توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال whmcs از یک هاست به هاست دیگر
fadakweb
December 4th, 2013, 17:17
سلام خدمت دوستان
بنده میخوام سایتم رو از یک هاست به هاست دیگر انتقال بدم . هر دو هاست cpanel هستش و میخوام whmcs رو در یک پوشه نصب کنم یعنی از هاست برای چندین دامین استفاده میکنم و نمیتونم بکاپ رو در public_html ریستور کنم
دوستان لطفا کمک کنید بدون مشکل بتونم سایت رو انتقال بدم به هاست جدیدم
مرسی
ADMlN
December 4th, 2013, 17:28
باید از دیتا و دیتابیس جداگانه بکاپ تهیه کنید تا بتوانید در هاست جدید بدون مشکل ریستور نمایید
da6276
December 4th, 2013, 17:32
پیشنهاد میشه یک whmcs با ورژن مشابه روی هاست جدید نصب کنید و بعد دیتابیس هاست قبلی رو روش ایمپورت کنید
با این روش نیازی به ادیت کردن دستی شاخه ها نخواهید داشت و بطور کامل انتقال انجام خواهد شد
spooky021
December 4th, 2013, 18:35
پیشنهاد میشه یک whmcs با ورژن مشابه روی هاست جدید نصب کنید و بعد دیتابیس هاست قبلی رو روش ایمپورت کنید
با این روش نیازی به ادیت کردن دستی شاخه ها نخواهید داشت و بطور کامل انتقال انجام خواهد شد
این روش پیشنهاد میشه
fadakweb
December 5th, 2013, 00:34
تشکر از راهنماییتون
مشکلی در دیتابیس و اطلاعات موجود در سایت ایجاد نمیشه ؟
da6276
December 5th, 2013, 00:40
تشکر از راهنماییتون
مشکلی در دیتابیس و اطلاعات موجود در سایت ایجاد نمیشه ؟
خیر اینکار بارها انجام شده و بدون مشکل انتقال داده شده
fadakweb
December 5th, 2013, 00:49
خیر اینکار بارها انجام شده و بدون مشکل انتقال داده شده