ir برای ایرانیان نشانه حویت ملی آنها در اینترنت است. هر شخصی دامنه با پسوند ir دید متوجه می شود مربوط به ایران است.

delta
April 12th, 2010, 23:49
دوست عزیز اینجا ایران هست.امضای اینترنتی یا جمعی شما رو میخواهند چیکار؟ کوچه ما کل آسفالتشو کامیونها له کردند. شکایت کردیم گفتند میان درست میکنند. 3 ماه گذشت. امضا جمع کردیم حدود 600 تا از محله و کوچه و هر کی که بود. بعد 2 هفته دیدیم یک افغانی با یک فرغون آمده نشسته داره سیگار میکشه. میگیم چی شد این آسفالت؟ میگه درستش میکنم!! گفتیم مگه بولدزر و غلطکی تو؟ :))

نتیجه اخلاقی: شما دو راه داری: یا دومینتو عوض کن یا از بند رشوه و پول استفاده کن :))

Arashdn
April 13th, 2010, 06:28
منم الان ماهه هیچ دامنه آی آر ثبت نکردم

iranoptic
April 13th, 2010, 09:48
دقیقاندش!!
خوب حالا نظر دوستان چیه در خصوص تومار اینترنتی؟

IFACO.Net
April 13th, 2010, 10:41
هم خودت و هم طومارت فیلتر میشید !

aminhacker
April 20th, 2010, 17:03
ما سه تا دامنه .com .net .org ثبت کردیم تو 2 روز هنوز درگیره ثبت دامنه تو .ir
پشتیبانی آنلاینش هم هر سوال می پرسی بعدش می گه ok تا می یای سوال بعد بپرسی bye رو زده
البته این جا ایرانه

1eng.ir
May 10th, 2010, 17:30
این لینکی که دادی اشتباهه!
لینک درستشو بده بینم چی به چیه :دی

mohsen1
May 10th, 2010, 17:39
همین امروز یه دامنه ثبت کردم از زمان ثبت تا تایید و پرداخت و تایید پرداخت کلا 3 ساعت طول کشید.

pouyasazan
May 10th, 2010, 20:26
از پشتیبانی ایمیل و چت آنلاینش که بگذریم پشتیبانی تلفنیشان وقعا" توهین آمیز هست اگر برای سوالی زنگ بزنید اگر بخت با شما یار باشد و جوابتان را بدهند به شکل بسیار بدی جواب می دهند هرچه قدر محترمانه تر با آنها صحبت شود بی ادبانه تر پاسخ می دهند و گاها" هم پیش آمده که گوشی را قطع می کنند.

من برای ثبت دامنه co.ir اقدام کردم مدارک رو هم ارسال کردم جوابشان دیدنی بود زنگ زدم با برخورد بسیار بدی مواجه شدم...
در حالی که نام شرکت دقیقا" همانی بود که در nic.ir درخواست داده بودیم.
ولی کفتند برای ثبت دامنه های co.ir ما محدودیت داریم و ثبت نمی کنیم و .....

حال اینکه از این طریق و با پرداخت 120 هزار تومان شما دامنه co.ir را که ارزشی 3600 تومانی دارد را می توانید ثبت کنید :
بدون ارسال مدرک و حتی دامنه های دو حرفی:

http://www.noorolhoda.net/themes/noorolhoda/_images_/co.ir.gif

خوب همه شما متوجه شدید که چگونه پروسه ثبت دامنه co.ir انجام می شود
البته اولین بار نبود شاید در ماه 3 4 دامین ما را reject می کنند
چند بار هم قبلا" تماس گرفته بودم به صورت تلفنی که اون زمان هم گوشی رو قطع کردند.

واقعا" جای تـــــــا ســــــــف دارد.

قابل ذکر است که دست ما به هیج جا بند نیست و نمی توانیم جای شکایت کنیم ولو اینکه تعداد شکایان زیاد باشد مرجع ای برای تسلیم شکایتمان وجود ندارد.
لاجرم مجبوریم بسازیم.

تبلیغات زیاد انجام می شود اما با واقعیت فاصله دارد. اول ثبت کنید و بعد باور کنید. اون هم از طریق سایتی که نماینده رسمی نیست. تایید دامین های ir پروسسی است که نمی توانید از زیر آن فرار کنید. بعضی مواقع قیمتی گفته می شود که کسی خرید نکند. شاید با ارائه مدارک جعلی این کار را انجام می دهند.

AfraWeb.net
May 10th, 2010, 20:28
نمیدونم چرا ما چند ساله داریم کار میکنیم و روزانه بین 20 تا 40 دامین را پرداخت و ثبت میکنیم مشکلی تا حالا نداشتیم روی دامین های شرکتی سختگیری هایی دارند ولی وقتی مدارک کامل باشه جتما ثبت میکنند ثبت هم نکنند دلایلی دارند که مطمعنا منطقی هست .

Rapid
May 10th, 2010, 20:59
نخير دليل منطقي ندارند من خودم دو حرفي براي يه شركت (سهامي خاص بود و كلا دو كلمه) ميخواستم ثبت كنم كه مخخف دو كلمه شركت بود و نميكرند آخرش با توسري انجام دادند دامين هاي ساده مشكلي نداره ولي....

اين 120 تومني ديگه آخرشه

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

تبلیغات زیاد انجام می شود اما با واقعیت فاصله دارد. اول ثبت کنید و بعد باور کنید. اون هم از طریق سایتی که نماینده رسمی نیست. تایید دامین های ir پروسسی است که نمی توانید از زیر آن فرار کنید. بعضی مواقع قیمتی گفته می شود که کسی خرید نکند. شاید با ارائه مدارک جعلی این کار را انجام می دهند.

جعل سند كه حداقل شش ماه حبس داره يعني اينقدر ا ....ق هستند به خاطر 120 تومن

pouyasazan
May 10th, 2010, 22:10
نخير دليل منطقي ندارند من خودم دو حرفي براي يه شركت (سهامي خاص بود و كلا دو كلمه) ميخواستم ثبت كنم كه مخخف دو كلمه شركت بود و نميكرند آخرش با توسري انجام دادند دامين هاي ساده مشكلي نداره ولي....

اين 120 تومني ديگه آخرشه

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

جعل سند كه حداقل شش ماه حبس داره يعني اينقدر ا ....ق هستند به خاطر 120 تومن

بلاخره برای شما ایمیلی ارسال کرده اند و دلیلی ذکر کرده اند. دلیل چه بود؟ متن ایمیل را برای همه بگذارید. دامنه 2 حرفی co.ir خیلی سخت است چون 2 حرفی ها مخفف خیلی از شرکت ها می باشد و برای nic دردسر های فراوانی ایجاد می کند. تایید دامنه ها چیزی است که nic به اجبار انجام می دهد و اصلا دلشان نمی خواهد این کار را انجام دهد اما به دلیل شکایت های زیادی که از Nic در مراجع مختلف شده است آنها مجبور به اعمال شرایط سخت تری می شوند.
اگر دامنه co.ir می شناسید که بدون سند ثبت کرده اند به ما هم معرفی کنید!!! بدون دلیل حرف نزنید چون nic بدون سند دامنهco.ir ثبت نمی کند. به هر تبلیغی اعتماد نکنید.

Rapid
May 10th, 2010, 22:29
بلاخره برای شما ایمیلی ارسال کرده اند و دلیلی ذکر کرده اند. دلیل چه بود؟ متن ایمیل را برای همه بگذارید. دامنه 2 حرفی co.ir خیلی سخت است چون 2 حرفی ها مخفف خیلی از شرکت ها می باشد و برای nic دردسر های فراوانی ایجاد می کند. تایید دامنه ها چیزی است که nic به اجبار انجام می دهد و اصلا دلشان نمی خواهد این کار را انجام دهد اما به دلیل شکایت های زیادی که از Nic در مراجع مختلف شده است آنها مجبور به اعمال شرایط سخت تری می شوند.
اگر دامنه co.ir می شناسید که بدون سند ثبت کرده اند به ما هم معرفی کنید!!! بدون دلیل حرف نزنید چون nic بدون سند دامنهco.ir ثبت نمی کند. به هر تبلیغی اعتماد نکنید.

شما اينو برا من توجيه كن Query Whois Server - IRNIC (http://whois.nic.ir/?name=mehran.ir) البته چون شما مسئوليتي در اون سازمان نداريد بحث نتيجه و فايده خاصي نداره خلاصه وقتي ميگن دوحرفي ميشه بايد بشه شايد دامنه 5 حرفي هم مدعي داشته باشه هركس زودتر.... الان من برم بگم شركت لوله گاز رو دارم lg.co.ir رو بگيريد بديد به من تازه شركت ايراني هم نيست كره اي !!!!!!! اين كه نميشه اين مهران هم كه آخرشه

pouyasazan
May 10th, 2010, 23:03
شما اينو برا من توجيه كن Query Whois Server - IRNIC (http://whois.nic.ir/?name=mehran.ir) البته چون شما مسئوليتي در اون سازمان نداريد بحث نتيجه و فايده خاصي نداره خلاصه وقتي ميگن دوحرفي ميشه بايد بشه شايد دامنه 5 حرفي هم مدعي داشته باشه هركس زودتر.... الان من برم بگم شركت لوله گاز رو دارم lg.co.ir رو بگيريد بديد به من تازه شركت ايراني هم نيست كره اي !!!!!!! اين كه نميشه اين مهران هم كه آخرشه

مسئولیت به صورت مستقیم نیست اما کلیه نمایندگان Nic با این سازمان در ارتباط هستند و اکثرا در جلساتی که بعضا برگذار می شود با مسئولین تبادل نظر می کنند و چون در این مورد در آخرین جلسه بحث شده من سعی دارم همانطور که همه نمایندگان حاضر قانع شدند شما را هم قانع کنم.

درباره mehran.ir ذکر کرده این دامنه طی شرایط خاص قابل ثبت است کلا بعضی از اسامی توسط وزارت کشور برای nic ارسال می شود که اجازه ثبت برای افراد با فلان خصوصیت امکان پذیر است و یا اسامی شهر ها و بندر ها و ... همه توسط مراجع ذی صلاح برای nic ارسال می شود. ما هم در این کشور زندگی می کنیم و کار می کنیم و باید به شرایطی که توسط مراجع گذاشته می شود احترام بگذاریم و این را بدانید که این شرایط را nic نمی گذارد. آنها به قوانین عمل می کنند شما یک دامنه it ثبت کنید. ببینید چه میزان زمان می برد. فرم باید پر کنید و فکس کنید و ... تا تایید شود خیلی از دامنه ها هم رد می شوند. باید درک کنید که دامنه ir یک دامنه ملی است و شرایط ملی دارد.

DeltaGostar
May 10th, 2010, 23:15
دوستانی که شبکه کارکردند میدونید که برای دومین دهی چه چیزای لازم هست
اما این رو من نظر شخصی میدم که از عدم پشرفت تکنولوژی ها و پرتکل و تپولوژی های لازم در حال استفاده هستن
که شاید 1200 تومن درکل ارزش نداشته باشه که توی کویت و اروپا ارزون تر میتونید این نرم افزار و امکانات رو گیر بیارید
و ...........
سازمان فیزیک نظری که حالا مسئول هست پیمانکار هست .شرکت اصلی است / زیر مجموعه هست خدا میدونه
در واقع به درد یک عدد منطقی به نام صفر ارزش دارند / ساپورت / قوانین / تکنولوژی / که اگر بعضی از دوستان
3600 تومن که پرداخت میکنن برای ثبت این مجموعه دامنه دارن میدن که مطمن باشن ارزشش همون 1200 تومن هست:d
اما برای راه کارای های مثل تحریم ./ثبت نکردن / و تبلیغ منفی باعث خواهد شد یکم و یه ذره چهار آدم درست بزارن برای کار کردن اونجا و قوانینشو صحیح کنن / ان شاالله به امید روزی که شرکت بهتری این مسئولیت بزرگ یعنی ارائه دامنه ملی ایرانیان رو برعهده بگیرد/ سپاس و درود o:-):57:

nic.ir
May 10th, 2010, 23:38
هاستینگ :: هاست :: ثبت دومين :: طراحي وب (http://www.noorolhoda.net/)

رانتو ببين چه ميكنه ! قانون گوسفندي :50:

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------

شما بگو برا من اثبات كن من بهت ميگم كجا شكايت كني تا از اين غلطا نكنن حكمي هم كه ميگيري براي همه كاربرد داره و به همه خدمت ميكني

من چیو به شما و برای چی ثابت کنم؟
اتقاقی که افتاده رو عرض کردم.

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

نمیدونم چرا ما چند ساله داریم کار میکنیم و روزانه بین 20 تا 40 دامین را پرداخت و ثبت میکنیم مشکلی تا حالا نداشتیم روی دامین های شرکتی سختگیری هایی دارند ولی وقتی مدارک کامل باشه جتما ثبت میکنند ثبت هم نکنند دلایلی دارند که مطمعنا منطقی هست .

ببخشید شما روزی 30 دامین ای آر هم که ثبت کنید ماهی میشود 900 دامین و سالی 10800 از آنجای که می فرمایید چندین سال..پس باید بالای 40 تا 50 هزار دامنه ثبت کرده باشید؟ و با توجه به اینکه در حدود 8 ماه پیش nic.ir برای ثبت 100 هزارمین دامنه .ir به کاربران خود تبریک گفته بود شما به تنهایی سهم بزرگی در این جشن و تبریک nic.ir داشتید.
می شود گفت نصف دامنه های ثبت شده .ir بر عهد شما بوده است.
درسته؟

آمار ثبت دامنه های ای آر تا بدین لحظه :

ir: 143525
ایران : 4406
co.ir : 2214
ac.ir : 1219
gov.ir : 371
sch.ir : 342
org.ir : 277
id.ir: 99
dnssec.ir 86
net.ir 47
مجموع: 152586

آیا امکان این هست که فقط 100 دامنه آخری که ثبت کردید را بفرمایید؟
ممون

Techno Pars
May 11th, 2010, 00:12
مهران؟! شاید به خاطر مرز مهران این دامنه قابل ثبت نیست :)

Rapid
May 11th, 2010, 00:22
مسئولیت به صورت مستقیم نیست اما کلیه نمایندگان Nic با این سازمان در ارتباط هستند و اکثرا در جلساتی که بعضا برگذار می شود با مسئولین تبادل نظر می کنند و چون در این مورد در آخرین جلسه بحث شده من سعی دارم همانطور که همه نمایندگان حاضر قانع شدند شما را هم قانع کنم.

درباره mehran.ir ذکر کرده این دامنه طی شرایط خاص قابل ثبت است کلا بعضی از اسامی توسط وزارت کشور برای nic ارسال می شود که اجازه ثبت برای افراد با فلان خصوصیت امکان پذیر است و یا اسامی شهر ها و بندر ها و ... همه توسط مراجع ذی صلاح برای nic ارسال می شود. ما هم در این کشور زندگی می کنیم و کار می کنیم و باید به شرایطی که توسط مراجع گذاشته می شود احترام بگذاریم و این را بدانید که این شرایط را nic نمی گذارد. آنها به قوانین عمل می کنند شما یک دامنه it ثبت کنید. ببینید چه میزان زمان می برد. فرم باید پر کنید و فکس کنید و ... تا تایید شود خیلی از دامنه ها هم رد می شوند. باید درک کنید که دامنه ir یک دامنه ملی است و شرایط ملی دارد.

من .it ثبت كردم از طريق يه شركت لهستاني با يك كليك (نميدونم خودشن چه مراحلي طي كردند) name.com هم در لحظه فكر كنم ثبت كنه در هر صورت اگر قانون بود با توسري دو حرفي ثبت نميكردند ميكردند ؟! الان من مدعي lg.co.ir هستم من را قانع كنيد شركت (فرضي) من ملي هست يا كره جنوبي؟
البته نيك نيازي به قانع كردن كسي نداره چون انحصاري هست و همون طور كه گفتيد قانع شديد ;) ali.ir هم ممنوعه ! نميدونم شهره كوهه روده يا.... حتما ميگن به حضرت علي مربوطه و ما هم مثل ... قانع ميشيم كلا خوب قانع ميشن ايراني ها
web2.ir ممنوع بود الان ثبت شده شما در جزيان مسائل نيستيد دوست عزيز

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

مهران؟! شاید به خاطر مرز مهران این دامنه قابل ثبت نیست :)

درسته حواسم نبود شهر مهران البته ولي همين ali چي! و nتاي ديگه

---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

ببخشید شما روزی 30 دامین ای آر هم که ثبت کنید ماهی میشود 900 دامین و سالی 10800 از آنجای که می فرمایید چندین سال..پس باید بالای 40 تا 50 هزار دامنه ثبت کرده باشید؟ و با توجه به اینکه در حدود 8 ماه پیش nic.ir برای ثبت 100 هزارمین دامنه .ir به کاربران خود تبریک گفته بود شما به تنهایی سهم بزرگی در این جشن و تبریک nic.ir داشتید.
درسته؟

dnssec.ir 86
net.ir 47

ممون

شما اسم شركت و دامنه درخواستي رو اگر دوست داريد تو پ/خ بگيد اگر حق باهاتون باشه ميگم بريد كجا شكايت كنيد

AfraWeb.net
May 11th, 2010, 00:25

درسته؟

dnssec.ir 86
net.ir 47

ممون

جالبه چرا شما با ای دی اصلی خودتون پست نمیدید تو فروم . اینکه امروز رجیستر کردید و مستقیم اومدید تو این تاپیک و دارید از یک سازمان که نماینده ای در اینجا ندارد انتقاد و شکایت میکنید . مسلما روزانه اینقدر دامین ثبت نمیکنیم و این اماری بود که بهتون دادم یعنی برخی روزها تا 30 دامین هم پرداخت داشتیم و خیلی اعضای همین فروم هم پرداخت هاشون رو انجام دادیم این تاپیک برای خیلی وقت پیش هست و نیازی هم نمیبینیم به شما چیزی رو توضیح دهیم چون طبق قوانین فروم برای انتقاد باید 100 پست داشته باشید پس بهتره با ای دی اصلیتون بیاید و انتقاد کنید . و این رو هم میدونید که انتقاد شما نتیجه ای ندارد چون باید بگردید و مشکلی که باهاش دستو پنجه نرم میکنید را پیدا کنید و سعی در حل مشکل داشته خود داشته باشید در هر صورت این روال این فروم هست و عادی شده است
http://www.webhostingtalk.ir/f22/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-ir-%D9%81%D9%82%D8%B7-3700-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-4701/

در هر صورت موفق و پیروز باشید

pouyasazan
May 11th, 2010, 00:42
من .it ثبت كردم از طريق يه شركت لهستاني با يك كليك (نميدونم خودشن چه مراحلي طي كردند) name.com هم در لحظه فكر كنم ثبت كنه در هر صورت اگر قانون بود با توسري دو حرفي ثبت نميكردند ميكردند ؟! الان من مدعي lg.co.ir هستم من را قانع كنيد شركت (فرضي) من ملي هست يا كره جنوبي؟
البته نيك نيازي به قانع كردن كسي نداره چون انحصاري هست و همون طور كه گفتيد قانع شديد ;) ali.ir هم ممنوعه ! نميدونم شهره كوهه روده يا.... حتما ميگن به حضرت علي مربوطه و ما هم مثل ... قانع ميشيم كلا خوب قانع ميشن ايراني ها

---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

درسته حواسم نبود شهر مهران البته ولي همين ali چي! و nتاي ديگه

این شرکت هم احتمالا با سند جعلی دامنه it برای شما ثبت کرده است چون it شرایط خاصی دارد و صاحب دامنه باید حتما فرم را ارسال کند. دامنه به نام شما ثبت شده است؟ کنترل پنل به شما داده است؟ دامنه it نیاز دارد که صاحب دامنه در کشور ایتالیا صاحب آدرس باشد. این لینک هم برای اثبات گفته ها:
What is a Letter of Assumption of Responsability (LAR)? — Registro .it (http://www.nic.it/faq-en/what-is-a-letter-of-assumption-of-responsability-lar)

گوگل یا یاهو هم می خواهید ثبت کنید؟ چیزی راجع به حق مالکیت شنیده اید؟ چه کسی nic را مسئول ثبت دامنه های ir کرده است؟ دولت؟ خیر یک سازمان جهانی به نام ICANN همانجایی که verisign را مسئول دامنه های com کرده است. enom و name.com و directi و ... همه این شرکت ها با گرفتن عنوان registrar از ICANN می روند و یکی یکی نماینده verisign و یا nic.it و ... می شوند تا بتوانند پسوند های مختلف را ارائه دهند. پس الان شما بفرمایید چرا verisign انحصار دامنه های .com را دارد؟ پس این هم نیازی به قانع کردن کسی ندارد چون انحصاری است؟ انحصاری بودن دامنه ها دلایلی دارد که اینجا قابل ذکر نیست اما فکر می کنم با کمی فکر برای شما قابل درک باشد که چرا باید انحصاری باشد.

را جع به اینکه می فرمایید ایرانی ها خوب قانع می شوند فکر کنم شما خارجی هستید!!! یا شاید شرمسارید از ایرانی بودن؟ هر جایی شرایط خاص خودش را دارد. در هر جامعه ای که زندگی می کنید باید به قوانین آن پایبند باشید. حالا این که به قانون عمل کنیم می شود زود قانع شدن؟ این نظریه شما است. اینکه وزارت کشور به nic می گوید دامنه هایی که اسم ائمه است را ثبت نکنید و ثبت این دامنه ها برای ارگان های دولتی است حالا nic جرم کرده است؟

nic.ir
May 11th, 2010, 01:04
جالبه چرا شما با ای دی اصلی خودتون پست نمیدید تو فروم . اینکه امروز رجیستر کردید و مستقیم اومدید تو این تاپیک و دارید از یک سازمان که نماینده ای در اینجا ندارد انتقاد و شکایت میکنید . مسلما روزانه اینقدر دامین ثبت نمیکنیم و این اماری بود که بهتون دادم یعنی برخی روزها تا 30 دامین هم پرداخت داشتیم و خیلی اعضای همین فروم هم پرداخت هاشون رو انجام دادیم این تاپیک برای خیلی وقت پیش هست و نیازی هم نمیبینیم به شما چیزی رو توضیح دهیم چون طبق قوانین فروم برای انتقاد باید 100 پست داشته باشید پس بهتره با ای دی اصلیتون بیاید و انتقاد کنید . و این رو هم میدونید که انتقاد شما نتیجه ای ندارد چون باید بگردید و مشکلی که باهاش دستو پنجه نرم میکنید را پیدا کنید و سعی در حل مشکل داشته خود داشته باشید در هر صورت این روال این فروم هست و عادی شده است
http://www.webhostingtalk.ir/f22/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%86%D9%87-ir-%D9%81%D9%82%D8%B7-3700-%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D9%86-4701/

در هر صورت موفق و پیروز باشید

بنده از طریق سرچ با این انجمن آمدم. اگر شما 2 سال است که به این حرفه مشغولید بنده 8 سال کارم این هستش و ادعای ندارم . تمایلی هم به معرفییم به شما ندارم اگر مدیر انجمن درخواست دهند حتما به ایشان معرفی خواهم کرد.
در خصوص دامنه های ثبتی شما بنده بخیل نیستم فقط خواستم نقش بزرگی که در ثبت دامنه های ir ایفا کردید رو عرض کنم به امید روزی که شما روزی 400 دامنه ir ثبت کنید. انشالله
به هر حال باز هم بنده مشتاق هستم که 100 دامنه آخری که ثبت کردید را معرفی بفرمایید فکر می کنم با فرمایشات شما حداقل در 4 روز شما 100 دامنه ir ثبت می کنید.
احتمالا دوستان دیگه هم مایلند که 100 دامنه آخر رو معرفی کنید.

مورد بعدی که فرمودید خواهش می کنم به موضوع تایپیک توجه بفرمایید "شکایت علیه سازمان فیزیک نظری"....اگر قصد تمجید و تشکر بود تایپیکی دیگری ایجاد میشد لذا اگر مسر به این امر هستید می توانید تایپیک دیگر با موضوع مرتبت ایجاد کرده و به تمجدید و تشکر از ایشان بپردازید که خود بند نیز 100% از زحماتشان تشکر خواهم کرد.
نکته بعدی که خواهش دارم توجه بفرمایید فرق بین شکایت و انتقاد و ارائه راهکار است قصد بنده شکایت نبود فقط به عنوان انتقاد پست دادم ولو اینکه موضوع تایپیک شکایت است.

Rapid
May 11th, 2010, 09:17
این شرکت هم احتمالا با سند جعلی دامنه it برای شما ثبت کرده است چون it شرایط خاصی دارد و صاحب دامنه باید حتما فرم را ارسال کند. دامنه به نام شما ثبت شده است؟ کنترل پنل به شما داده است؟ دامنه it نیاز دارد که صاحب دامنه در کشور ایتالیا صاحب آدرس باشد. این لینک هم برای اثبات گفته ها:
What is a Letter of Assumption of Responsability (LAR)? — Registro .it (http://www.nic.it/faq-en/what-is-a-letter-of-assumption-of-responsability-lar)

گوگل یا یاهو هم می خواهید ثبت کنید؟ چیزی راجع به حق مالکیت شنیده اید؟ چه کسی nic را مسئول ثبت دامنه های ir کرده است؟ دولت؟ خیر یک سازمان جهانی به نام ICANN همانجایی که verisign را مسئول دامنه های com کرده است. enom و name.com و directi و ... همه این شرکت ها با گرفتن عنوان registrar از ICANN می روند و یکی یکی نماینده verisign و یا nic.it و ... می شوند تا بتوانند پسوند های مختلف را ارائه دهند. پس الان شما بفرمایید چرا verisign انحصار دامنه های .com را دارد؟ پس این هم نیازی به قانع کردن کسی ندارد چون انحصاری است؟ انحصاری بودن دامنه ها دلایلی دارد که اینجا قابل ذکر نیست اما فکر می کنم با کمی فکر برای شما قابل درک باشد که چرا باید انحصاری باشد.

را جع به اینکه می فرمایید ایرانی ها خوب قانع می شوند فکر کنم شما خارجی هستید!!! یا شاید شرمسارید از ایرانی بودن؟ هر جایی شرایط خاص خودش را دارد. در هر جامعه ای که زندگی می کنید باید به قوانین آن پایبند باشید. حالا این که به قانون عمل کنیم می شود زود قانع شدن؟ این نظریه شما است. اینکه وزارت کشور به nic می گوید دامنه هایی که اسم ائمه است را ثبت نکنید و ثبت این دامنه ها برای ارگان های دولتی است حالا nic جرم کرده است؟
در مورد انحصار الان nic خودش ثبت و كار تجاري ميكنه .it تو name.com آدرس نميخواهد حتما آدرس جعل ميكنند
همون طور اصولا شما نمي تونيد جواب بديد و من هم انتظاري ندارم گفتم web2 ali همين وب2 برا من نشد برا يكي شد اين چه ربطي به ايتاليا و دايركت آي و نيم داره بحث رفت تو تعصبات كور ملي ميهني تا خليج فارس و هولوكاست و صهيونيست هم وارد اين بحث نشده بهتر خارج بشيم

takweb.ir
May 11th, 2010, 10:05
در مورد .Co.ir

IRNIC .ir ccTLD> na ma in ro taeed nemikonim
IRNIC .ir ccTLD> va reserve har damaneyi az tarighe ma soorat migire
IRNIC .ir ccTLD> yani ma taeed mikonim
IRNIC .ir ccTLD> va hamchin chizi taeed nemishe
IRNIC .ir ccTLD> bale hatman check mishe

sadegh
May 11th, 2010, 10:27
من که یه دامنه رو دور زدم ندیدن حواسشون نبود
دامنه هم نمی گم شاید دوربین مخفی کار گذاشته باشند
حالا منتظرم کی مفهمن

pouyasazan
May 11th, 2010, 12:07
در مورد انحصار الان nic خودش ثبت و كار تجاري ميكنه .it تو name.com آدرس نميخواهد حتما آدرس جعل ميكنند
همون طور اصولا شما نمي تونيد جواب بديد و من هم انتظاري ندارم گفتم web2 ali همين وب2 برا من نشد برا يكي شد اين چه ربطي به ايتاليا و دايركت آي و نيم داره بحث رفت تو تعصبات كور ملي ميهني تا خليج فارس و هولوكاست و صهيونيست هم وارد اين بحث نشده بهتر خارج بشيم

nic برای این کار تجاری می کند که هنوز شرکتی در ایران نیست که بتواند registrar این سازمان بشود. شما یک شرکت معرفی کنید که برای خدمات خودش api ارادئه داده باشد!!! در ضمن به زودی امکان ثبت مستقیم از داخل nic برداشته می شود و به قول شما nic دیگر کار تجاری نخواهد کرد. شاید کمتر از یک ماه این پروسه انجام شود.
شاید جواب های من برای شما جواب نیست!!! یا شاید قابل درک نیست که مرجعی بالاتر ازnic حکم می کند که این دامنه ها نباید تایید شوند و روزی حکم می شود موردی ندارند. اگر پای صحبت و درد دل مسئولان nic بنشینید متوجه می شوید که آنها دوست ندارند دامنه ها را تایید کنند اما چاره ای ندارند. در ضمن خلیج فارس هم تعصب کور ملی میهنی نیست بخشی از سرزمین ما است لطفا در پست ها دقت بفرمایید. زمانی که شما می فرمایید ایزانی ها فلان طور هستند فکر نمی کنم جواب شما غیر از این باشد مگر اینکه ایرانی بودن تعصب کور کورانه باشد.!!!

---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:05 PM ----------

در مورد .Co.ir

لطفا متن گفتگو را کامل قرار دهید و یک طرفه نباشد.

---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------

من که یه دامنه رو دور زدم ندیدن حواسشون نبود
دامنه هم نمی گم شاید دوربین مخفی کار گذاشته باشند
حالا منتظرم کی مفهمن

دقیقا چون هر زمانی متوجه شوند می توانند دامین را کنسل کنند و یا اینکه دیگر تمدید نکنند.

Rapid
May 11th, 2010, 13:58
بحث من هم سر قانون قانونگريزي و بي قانوني نيك هست. وگرنه از لحاظ برخورد كاركنان خيلي خوبه و از برنامه نويسي و امنيت در بين دامنه هاي ملي واقعا خوبه