توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هزینه و سود سرور مجازی
online.ir
December 3rd, 2013, 20:30
با سلام خدمت همکاران گرامی
من میخوام شروع به فروش سرور مجازی کنم تا حالا هم برا مشتریهام از بقیه فروشنده ها میگرفتم میخوام بینم هزینه یک سرور اختصاصی که تونه
30 سرور مجازی با رم 1 رو ساپورت کنه چقده و میزان سودی که در این سرور در ما بخوام در بیارم چقدره
ULTRAWEB
December 3rd, 2013, 20:36
هزینه ی همچین سروری در کمترین حال 300تومنه
و شما باید حداقل 600تومن در بیاری تا 300تومن سود کنی
اعصاب خرابیش بماند شما همین الان چقدر مشتری داری؟
online.ir
December 3rd, 2013, 21:13
حدود 30 تا
یعنی کلا برا 30 وی پی اس 1 گیگ +ای پی هاش .. ماهیانه 300 تومان هزینشه؟
در ضمن من مجازی سازی هم بلد نیستم کلا...
pasargad-it
December 3rd, 2013, 21:38
[QUOTE=online.ir;936411]حدود 30 تا
یعنی کلا برا 30 وی پی اس 1 گیگ +ای پی هاش .. ماهیانه 300 تومان هزینشه؟
در ضمن من مجازی سازی هم بلد نیستم کلا...[/QUOTE
خیر با ای پی در کمترین حالت 350 تومن.
مجازی ساز هم مشکلی نداره فروشنده ای که ازش سرور اختصاصی رو دریافت کردید روش اکسی براتون نصب میکنه خودش
hadi_am
December 3rd, 2013, 21:47
درود
اگه کمک لازم داشتید در این زمینه میتونیم در خدمتتون باشیم...
در مورد سرور شما حداقل باید رم 32 گیگ بخرید البته اگه میخواید اور سل کنید رم 16 هم جوابگوی شماست...
هزینه هم بستگی به دیتاسنتری داره که ازش خرید میکنید...
بین 300 تا 1 میلیون تومان میشه هزینه گذاشت واسه این سرور...
ارادتمند شما
هادی امیری
online.ir
December 3rd, 2013, 21:58
درود
اگه کمک لازم داشتید در این زمینه میتونیم در خدمتتون باشیم...
در مورد سرور شما حداقل باید رم 32 گیگ بخرید البته اگه میخواید اور سل کنید رم 16 هم جوابگوی شماست...
هزینه هم بستگی به دیتاسنتری داره که ازش خرید میکنید...
بین 300 تا 1 میلیون تومان میشه هزینه گذاشت واسه این سرور...
ارادتمند شما
هادی امیری
منظور از اورسل چیه؟
pasargad-it
December 3rd, 2013, 22:00
منظور از اورسل چیه؟
یعنی ظرفیت سرور 16 گیگ رم میباشد ولی شما 30 گیگ رم پر میکنید
traxex12345
December 3rd, 2013, 22:00
فروش بیش از حد روی سرور
hadi_am
December 3rd, 2013, 22:07
ممنون که توضیح دادید...
فروش بیش از حد روی سرور
این دوست خوبمون که توضیح دادن دیگه برای 100 پسته شدن لازم نبود اسپم ارسال کنید...
منظور از اورسل چیه؟
به صورت کامل تر خدمتتون توضیح بدم که شما وقتی روی مجازی ساز Vmware یه سرور میسازید میتونید محدودیت ایجاد کنید مثلا رم 1 گیگ باشه ولی بیشتر از 400 مگابایت نتونه مصرف کنه و بقیشو از guest memory & swap Memory استفاده میکنه...
البته اگه واقعا قصدتون کار کردن باشه بهتون این کار اصلا پیشنهاد نمیشه چون در اصل دارید به مردم کلک میزنید
ارادتمند شما
هادی امیری
spooky021
December 3rd, 2013, 22:10
دقیقا همین معنی میده
online.ir
December 3rd, 2013, 22:39
به صورت کامل تر خدمتتون توضیح بدم که شما وقتی روی مجازی ساز Vmware یه سرور میسازید میتونید محدودیت ایجاد کنید مثلا رم 1 گیگ باشه ولی بیشتر از 400 مگابایت نتونه مصرف کنه و بقیشو از guest memory & swap Memory استفاده میکنه...
البته اگه واقعا قصدتون کار کردن باشه بهتون این کار اصلا پیشنهاد نمیشه چون در اصل دارید به مردم کلک میزنید
ارادتمند شما
هادی امیری
مرسی از توضیحات
اروسل به درد من نمیخوره می خوام کلک تو کارم نباشه
یعنی 300 تومان سود خالص درمیاد ازش اگه هر سرور مجازی رو 20 تا 30 فروشم؟
pasargad-it
December 3rd, 2013, 22:43
اروسل به درد من نمیخوره می خوام کلک تو کارم نباشه
یعنی 300 تومان سود خالص درمیاد ازش اگه هر سرور مجازی رو 20 تا 30 فروشم؟
شما خودت حساب کن
30*20 =600
traxex12345
December 3rd, 2013, 22:58
به شما پیشنهاد میشه vmware رو روی سیستم خودتون نصب کنید و مجازی سازی رو روی سیتم خودتون تمرین کنید تا رو dedicate
ADMlN
December 3rd, 2013, 23:38
کمتر از 300 نمیتوانید سرور اختصاصی با کیفیت پیدا کنید
شما باید منابع کمی بیشتر در نظر بگیرید زیرا همیشه مشتری درخواست ارتقا میدهد و اگر قصد اورسل ندارید دچار مشکل میشوید
اگر برای شروع 30 مشتری دارید بهتر هست سرور قوی تری بگیرید تا هم هزینه های شما کمتر شود و هم در صورت تکمیل سرور سود بهتری داشته باشید
hamedmj
December 3rd, 2013, 23:52
عزیز 300 فقط پول سرور هست.
شما 32 تا ای پی هم میخوای. دست کم قیمت تمام شده سرور 500 ت هست. خیلی کم تازه گفتم...
online.ir
December 4th, 2013, 00:58
شما 32 تا ای پی هم میخوای. دست کم قیمت تمام شده سرور 500 ت هست. خیلی کم تازه گفتم...
اگه بخوام 20 تومان بدم 100 تومان برام می مونه؟
MagicVps.Com
December 4th, 2013, 01:28
دوستان واقعا سرور با 32 گیگ رم و 32 تا ایپی 300 تومن هستش من که بعید میدوینم دیگه گندترین و بدترین دیتا سنتترها هم حدود 400یا 450 حداقل قیمتشون هست
فکرپهنای باندهم بایدباشید ببین 15 تا 20 ترا بات حداقل خیلی ازسرورها که قیمتشون کمه حدود 5 ترابایت پهنای باند دارن که بعدا کم میاره و باید کلی هزینه بدین برای پهنای باند
یک دیتا سنتر مناسب که خیلی هم گرون نباشه 32گیگ رم و 32 ایپی با سیو متناسب با این 30 تا سرور مجازی+2 تا هارد توی رنج 600- یا 580 هزارتومنه با حدود15- 20 ترا بایت پهنای باند
نکته مهم فکراین نکنید که 32 گیگی رم چون داره میتونید تا 30 تا ویپیاس روی یک هارد بسازید چون خیلی از دوستان فکرمکنند هرچقدر رم و سپیو باشه هرچندتعداد ویپیاس بخوان روی یک هارد میتونند بسازند
که بعد سرور یکم پر بشه صدای همه درمیاد نمونه اشزیاده توی تاپکیهای فروش اول که سرور خالی هست طرف میاد به به و چه چه میکنه بعد از مدتی که به اخرهای تاپیک فروش میرسید و سرور پر شده همه شاکی و ناراضی هستند نمونه اش زایاده
در مورد سود هم اول قیمت سروری که میخواهید بگیردی در نظر بگیرید سپس تقسیم بر تعداد ویپیاسها کنید که 30 تومن بخواهدی بدین یا 20 تومن یا هر قیمت دیگرکه ک متناسب باشه نه قمیت زیاد باشه نه کم
الان رم 1 گیگ اگر کسی ریگی در کفش نداشته باشه و بدون اور سل باشه بسته به دیتا سنتری که سررو اجاره کرده یا کلو کرده و مشخصات سرور ی اصلی و تعداد ویپیاسهای که ساخته میشود دیگه حداقل از 25 شروع میشه تا 45 تومن رم یک گیگ
online.ir
December 4th, 2013, 04:44
دوستان واقعا سرور با 32 گیگ رم و 32 تا ایپی 300 تومن هستش من که بعید میدوینم دیگه گندترین و بدترین دیتا سنتترها هم حدود 400یا 450 حداقل قیمتشون هست
فکرپهنای باندهم بایدباشید ببین 15 تا 20 ترا بات حداقل خیلی ازسرورها که قیمتشون کمه حدود 5 ترابایت پهنای باند دارن که بعدا کم میاره و باید کلی هزینه بدین برای پهنای باند
یک دیتا سنتر مناسب که خیلی هم گرون نباشه 32گیگ رم و 32 ایپی با سیو متناسب با این 30 تا سرور مجازی+2 تا هارد توی رنج 600- یا 580 هزارتومنه با حدود15- 20 ترا بایت پهنای باند
نکته مهم فکراین نکنید که 32 گیگی رم چون داره میتونید تا 30 تا ویپیاس روی یک هارد بسازید چون خیلی از دوستان فکرمکنند هرچقدر رم و سپیو باشه هرچندتعداد ویپیاس بخوان روی یک هارد میتونند بسازند
که بعد سرور یکم پر بشه صدای همه درمیاد نمونه اشزیاده توی تاپکیهای فروش اول که سرور خالی هست طرف میاد به به و چه چه میکنه بعد از مدتی که به اخرهای تاپیک فروش میرسید و سرور پر شده همه شاکی و ناراضی هستند نمونه اش زایاده
در مورد سود هم اول قیمت سروری که میخواهید بگیردی در نظر بگیرید سپس تقسیم بر تعداد ویپیاسها کنید که 30 تومن بخواهدی بدین یا 20 تومن یا هر قیمت دیگرکه ک متناسب باشه نه قمیت زیاد باشه نه کم
الان رم 1 گیگ اگر کسی ریگی در کفش نداشته باشه و بدون اور سل باشه بسته به دیتا سنتری که سررو اجاره کرده یا کلو کرده و مشخصات سرور ی اصلی و تعداد ویپیاسهای که ساخته میشود دیگه حداقل از 25 شروع میشه تا 45 تومن رم یک گیگ
مرسی از توضیحات
اخه توی این انجمن 1 گیگ 15 تومان هم دیدم میفروشن همه اورسل هستن؟
MagicVps.Com
December 4th, 2013, 08:48
مرسی از توضیحات
اخه توی این انجمن 1 گیگ 15 تومان هم دیدم میفروشن همه اورسل هستن؟
خوب وقتی حساب و کتاب کنی خودت مشخص هست که داستان چییه
رم 1 گیگ بقول شما 15 تومن
30 تا *15=450 تومن باید ببنی کدوم دیتا سنتر هستش وقتی مشخص شد قیمت سرور مشخصه چیزی نیست که زیاد بالا پایین باشه(مثلا به شما بده 300 دلار به من بده 100 دلار خیراینطوری نیست)
مگر اینکه کلو کرده باشه سرور که اونهم این قیمتها با رم حداقل حداقل 64 گیگ که اونهم بعید میدونم مگراینکه 96 گیگی رم یا 128 گیگ رم باشه اون هم کلو قیمت 15 بده(که باز میتونی متوجه بشی طرف کل سرمایش 300-400 نیست چطوری امده پول سخت افزرا داده و کلو کرده باشه- میشه بین 800 تا 1000 دلار سخت افزار با رم 32 گیگی و البته 1 عدد هارد گرفت و با پورت 100 --نه پورت 1 گیگ حدود 50تا 70 دلار که اونهم حدود 2.5 تا 3 میلوین هزینه سخت افزارش میشه که عمرا همچنین پولی بدن اینجور افراد ) در غیر اینصورت قمیت سرور مشخصه قیمت ویپی اس هم مشخصه دیگه میشه حساب کتاب کرد که دید داستان چی بوده
اینکه طرف میگه نمیدونم: تخفیف خوب گرفتم(ممکنه یک وقتهای دیتا سنتر بگه یک ماه مجانی یا یه تخیفی خاصی بده که اون مشخص هست و همه خبر دار میشن مثلا دیتا سنتر رید استیشن هرازگاهی با تخیف 60% تا 6 ماه سرور میده که خوب همچین موردی را همه خبر دار مینش و مشخصه ) و یا اینکه این سیاست کاری هست برای تبلیغ ( بله باری تبلیغ و سایست کرای 1 ماه طرف میگه بجای یانکه تبلغ بنر بدم مثلا یک ماه سرور مجانی میدم نه اینکه یک قیمت غی رمعقول. و ثابت برای شارج هر ماه ) همش دورغه و بوقل معروف بشو و باور نکن این جوکها را و یکجای کار میلنگهههههههههههههههههه
pasargad-it
December 4th, 2013, 13:11
با این وضعیت شما داری 450 در میاری الان؟50تومن از جیب میزاری؟
pasargad-it
December 4th, 2013, 13:14
جناب کیانی من عذر میخوام در حضور شما صحبت میکنم اصلا استاد.
ولی دیتاسنتر های هستند که دوستان کلو کردن الان با 330 تومان به شما سروی 32 گیگ رم با cpu dual L5520 و 2 تا 1 ترا هارد .32 ای پی میدن.
پایداری پورت فقط تضمینی نیست....
online.ir
December 5th, 2013, 01:16
پس همون نمایندگی بگیرم بهتر با ین شرایط سرورها
MagicVps.Com
December 5th, 2013, 01:40
ولی دیتاسنتر های هستند که دوستان کلو کردن الان با 330 تومان به شما سروی 32 گیگ رم با cpu dual L5520 و 2 تا 1 ترا هارد .32 ای پی میدن.
بله با 50 تا 60 دلار براحتی میشود کلو کرد یعنی میشه شارج ماهاینه حدود 150 تومن ولی
توضیحات اگر کامل خونده باشید من گفتم ولی برای تهیه سخت افزار حداقل 800 تا 1000 دلار باید هزینه بدن که حدود 2.5 تا 3 تومن خرجش میشه و اکثر اینجور فرشندگان 300-400 پول تا500 کل سرمایشون هست و این پول ندارن که بدن سخت افزارش را بخرن با 50-60 دلار میشه کلو کرد برای استارت
ولی فقط هزینه کلو هم نیست طرف که هزینه داده برای سخت افزار هزینه خواب سرمایش را هم حساب میکنه
MagicVps.Com
December 5th, 2013, 01:45
بله هر گردی گردو نیست
نمونه
سرور با 60 دلار میشه 180 تا 200 تومن
=================================
Quad Dual-Core Opteron 8220
طرف میره یکی میگره 30 تا هم سرور روی همون 1 دونه هادر میسازه تازه استاد اور سل هم هستند تا 40 یا 50 تا هم میسازن به همبن راحتی 40 تا 15 تومن هم که بدن میشه 600 تومن کل سرور هم براشون 200 تومن اب نخوره به همبن راحتی به همین خوشمزگی 400 تومن هم سود کرده به ریش منو شما هم میخندن
Aralhosting.com
December 5th, 2013, 03:51
بله هر گردی گردو نیست
نمونه
طرف میره یکی میگره 30 تا هم سرور روی همون 1 دونه هادر میسازه تازه استاد اور سل هم هستند تا 40 یا 50 تا هم میسازن به همبن راحتی 40 تا 15 تومن هم که بدن میشه 600 تومن کل سرور هم براشون 200 تومن اب نخوره به همبن راحتی به همین خوشمزگی 400 تومن هم سود کرده به ریش منو شما هم میخندن
اینم روش جالبی : دی
pasargad-it
December 5th, 2013, 08:52
بله هر گردی گردو نیست
نمونه
دقیقا.این میشه که هارد هر چند دقیقه یک بار کرش میکنه.و جناب کیانی یک سوال؟40 وی پی اسی که رو یک هارد میاد بالا اصلا قبلیت استفاده شدن داره؟
من رو 1 هارد ssd 720.000 p نزدیک به 30 وی پیاس را ران کردم تقریبا شده بود عین این سیستم های نفتی قدیمی ...
منم عرض کردم بهتون اون سرور 60 دلاری نه معلومه هاردش چیه و نه تضمین پایداری پورتش معلومه.
بازم ممنون بابت توضیحاتتون