PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مجازی ساز Virtualizor+ KVM یا KVM+SolusVM

MagicVps.Com
December 4th, 2013, 01:08
با سلام به همه همکارن و کاربران عزیز

دوستانی که تجربه کار با مجازی ساز KVM را دارن از نظر شما کدوم یک از این پنلها توصیه میشود
در صورت امکان بصورت خلاصه و تیتر وار مزیتها و معایب هر کدوم از این پنلهای مدیریتی را جهت این مجازی ساز توضیح بدهید (فقط این پنلها با مجازی ساز KVM مد نظر هست مجازی ساز های دیگر در این تاپیک مد نظر نیست در این مقایسه)

مجازی ساز KVM+SolusVM

SolusVM Virtual Server Control Panel (http://www.solusvm.com)
مزایا :

معایب:

مجازی ساز KVM+virtualizor

Virtualizor (http://www.virtualizor.com)

مزایا :

معایب:

با تشکر

majidisaloo1
December 4th, 2013, 01:23
سلوس وی ان + kvm بر روی سرور های ایرانمان داریم استفاده میکنیم
عالی است
فقط عیبش این است که نمیشه مجدود به مگاهرتز کرد البته شاید هم بشه و ما بلد نباشیم

MagicVps.Com
December 4th, 2013, 01:33
با تشکر دوستان چنانچه در هر دومورد تجربه دارن هر دو پنل را بفرماین همچین همینطوری که در ابتدا گفته شد سعی کنند مزایا و معایب هر کدو م از این پنلها که در حال استفاده هستند بفرماید
اینکه عالی هست بله عالی هست ولی چندتا از مزیتاهاش را بفرماید که میفرماید عالی هست و یا اینکه بجز مزیتهاش بلاخره یکسری اشکالات هم داره اشکالهاش چیه

MagicVps.Com
December 4th, 2013, 02:02
دوستان لطفا در تاپیک زیر هم که در ارتباط با موضوع فوق هست شرکت کنید با تشکر

http://www.webhostingtalk.ir/f186/98939/

| KVM - SERVER |
December 4th, 2013, 11:42
+1 Virtualizor

3 ماه رد شد که داریم از Virtulizor استفاده میکنیم. ساپورت بسیار عالی ای دارند ، هر مشکلی پیش بیاد براتون حل میکنن
منابع سرورتون مثل RAM رو مثل SolusVM قورت نمیده.
برای ویندوز هم آی پی دهی اتوماتیک DHCP داره. (اما چون شبکه سرورهای ما NAT هست داخل آپدیت بعدی ارایه میدند)

اما به این معنی نیست که قابلیت های دیگهء سولوس رو رد میکنم و میگم بدتر هست ؛ خیر اینطور نیست! سولوس هم مزایای بهتری شاید داشته باشه که فعلا به کار ما نمیاد.

namesis R
December 4th, 2013, 11:59
بستگی به کار شما داره دوست من ، مثلآ شما اگر بخوایید نمایندگی سرورمجازی بدید باید از سولس استفاده کنید ، ولی در کل هر دو پنل خوب هست ، به نظر بنده از Xen استفاده کنید چون بهتر میشه سی پی یو رو مدیریت کنید.
در کل هر دو پنل برنامه نویس هاش هندی هستند و هر دو در رتبه بالایی قرار دارد
بنده با هردش کار کردم ، شخصآ خودم با Virtualizor راحت تر بودم نسبت به SolusVM

princeserver
December 4th, 2013, 12:36
سلام به همه دوستان کی وی ام - ویرچوالیزور
KVM+virtualizor

ما الان روی سرور داریم استفاده میکنیم
دوستان توجه کنن هم سی پی یو لیمیت میشه هم پورت هم رم همه چیز دست رسی کامل مثل xen با میکروتیک مشکل نداره روان تر و ساده تر هستش
نیاز به مستر نداره همش از روی خود یک سرور هستش
دوستان که کار نکردن میگن خوب نیستش ولی الان همه دارن به حرف ما میرسن و میان سمت حرف ما

حتی ای پی دادن اتوماتیک به سرور ویندوز مشکل بود که خداروشکر حل شدش پس هیچی کسر نداره از سلوس

MagicVps.Com
December 4th, 2013, 22:26
نظرات دیگر همکارن
توی این انجمن یعنی فقط همین 3 نفر دارن از این مجازی ساز استفاده میکنند

novinvps.com
December 4th, 2013, 23:14
سلام
بنده از هر 2 کنترل پنل استفاده میکنیم در کنار Vmware در سرورهامون تصمیم داشتم به طور خصوصی تجربیاتم با اقای کیانی در میان بزارم چون ندیدم که تاپیکی به جنگ و دعوا به خاطر تعصب های بی جای بعضی ها کشیده نشه و وقت ندارم بخوام به حواشی بعد از پاسخ هام بپردازم که تصمیم گرفتم همینجا بنویسم شاید به درد کسی دیگه خورد
از مزیت هایی که میتونه کنترل پنل svm نسبت به virtualizor داره قبل از هر چیزی عذر خواهی میکنم اگه سریع می نویسم

1- قابلیت ایجاد نمایندگی ( که به زودی در virtualizor نهاده میشه )

2- گاها مشاهده شده Virtualizor DHCP مشکل بر میخوره روی سرورهای ویندوزکه ما به طور دستی این مشکل رو پچ کردیم ! گزارش رو هم به خود سایت سازنده ارسال کردیم

3- مشکلی که هست در مورد گاها ناسازگاری در disk driver ها هست که به راحتی اصلا لانچ نمیشه روی virtualizor در حالی که هر 2 ! از KVM استفاده میکنند به عنوان مجازی سازی .

4- Media SYnc که svm داره بسیار کارا و مفید هستش

5- در مورد ایجاد محدودیت روی solusVM ما موفق شدیم تقریبا 2 ماه پیش ، بتونیم محدودیت روی CPU لحاظ کنیم ولی برای کسب اطلاعات بیشتر هیچ مشتریمون رو محدود نکردیم .

و از طرفی به نظر من بودنه slave + master سلوس وی ام یه مزیته ! که میتونه مانع از شناسایی ایپی اصلی برای جلوگیری از حملات برخی افراد ناشی ! برای DDOS هستش.

6- در کل کسی که خودش شخصا دانشش رو نداره توصیه میکنم سمتش نیاد تا مشترکینش رو با چالش جدی مواجه نکنه و حتما قبلش دانش فنیش نسبت به رفع عیب و.. این سیستم بالا ببره و روی این مورد به شدت تاکید دارم چرا که گاها مشکلاتی پیش میاد که هیچ وقت روی vmware پیش نمیاد

بنده عقیده دارم هر چه قدر همکاران بیشتر بیان روی این مجازی ساز خیلی خیلی خیلی به نفع همه هست چرا که آن هایی که عشق اورسل دارند نمیتونند رم 1 گیگ رو بدن 5 هزار تومان ! و به نوعی قیمت ها به توازن میرسه مگر سرور مفتاد تومنی خریده باشن در غیر این صورت ! به هیچ عنوان نمیتونند اورسل به این راحتی کنند و مساوی میشه = SWAP و فشار به هارد سرور و افت شدید کیفیت سرور و میتونیم شاهد کرش سرورشون هم باشیم
و در این موارد اورسلی vmware به شدت توصیه میشه و پایدارتر عمل میکنه

j4b3r
December 4th, 2013, 23:27
سلام
من با ویرچوالیزور کار نکردم
ولی مشکل عمده اینها اینه که اگر چند تا هارد داشته باشید روی lvm
ماشین مجازی رو میسازند و نمیشه تعیین کرد که روی کدوم هارد باشه(تا جایی که حضور ذهن دارم.)
این مطلب فوق هم با ساپورت ویرچوالیزور مطرح کردم گفتند نیمشه البته چند ماه پیش
مشکل دیگه ویرچوالیزرو هم عدم نمایندگی هست.

MagicVps.Com
December 5th, 2013, 15:07
نظرات دیگر همکارن

hamedmj
December 5th, 2013, 15:56
فقط Xen+SolusVM !

بسیار پیچیده هست نسبت به وی ام ور. کانفیگ سختی داره ولی خیلی عالی هست.

2تا از سرورهای جدیدمون رو داریم بر پایه xen+SolusVM می سازیم.

موفق باشید.

hosinaa
December 5th, 2013, 18:44
جناب :

MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/)

لطفا نتیجه گیری خودتون بر اساس معایب و مزایا بیان کنید و کدام انتخاب کردید

موفق باشید

MagicVps.Com
December 6th, 2013, 20:48
جناب :

MagicVps.Com (http://www.webhostingtalk.ir/member/21207/)

لطفا نتیجه گیری خودتون بر اساس معایب و مزایا بیان کنید و کدام انتخاب کردید

موفق باشید

فعلا که فقط 5 یا 6 نفر نطظر دارن کلا از این فروم به این بزرگی

به این تاپکیهم سر بزنید یکسری موارد هممیشه از این تاپیک بدست اورد همکارناونجا هم یکسری موارد خواهند گفت

http://www.webhostingtalk.ir/f186/99168/