توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : whmcs ایمیل بازیابی رمز را ارسال نمیکنه ...
shahr0kh
December 5th, 2013, 10:27
با سلام
whmcsایمیل بازیابی رمز را ارسال نمیکنه ...
منظور درخواست و قبول میکنه بعدش که لینک میده روش کلیک کنید که پسورد جدید بیاد اون پسورد نمیاد ...
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
rezahesami
December 5th, 2013, 11:15
با سلام
whmcsایمیل بازیابی رمز را ارسال نمیکنه ...
منظور درخواست و قبول میکنه بعدش که لینک میده روش کلیک کنید که پسورد جدید بیاد اون پسورد نمیاد ...
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
فایل های زیر رو از قالب قدیم با فایل های جدید جایگزین کن :
pwreset.tpl
pwresetvalidation.tpl
pwstrength.tpl
shahr0kh
December 5th, 2013, 11:17
منظور از قالب قدیم ؟
با تشکر
traxex12345
December 5th, 2013, 11:20
از این سایت درخواست بدین کمکتون میکنن
venon.ir
da6276
December 5th, 2013, 11:24
این مشکل از قالب هست و با کارهایی که کاربر ارجمند rezahesami (http://www.webhostingtalk.ir/member/15863/) گفتند مشکلتون حل میشه
shahr0kh
December 5th, 2013, 11:25
این مشکل از قالب هست و با کارهایی که کاربر ارجمند rezahesami (http://www.webhostingtalk.ir/member/15863/) گفتند مشکلتون حل میشه
قالب قبلی من دیفالت خود whmc هستش ..
از همون کپی کنم ؟!
da6276
December 5th, 2013, 11:29
قالب قبلی من دیفالت خود whmc هستش ..
از همون کپی کنم ؟!
بله ، این فایل ها رو به قالب جدید اضافه کنید مشکل حل میشه
666regab
December 5th, 2013, 11:33
اصولا چنین مشکلاتی یا از قالب سایت می شه یا از یکسری فایلهای whmcs که تو تنظیمات یا قلب بندی تغییر می کنند .
قالب تون رو به حالت پیش فرض برگردونید و ببینید که ج می ده یا نه ؟
اگر ج داد که از قالب هست اگر نه خطا داد بازم بنابراین بهتره که اگه امکان داشته باشه سیستمتون رو بروزرسانی بکنید تا مشکلات حل بشن .
rezahesami
December 5th, 2013, 11:40
منظور از قالب قدیم ؟
با تشکر
قالبی که الان روی سایت هست و ازش استفاده می کنید. معمولا این مشکل بعد از آپدیت اتفاق میافته چون اکثرا از قالب های اختصاصی استفاده می کنند و فایل های داخل قالب رو تغییر نمیدند این مشکل پیش میاد
omidppm
December 5th, 2013, 11:51
بهترین راه اینه که محتویات پوشه template_c رو کاملا پاک کنید مشکلتون حل میشه 100%